شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ساحره جادوگر نمایی که معلوم نبود چگونه دوباره زنده شده درحالیکه به طور نامحسوس ناخون های شدیدا شبه آستوریاش رو توی بازوی جدیدا ظریف شده گویل فرو میکردم گفت:میری سوال میپرسی میای!حله؟
گویل برای نجات بازوش هم شده لیستشو دراورد و سوالا رو خوند:
رابطتون با استاد هکتور چطوریاست؟با هم کنار میاین یا نه؟کلا معجونتون تو ی پاتیل میجوشه؟
چرا این ترم استاد هیچکودوم از درسا نشدین؟
قصد دارین در آینده استاد شین؟(اگه آره چه درسی؟)
چرا اینقدر اسکورپیوس رو مظلوم گیر آوردین؟
چرا از پسرتون در برابر مظلوم گیر آورده شدن توسط بقیه جادوگران و ساحره ها دفاع نمیکنید؟
چرا شوهرتونو اینقدر ترسو بار آوردین؟
قصد ندارین برا اسکوپیوس زن بگیرین؟
روش به قتل رسوندن دراکو رو درصورت خیانت شرح دهید!
اگه اسکورپیوس بره زن محفلی گریفندوری بگیره چه بلایی سرش میاد؟
دوست داشتین بجای اسکورپیوس دختر داشتین؟
اگه اسکوپیوس محفلی بشه چیکار میکنید؟
رابطتون با ریاست حشره و گیاه چطوریاست؟(ینی با این سبک مدریت سایت کنار میاین؟)
به وینکی رای دادید؟
دوست داشتنی ترین شخصیت از بین شخصیتایی که دیدید؟(به یاد موندنی ترین یا بهترین نه!شخصیتی که لبخند به لب بیاره!)
کسی هست که از شخصیت پردازیش خوشتون نیاد؟
شغل و تحصیلات دنیای ماگلی رو شرح بدین لطفا!
نظرتون درمورد مظلوم واقع شدن گویل و حظور بیش اندازه کم رنگش توی کتاب چیه؟
به نظرتون بد ترین شخصیتی که یکی میتونه از خودش توی سایت جا بندازه چیه؟
بهترین جایگزین "با شیرجه وسط سوژه پریدن" برای تازه واردا چیه؟
داستان نا تمومی هست (توی انجمنهای رول پلینگ) که داستانشو دوست داشته باشین و دنبالش کنید؟
تفاوت های سایت با لرد و بی لرد رو شرح بدین!
شخصیت آلبوس دامیلدور کتاب از نظر خودتون رو شرح بدین!(نقات ضعف و قوتش)
بزرگترین اشکال داستان هری پاتر از نظر شما؟(تعارف نکنید!به هر حال هرکسی یسری چیزا رو دوست نداره.)
بهترین دوست جادوگرانیتون توی دنیای واقعی؟
به عشق اعتقاد دارین؟(سوال محفلی شد!)
قشنگ ترین جمله ای که خوندین یا شنیدین و یادتونه:(از هرجا.فرق نمیکنه.)
اگه میفهمیدین در دنیای ماگلی ساحره اید و یجور قفل جلوی جادوتون رو گرفته و خاطرات جادوییتون با ی سری تلم پاک شده بوده عکسالعملتون چیه؟
بخش مورد عاقتون توی سایت؟
اگه بگین فقط برای یک چیز زندگی میکنید اون چیز چیه؟
در همین میان ساحره جادوگر نما چشم غره ترسناکی رت که باعث شد گویل بیخیال اضافه کردن یک تومار به مصاحبه بشه و سریع آخر لیست رو بخونه.
1. چرا اينقدر دراكو بدبختو كتك ميزني؟ 2. نظرت راجع به اسم جديدي كه واسه پسرت گذاشتيم چيه؟ (زردنبو!)
همينا ديگه. در پناه مرلين!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور. هیچ وخ یه ویزلی رو دست کم نگیر. مخصوصا اگه از نوع تک دختر خاندان باشه
اهم. بای د مایتی پاور آو قلم پر تندنویس، و با توجه به استقبال خیلی خوبی که از مصاحبه وینکی شد! مهمون بعدی رو معرفی میکنم: جدی ترین مرگخوار دو عالم، کسی که ناخن هاش برای خودشون سلاح محسوب میشن، فعال ترین عضو اسلیترین، کشنده ی تمامی مرگخواران (به جز من البته ) و استاد مورد علاقه ی گویل، د وان اند اونلی...
یوآن جن بد! روباه به وینکی حقه زد و فایل مصاحبه رو ازش دزدید. وینکی، روباه رو با مسلسل زد! روباه جن بد! وینکی به ملت اطمینان نداد که فایل مصاحبه همونی بود که وینکی به یوآن تحویل داد.
چه خبرته باو؟ چندتا غلط املایی و نگارشی تصحیح کردم، داستان خرابکاریات رو که اضافه نکردم. دلیل اینکه خودم فایل رو گذاشتم، بخاطر چند دلار... ینی چیزه... یه پُست بیشتر بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وینکی در 1396/5/12 22:25:09 ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1396/5/13 0:38:59
Take Winky down to the Mosalsal City, where the grass is mosalsal and the mosalsals are MOSALSAL
= = = = = = = = - تو فيلما وقتي يکي از کما خارج ميشه، بازيگر زن مياد و بهش گل تقديم ميکنه. اما من...از يه خواب کوتاه بيدار شدم...ديدم دنيا به فنا رفته...و به جای گل يه دسته مرده ی مغز خوار بهم تقديم کردن.
راستی دلیل اینکه به جنا میگن بوداده چیه؟ یعنی تفتتون میدن؟ سرخ میشین؟ من هیچوقت نفهمیدم!
به نقطه ها علاقه داری؟به نظرت چطور یکی میتونه نقطه شو پیدا کنه؟
شناسه قبلی داشتی؟ از شواهد برمیاد داشتی! اگر داشتی چی بودن؟
تا حالا تو سایت گات بودی؟ منو ارسی بودیم. خیلی جای خوبی بود. حیف بستنش.):
به فنگ شنیدم بسیار علاقه مندی!چرا؟دلایل خود را با رسم نمودار توضیح دهید!
چرا وینکی شدی؟ چرا یه جن؟ تازه مونث؟ مگه تو مونثی؟|: نگو میخواستی راحت به حموم زنونه رفت وآمد کنی.|||||||:
وینکی رو همه به میل شدیدش به ترور میشناسن. ولی وینکی تو کتاب اشکش دم مشکش بود.همه تو سرش میزدن و کلا مظلوم بود. چی شد خواستی وینکی اینطوری بشه؟ یعنی هدفت چی بود؟ مثلا دلت براش سوخت و خواستی انتقام همه ناملایماتی که سرش آوردنو اینطور جبران کنی؟ وینکی جن مهربون خوب بود؟
این قضیه که هی کلمه هارو چپه چوپه میکنی چیه؟ مثلا یادمه یه بار گفتی وینکی جن مشکعوف خوب؟وینکی جن مسوال خوب؟مسوال؟مسئل؟ مسهل؟!0-O یا خدا زبونم رگ به رگ شد!آیا دیوانه آزای کار خوبی بود؟
کتی دیوانه سوال کننده خوب بود؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کتی بل در 1396/5/7 22:35:13
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی!!! برای عشق!!!! برای گریفیندور.
من اومدم اينجا آبرو ببرم! همه سوالام رو هم بايد جواب بدي، وينكي جن درنرونده ي خووب!
١- از جزاير بلاك باري بگو، چه خبر؟ ٢- اون رول خوشگله ي باري رو لينك بده! ٣- حتي راجب اين بگو كه باري اومد محفل ولي پشت در موند. ٤- بدترين رولت كجا بود؟ با باري بود ديگه؟ ٥- كلا هرچي پته از باري هست رو بريز رو. ٦- از هافل رفتي به اسلي و به گريف پيوستي، برنامه اي براي سركشي به ريون نداري؟ ٧- تقريبا دليل رفتنت از هافل رو مي دونم ولي يه دور ديگه بگو مطمئن شيم. ٨- چرا از اسلي رفتي؟ ٩- رماتيسم رو تعريف كن. ١٠- رماتيسم زده ترين پستي كه ديدي رو لينك بده. از تو ايفا نه گريف.
1-به تازگی تغییر گروه دادی... جو گروه جدید و قدیمت رو یه مقایسه بکن. 2-چی باعث شده که انقدر توی ایفای نقش کردن قوی باشی و بتونی یه کاراکتر دوست داشتنی خلق کنی؟ 3-از وینکی خوشت میاد؟ 4-اگر بخوای شناسهت رو عوض کنی، چی رو انتخاب میکنی؟(هم شخصیت سفید، هم شخصیت سیاه) 5-با چند نفر خارج از ایفای نقش ارتباط داری؟ این ارتباط و دوستی چقدر بهت کمک کرده که جادوگران خونهت بشه؟ مفید بوده یا مضر؟
من شاید بازم بیام. تا اون موقع، موفق باشی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شاید از اون خوشتون نیاد، اما نمی تونید منکر این بشید ; دامبلدور استایل خاص خودشو داره!