جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1392 11:49
نمایش جزئیات
آفلاین
تد نفر بعدی مصاحبه من باشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون از بلاتریکس عزیز برای جوابای کاملش که هم خیلی روشنگرانه بود! هم حس طنزی که توی بعضی جواباش استفاده کرده بود هم بسیار چسبید

نقل قول:
..ولی هنوز که هنوزه وقتی حرف میزنیم میگه الان باز تو تشخیص دادی؟! حتی بعد یه مدت که رفتم و برگشتم دوباره اومدم درخواست دادم گفت الان باز به مرحله ی تشخیص رسیدی؟!

دخترم خدا بهت صبر بده خب.. حالا آدم خودش سوتیاش یادش باشه یه چیزه ولی اینکه هی به یادش بیارن خیلی چیزه!!

نقل قول:
به نظرم بهاره تمام ِ ویژگی های یک رهبر خوب رو برای یک گروه بزرگ داره و به خوبی از پس مدیریتش برمیاد.

یک لحظه تصور کردم ولدک به قدرت برسه و لشکری راه بندازه... یک لحظه فقط! ولی کاملا موافقم.. فکر نمیکنم بحثی اصلا توش باشه.

نقل قول:
. تو دوره ی قبلی رقابت بین محفل و مرگخوارا جالب و هیجان انگیز و اما توام با دوستی بود. امکان نداشت که مشکلی واسه گروه مقابل پیش بیاد و ما بگیم به ما چه ما مرگخواریم و ولشون کنیم. یه بنده خدایی هم بود اتفاقا یادتونه که؟ تک تکمون سعی میکردیم تو دوره ی بحران بهم دیگه کمک بکنیم.

فکر میکنم واسه اکثر اونایی که اون دوره تو هر کدوم از این گروه‌ها بودن، اون دوره واقعا خاطره‌انگیز بوده.. با همه‌ی تلخی‌ها و شیرینی‌هاش!

نقل قول:
تو تابستون که اوج بیکاری و فراغت ملته و میتونن تو قسمت های دیگه ی ایفا فعالیت کنن و قدرت تخیل و نوشتنشون رو بالا ببرن و کلی چیز یاد بگیرن، هاگوارتز میاد وسط و ملت فقط دنبال امتیاز گرفتنن و اساسا اخه چیزی هم از این پست های هاگوارتز نصیبشون نمیشه و فقط فعالیت انجمن های ایفای اصلی مختل میشه

صد در صد همینطوره که میگی.

نقل قول:
- تد ریموس لوپین: ساده. بی شیله پیله. صمیمی. حسیه که من بهت دارم خب!

لطف داری خب

نقل قول:
چون تو مدرسه ی ما تبادل هرگونه شی ای ممنوع بود و یواشکی این کارو انجام میدادم بیشتر درگیر هیجان ِ این فعالیت ِ فرهنگی ِ یواشکی بودم تا درک جذابیت های کتاب!

یعنی عالی بود این توضیحت...

نقل قول:
ولی شطرنج خوبه. البته اگه ورزش حساب بشه :) )

با پارتی بازی قبول میکنیم!

نقل قول:
اگر یه چیز رو میتونستم در مورد خودم تغییر بدم، این بی نظمی خیلی شدیدم و مورد بعد خط خیلی افتضاحمه. اگه گزینه ی سومی هم بود، خب...سعی میکردم یکم از شدت بلند پروازی هام کم کنم .:| اوه..خوبه گفتی فقط یک چیز!

خب من میگم یه چیز ولی خوشحال میشم مهمان بیشتر توضیح میده.. به نظر من که بلند‌پروازی خیلی‌هم خوبه... هر چی سن پایین‌تر باشه هم بهتره.

باز‌ همم ممنونم از بلاتریکس.

لرد ولدمورت نوشته:

نقل قول:
مصاحبه کامل و خیلی خوبی بود گرگه!ما که نه, ولی ایوان تشکر میکنه.

از طرف من به شامپو بگین نظر لطفشه و خواهش میکنم!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

من یه نکته ی کلی رو دوباره یادآوری کنم... در حال حاضر برای انجام مصاحبه‌ها بخصوص الان که اولشه و تقریبا تو همه‌ی گروه‌ها افرادی هستن که یا مصاحبه نشدن یا خیلی وقته صحبت نکردن.. سعی میکنم عدالت رعایت بشه و دو تا مهمون از یک گروه نداشته باشم... مثلا این هفته که مهمون ما یک اسلیترینی قدیمی مرگخوار بود.. مهمون بدی یک ریونکلایی جدید و محفلیه... این به نظرم علاوه بر رعایت عدالت باعث متنوع شدن مصاحبه‌ها هم میشه. البته منتظر یک سری مصاحبه‌ی انحصاری (و محدود) در آینده ی نزدیک باشین.. به زودی خبرشو بهتون میدم!

دوستان عزیزی هم که مایل هستن مصاحبه بشن، ترجیحا پیام خصوصی بفرستن بهتره.

و آما مهمون بعدی برنامه... که در موردش نقل شده "فلفل نبین چه ریزه ...!". این مهمون عزیز کسی نیست به جز استاد مسلم وردها و طلسم‌ها... پروفسور فیلیوس فلیت‌ویک.

تا روز یکشنبه فرصت دارین که سوالاتتون رو بپرسید.

به شر و بدبختی خیر و خوشبختی باشین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
ما اومدیم!

نقل قول:
کتابای درسیمو هم هر صفحه رو که میخوندم پاره میکردم مینداختم دور و مامانم با نگرانی نگام میکرد.

منم همینطور!

نقل قول:
تمام درخت های مدرسمون رو بالا رفته بودم یه دور.

منم همینطور!

نقل قول:
حرف از هاگوارتز که میشه من ترجیح میدم کلا سایت رو ترک کنم:( بدتر از اون کوییدیچ که واقعا اصلا من تو کتاب و فیلم هم قسمتای مربوط به کوییدیچ رو رد میکردم.

منم همینطور!

نقل قول:
حتی یک بار یک سوزن قورت دادم که به جراحی منتهی شد

منم همینطور!

خب...الان دیگه فکر میکنم باید با هم ازدواج کنیم!
این همه تفاهم باید یه معنایی داشته باشه!

نقل قول:
فقط یادمه که لرد فعلی هرجایی که سوالی داشتم یا کمکی میخواستم در مورد ایفای نقش مخصوصا اون اولا با حوصله توضیح میداد برام.

اشتباه یادته خب!ما فقط سعی میکردیم شر و بدبختیتو از سرمون کم کنیم!

نقل قول:
آخرش دیگه یه بار بهش پیام شخصی دادم که من فکر میکنم و تشخیص دادم که الان به مرحله ای رسیدم که بخوام مرگخوار بشم : )) و بعد از اونم درخواست دادم و تاییدم کردا

رسما ما کچل شدیم تا این مرگخوار شد!فکر میکنم شصت تا پیام شخصی رد و بدل شد بینمون.

نقل قول:
ادمای دوست داشتنی که از این سایت باهاشون اشنا شدم، ازشون شماره یا چیزی دارم که با از بین رفتن سایت از دستشون ندم

ندین آقا...به این شماره تلفن ندین.زنگ میزنه تا هفت صبح رو مغز و اعصاب شما و خواهرتون پیاده روی میکنه به شرو بدبختی.

نقل قول:
نوشتن واقعا من رو سبک میکنه و مغزم رو خالی میکنه.

خالی نیست مگه؟!

آدم نیم ساعت با تو حرف بزنه سرگیجه میگیره!سرعت و عجله و هیجان حتی تو سلام کردنت هم موج میزنه!
گذشته از این, قلب خیلی خیلی بزرگی داری.همه رو به زور توش جا میکنی و حتی اجازه نمیدی اعتراض کنن.یه دختر شاد, دوست داشتنی, خوش قلب و همیشه ذوق زده!حتی بدون دلیل!نمیدونم خودت متوجهی که چقدر با دخترای همسن و سالت فرق میکنی یا نه.اونا به فکر چه چیزایی هستن و تو به فکر چه چیزایی.خیلی عاقل تر و پخته تر و منطقی تر از سنت رفتار میکنی.خیال دارم یه روزی بیام به بابا و مامانت تبریک بگم.البته اگه از ما نمیترسن!

هر چی هم از ما تعریف کردی همه رو تایید میکنیم.ما فوق العاده ایم.

تو ایفای نقش مورد داره..ولی اینجا میتونیم بغلت کنیم!

مصاحبه کامل و خیلی خوبی بود گرگه!ما که نه, ولی ایوان تشکر میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 08:37
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم جواب ها.

کله ی سحرتون به شر و بدبختی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 40.51 KB; بازدیدها: 31
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مشقل زنبه اید اگه نفر بعدی برای مصاحبه من نباشم

از دو روز قبل من این جا رو رزرو کردم داداش ... بکش کنار، پرفسور فلیت ویک وارد خواهد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
مشقل زنبه اید اگه نفر بعدی برای مصاحبه من نباشم

زنبه کیه دیگه؟

تو برنامه هستی مالفوی بزرگ... مسئله اینه که فعلا نوبت اسلی گذشته و باید یه مدتی صبر کنی.

(چک سفید امضای گرینگوتز تاثیر زیادی توی نوبت مصاحبه‌ها داره! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1392/10/21 22:17:06
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 04:15
نمایش جزئیات
آفلاین
8->

meanwhile ناظر بیا منو پاک کن. ناظر بیا منو ویرایش کن. ولفی بیا منو بخور

هی وای من... خانم مدیر.. منور فرمودین... این جیمز کوش؟ پسر.. بپر یه چایی واسه خانوم بریز...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 دی 1392 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لودو بگمن نوشته:
با تشکر از کننده و شونده؛ مصاحبه خوبی بود. سوالا نسبت به مصاحبه مروپ بهتر بود مثلا قسمت علایق و سلایق تو اون مصاحبه تا جایی که یادمه تقریبا نبود و اینا ... ولی به هر حال بازم به نظر من کمه! یکم طولانی ترش کنید لطفا!

لودی عزیز ممنون از پیشنهادت.. من سعی کردم تعداد سوالات رو در حد معقولی حفظ کنم ولی اگه برای مصاحبه‌های بعدی سوالاتی که داری رو مطرح کنی به من هم کمک میکنه تا هم کمیت هم کیفیت مصاحبه رو بهتر کنم.

سوالات بانو لسترنج آماده است... منتظر جواب‌های پر از شر و بدبختی می مونیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 20.15 KB; بازدیدها: 27
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1392 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
به به! زنگوله‌ی نقره‌ای گوگولی مگولی‌مون...!

1. رشته‌ی دانشگاهی‌ت رو که می‌دونم. چرا این رشته؟ می‌دونی که زیاد رشته‌ی ما بین جنس مؤنث طرفدار نداره هم‌رشته‌ای!

2. اوایل عضویتتون رو که ما نبودیم عروسک‌کوچولوی مادر. از سوتی‌های ابتدای عضویتتون بگید. مثلاً یه حرکت خیلی ارزشی‌وارانه که الان با یادآوری‌ش عرق شرم روی پیشونی‌تون می‌شینه!

3. کدوم یکی از شخصیت‌های پرداخته شده توی ایفای نقش برات جالب بودن تا حالا؟ تکیه‌کلام یه فرد ِ خاص؟ مدل حرف زدن ِ مثلاً پسرمون ( ) یا یکی دیگه؟

4. از چه تیپ آدمایی خوشت میاد؟ یعنی مثلاً آدم‌های خوش‌بین؟ آدم‌های موقر؟ می‌دونی، یه صفت برای فردی که مورد علاقه‌ته بگو و بگو چرا برات مهمه آدمی که کنارته، همچین اخلاقی داشته باشه؟

5. فرض کن یه انسانی، محور زندگی‌ته. مهم‌ترین یا عزیزترین موجودی که توی زندگی‌ت داری. صبح بیدار می‌شی، متوجه می‌شی این آدم، خیالی بوده! به عبارتی ایکس، وجود خارجی نداره. چی‌کار می‌کنی؟ چه حسی بهت دست می‌ده؟

6. به خدا اعتقاد داری؟ اگر آره، خدای خودت رو توصیف کن.

7. لولوخورخوره‌ جلوت به چه شکلی در میاد؟

8. اهم. احساس ارزشی بودن می‌کنیم! ولی پاترونوست چه شکلیه؟

9. اگر بخوای یک صحنه‌ای رو توصیف کنی که احساس آرامش توی تو به وجود میاره، چه صحنه‌ای رو توصیف می‌کنی؟ با جزئیات برام بگو.

10. به بهشت و جهنم اعتقاد داری؟ بهشت رو از دید خودت توصیف کن. اگه سؤال توصیفی زیاد می‌پرسم، واسه اینه که می‌دونم قلم خوبی توی به تصویر کشیدن داری. :)

فکر می‌کنیم بهتره شما رو به شر و بدبختی بسپاریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوستش بدارید که آنچه می‌توانست، انجام داد تا دوستش بدارند...
ارسال شده در: یکشنبه 15 دی 1392 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آپولین دلاکور نوشته:
یوهو من اومدم......
.
.
.

ادامه دارد

آپولین عزیز

من پست‌های شما رو ترجیح میدم ناآشناییتون با نحوه‌ی عملکرد این تاپیک قلمداد کنم. هدف این مصاحبه‌ها شناخت اعضای سایت در سطح ایفای نقش و خارج از اونه و مصاحبه چکیده‌ای از سوالات مصاحبه‌کننده، سوالات اعضا و یک سری سوال ثابت هست بطوریکه مجموع این سوالات نه حوصله‌ی مهمان رو سر ببره نه خواننده رو.
شما اگه ۶۰۰ سوال از بلاتریکس دارین! میتونین با ایشون هماهنگ کنین و سوالاتتون رو جای دیگه ازشون بپرسین نه اینکه با پست‌های مکرر و طولانی و سوالاتی که هیچ جایی در مصاحبه‌ها ندارن این تاپیک رو اسپم کنید.
این بار بهتون فقط اهداف رو یادآوری کردم چون حس کردم خیلی با قلم‌پر آشنایی ندارین. مسلما در صورت تکرار بر خلاف میلم مجبورم برخورد دیگه‌ای داشته باشم.

تدی ( آواتار من با جیمز یکی هست ولی فکر میکنم مشخصه شناسه‌ها فرق داره )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1392/10/15 19:50:50