به نظر میرسد که مروپ گانت و تام ریدل ماگل رابطهای برقرار کردهاند و هرچه به گذشته برمیگردیم، متوجه میشویم که به دلیل فشارهای بیش از حد سالازار اسلیترین و تغییراتی که میخواهد در زندگی مروپ ایجاد کند، مروپ تصمیم گرفته علیه جد بزرگوارش انتقام بگیرد.
----
- اینجوری نمیشه... باید کاری کرد.

- اما چه کاری میشه کرد، خانوادهی مامان؟
مروپ این را خطاب به تمام خانوادهاش گفت، اگرچه جملهی اول را فقط لرد ولدمورت، پسرش، گفته بود، اما تمامی اعضای خانوادهی گانت سرشان را «سیریوس بلک گونه» از شومینههای آتشین تالار اسلیترین بیرون آورده بودند و با مروپ صحبت میکردند.
- بعد از کلی غیبت صغری و کبری برگشته، حالا چهارتا انگشتر که از اونور خانواده رسیده هم میخواد پس بگیره.
- نه فقط این، بلکه میخواد منو بفرسته کمپ ترک اعتیاد! انگار من اعتیاد دارم! انگار نه انگار که هر وقت دلم بخواد میتونم این زهرماری رو بذارم زمین و دیگه تمام دقایق روز بهش فکر نکنم!
سالازار بعد از سالها برگشته بود و نهتنها وسایل جادویی سیاهش را نمیخواست به نوادگانش بدهد، بلکه میخواست در زندگی همهشان تغییر ایجاد کند. با زور میخواست به مروپ زبان ماری یاد بدهد و بارها با عصبانیت به او گفته بود که: «پسفردا میری مهمونی خانواده اصیلزاده، بهت میگن دخترم، بیا با این مار سر کوچهمون حرف بزن، و تو نمیتونی... آبروریزی میشه! دخترای خاندان بلک هر کدوم با یه حیوونی حرف میزنن. درستِ جواب نمیگیرن، ولی حرف که میزنن!
»- خب یعنی الان چیکار باید بکنم، خانوادهی مامان؟
- وقتشه از جد بزرگوارمون انتقام بگیریم... بهجای اینکه اونجوری که اون میخواد عوض بشی، اینجوری که ما (بقیهی مردهای خانواده) میخوایم عوض شو؛ با میکاپ خلیجی، چند دست از لباسهای خجالتآور و کریهی که ماگلها میپوشن، تام ریدل ماگل رو جذب خودت کن!
و اینگونه بود که مروپ گانت از دست دخالتهای یک مرد در زندگیاش، به کنترل چند مرد دیگر رسید... و پدرسالاری همچنان قدرتمند، مثل قطار هاگوارتز، پیش میتاخت.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

بچهی رابستن دچار بلوغ زودرس شده. نرخ زاد و ولد گروهمون به زیر ده درصد رسیده! دیگه هیچکس نمیخواد به جنس مخالف نزدیک بشه. من شبا کابوس میبینم که بخاطر شما دیگه واسم خواستگار نمیاد! دوربین رالیرول هر وقت میخواد با شما مصاحبه کنه باید جلوتون گلدون فتوشاپ کنه و علامت مثبت هیجده بذاره. نصف بینندههامونو از دست دادیم! رابستن انقدر شبا با صدای بلند آهنگ گوش داده که دیگه هیچی نمیشنوه! مگه نه رابستن؟
خب دوستان! جلوی هرکدوم از شما یک بچهباسیلیسک وجود داشتن میشه که زحمتشون رو مامانباسیلیسک کشیدن شده. وجود اونا برای این بودن میشه که اگه مخالف این قانون بودن میشین، شما رو به عنوان غذا خوردن بشن. کسی سوالی نداشتن میشه؟
باشه؟