کوییرل عزیز سلام. خوش آمدی، بفرما بشین. شربت؟ آب؟ چایی؟ نوشیدنی کره ای؟
هووم ... تا جایی که یادم میاد از وقتی که عضو سایت شدم همه اتفاقات مهم من با شما گره خورده. اولین بار تو ایفای نقش تاییدم کردی، اولین بار دسترسی نظارت منو دادی، اولین بار دسترسی مدیریت منو دادی و البته برای اولین و آخرین بار بلاکم کردی

و سر و کله هم کم بام نزدی.
کلا بنظر من با ثبات ترین، با حوصله ترین و البته محبوبترین مدیر جادوگرانی. اینو رنک های بسیار زیادی که گرفتی تایید میکنه. البته انتقاداتی هم بهت هست که در حین مصاحبه مطرح میکنم.
سعی کردم تا جایی که میشه سوالات کم باشن که حوصله نویسنده و خواننده سر نره. این از مقدمه.
فقط قبل از اینکه بریم سر سوالات به یه نکته اشاره کنم: در مصاحبه قبل، هری پاتر همه سوالات اعضارو بدون گزینش جواب داد حالا شما در این مصاحبه مختاری که یا مثل هری پاتر عمل کنی که البته وقت گیره یا فقط به سوالاتی که من بسلیقه خودم از بین سوالات اعضا انخاب کردم جواب بدی. انتخاب با خودته

---------------
1) تا حدی که دوست داری خودتو معرفی کن. اصلا اجباری نیست میتونی فقط به چند تا مورد کلی اشاره کنی ولی هر چی کاملتر بهتر. اسم، سن، تحصیلات، محل زندگی، شغل ... و حتی اگه دوست داری سایز پا و رنگ مو و ...

2) اولین بار در چه زمان و مکانی اولین کتاب هری پاترو خوندی و آیا مثل من منتظر بودی از هاگوارتز برات جغد بفرستن یا عقلت کاملتر بود؟

3) در بین خانواده تم کسی هست که به هری پاتر علاقه داشته باشه؟ کسی از نزدیکانت عضو سایت هست؟
4) نظرت در مورد پایان کتاب های هری پاتر چیه؟ خوب بود یا بد؟ نظرت در مورد رولینگ چیه؟ بنظرت کار درستی کرد که گفت دامبلدور به جنس موافق گرایش داره؟
5) کدام یک از شخصیت های کتاب بیشتر بهت شبیه هستن؟ اگه الان میتونستی شناسه تو عوض کنی به جای کوییرل چه شناسه ای میگرفتی؟
6) چی شد که با جادوگران آشنا شدی؟ سرچ تو گوگل؟ هویجوری یهویی؟ نیازمندیهای همشهری؟ یا جور دیگه؟ الان بعد از این چند سال از این آشنایی راضی هستی یا فکر میکنی فقط وقتت تلف شده؟
7) بنا به مقتضیات وظایفی که تو سایت داشتی و داری با اکثر اعضا تعامل داشتی. با کدام یک از اعضا بیشتر سر و کله زدی؟ و از کدام یک از اعضا بیشتر خوشت اومده؟
8) اگه این سال ها رو تو قدح اندیشه ت مرور کنی بهترین و بدترین خاطره ت چیه؟
9) صمیمی ترین دوستت تو جادوگران کی بوده؟ این دوستی به خارج سایت هم کشیده شده؟ تا حالا به پسری تو سایت علاقه داشتی؟ اگه جواب مثبته، تونستی باهاش رابطه برقرار کنی؟
10) یه مادر محترم به بچه ش میگه: _عزیز دلم، نازنینم یه وقت توی مهد کودک حرف بد یاد نگیری ها! :mama:
بچه ش میگه: _ مامان جون خیالت راحت باشه. مگه من گاگولم که مث خرا بیام هر چی اون عوضیا اونجا میگن به تو بگم، تو هم بری به اون بابای گنده بک بگی اونم شب بیاد بزنه دهنمو سرویس کنه؟
بی مزه بود یا بامزه؟ اگه میخوای خودت یه جوک تعریف کن.
11) بریم سر نحوه مدیریت. چه ملاکهایی برای مدیریتت داری که تونسته اینهمه سال با ثبات و منظم ادامه پیدا کنه؟
12) بعضی اعضای قدیم و جدید بهت انتقاداتی داشتن و دارن. مثلا میگن کوییرل خشکه. یا برعکس مثل من فکر میکنن بعضی وقتا خیلی انعطاف پذیر میشی جلوی اعضا. جوابت چیه؟
13) بعضیا عقیده دارن نحوه مدیریت مدیران، باعث شده سایت نسبت به قبل کم فعالیت تر بشه، اینو قبول داری؟ و اینکه تموم شدن کتاب های هری پاتر در این مورد تاثیرش بیشتر بوده یا نحوه مدیریت سایت؟
14) جمله بساز: کوییرل، ولدمورت، پیاز، سیر، آنتونین، فضول
15) میتونی بگی چند تا رنک تا حالا توی ترین ها گرفتی؟

16) سرژ یا اسکاور سالی یه بار میان به سایت سر میزنن و میگن کوییرل هنوز میاد سایت؟

چی شده که بر خلاف خیلی اعضایی که رفتن هنوزم میایی و فعالی؟ علاقه شخصیه یا چیز دیگه؟
17) اگه حوصله داری یه پست رول هری پاتری در مورد تعطیلات تابستون بنویس.
18) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟ هر انتقادی مطلبی پیشنهادی تعریفی چیزی در مورد این مصاحبه داری بگو.
19) اگه مطلبی هست که تو سوالات گفته نشد و دوست داری بگی بگو.
--------------
سوالات اعضا
20) آیا توی سایت فانتزی دیگری عضو هستید ؟ (الکساندر پردفوت)
21) فكر ميكني اگه دو هفته به نت دسترسي نداشته باشي چه بلايي سر سايت بياد؟ (لودو بگمن)
22) از جادوگران راضی هستی؟ (ایگور کارکاروف)
23) یه موقع باعث ایجاد انگیزه در افراد سایت می شدید . مثلا خود من موقعی که دیگه داشتم از نظارت خسته می شدم و بی انگیزه این شما بودید که با کار بی سایقه برای شما در ترین ها به من رای دادید که این حس قدر شناسی رو من در اون مورد هنوز دارم !
پس چرا الان دیگه از این کارها نمی کنید ؟!
انگیزه ی خودتون اومده پایین ؟! یا دلیل دیگه ای داره ؟ (مینروا مک گونگال)
24) فکر نمی کنید اگه اعضا با مدیران رابطه دوستانه تر و صمیمانه تری داشته باشند، خیلی در روند بهبود سایت تاثیر داشته باشه ؟ ( منظورم چت و بگیر برو بالا و این حرفا نیست) منظورم اینه که جوری باشه که هر فرد بتونه به راحتی حرفاشو به مدیر یک سایت بزنه و با مشکلی در بیان مشکلش روبرو نشه . ( اینو میگم چون تجربه شخصی خودمه ). (روونا ریونکلاو)
25) از کی با عله اشنا شدی؟ (نیوت اسکمندر)