جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 شهریور 1392 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ولدک!
اومدم بگم:

پززززززززززززززززززززززززززززززززز! تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 شهریور 1392 23:14
نمایش جزئیات
آفلاین
مادرم!

کمی رعایت کنین...جلوی دوست و دشمن!

مامانی؟قند عسل؟...بوس؟!!!!

اینا(منظور این سه چهار کلمه بالا نیست!) اولین حرفهای مادرانه ای بود که در طول زندگی پربارمون شنیدیم.و چقدر زیبا و پر از خشانت و قساوت قلب بودن.درست همونطور که ما هستیم.

نقل قول:
سر راه با یه موجود نصفه نیمه که بوی ِ گند ِ خون ِ نیمه‌اصیل ازش به مشام می‌رسید برخورد کرد و برای اطمینان از کارکرد صحیح چوبدستی‌ش، شپلخش کرد. هوم! قصد دارم تمام ِ داشته‌هاش رو تصرف کنم، گویا یه سری دسترسی داشته...!

اوه...مادر...ویولتو کشتین؟وفادار بود ها!...مهم نیست.حتما مصلحتی در کار بوده!دسترسی ایشون با درجه مخوفیت بسیار بالاتری تقدیم شما شد.

در کنارمان بمانید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 شهریور 1392 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین

پسرم!

تامی کوچولوی معصوم و زیبای من!

از اون دوره‌ی تلخ و سیاه که نوزادی بودی و جبر زمانه من و تو رو از هم جدا کرد، خیلی گذشته. مادر ِ از مرگ برگشته‌ت بهت افتخار می‌کنه که چنین مقام والایی یافتی. قطعاً به خاطر جریان داشتن خون پاک ِ سالازار، جادوگر ِ جادوگران، بزرگ ِ بزرگان و اصیل‌ترین ِ اصلی‌ها در رگ‌های توئه!

مامانی برگشته تا هرکی بهت چپ نگاه کرد رو با اجداد پشمکی ِ پیرمرد ریشو پیوند بزنه. سر راه با یه موجود نصفه نیمه که بوی ِ گند ِ خون ِ نیمه‌اصیل ازش به مشام می‌رسید برخورد کرد و برای اطمینان از کارکرد صحیح چوبدستی‌ش، شپلخش کرد. هوم! قصد دارم تمام ِ داشته‌هاش رو تصرف کنم، گویا یه سری دسترسی داشته...!

قند ِ عسل ِ مخوف مامان، دسترسی ِ مامان رو به ضمیمه‌ی یه بوس واسش بفرست.

خشم لرد سیاه مستدام و متوجه تمام جانداران، بالأخص، مشنگ‌ها!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوستش بدارید که آنچه می‌توانست، انجام داد تا دوستش بدارند...
ارسال شده در: جمعه 11 مرداد 1392 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب شوخی کردن چارلی.معلومه که شما روبات نیستی.فقط میخواستم به جمله های ناقص و معمولا دو سه کلمه ای شما اشاره کنم.حتما دلیلی داره خب.

در مورد مرگخوار شدن

شخصیتی که شما انتخاب کردین یه شخصیت سفید و محفلیه.در ایفای نقش سایت هم تا جایی که ممکنه به کتاب وفادار میمونیم.برای همین امکانش وجود نداره.
و برای اینکه به فکر تغییر شخصیت نیفتین باید بگم هنوز با حداقل سطحی که برای گروه مرگخوارا در نظر گرفته شده خیلی فاصله دارین.

پستهای شما بیشتر مربوط به هاگوارتز و عضویت در گروههای مختلف و ارتباط با ناظره.سعی کنین بیشتر در ایفای نقش فعالیت کنین.بیشتر پست بخونین و بزنین.کم کم تجربه لازم برای عضویت در هر گروهی رو بدست میارین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 11 مرداد 1392 12:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من روبات نیستم.
سلام لردک من قصدمرگخوارشدن دارم اجازه میدی(3بارمنم می شم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: جمعه 11 مرداد 1392 03:46
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا هی من بگم چارلی روباته...کسی گوش نکنه!

حرفای ما رو پشت گوش انداختین وضعتون اینه خب!

چارلی عزیز...شما درست برنامه ریزی نشدی الان.و طبیعتا منم متوجه منظورتون نشدم.بعدا دوباره سعی کنین شاید موفق شدین!

ارباب ذهن خوانی بلده...ولی نه دیگه تا این حد!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مرداد 1392 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لردک من قصد اجازه میدی(3بارمنم می شم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1392 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خانم ویزلی(!)

رسید؟از کجا رسید؟!شما سفارش میدین براتون سوژه میفرستن؟

بعضی تاپیکها هستن که توشون هر سوژه ای میشه داد.خیلی راحت با هر نوع سوژه هماهنگ میشن.مثلا خانه ریدل، خانه گانت ها، قصر خانواده مالفوی، زندگی به سبک سیاه، و حتی گورستان ریدل ها...
سوژه هایی رو که نمیتونین تشخیص بدین برای کدوم تاپیک مناسبترن میتونین تو یکی از این تاپیکا بزنین.

ولی این سوژه ای که شما گفتین ایده جدیدیه.به نظر من جای کار داره.سوژه های زیادی میشه ازش درآورد.مشابهش هم تا جایی که میدونم وجود نداره.میتونین تاپیکش رو بزنین.فقط سعی کنین توی اسمش به سیاه بودن این گلخونه یا باغچه اشاره کنین که با انجمن هم هماهنگ باشه.

مدتها بود با ایده جدیدی برای زدن تاپیک مواجه نشده بودم.

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1392 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب!
میگم که نمیدونما، ولی یه سوژه ای رسید ناگهانی،(البته ساخته نشدا، فقط رسید) که پیشنهاد داد بیام بگم یه گلخونه ای، باغچه ای، حتی یه گلدون میشه داشته باشیم که توش گیاه سیاه پرورش بدیم و سوژه ها حول گل و گیاه و خار و جلبک و اینجور چیزا اتفاق بیفته!
حالا اگه هم نداریم همینچین جایی، به نظرتون جای دیگه میشه زد اینجور سوژه ها رو؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام گیلی!!

وقتی باید با تاپیک جدید موافقت کرد که اولا با انجمن همخوانی داشته باشه.دوما مطمئن باشیم فعال میشه و البته مشابهش هم در انجمن های دیگه وجود نداشته باشه.
مثلا ما ممکنه اینجا بتونیم تاپیک هتل ریدل هم بزنیم..ولی وقتی مشابهش در انجمن های دیگه هست چه دلیلی داره این کارو بکنیم؟سیاه بودن این انجمن هم دلیل خوبی نیست.سیاها هم میتونن برن تو همون تاپیک ها، سیاه بنویسن.

تاپیک شعر برای خوندن جالبه.ولی تعداد کسایی که بطور مرتب توش فعالیت میکنن نمیتونه زیاد باشه.شکلش هم طوری نیست که مثلا من ناظر بیام فعالش کنم.علاوه بر همه اینا، زیاد با روح ایفای نقش سازگار نیست.به نظر من همین تاپیک اشعار جادویی برای کل سایت کافیه.

موفق باشید...و در مدح ارباب شعر بسرایید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!