جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 08:14
نمایش جزئیات
آفلاین
اوووف.... نتیجه‌ گیری (غیر) اخلاقی از این مصاحبه این بود که چیز خوبه آقا! خیلیم خوب چیزیه! خلاشه که دشت مریژاد آقا!

من از جناب گانت واقعا ممنونم که اولا بالاخره دعوت رو قبول کرد، و بعد چون انقدر وقت گذاشت و با حوصله جوابای کامل داد به سوالا. جنبه‌ی اصلیش که آشنایی بیشتر بود به کنار، نکاتی تو جوابا بود که جنبه‌ی آموزشی داشت و خلاصه که بشر چقدر ایده‌های خوب داری واسه همه چی!
بخصوص در مورد پیشنهادت برای ویزنگاموت.. باید با بقیه جادوکارها یه صحبتی داشته باشیم... پسندیدیم!

بریم موشکافی مصاحبه!‌

نقل قول:
امپراتور تاریکی، ققنوس، بووبو، خود هری پاتر و... و از نسل های بعدی که بعد از عضویت من هم فعالیت داشتن بلیز زابینی، هدویگ، پروفسور سینسترا و هوکی و...

خب ببین ما واقعا برای موزه دوست داریم پست‌های قدیمی‌تر که با حال و هوای الان سایت هم جور باشه پیدا کنیم، خلاصه که لینک داری ازشون پخ کن بی زخمت!

نقل قول:
منم گفتم پس ترورش کن و کلاه وزارت رو هم بذار سر تد لوپین، بعدا من خودم ازش پس می گیرم. و اینگونه شد که تد لوپینی که عمری دشمن وزارت بود به وسیله ی دست های پشت پرده ی دلو که خیلی سعی کردم شبیه دست های لیلی اوانز باشه به وزارت رسید و جیمز سیریوسی را که او هم دشمن وزارت بود به معاونت برگزید و خب اولش که عکس العمل نشون می دادین خوب بود ولی بعدش که دیگه فعالیتی نکردین و همه جا رو قفل زدین و انگار نه انگار که وزارت دستتونه،

اینکه فعالیت خوابید خب درست میگی ولی خیلی هم مقصر نبودیم. یعنی اون شبی که من اومدم و دیدم چه بلایی سر تدی آوردین، خب موقعیت خنده داری بود، سوژه خوبی هم بود سوپرایزشم جالب بود ولی مشکلش این بود که بعدا هم هماهنگی با ما نشد غیر از سوژه‌ی در جریان بزستان و مسیر بعدیش که قبلا مشخص بود. خب وقتی نه وقتش بود، نه علاقه به وزارت، انجمن رو تعطیل کردیم شاید زودتر از شر کلاه خلاص شم!

نقل قول:
و مسئولیت هر جایی رو بدی بهش و مطمئن باشی که بهترین نتیجه رو تحویلت میده.

اولا مرسی و نظر لطفته و سرخ و سبز و آبی شدم و شر شر عرق شرم! دوما که با اون نقل قول قبلی که کلا همه چی زیر سوال رفت که

سوما:
نقل قول:
انجمن کوییدیچ رو بدین بهش ببینین چه لیگی برگزار می کنه!

تلافی میکنی؟ من هنوز جوونم.. آرزو دارم... میخوام خودم تیم بدم ( از این حرفا که خودت زدی!).

نقل قول:
مطمئنی نظارت هیچ انجمنی رو ندارم آقای مجری؟!:-"

خودتو نمیگم که... مورفین گانتو میگم!

نقل قول:
به نظر من اگه رولینگ تا پایان کتاب 7 رو روی دستمال کاغذی و توی همون رستوران ارزان و خلوت می نوشت امروز هری پاتر اثر دلنشین تری بود چون از دل برآمده بود.

بیگ لایک!

نقل قول:
من که چیژ می ژنم خشتگیم درمیره ولی در عجبم تو چجوری خودتو تا اینجا رشوندی آقای مجری!

تو اگه چیژ ژدی... من چیت ژدم.. آره!

نقل قول:
گفت: دورها رو نزدیک می کنه و نزدیک ها رو دور!

حرف حسابو از زبون بچه باید شنید!

نقل قول:
کلاغای گریفی محفلی یک کلاغ چل کلاغ می کنن چون خیــــــــــلی اهل انیمه نیستم. کل سریال های انیمه ای که دیدم به 10 تا نمی رسه.

نیستی؟ عهه؟ فقط ده تا؟ هووممم... من باید یه صحبتی با این کلاغه داشته باشم!

نقل قول:
این سوال یعنی اینقد فس فس نکن زودتر بفرست جوابا رو دیگه! نه؟!:دی

ای آقا تو چرا ریونکلا نیفتادی؟ من اگه میدونستم انقدر جوابای جامعی میدی اصلا این سوالو نمیپرسیدم!‌

بازم ممنونم جناب گانت

در مورد مهمون بعدی و معرفیش خب پیشنهاد قبلی این بود که بین دو مهمون یه مدت فاصله باشه که اگه در مورد مصاحبه بحثی هست بچه ها فرصت داشته باشن صحبت کنن و با مصاحبه بعدی قاطی نشه.

مهمون بعدی تا آخر این هفته معرفی میشه، تو این فاصله بحثی صحبتی پیشهادی انتقادی دارین تو صندوق نظرات بندازین تا بخونیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 01:37
نمایش جزئیات
آفلاین
با تچکر از مصاحبه کننده و شونده، به نظرم جامع و کامل بود و تعداد سوالا هم مناسب بود.

اولندش اون هری پاتر ایرانیه که گفتی فک کنم این بود! منم خوندم ولی چیزی یادم نی

نقل قول:
ترجیح میدم اگه حس و حال جدی نویسی داشتم بیرون از سایت و در مورد موضوعی غیر از هری پاتر بنویسم. در واقع اینجا تنها جاییه که همه چیز برای طنز نوشتن فراهمه.

بالاخره یه نفرو پیدا کردم تو این مورد با من هم عقیده باشه! در مورد خوندنم همین طوره به نظرم! آفرین گانت

نقل قول:
اینه که بچه ی ساکت و کم حرفیم و باید با انبردست از زیر زبونم حرف کشید

نقل قول:
اینترنت – مطالعه – فیلم و انیمه – بازی و خب اوغات فراغت با تفریح پر میشه دیگه. این تفریحاتی هم که گفتم همشون تنهاییه.:دی

دارم ایمان میارم به این تئوری که میگه آدمای اکتیو و گولاخِ توی نت آدمای درونگرای بیرونِ نتن!

نقل قول:
اما مدیریت منظم و پیوسته ی ارباب از اون جنس مدیریت هاییه که آرزو می کنم ای کاش خیلی هایی که در دنیای مشنگی مسئولیت های بسیار بسیار سنگین تری از نظارت و مدیریت یک سایت دارن، چنین مدیریتی داشتن!

ای آقا! اگه سرجمع چارتا مدیر، رییس، وکیل () وزیر و سیاستمدار با دلسوزی و لیاقت و وجدان ارباب تو این مشنگا وجود داشت که دنیاشون گلستان بود!

نقل قول:
آدم نباید فقط خودش رو ببینه. شاید خیلی از این اعضایی که توی هاگوارتز پست می زنن فقط به عشق همین انجمن عضو ایفا شدن

احسنت، و البته شاید فقط تازه واردا اینطور نباشن و اعضای کهنه واردی هم باشن که عاشق هاگ باشن هنوز! محروم کردن این افراد از علاقه شون کار درستیه؟ آیا تحمیل سلایق کار خوبیست؟ مسئولین رسیدگی کنن قانونو وردارن

نقل قول:
وزیر درونم قلقلکم داد که برم برای این چند صباح باقیمونده کلاه رو بردارم و بی کلاه از دنیا نرم

جدا؟ چند صباح باقی مونده؟ ینی رفتنی شدی؟ به زودی دست از سر این سایت و کلاه هاش برمیداری؟ عرصه رو برای حاجیت خالی میکنی؟

یه چنتا سوال هم داشتم که میخواستم بیام قبل مصاحبه مطرح کنم ولی نمیدونم چرا یادم رفت! چنتاش مطرح شد و تقریبا جواب گرفتم بقیه اش ایناس، ممنون میشم پاسخگو باشی!

1 گفتی که بسیار با این طرح کودتا حال کردی ولی اگه خاطرت باشه من بعد از وزیر شدن بت پخ دادم و پیشنهاد دادم که بیای علیه من شورش کنی (البته نه در قالب گرفته شدن دسرسی چون من نه مدیر بودم که بتونم با بلاک ایجاد کردن و دسرسی گرفتن و اینا جو ایجاد کنم و نه همچین ایده درخشانی به ذهنم رسیده بود اصلا! در سطح رول ها فقط) که ابتدائا مخالف کردی و دیگه به بحث و شرح و تفصیل نکشید و منم بیخیال این سوژه شدم، آیا به خاطر همین که قضیه حالت جدی تری داشت و این دسرسی گرفتنا تازگی داشت و به قولی سطح قضیه حرفه ای تر بود این بار پذیرفتی و اون بار نه یا دلیل دیگه ای داشت؟

2 آخرین بار کی کتاب هارو خوندی که انقدر به وقایع ریزش مسلطی و بهشون تلمیح میزنی؟! باور کن ماهم زیاد خوندیم ولی بعد این همه سال این همه جزییات یادمون نیست! ماهی زیاد میخوری؟

3 بهمن یا ماربورو؟

یه بار دیگه تچکر از همه دست اندرکاران پشت و جلو و زیر و روی صحنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1393/4/18 5:54:37
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 00:19
نمایش جزئیات
آفلاین
به اون ویولت بگین صابونو بذاره کنار...از جملات قصار خبری نیست!بیخود دلشو صابون نزنه.مثل یه ارباب با وقار حرف می زنیم.

نقل قول:
چیژ آقاژان! چیژ! این اکشیر حیات بخش! این هورکراکش همیشه جاویدان!

مورفین! به جان خودتون فکر کردیم کل مصاحبه رو با همین لحن نوشتین و اصلا اهمیتی ندادیم که چطوری نوشتین...دود از کله مون بلند شد که چطوری قراره بخونیمش!

نقل قول:
در مواقع جانفشانی برای لرد سیاه نیز اگر بتوانید پیدایش کنید معمولا ته صف است!

ما ورود مورفین رو اصلا به خاطر نداریم.انگار از اول بوده...همیشه بوده.
بعضیا هستن که موقع حرف زدن کلی ادعا دارن...موقع عمل و حمایت یهو غیبشون می زنه. مورفین برعکسشه.در حرف یک خائن فرصت طلب طمعکاره...ولی موقع عمل همیشه اول صفه! فکر می کنم اینجا جاییه که شخصیت مورفین با شخصیتی که پشت مورفینه وارد جنگ می شن و دومی پیروز می شه!

نقل قول:
نکته ی آخر هم اینکه من با این مورد که نمایندگان توی دیوان بحث کنن و از ملت هر کی حرفی داره بیاد توی مجمع بگه موافق نیستم. بحث رو دوشاخه می کنه. یا همه توی دیوان بحث کنن یا توی مجمع!

حالا که بحثش شد ما یه چیزی بگیم! ما تازه مشاهده کردیم که توی دیوان یکی پست زده...ویولت پستشو ویرایش کرده و گفته اینجا مخصوص اعضای دیوانه(عمدی نبود. فحش ندادیما...اینجوری شد خب!دیوانه! ) و سه پست بعدش ما که جزو اعضای دیوانه(به جان خودمون این یکی عمدی بود...آخه قبلی چسبید!) نیستیم پست زدیم!
ما ویرایش ویولتو ندیده بودیم و نمی دونستیم اونجا نباید پست زد.بعدا که اونجا رو دیدیم به نظرمون حرکت زشتی اومد.چون اینطور به نظر می رسید که ناظر گفته پست نزنین و ما فوری زدیم.

نقل قول:
ارباب ما به اینایی که درخواست نقد میدن یه حرفی میزنه که خیلی درسته. ارباب همیشه میگه فقط از یه نفر درخواست نقد داشته باشین!

این قسمت جواب مورفین نیست.ما عذرخواهی می کنیم که ده ها بار اینو تکرار کردیم. ولی احساس می کنیم لازمه یه بار دیگه اینجا بگیم که تازه وارد تر ها هم بخونن.
یک پست رو برای نقد به دو نقد کننده ندین.هنوز هم هستن کسایی که در ویزنگاموت یا انجمن های دیگه درخواست نقد می کنن و نقد همون پست رو با پیام شخصی از من می خوان.این کار درست نیست.اولا که بار ها گفتم نقد بر اساس سلیقه نقد کننده انجام می گیره.می تونم هزار مورد بهتون نشون بدم که نقد کننده های دیگه بر عکس چیزی رو که من در نقد هام گفتم بیان کردن.حرف هیچکدوممون هم اشتباه نبوده.فقط سلیقه ها فرق می کنن.
گذشته از این اختلاف نظر ها این کار مثل این می مونه که از یه نفر درباره کاری راهنمایی بخواییم و بدون اینکه منتظر جوابش باشیم از شخص دیگه ای هم همون سوال رو بپرسیم...درسته که شاید هدف ما رسیدن به بهترین جواب باشه ولی یه جورایی توهین آمیزه!
نقد دو پست جداگانه رو هم به همین دلیل بهتره از دو نقد کننده درخواست نکنین.روش ها متفاوتن.معیار ها هم همینطور.البته این جانوران حاضردر ویزنگاموت نقد ها رو بین خودشون تقسیم می کنن.ولی روش این نقد کننده ها کم و بیش شبیه همه و اختلاف زیادی ندارن.
قبلا زیاد در این مورد حساس نبودم...ولی تازگیا چیزیایی شنیدم که فوق العاده به دور از انصاف بودن.همین شنیده ها گذشته از اینکه خیلی ناراحتم کرد حساسیتم رو در این مورد بیشتر کرد.

نقل قول:
قدرقدرت تقاضا دارم در صورت امکان لینکش رو جایگزین بفرمایند.

فرمودیم.ولی اون نوشته آخرش افتاد کنار عکس.ما هم چون استعداد و تجربه زیادی در گذاشتن عکس نداریم نمی دونستیم چطوری ببریمش زیر عکس.شصت تا اینتر بزنیم می ره پایین ولی ترسیدیم ترکیب پست رو به هم بریزیم.اگه مایل بودین بگین شصت تا اینتر بزنیم!

نقل قول:

سال ها گذشت و جیمز هم بزرگتر شد

جیمز چی شد؟...نه...دقیقا چی شد؟!!
(هوممم...پس این بشر یه کار مفید تو کل زندگی بی ارزشش انجام داده! و اونم آشنا کردن شما با ما بوده.)

نقل قول:
من واقعا اولش فکر کردم مشکل فنی پیش اومده که شناسه لرد بسته شده،

هنوزم اون پستا رو می خونم گاهی...یعنی بامزه ترین عکس العمل عکس العمل شما بوده...همه دارن عین اسپند روی آتیش بالا و پایین می پرن...مورفین با خونسردی می گه آروم باشین.من فکر می کنم این یه مشکل فنی باشه.

نقل قول:
آواتار یه بخش خیلی مهم از شخصیت هر عضوه. مثل صورت آدم می مونه دیگه. آدم که نباید هر ماه صورتش رو تغییر بده.:دی

کاملا موافقیم...ما بیشتر مواقع با علی و سارا(که یک بار دیگه لازم می دونم اشاره کنم ساراها زیاد حرف می زنن) و ممد کاری نداریم...طرف ما مورفین و ایوان و بقیه هستن.اینا یه شخصیتن و بهتره به یه شکل مشخص تو ذهن ما نقش بسته باشن.

نقل قول:
اگه یکم حواسشو بیشتر جمع کنه، استعدادش رو داره که در خیلی از زمینه های مشنگی آدم بسیار بسیار موفقی بشه

شوخی می کنین دیگه؟!

نقل قول:
اعضای خانواده م به خصوص مادرم!

یک استثنا قائل بشین...به خاطر ما! فقط یک استثنای کوچیک...خب بقیه بمونن...ولی باور کنین بدون اون یکی زندگی شیرین تر می شه.سرو صداشم که زیاده.

نقل قول:
و همه چیز رو سپرد به پیشگویی سیبل تریلانی مضحک!

مضحک اون جیمزتونه ها!

اصلا بی مزه نبود...اصلا هم خسته نشدیم...بسیار ساده و صمیمی و صادقانه بود.همونطور که انتظار داشتیم.مشعوف گشتیم.

بسیار ممنونیم و سپاسگزار!

دست و پنجه گرگه هم درد نکنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 تیر 1393 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اینم مصاحبه خدمت شما! اوناهاش! زیر عکسه با نام don gauntana.
ارباب! این زیری همون عکسیه که تو مصاحبه گفتم.

ویرایش:
الان متوجه شدم که حجم فایل اول به خاطر PDF یکم زیاد شده. فایل word رو هم جداگانه اضافه کردم که حجمش کمتره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (16.72 KB)
27009_53bc06fe271af.jpg 268X295 px
zip اندازه فایل: 500.57 KB; بازدیدها: 16
zip اندازه فایل: 81.26 KB; بازدیدها: 17
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/4/17 19:54:26

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 15 تیر 1393 04:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینین... از نظر فنی و با احتساب جبر جغرافیا و این داستانا حساب کنین، اینجا هنوز شنبه است و شما هم تا آخر هفته وقت داشتین... پس بدقولی نکردم!

اینم سوالات جناب گانت... اگه زیاده به بزرگی خودش ببخشه... اگه کمه به بزرگی خودتون ببخشین!

هر وقت مورفین جوابا رو فرستاد، چند روزی فرصت میدم که دوستان در مورد مصاحبه بحث کنن، بعدش مهمون آینده اعلام میشه.
ضمنا هر انتقاد یا پیشنهادی برای قلم پر دارین خوشحال میشم بشنوم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 21.85 KB; بازدیدها: 18
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1393 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشحالم که مورفین گانت رو اینجا، روی این صندلی میبینم!

مورفین، ادم مهربان و با قلب صاف هست. خودت اینو قبول داری؟ خودتو اینجا و تو دنیایا واقعی چطوری میبینی؟

خیلی از اعضای سایت باور دارن که شخصیت پردازی تو یه شاهکار هنریه. کی بهت کمک کرد تا به اینجا برسی؟

پست طنز! تو مهارت فوق العاده در طنز نویسی داری، پست جدی ازت ندیدم، یا اگر هم دیدم یادم نیست! چی شد که به اینجا رسیدی؟ کی بهت کمک کرد؟

با داداشت تو خونه مشورت میکنی یا دعوا؟

فکر کن از سایت رفتی و بعد دو سه سال برگشتی، دوست داری وقتی بچه ها اسمتو دیدن، یاد چی بیوفتن؟

اسلیترینی هستی؟ مرگخوارم هستی؟ پس بیا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 19:57
نمایش جزئیات
آفلاین
مورفین
مورفی
مورف
مور
مو
م
....
مورفین تو جزو آدم هایی هستی که اگر نباشی دل همه برات تنگ میشه
بابت تمامی کارهات
تمامی نوشته هات
تمامی حمایت هات
اما
یه مسأله ای اینجا خیلی تو چشمه

غم و غصه و درگیری فکری در فرهنگ لغت ذهن تو چه معنایی داره؟ چطور تفسیر شده؟ آیا مورفین ما در زندگی حقیقی غم هایی داره که جرئت و زبون گفتنش به یک مثلا حامی و غمخوار رو نداشته باشه؟

یه سوال دیگه

در مواجهه با یک رفیق که از چهره ش پیداست با یک دنیا غصه دست و پنجه نرم می کنه مورفین ما چه خواهد کرد؟

یه سوال دیگه

مورفین تو دوست داری پیر بشی؟ پیری به معنای واقعی نه! در واقع ینی دوس داری زود تر به یک بزرگسال بالای 40 سال تبدیل بشی؟ اگر نه برای این آرزوت که جوونی ادامه پیدا کنه چه دلایلی داری؟

بیا بغلم عزیز دلم
تو گل منی اصن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم اومدم سوال به پرسم. هرچند که سوال های مهم رو قبلا پرسیدند.

1- مورفین گانت، من همیشه پست طنز دیدم ازتون. اون اوایل ورودتون به ایفا هم طنز نویس بودید؟

2- چی باعث شد اینقدر تو طنز نویسی مهارت داشته باشید؟

3- برایِ من طنز نویسی سخت تر از جدی نویسیه. اون اوایل شما هم اینطوری بودید؟

4- چرا مورفین گانت؟ چیز خاصی توش دیدید؟

5- قبل از ورودتون به سایت و ایفای نقش، جبهه سفید بودید یا سیاه؟

6- وزیر بودن چجوریه؟ انگیزه تون برای کاندید شدن چی بود؟

7- وقتی متوجه شدید که دیگه انتخاباتی برای وزارت انجام نمیشه و کلا دیگه نه وزیری هست و نه وزارت خونه ای، چه حسی داشتید؟

8- اگر می تونستید به گذشته برگردید، باز هم کتاب های هری پاتر رو می خوندید؟

9- اون زمانی که کتاب هفت رو تموم کردید، چه حسی بهش داشتید و الان چه حسی دارید بهش؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
only Hufflepuff

ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 00:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سوالای من!

مورفین گانت تا حالا پست جدی زده؟ من ازت فقط پست طنز دیده م، و البته طنز های فوق العاده ای مینویسی، یه جور خوبی یکپارچه ست پست هات! چرا جدی نمی نویسی؟ و اینکه چی توی طنز نوشتنت خیلی تاثیر داشته و کمک کرده برسی به اینجا؟

چرا مورفین گانت حالا؟ چرا مثلا هوگو ویزلی نه؟ یا یکی که به جیمز سیریوس ربط داشته باشه مثلا، هوم؟

آواتارت رو خیلی دوست داری؟ n قرنه به شکل های مختلف میبینیمش، کیه اصلا؟ شخصیت خاصیه؟

چی شد که تصمیم گرفتی وزیر سحر و جادو بشی؟ میتونی برا من توضیح بدی یک بار برای همیشه، بعد از این همه سال، که وزیر نقشش چیه دقیقا؟:d دوران وزارت خودتو چطور تحلیل میکنی؟ به همه چیزایی که فکر میکردی باید، رسیدی؟

چی باعث شده این همه وقت فعالیتت رو توی سایت حفظ کنی؟ فکر نمیکنی هری پاتر دیگه یه دنیای تموم شده س؟

بازم میام میپرسم احتمالا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین
جناب وزیر!چقدر خوشحالم شمارو اینجا می بینم روی این صندلی...هین؟این صندلی نیست؟پس چیه؟قلم پره؟رو قلم نشستین؟!
بگذریم بریم سر سوالا!
1- قبل از این نقش،نقش دیگه ای داشتین؟
2- چرا مورفین رو به اسم معتاد می شناسن؟این چیزیه که بهتون تحمیل شده(به خاطر اسم شناسه تون؟)یا خودتون عمدا خواستین به این روش این مطلبو جا بندازین؟مثل زاغی که توی آوراتار شناسه من رو دستش نشسته؟
3- چرا مورفین مرگخوار شده؟به خاطر نفرت از مشنگا؟چون به نظر نمیاد زیاد از خواهرزاده ش دل خوشی داشته باشه!
4-مورفین توی دنیای واقعی چه جور آدمیه؟به همین شوخ طبعی؟یا مثلا جدی و درونگراست؟
5- چرا مورفین رو به عنوان شناسه ی ایفای نقشتون برداشتین؟
6- این همیشه برای من سوال بود و روم نشد بپرسم ولی حالا که اینجا گیرتون آوردم!
رک و پوست کنده از انتصاب من تو مقام ریاست سازمان راضی بودین؟چون من اون موقع خیلی تازه کار بودم.در کل خواستم بدونم تونستم رضایتتون رو جلب کنم یا نه؟
7- چرا طرح کودتا رو پذیرفتین؟فقط برای به هم ریختن ایفا بود و سوژه سازی؟یا هدف دیگه ای هم در میون بود؟
8-چرا دیگه برای وزارت امسال کاندید نشدین؟انقدر خسته کننده بود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!