ابتدا به ساکن درست در همین لحظه که ساعت چهار و هفت دقیقه صبح می باشد سلام و صبح بخیر عرض میکنم خدمت ارباب گرامی چون گویا چند ساعتی است که از خواب بیدار شده اند و تشکر میکنم بابت قلم زدنشان در قلم پر.
سپس انتها به ساکن از خانم دلاکور که بالاخره مصاحبه شونو انجام دادن تشکر میکنم. شانس آوردید مصاحبه ورود به دانشگاه نبود. در هر صورت باید از پرفسور ویریدیان هم با یک کروشیو تشکر کرد که این مصاحبه رو انجام دادند و نمیدونم مطلبی درباره این مصاحبه اینجا میذارند یا خیر بخاطر همین و به رسم سابق مطالب جالبی که در مصاحبه به ذهنم میرسه رو نقل قول میکنم و مطالبی درباره آن ها عرض میکنم:
_ کار جالبی بود که آواتار اعضا رو در فایل ورد مصاحبه قرار داده بودید و همینطور اندازه و رنگ فونتتون هم خوب بود.
_ سپس خسته نباشید خدمتتون عرض میکنم بابت جواب دادن به سوالات دافنه!
نقل قول:
_ اممم نام و نام خانوادگی جالبی دارید. منو یاد ایرانیان قدیم میندازه.
نقل قول:
_ کاملا موافقم. فقط آبی و تیم کوییدیچ آبی رنگ
نقل قول:
_ به قول یک دوستی داریم آووووووو چقدر محل های زندگیمون از هم فاصله داره! بذار حساب کنم اوووم
آره تقریبا حول و حوش بیست دقیقه فاصله داریم فکر میکنم!
نقل قول:
اگه می تونستم اول دستی به روی همون که اگه این جا بگم این جا
می شه می کشیدم
_ فکر میکنم منظورتون وزیر سحر و جادوئه. بلی کار خوبی کردید نام نبردید. ایشون اسمشو نبر هستند. علاوه بر ارباب چند اسمشو نبر دیگر هم در جامعه جادوگری داریم.
نقل قول:
_ فیلم باحالیه. تازه کیفیت خوبشو گرفتم و یه مقدار اولشو دیدم. مرد آهنی مثل همیشه با مزه و خنده داره و اکشن خوبی هم داره فیلم. بعد از سال 2010 اولین فیلمیه که احتمالا یک سال بعد از دانلود نمیبینمش! و در اولین فرصت ممکن میبینمش. البته دوستان توجه کنند فیلم مثبت هجده هست نه شایدم مثبت هفده شایدم کمتر درست نمیدونم چون فقط اولشو دیدم ولی خلاصه حواستون باشه.
نقل قول:
... نقل قول:
_ چـــــــــــی؟!!! درست شنیدم؟ یا چوبدستی مرلین! ولدمورت؟ ولدمورت؟ شما مرگخوارید؟
ارباب لرد ولدمورت کبیر! احترام بگذارید!
سریع ایوانو صدا کنید! مرگ بوسیله جلاد شایسته شماست.
نقل قول:
نشستن جلوی کامپیوتر بیش از یک ساعت
_ مرلین را شکر من در خانواده شما متولد نشدم وگرنه الان دار زده شده بودم یحتمل و همینطور باید ترک تحصیل میکردم با این اوصاف.
نقل قول:
آره ، نمی دونم چرا ، میبی عاشق شدم
_اگر میبیه حس فوق العاده ایه قدرشو بدونید. البته باید توجه داشته باشید باحتمال زیاد میتونه پر پیچ و خم باشه و مرد میدان میخواهد. در کل اگه پا فشاری کنی و به خواسته ت برسی بهترین اتفاق عمرت میشه و دیگه هیچی از مرلین نمیخوای اگرم بپیچونیش و بیخیالش بشی تا آخر عمر حسرت خواهی خورد.
نقل قول:
خیره شدن بهشون تا وقتی که معذب بشن نمی دونی چه حالی میدهیه لبخند هم چاشنیش
عجبا! واقعا به این فکر نکرده بودم که یکی از معذب کننده ترین کارها اینه. ناخوداگاه یاد شکلک سبز رنگ یاهو افتادم. من اصلا نمیتونم به کسی بیش از چند ثانیه خیره شم چون احساس میکنم معذب میشه البته به جز یک نفر.
نقل قول:
مزخرف! نوزده شدی تا حالا!
نقل قول:
جالبه! تولدتون هم خیلی با من فاصله داره! خیلی! بذار حساب کنم ... اووووم دقیقا ده روز فکر میکنم.
نقل قول:
باریکلا! مرگخوار فنی!
نقل قول:
وقتی انگشتمو حدودا با کارد نصف کردم
برای همه تقریبا پیش میاد. برا من با کارد نبود ولی از عنفوان کودکی تا به حال هنوز جای بخیه ش رو دستمه.
نقل قول:
دانشمند ، خب قشنگ معلومه چرا بهم اینو می گن چون سطح اطلاعات عمومیم بالاتر از بقیس.
واو! مرگخوار فنی دانشمند! اگر ارباب نصفم نکنه باید اعتراف کنم شما باید هرمیون گرنجر میشدید نه فلور دلاکور.
نقل قول:
حتما قصد ازدواج هم ندارید و میخواهید ادامه تحصیل بدهید؟!
نقل قول:
لی و ایوان می خورن به هم می شن لیوان
ایوان به کسی بخوره لیوان نمیشه طرف! میمیره! متوجه میشی؟! میمیره!!!
نقل قول:
احتمالا اوی منفی که نیستید؟ ارباب ماجراشو میدونه!
نقل قول:
رون؟ رون ویزلی؟!! وفادارترین فرد کتاب؟ پس لاوندر براون چی بود؟! بنظر من وفادارترین فرد سوروس اسنیپ بود. آخرش هم به خاطر لی لی مرد.
نقل قول:
هنوز تو شک بودم باورم نمی شد مدیر شدم . وقتی منو داده شد رفتم انجمن مدیرانو چک کردم . انجمن خصوصیارو چک نکردم استر می گه خوب نی با سر بریم تو تالار مردم
اوه یادش بخیر. منم اولش کلی حال کرده بودم. مثل این میمونه که تو یه خونه بزرگ باشی و یه مدت زیاد از رفتن به همه جاش محروم باشی و خیلی از اتاق ها درشون قفل باشه بعد یدفعه کلید همه اتاقارو بهت بدن. بازم یادش بخیر. من که همون اولش رفتم تو یه انجمن خصوصی و یه عضوی صداش دراومد و کوییرلم قاطی کرد گفت چرا رفتی منم قاطی کردم گفتم دسترسی داری که بری و ماجرا داشت. ولی استر افه اومده. خودشم میدونه رفتن به انجمنای خصوصی راه داره. اصولا هر کاری تو این سایت راه داره. کار نشد نداره. خواستی بگو بهت بگم.
در آخر از وقت زیادی که گذاشتید و با دقت به سوالات جواب دادید تشکر میکنم.
به زودی تکلیف مصاحبه بعدی روشن میشه.