- شما از همین حالا به علت کاری که با سازمان ملل قبلی کردید ...جزو رئیس های قوای لشکر جدید هستین. همین حالا هم باید به جنگ با مخالفان برید.
ایوا آب دهانش را قورت داد و در رویاهایش خیلی چیز های دیگر را هم قورت داد. رییس که به نظر میرسید به سختی دارد تلاش میکند خندهاش را کنترل کند در نهایت با دیدن قیاقه های هاج و واج و کج و کوله ایوا و دلفی کنترل خودش را از دست داد و بلند بلند زیر خنده زد.
- وای... وای... قیا...
قیاقه هاشونو.
دلفی بسیار گیج شده بود اما ایوا که هیچوقت از هیچ احساسی به جز گرسنگی استفاده نمیکرد، بنابراین الان حتی بیشتر از قبل گرسنه شده بود. رییس در حالی که به زور نفسش از خنده بالا میآمد خطاب به همراهانش گفت:
- وای خدایا... فکر کنم...
فکر کنم باور کردن.
دلفی که حسابی مشکوک شده بود خیلی آهسته خلوت تنهایی اش را از ته چوبدستی اش درآورد و آماده جیم زدن کرد. رییس همچنان داشت از خنده روی زمین غلت میزد. اما به نظر میرسید همراهان رییس کم کم دارد حوصلهشان سر میرود. بنابراین یکی از آنها با آرنجش ضربه ای به پهلوی رییسش زد.
- اِهِم اِهِم... بسه دیگه رییس به نظرم.
- آم چیزه... بله درسته کافیه دیگه نمیخندم.
- من گشنمه.
ایوا دیگر داشت تحملش را از دست میداد. روده کوچیکه به روده بزرگه داشت حمله میکرد و معده سعی میکرد برای حل اختلاف پا در میانی کند.
- عالیه خانم ایوانوا... چون اومدیم ببریمتون یه جایی که تا آخر عمرتون میتونید بخورید و بخوابید! البته فقط آب خنک.
قبل از این که ایوا بتواند اعتراضی بکند ماموران ناشناسی که حالا مشخص شده بود ماموران آزکابان هستند با ژست کابوی مانند و غرب وحشی طور ایوا را طنابپیچ کرده بودند. دلفی که اوضاع را خطری دید خیلی سریع در خلوت تنهاییش را باز کرد و جفت پا پرید توی خلوت تنهاییش و در ثانیه آخر قبل از این که طنابپیچ شود شود با ذکر "مرلین لعنتتون کنه من این وسط چیکاره بودم اصلا؟" جیم زد.
سر خط اخبار جادو گر نیوز دو هفته بعد از واقعه:
- و اینک توجه شما را به خبری که هماکنون به دستم رسید جلب میکنم. ساختمان زندان آزکابان به همراه تمامی کارکنان، زندانیان و حتی رهگذر های اطراف، توسط وزیر سابق مجرم؛ ایوانوا طی یک اقدام خصمانه و انتقام جویانه بلعیده شد. همچنین همدست وی، دلفی همچنان متواری است و خبری از او در دست نیست. و هماکنون تصاویر زنده ای داریم از محل حادثه.
قبل از بلعیدن خود دوربین و قطع برنامه در آخرین لحظه ایوا که در حال جویدن پایه های دوربین بود در صفحه جلوزیون دیده شد.
- هنوزم خیلی گشنمه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج