هین.نقد پستهای طنز کلوپ جادوگران رو اینجا داریم.باشد که این رسالت رو به خوبی به انجام برسونیم!
نقد پست شماره 68 تو کلوپ جادوگران توسط لاوندر براون.
یکی از نکاتی که من به شخصه خیلی تو پستای لاوندر میپسندم اینه که با استفاده از گذاشتن فاصله خوب بین خطوط،به سازمان جهانی سیاستگذاری سلامت کمک میکنه تا چشمای ملت خواننده سالم بمونه.
در کل این مورد خوبیه من خیلی ازش لذت بردم..پستت طنز نابه یعنی اگه شکلکش رو هم بردارن . دوباره بخونن همونقدر میخندن که با شکلکه حال کردن.از نقاط قوت پستت بود.همینطور استفاده از تیکه های طنزی مثل یا شصت پای مرلین،توهم و ...پستت رو قشنگ کرده بود.
از طرف دیگه جزو نکات منفی پستت میتونم نداشتن روند منطقی توی پست اشاره کنم.البته اصولا توی پست طنز منطق نقش پررنگی نداره ولی درصدی از پست رو شامل میشه.مثلا میشه تو این قسمت:
نقل قول:
زندانی که نور ماه روی صورتش می افته و سیریوس بلک! بوده؛ به سمت مامور زندان حمله ور میشه. مامور از ترسش خشک میشه و نمیتونه چوبدستی بکشه.
با یه تیکه طنز یه ذره منطق رو به خواننده القا کنی.من نمیگم تمام روند داشتان باید منطقی باشه.میگم باید برای خواننده قابل قبول باشه.میتونستی به جاش این رو بنویسی:
نقل قول:
مامور زندان هل میشه میاد چوبدستی بکشه به دلیل هل شدن زیاد چوبدستی میره تو دماغش!...
و ادامه داستان.
یه مورد دیگه هم بود و اون عدم وجود هماهنگی بین لحن داستان بود.یه جایی از کلمات شکسته استفاده کرده بودی و جای دیگه کتابی نوشته بودی.در حالی که با توجه به طنز بودن پست عموما همه اش رو شکسته مینویسن.
دیگه توی پستت ایرادی ندیدم.اگر بخوام بهت امتیاز بدم با توجه به نکاتی که تذکر دادم از ده بهت شیش میدم.مطمئنم که میتونی بهتر بشی.چون تو خودت خدادادی نویسنده ای.ازت انتظار دارم باز هم بنویسی و این بار منطق و یکدستی داستان رو رعایت کنی.
متاسفانه به دلیل زیق وقت بعدا پست آماندای عزیز رو نقد میکنم.
فعلا.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

):