من نفهمیدم دماغ گیر دقیقا به چه دردت میخوره تو سفر؟!!
ارباب این جریان داره ، ما با خانواده رفته بودیم سفر نصفه شب که من از خواب بیدار شدم متوجه یه موجود بسی زیبا به نام سوسک شدم که داشت روی بینی من چرت می زد از اون به عد به خودم قول دادم بدون دماغ گیر به سفر نرم !
نقل قول:
خواب ماهی؟!!!...یه مرگخوار نرمال نداریم که ما!
ارباب این ماهی موجود بسی چندش آوریه من حاضرم یه قورباغرو ببوسم اما نزدیک یه ماهیه عید نشم!
نقل قول:
برای سیریوس گریه کردی؟چشم ما روشن!!ابراز شگفتی و تحیر و تاسف میکنم.
آخه ارباب گنا داشت ، چرا اون باید به خاطر غلطای اضافیه هری می مرد.
نقل قول:
دامبل جان؟...حقته دچار سانحه بشی...سانحه بعدی رو خودم رزرو میکنم از همینجا.
ارباب
آخه این دامبل اصلا شایسته ی نظر دادن نیست .نقل قول:
در پایان پیشنهادی دارم.من خیلی سعی کردم وزیر و همسرشونو از هم جدا کنم.نشد.شما بیا با هم نقشه بکشیم.من فکر میکنم هنوز امیدی به نجات تری هست.حیفه واقعا...دختر مردم...
ارباب! دانا تر از شما وجود نداره! نمی دونین منم چه قده سعی کردم نشد ، آخه چرا تری باید همه چیشو به پای این بوقی بریزه!
_____
نقل قول:
اندازه و رنگ فونتتون هم خوب بود.
ممنونم همش کار خودم بود!
نقل قول:
_ به قول یک دوستی داریم آووووووو چقدر محل های زندگیمون از هم فاصله داره! بذار حساب کنم اوووم
آره تقریبا حول و حوش بیست دقیقه فاصله داریم فکر میکنم!
پس باید نزدیک باشین ! از این جا تا مدرسم دقیقا بیست دقیقس !
نقل قول:
البته دوستان توجه کنند فیلم مثبت هجده هست نه شایدم مثبت هفده شایدم کمتر درست نمیدونم چون فقط اولشو دیدم ولی خلاصه حواستون باشه.
کمتره ، این فیلم اصلا صحنه نداره ! زیادی هم خشن نی!
نقل قول:
_ فکر میکنم منظورتون وزیر سحر و جادوئه. بلی کار خوبی کردید نام نبردید. ایشون اسمشو نبر هستند. علاوه بر ارباب چند اسمشو نبر دیگر هم در جامعه جادوگری داریم.
فک کنم کاملا همدیگرو درک کردیم!
نقل قول:
_ چـــــــــــی؟!!! درست شنیدم؟ یا چوبدستی مرلین! ولدمورت؟ ولدمورت؟ شما مرگخوارید؟
ارباب لرد ولدمورت کبیر! احترام بگذارید!
سریع ایوانو صدا کنید! مرگ بوسیله جلاد شایسته شماست.
از اسم ارباب شکوه می باره! من هیچ لقبیو هم به این اسم اضافه نکنم ، خود این اسم ترس عظیمی به دل همه میندازه!
اگر ارباب مرگ را برای من به وسیله ی جلاد بخواهند من هیچ اعتراضی نخواهم داشت.
نقل قول:
_اگر میبیه حس فوق العاده ایه قدرشو بدونید. البته باید توجه داشته باشید باحتمال زیاد میتونه پر پیچ و خم باشه و مرد میدان میخواهد. در کل اگه پا فشاری کنی و به خواسته ت برسی بهترین اتفاق عمرت میشه و دیگه هیچی از مرلین نمیخوای اگرم بپیچونیش و بیخیالش بشی تا آخر عمر حسرت خواهی خورد.
ممنون از پند های ارزشمندتون!
نقل قول:
حتما قصد ازدواج هم ندارید و میخواهید ادامه تحصیل بدهید؟!
از کجا فهمیدی ؟!

نقل قول:
رون؟ رون ویزلی؟!! وفادارترین فرد کتاب؟ پس لاوندر براون چی بود؟! بنظر من وفادارترین فرد سوروس اسنیپ بود. آخرش هم به خاطر لی لی مرد.
سوروس وفادار به عشق جاودانش بود ، من رونو از این نظر گفتم که همیشه با این که خیلی حسود بود و از همه نظر کوچیک باز هم تا آخر با هری موند ، به جز دو مورد یکیشون که تقصیر هورکراسس بود اون یکی هم زود برگشت .
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

می شه می کشیدم