جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 22 خرداد 1389 06:52
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی کوییرل مصاحبه ی خیلی خوبی بود ;)
آدم تمایل داشت بخونتش ! نه مثه مصاحبه های 3 کیلومتری !
امید وارم انگیزش برات پیدا شه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 خرداد 1389 18:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
هر کسی معمولا هر چیزی که مربوط به خودش باشه رو یادش میمونه مثل خودم که یادمه اولین بار چه کسی تاییدم کرد و چیزای دیگه ولی مسائلی که مربوط به دیگران باشه رو کم ممکنه بخاطر بیارم مثل همین چیزایی که شما گفتی راستشو بخوای جز دسترسی مدیریتش بقیرو یادم نیست.
شاید قبلا با حوصله بودم ولی الان مسلما به خاطر کارو گرفتاری کمتر شده از نظر محبوبتم که مطمئن باش هیچ مدیری محبوب نیست مگه اینکه بخواد پارتی بازی بکنه
سوالات اعضا رو خوندم متاسفانه چون فرصت پاسخ به همشونو ندارم سعی میکنم جوابامو طوری بگم که اونام به جوابشون برسن.
---------------
1) تا حدی که دوست داری خودتو معرفی کن. اصلا اجباری نیست میتونی فقط به چند تا مورد کلی اشاره کنی ولی هر چی کاملتر بهتر. اسم، سن، تحصیلات، محل زندگی، شغل ... و حتی اگه دوست داری سایز پا و رنگ مو و ...
عطیه سادات غضنفری
متولد 5 آذر 1360
متولد تهران
گرافیست و طراح وب

2) اولین بار در چه زمان و مکانی اولین کتاب هری پاترو خوندی و آیا مثل من منتظر بودی از هاگوارتز برات جغد بفرستن یا عقلت کاملتر بود؟
دقیقا سالشو یادم نیست ولی فکر میکنم قبل از رفتن به دانشگاه بود. تو اخبار شنیده بودم کتابی اومده که نوجونای انگلیسی رو کتاب خون کرده از همون موقع تو ذهنم موند تا وقتی یه روز خواهرم کتابشو آورد و منم شروع کردم به خوندنش. خب بعد از خوندنش منم مثل هر کس دیگه ای بدم نمیومد یه چیزی تو خودم کشف کنم که منو به دنیای جادویی مربوط کنه

3) در بین خانواده تم کسی هست که به هری پاتر علاقه داشته باشه؟ کسی از نزدیکانت عضو سایت هست؟

دو تا از خواهرام کتابهای هری پاترو خوندن ولی مثل من دنبالش نبودن یا تو نت دنبالش نگشتن صرفا کتابهای هری پاتر براشون فقط یه کتاب جذاب بود نه اینکه مثل من بخوان یه شخصیتشو انتخاب کننو باهاش زندگی کنن. نه کسی از دوستان یا نزدیکانم عضو سایت نیستن در واقع اصلا کتابهاشو نخوندن شاید فقط اسم هری پاتو شنیدن باشن نه بیشتر

4) نظرت در مورد پایان کتاب های هری پاتر چیه؟ خوب بود یا بد؟ نظرت در مورد رولینگ چیه؟ بنظرت کار درستی کرد که گفت دامبلدور به جنس موافق گرایش داره؟

بیشتر دلم میخواست هری پاتر هم میمرد کلا زیاد دوست ندارم آخر کتابها خوش تموم بشه چون اینجوری تاثیرش بیشتره و از یاد نمیره.
الان نمیتونم نظری در مورد رولینگ بدم مگه اینکه کتاب بعدیش بیادو بخونم ولی در مورد کتابهای هری پاتر عالی کار کرده.
به نظر من یه نویسنده بهتره بعد از تموم شدن کتابش در مورد شخصیتها دیگه اطلاعات اضافی نده چون نظر خواننده رو در مورد اون شخصیت خراب میکنه من اصلا از اینکه رولینگ در مورد دامبلدور همچین حرفی زد خوشم نیومد گفتش لزومی نداشت فقط باعث ناراحت شدن یه عده که طرفدار دامبلدور بودنو اونو مثل یه الهه میدونستن شد

5) کدام یک از شخصیت های کتاب بیشتر بهت شبیه هستن؟ اگه الان میتونستی شناسه تو عوض کنی به جای کوییرل چه شناسه ای میگرفتی؟

خودم فکر نمیکنم شخصیتی بوده که بهم شبیه باشه ولی بیشتر اعضا یادمه بهم میگفتن شخصیت منیروا مک گونگالو بردار عین خودته. اگه قرار باشه شناسمو عوض کنم اسنیپو خیلی دوست دارم یه جورایی مرموزه و در عین حال که همه فکر میکنن بده ولی مرد خوبیه

6) چی شد که با جادوگران آشنا شدی؟ سرچ تو گوگل؟ هویجوری یهویی؟ نیازمندیهای همشهری؟ یا جور دیگه؟ الان بعد از این چند سال از این آشنایی راضی هستی یا فکر میکنی فقط وقتت تلف شده؟
فکر میکنم ساله 83 بود که برای طراحی پوستر دنباله یه سری عکس از هری پاتر میگشتم که با سایت جادوگران آشنا شدم عضو شدم ولی دیگه سر نزدم تا بعد از دانشگاه که بازم اتفاقی پیداش کردمو موندگار شدم.
از اینکه با این سایت آشنا شدم خیلیم راضیم چون یه چیزایی رو بدست آوردم که هیچ جای دیگه نمیتونستم پیداش کنم.

7) بنا به مقتضیات وظایفی که تو سایت داشتی و داری با اکثر اعضا تعامل داشتی. با کدام یک از اعضا بیشتر سر و کله زدی؟ و از کدام یک از اعضا بیشتر خوشت اومده؟

کسی نبوده که بخوام باهاش سرو کله بزنم تا اونجایی که میتونمو حوصلشو دارم سعی میکنم به اعضا کمک کنم. تو بین اعضا سرژ تانکیانو دوست داشتم یه سبک خاصی بود کلا اون عده که عضو حزب بودن با اینکه اذیت میکردن ولی جالب بودن

8) اگه این سال ها رو تو قدح اندیشه ت مرور کنی بهترین و بدترین خاطره ت چیه؟
بهترین خاطرم مدیر شدنمه چون حس کردم میتونم برای سایتی که خیلی دوستش دارم مفید باشم و بدترین خاطرمم باز همونه که باعث شد خیلی از دوستانم ازم دور بشن متاسفانه اینم از خاصیت مدیریته که بین اعضا و مدیریت فاصله میندازه

9) صمیمی ترین دوستت تو جادوگران کی بوده؟ این دوستی به خارج سایت هم کشیده شده؟ تا حالا به پسری تو سایت علاقه داشتی؟ اگه جواب مثبته، تونستی باهاش رابطه برقرار کنی؟
این سوال شخصیه و نمیتونم بهش جواب بدم

10) یه مادر محترم به بچه ش میگه: _عزیز دلم، نازنینم یه وقت توی مهد کودک حرف بد یاد نگیری ها!
بچه ش میگه: _ مامان جون خیالت راحت باشه. مگه من گاگولم که مث خرا بیام هر چی اون عوضیا اونجا میگن به تو بگم، تو هم بری به اون بابای گنده بک بگی اونم شب بیاد بزنه دهنمو سرویس کنه؟
بی مزه بود یا بامزه؟ اگه میخوای خودت یه جوک تعریف کن.

بی مزه بود. خودم اهل جوک گفتن نیستن ولی اگه بگن یه لبخندکی میزنم اگرم بی تربیتی باشه چشم غره میرم

11) بریم سر نحوه مدیریت. چه ملاکهایی برای مدیریتت داری که تونسته اینهمه سال با ثبات و منظم ادامه پیدا کنه؟

مدیریت ملاکی نداره فقط علاقه و یکم وقتو حوصله میخواد

12) بعضی اعضای قدیم و جدید بهت انتقاداتی داشتن و دارن. مثلا میگن کوییرل خشکه. یا برعکس مثل من فکر میکنن بعضی وقتا خیلی انعطاف پذیر میشی جلوی اعضا. جوابت چیه؟
خشک نیستم یکم جدیم تو کارم فقط همین البته اینم در نظر بگیرید که سنم از سایرین بیشتره پس نمیتونم خودمو همسطحشون کنم

13) بعضیا عقیده دارن نحوه مدیریت مدیران، باعث شده سایت نسبت به قبل کم فعالیت تر بشه، اینو قبول داری؟ و اینکه تموم شدن کتاب های هری پاتر در این مورد تاثیرش بیشتر بوده یا نحوه مدیریت سایت؟
ربطی به نحوه مدیریت نداره ما داریم همون کارایی که قبلا میکردیمو انجام میدیم فقط الان اعضا سنشون بیشتر شده بیشتر اعضامون که دبیرستانی بودن وارد دانشگاه شدن یا فارغ التحصیل البته اینم قبول دارم که ما کاری برای بهتر شدن نکردیم اگرم کسی پیشنهادی داده ازش گذشتیم چون خودمون وقت رسیدگی بهشو نداریم

14) جمله بساز: کوییرل، ولدمورت، پیاز، سیر، آنتونین، فضول
با یک کلمه جمله میسازن نه این همه
کوییرل غذاشو با پیازو ولدمورت دوست داره با سیر بخوره به آنتونین فضولم هیچ ربطی نداره!

15) میتونی بگی چند تا رنک تا حالا توی ترین ها گرفتی؟
والا یادم نیست فکر کنم همون چند تا که خودت گفتی

16) سرژ یا اسکاور سالی یه بار میان به سایت سر میزنن و میگن کوییرل هنوز میاد سایت؟ چی شده که بر خلاف خیلی اعضایی که رفتن هنوزم میایی و فعالی؟ علاقه شخصیه یا چیز دیگه؟
هم علاقس و هم یه حس وظیفه. این سایت حداقل برای من یه حسنی که داره اینه که همون مقدار کمیم که میام سایت باعث میشه کلا دنیای خارج از این محیطو فراموش کنم

17) اگه حوصله داری یه پست رول هری پاتری در مورد تعطیلات تابستون بنویس.
ندارم :)

18) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟ هر انتقادی مطلبی پیشنهادی تعریفی چیزی در مورد این مصاحبه داری بگو.
ممنون سوالاتت خوب بود ولی بهتره سوالات اعضا هم در بین همین سوالات قرار بگیره و بیشتر سوالات رو هم از سوالات اعضا انتخاب کنی

19) اگه مطلبی هست که تو سوالات گفته نشد و دوست داری بگی بگو.
دوست دارم اعضا یکم همت کنن این فرهنگ نامه هری پاترو تموم کنیم
--------------
سوالات اعضا

20) آیا توی سایت فانتزی دیگری عضو هستید ؟ (الکساندر پردفوت)
اگه از سایتی خوشم بیاد یا دوستان معرفی کنن ممکنه عضو بشم ولی فعالیتی ندارم فقط در حد خوندن مطالب یا دانلود فایل

21) فكر ميكني اگه دو هفته به نت دسترسي نداشته باشي چه بلايي سر سايت بياد؟ (لودو بگمن)
مطمئنم که بلایی سر سایت نمیاد چون صاحبش مثل شیر! بالا سرش وایستاده فقط یکم نگرانم که نکنه دیگران وظایفشونو انجام ندن

22) از جادوگران راضی هستی؟ (ایگور کارکاروف)
بله ولی دوست دارم خیلی بهتر از اینی که هست بشه

23) یه موقع باعث ایجاد انگیزه در افراد سایت می شدید . مثلا خود من موقعی که دیگه داشتم از نظارت خسته می شدم و بی انگیزه این شما بودید که با کار بی سایقه برای شما در ترین ها به من رای دادید که این حس قدر شناسی رو من در اون مورد هنوز دارم !
پس چرا الان دیگه از این کارها نمی کنید ؟!
انگیزه ی خودتون اومده پایین ؟! یا دلیل دیگه ای داره ؟ (مینروا مک گونگال)

اون زمان گرفتاریا و مشکلاتم خیلی کم بودم ولی الان سره کار میرم و وقتی میام خونه واقعا خستم دیگه الان یکی باید پیدا بشه به خودم انگیزه بده. چند باری خواستم استعفا بدم ولی کسی که مثل خودم باشه رو هنوز پیدا نکردم که خیالم از بابت سایت راحت باشه

24) فکر نمی کنید اگه اعضا با مدیران رابطه دوستانه تر و صمیمانه تری داشته باشند، خیلی در روند بهبود سایت تاثیر داشته باشه ؟ ( منظورم چت و بگیر برو بالا و این حرفا نیست) منظورم اینه که جوری باشه که هر فرد بتونه به راحتی حرفاشو به مدیر یک سایت بزنه و با مشکلی در بیان مشکلش روبرو نشه . ( اینو میگم چون تجربه شخصی خودمه ). (روونا ریونکلاو)

مدیرام مثل سایر اعضان فقط وظیفشون بیشتره. من خودم شخصا به هر بلیت و یا پیام شخصی که در مورد مشکلات اعضا باشه تا اونجایی که بتونم و از عهدش بربیام رسیدگی میکنم

25) از کی با عله اشنا شدی؟ (نیوت اسکمندر)
دقیقا یادم نیست فکر کنم یه چند ماهی بعد از عضویتم تو سایت شاید تابستون یا پاییز 84 ولی خب اون موقع ایشون مثل الان غیبت کبری نداشت که تا ظاهر بشه همه فکر کنن دچار توهم شدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 20 خرداد 1389 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
کوییرل عزیز سلام. خوش آمدی، بفرما بشین. شربت؟ آب؟ چایی؟ نوشیدنی کره ای؟

هووم ... تا جایی که یادم میاد از وقتی که عضو سایت شدم همه اتفاقات مهم من با شما گره خورده. اولین بار تو ایفای نقش تاییدم کردی، اولین بار دسترسی نظارت منو دادی، اولین بار دسترسی مدیریت منو دادی و البته برای اولین و آخرین بار بلاکم کردی و سر و کله هم کم بام نزدی.

کلا بنظر من با ثبات ترین، با حوصله ترین و البته محبوبترین مدیر جادوگرانی. اینو رنک های بسیار زیادی که گرفتی تایید میکنه. البته انتقاداتی هم بهت هست که در حین مصاحبه مطرح میکنم.

سعی کردم تا جایی که میشه سوالات کم باشن که حوصله نویسنده و خواننده سر نره. این از مقدمه.

فقط قبل از اینکه بریم سر سوالات به یه نکته اشاره کنم: در مصاحبه قبل، هری پاتر همه سوالات اعضارو بدون گزینش جواب داد حالا شما در این مصاحبه مختاری که یا مثل هری پاتر عمل کنی که البته وقت گیره یا فقط به سوالاتی که من بسلیقه خودم از بین سوالات اعضا انخاب کردم جواب بدی. انتخاب با خودته

---------------

1) تا حدی که دوست داری خودتو معرفی کن. اصلا اجباری نیست میتونی فقط به چند تا مورد کلی اشاره کنی ولی هر چی کاملتر بهتر. اسم، سن، تحصیلات، محل زندگی، شغل ... و حتی اگه دوست داری سایز پا و رنگ مو و ...

2) اولین بار در چه زمان و مکانی اولین کتاب هری پاترو خوندی و آیا مثل من منتظر بودی از هاگوارتز برات جغد بفرستن یا عقلت کاملتر بود؟

3) در بین خانواده تم کسی هست که به هری پاتر علاقه داشته باشه؟ کسی از نزدیکانت عضو سایت هست؟

4) نظرت در مورد پایان کتاب های هری پاتر چیه؟ خوب بود یا بد؟ نظرت در مورد رولینگ چیه؟ بنظرت کار درستی کرد که گفت دامبلدور به جنس موافق گرایش داره؟

5) کدام یک از شخصیت های کتاب بیشتر بهت شبیه هستن؟ اگه الان میتونستی شناسه تو عوض کنی به جای کوییرل چه شناسه ای میگرفتی؟

6) چی شد که با جادوگران آشنا شدی؟ سرچ تو گوگل؟ هویجوری یهویی؟ نیازمندیهای همشهری؟ یا جور دیگه؟ الان بعد از این چند سال از این آشنایی راضی هستی یا فکر میکنی فقط وقتت تلف شده؟

7) بنا به مقتضیات وظایفی که تو سایت داشتی و داری با اکثر اعضا تعامل داشتی. با کدام یک از اعضا بیشتر سر و کله زدی؟ و از کدام یک از اعضا بیشتر خوشت اومده؟

8) اگه این سال ها رو تو قدح اندیشه ت مرور کنی بهترین و بدترین خاطره ت چیه؟

9) صمیمی ترین دوستت تو جادوگران کی بوده؟ این دوستی به خارج سایت هم کشیده شده؟ تا حالا به پسری تو سایت علاقه داشتی؟ اگه جواب مثبته، تونستی باهاش رابطه برقرار کنی؟

10) یه مادر محترم به بچه ش میگه: _عزیز دلم، نازنینم یه وقت توی مهد کودک حرف بد یاد نگیری ها! :mama:
بچه ش میگه: _ مامان جون خیالت راحت باشه. مگه من گاگولم که مث خرا بیام هر چی اون عوضیا اونجا میگن به تو بگم، تو هم بری به اون بابای گنده بک بگی اونم شب بیاد بزنه دهنمو سرویس کنه؟
بی مزه بود یا بامزه؟ اگه میخوای خودت یه جوک تعریف کن.

11) بریم سر نحوه مدیریت. چه ملاکهایی برای مدیریتت داری که تونسته اینهمه سال با ثبات و منظم ادامه پیدا کنه؟

12) بعضی اعضای قدیم و جدید بهت انتقاداتی داشتن و دارن. مثلا میگن کوییرل خشکه. یا برعکس مثل من فکر میکنن بعضی وقتا خیلی انعطاف پذیر میشی جلوی اعضا. جوابت چیه؟

13) بعضیا عقیده دارن نحوه مدیریت مدیران، باعث شده سایت نسبت به قبل کم فعالیت تر بشه، اینو قبول داری؟ و اینکه تموم شدن کتاب های هری پاتر در این مورد تاثیرش بیشتر بوده یا نحوه مدیریت سایت؟

14) جمله بساز: کوییرل، ولدمورت، پیاز، سیر، آنتونین، فضول

15) میتونی بگی چند تا رنک تا حالا توی ترین ها گرفتی؟

16) سرژ یا اسکاور سالی یه بار میان به سایت سر میزنن و میگن کوییرل هنوز میاد سایت؟ چی شده که بر خلاف خیلی اعضایی که رفتن هنوزم میایی و فعالی؟ علاقه شخصیه یا چیز دیگه؟

17) اگه حوصله داری یه پست رول هری پاتری در مورد تعطیلات تابستون بنویس.

18) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟ هر انتقادی مطلبی پیشنهادی تعریفی چیزی در مورد این مصاحبه داری بگو.

19) اگه مطلبی هست که تو سوالات گفته نشد و دوست داری بگی بگو.

--------------

سوالات اعضا

20) آیا توی سایت فانتزی دیگری عضو هستید ؟ (الکساندر پردفوت)

21) فكر ميكني اگه دو هفته به نت دسترسي نداشته باشي چه بلايي سر سايت بياد؟ (لودو بگمن)

22) از جادوگران راضی هستی؟ (ایگور کارکاروف)

23) یه موقع باعث ایجاد انگیزه در افراد سایت می شدید . مثلا خود من موقعی که دیگه داشتم از نظارت خسته می شدم و بی انگیزه این شما بودید که با کار بی سایقه برای شما در ترین ها به من رای دادید که این حس قدر شناسی رو من در اون مورد هنوز دارم !
انگیزه ی خودتون اومده پایین ؟! یا دلیل دیگه ای داره ؟ (مینروا مک گونگال)

24) فکر نمی کنید اگه اعضا با مدیران رابطه دوستانه تر و صمیمانه تری داشته باشند، خیلی در روند بهبود سایت تاثیر داشته باشه ؟ ( منظورم چت و بگیر برو بالا و این حرفا نیست) منظورم اینه که جوری باشه که هر فرد بتونه به راحتی حرفاشو به مدیر یک سایت بزنه و با مشکلی در بیان مشکلش روبرو نشه . ( اینو میگم چون تجربه شخصی خودمه ). (روونا ریونکلاو)

25) از کی با عله اشنا شدی؟ (نیوت اسکمندر)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1389/3/20 20:21:25
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1389/3/20 20:23:17
ارسال شده در: چهارشنبه 12 خرداد 1389 23:06
نمایش جزئیات
آفلاین
يك سوال اساسي ؟؟؟
چرا از وقتي كه من تو سايت عضو شدم اينجا مثل "خانه ي ارواح " شده كه گه گاهي يه مهماني اوه ه ه ه ه ه شايدم يه عضوي بياد توي سايت
مثل اينكه دير رسيدم ته ديگشم خوردن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 خرداد 1389 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
پ چی شد این مصاحبه آنتونین جان ؟ چی شد ؟
ما بعد از عمری که حرفای عله رو شنیدیم میخواستیم کوییرل هم بشنویم دی:
باتشکر از همه.ایگور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
*We Love Slyterin*

* We Love Order Phoenix*

I am Igor Karkaroff

[url=ht
ارسال شده در: پنجشنبه 30 اردیبهشت 1389 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان عزیز با عرض معذرت من فعلا نمیتونم مصاحبه رو انجام بدم اگر کسی سوال دیگه ای هم از پرفسور کوییرل داره میتونه بپرسه. من هر موقع برگشتم مصاحبه رو انجام میدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 27 اردیبهشت 1389 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ها ! سلام العلیکم یا اهل الجادوگر !

با تشکر از مینروای عزیز که انگار همه ی سوالاشو از قبل بوسیله ی تله پاتی برای بنده فرستاده بود؛ منم یه چن تا سوال از مهمون امروز برنامه دارم :

من زیاد اطلاعات از گذشته و اینای شما ندارم، شاید دو سه ساله اومده باشم اما از تابستون پارسال فعال شدم و زیاد فسیل نیستم. اونجوری که از ظواهر بواطن پیداست شما دست عله رحمه المرلین و برکاته رو از عقب بستید، زندانیش کردین که دیگه این دور و ورا پیداش نشه !
بدون شک، هدف هر کسی توی این سایت ( اغلب ) اینه که فعالیت کنه و بقول معروف واسه خودش شاخ بشه. حتی من یه زمانی شوق ناظر شدن داشتم، اما حالا که هستم دیگه برام اهمیتی مثل سابق نداره .
آیا شما هم همینطور بودین ؟ الان که تاپ مدیر هستین، احساس سردی و بی میلی نمی کنین ؟ مخصوصا با تموم شدن هری پاتر ؟

هر عضو جدیدی که به جادوگران اضافه میشه، همیشه آواتار مدیرا و اینا رو از اون پائین مائینا می بینه. این حرفا رو میزنم چون خودم یه روز اینجوری بودم و هنوز هم هستم.

آیا بهتر نیست، هر کاربر جدیدی که پا به این سایت میزاره با خوشامد گویی از طرف مدیرا روبرو بشه که این نه تنها توی روحیه ش بلکه توی فعالیتش توی سایت هم تاثیر میزاره ؟
پیام شخصی مافلدا ی عزیز رو از این بحث خارج کنید، چون یه جور سیستم دیفالت سایته .

منظور من چیزی فراتر از ایناس، بطور مثال من از تابستون پیش که فعالیتم شروع شد، وقتی ابهامات برطرف شد، و راه خودمو پیدا کردم، سعی کردم به عنوان یک دوست به اعضای تازه وارد نزدیکتر شم و بدون دلیل و قید و شرط بهشون خوشامد بگم .

فکر نمی کنید اگه اعضا با مدیران رابطه دوستانه تر و صمیمانه تری داشته باشند، خیلی در روند بهبود سایت تاثیر داشته باشه ؟ ( منظورم چت و بگیر برو بالا و این حرفا نیست) منظورم اینه که جوری باشه که هر فرد بتونه به راحتی حرفاشو به مدیر یک سایت بزنه و با مشکلی در بیان مشکلش روبرو نشه . ( اینو میگم چون تجربه شخصی خودمه ) .

خب مرسی. الان دیگه چیزی یادم نمیاد، فقط چون تا امروز فرصت بود گفتم اون چیزی که تو ذهنمه رو بپرسم. اگر چیزی بود متعاقبا ( ؟ ) از طریق پخ خدمت خواهد رسید.

در آخر می خواستم بازم بخاطر وقتی که برای ما بچه های جادوگر میزارید تشکر کنم .

ممنون از همه .

روونا ریونکلا
17 . می . 2010

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!

I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
ارسال شده در: یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
البته مینروا منظورم بود .

بعدشم یه سوالم جا موند . با اون مشکل ویرایش که من 2 سال باهاش در گیرم مجبور شدم یه پست دیگه بزنم :

یه موقع بود من و خیلی از افراد با اینکه با سابقه بودیم و حتی ناظر هم بودیم برای گرفتن یه شخصیت هایی پذیرفته نمی شدیم .
ولی الان .... ؟!
نظرتون در این مورد چیه ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
هاها .
هیچ چیزی جز این مصاحبه ی جذاب نمی تونست منو راغب کنه پست بزنم .
البته ایگور جان راضی با رازی فرق داره .

چند تا سوال :

تا اونجایی که یادمه پس از اون مسائل که پیش اومد و خودتون میدونید شما اولین کسی بودید که حدود 4 سال پیش منو ناظر سایت کردید تو سال 84 بود فکر کنم . اون موقع با این که من فعالیت گسترده ای داشتم ولی باز کلی طول کشید و وبررسی شد چرا بعد ها که سایت هم باز به شلوغی همون موقع بود تو انتخاب ناظر خوب کار نشد . ( لطفا نگید انتخاب ناظر درست بوده )

سوال بعدی :
بدون شک شما طبق گفته ی انتونی پر حوصله ترین و ... مدیری هستید که سایت به خودش دیده . به نظر من هم شما با جنبه ترید فرد سایت هستید . رمز این ثبات شما چیه ؟!

سوال بعدی :
یه موقع باعث ایجاد انگیزه در افراد سایت می شدید . مثلا خود من موقعی که دیگه داشتم از نظارت خسته می شدم و بی انگیزه این شما بودید که با کار بی سایقه برای شما در ترین ها به من رای دادید که این حس قدر شناسی رو من در اون مورد هنوز دارم !
انگیزه ی خودتون اومده پایین ؟! یا دلیل دیگه ای داره ؟!

با تشکر :
فرانک روبیوس مینزوا وزیر !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 اردیبهشت 1389 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام منم یه سری سوال های به خدمت کوییرل دارم:
1-متولد چه ماهی هستی ؟
2-از جادوگران رازی هستی ؟
3-با هری پاتر دوست هستی ؟
4-از کدوم بازیگر هری خوشت میاد ؟
5-سعی میکنی با اعضا چطوری رفتار کنی ؟
6-تا به حال مسافرت خارج از کشور رفتی؟
7-شوخ طبع هستی ؟
8-شعار هات چیه ؟
9-به غیر جادوگران عضو سایتی هم باز هستی ؟
همینا بود سوالام . لطفا جواب بده کوییی جون
بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
*We Love Slyterin*

* We Love Order Phoenix*

I am Igor Karkaroff

[url=ht