جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

لــومــوس مـاکسیـما!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: لــومــوس مـاکسیـما!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 فروردین 1405 00:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خون‌آشام به گوشه‌ای از دیوار عمارتش خیره شده‌است... نگرانی از آینده‌، هیچگاه اینقد تمرکزش رو برهم نزده بود. شاید چون تاحالا در این حد اختیار آیندش رو از دست نداده بود. آینده‌ای که حالا، بر حسب شنیده‌ها و شایعه‌ها... ممکنه بود همین امشب و فردا کاملا زندگی‌اش را دگرگون سازد.

ذاتا همیشه این خون‌آشام بخاطر شرایطی که «مثلا» در حالت عادی زندگی‌اش داشت دلخور و گاهی تند خو میشد. ذاتا در شرایط «مثلا» عادی هم، او همیشه معتقد بود که آنیده‌اش کاملا تحت اختیار خودش نیست. و ممکن است بخاطر علایق و اعتقادات و تصمیمات افرادی، ناگهان برنامه‌هایش دگرگون شوند. چرا که هم اینگونه شده بود. چندین بار...!

درحالی که خون‌آشام برای خالی‌تر شدن ذهن‌اش این نوشته هارا می‌نوشت، به یاد دست نوشته‌های دوست‌اش افتاد، دوستی که یک درخت بود. او به یاد جملاتی از او افتاد که در انجمن مرگخواران به او گفته بود. چقدر که حرف‌هایش برایش دردناک و قابل درک بودند.

این خون‌آشام همیشه سعی داشت مسئولیت پذیر باشد. تکیه‌گاه دوستان و اطرافیانش باشد. آرام بخش و امنیت بخش در مواقع خاص برای اطرافیانش باشد. اما حتی درون اعماق وجود خودش هم، می‌دانست که جزو خدایان نیست. او هم حدی دارد...

کاش می‌توانست مثل اجداد خودش، درون تابوتی برود و تا سالیان سال درونش به خواب آرام برود. تا روزی که شاید، چیزی درست شده باشد، کسی تابوتش رو باز کرده و بیدارش کند. اما حتی این هم، جزو اختیارات او نبود. جزو گزینه‌هایی نبود که بتواند برایش تصمیم بگیرد. همه‌چیز برایش مثل یک نفرینی شده بود که محکوم به زندگی کردن آن بود...

دست خون‌آشام بی حرکت ماند. دیگر به نوشتن ادامه نمیداد. شاید توانش را نداشت، شاید هم دیگر دلیلی برای نوشتن نمیدید.
قلم مو، رو کناری گذاشت. کاغذ پوستی را درون پاکتی گذاشت و سپس با موم و مهر انگشترش، مهرو موم کرد. سپس به تنها منبع انرژی و روشنایی مقابلش خیره شد، ثانیه‌ای صبر... سپس پاکت به درون شعله‌ها انداخته شد.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: یکشنبه 9 فروردین 1405 10:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آستریکس، من خودم زیاد تاپیک‌های غیر ایفایی رو نمی‌بینم برا همین الان تازه پیامتو اینجا دیدم و چقدر برام غم‌انگیز بود خوندنش. داشتم فکر می‌کردم انقدر همه چیز محدود شده که اگر تریلر رو برامون روی سایت نمی‌ذاشتن، من حتی از اومدنشم خبر‌دار نمی‌شدم چه برسه بخوام ببینمش. 🚬

شرایط یه طوریه که حتی فکر کردن به هنر و تخیلم لاکچری محسوب می‌شه ولی از صمیم قلب می‌گم که اگر همین هنر و دنیای خیالات نبود که برای یک دقیقه هم که شده مارو از زندگی واقعی‌مون جدا کنه، این زندگی خیلی سخت‌تر از چیزی می‌شد که بتونیم تحملش کنیم.

بازم مرسی از جادوگران که این روزا و ماه‌های سخت رو برامون قابل تحمل کرده و اجازه داده کمی در دنیای خیالات احساس آزادی کنیم و نفس بکشیم.
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 17:08
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسیدم این تاپیک کارش چیه و قراره چه مدل پست‌هایی توش بذاریم؟ یکی از اعضای هم گروهیم گفت مثل تاپیک هرچی میخواهد دل تنگت بگو، تالار خصوصی خودمونه. حرفای خارج از ایفای نقش رو میتونیم اینجا بگیم.
خلاصه که اومدم یچی که دل تنگمه بگم!

متاسفانه یا خوشبختانه، متوجه شدم تو زمانی که بقول سازنده این تاپیک، از حداقل های زندگی عادیمون هم محرومیم، تو فکر دستوپا زدن توی این باتلاق و... هستیم، متوجه شدم دیروز، تو سرزمین بلاد کفر، اولین تریلر فصل اول سریال هری‌پاتر اومده!

درحالی که می‌تونستیم خبرش رو کار کنیم، توی پیج جادوگرانمون مطلبشو بذاریم، کلی درموردش هایپ بشیم و صحبت کنیم و درمورد ووک شدنش بحث کنیم، حتی نمی‌تونیم از یوتیوب نگاشم کنیم.

البته بلاخره تونستم تو یکی از سایت‌های وطنی تریلرش رو ببینم. و... سریال خوبی بنظر میومد. هرچند شک دارم خاطرات فیلمای هری‌باقر رو بتونه جایگذین کنه. هرمیون تیره تر از چیزی بود که تصورش رو کرده بودم. و سوروس اسنیپ... پیس آف شتی بود که نگو! با اون موهای بافته شده نیگایی!

مطمعنم الان بحث جنجالی بین طرفدارای هری‌باقر تو کل دنیا راه افتاده با پخش اولین تریلر، حیف که ما مثل خیلی چیز‌های دیگه، از این هم محرومیم.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: جمعه 29 اسفند 1404 00:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام به تموم کسایی که اینو می خونن!

اومدم بهتون عید و سال جدید رو تبریک بگم. امیدوارم تو سال جدید یارتون به زیبایی فلور دلاکور، هوشتون به زیرکی هرمیون گرنجر، خلاقیتتون به اندازه فرد و جرج، عشقتون مثل سوروس اسنیپ، ذهنیتتون به وسعت لونا لاوگود و ثروتتون اندازه خزانه گابلینا و گرینگوتز باشه.

آرزو می کنم که همیشه طلسم هاتون به درستی اثر کنه و چوبدستیتون بهتون وفادار بمونه. باشه که با بهترین خاطرات، قشنگترین سپر مدافع ها رو بسازین و هیچ وقت با دمنتورا و اینفریا مواجه نشین.

معجوناتون پر از انرژی، برتی باتزاتون خوش طعم و در نهایت از مرلین می خوام نقشه غارتگر زندگیتون همیشه راه درست رو بهتون نشون بده.‌
عید همگی مبارک!
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

پاسخ به: لــومــوس مـاکسیـما !
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1402 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
به به چه لوموس های قشنگ و درخشانی. دل این پیرمرد رو با چوبدستی هاتون روشن کردید.
اعضای قدیمی سایت هستن ولی خسته ن، اماااا اگه همینجور لوموس به دست بمونید و ناز باشید، بزودی شادی و فعالیت و اینا پیدا میشه.
منم که پیدا شدم‌.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1402 05:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
-لوموس! گفتم لوموس!

پسرک که دید هر چه سعی می کند، نوک چوبدستی اش روشن نمی شود با حرص چند باری آن را روی زانویش می کوید... ولی متاسفانه باز هم روشن نمی شود.
چوبدستی خویش را سر و ته کرده و باتری هایش را بیرون آورد و بعد از جابه جا کردن دوباره سرجایش می اندازد.
-لوموس!... عجب وضعی شده حتی باتری چوبدستی ها هم چینی شدن! شمع روشن کنم بگیرم بالا از این زودتر کارم راه میوفته.
سپس شمعی روشن کرده و بالای سرش می گیرد.

- ملت غیور جادوگرانی و جادو نگرانی! ویروسی به نام کوین کارتر به جوون تاپیکا و پستتا افتاده. من، کوین کارتر از همینجا اعلام میکنم اگه یکم دیگه فعالیت کنم می تونم امپراطوری برای خودم تشکیل بدم! چرا؟ چون هیچ موجودی نیست جلومو بگیره و حقیقتا سایت انقدر خلوت و کم فعالیته که با یه هفته پست زدن میتونی کلشو تسخیر و تصاحب کنی. چرا باید اینطوری باشه آخه؟
درسته اسم دولت فعلی وزارت "آه و فغانه" ولی باز دلیل خوبی نیست شما فقط برین یه گوشه و ناله کنید و پست نزنین. میگین ما که مثل تو، سرمون خلوت نیست و کلی دغدغه داریم چجوری بشینیم فکر کنیم پست بزنیم؟ باید درجوابتون بگم منم دغدغه های وحشتناک خودمو دارم و سرم اونطور که باید خلوت نیست ولی وقتایی که حالم بده میام اینجا، می شینم پستای خوبو از اول می خونم یا یه رول می نویسم تا از جهان خودم خارج بشم. اصلا هم پستامو با فکر قبلی نمی نویسم. هرچی همون لحظه به ذهنم رسید تایپ می کنم. مگه نه اینکه می گن بنویس تا اتفاق بیفتد؟ مگه ویولت نمی گه آدم باید خودشو دست کلمات بسپاره؟
یجایی هوریوس اسلاگهورن نوشته بود که یه فوتبالیست زمانی حرفه ای می شه که چند صد بار پشت توپ قرار بگیره و شوت کنه... مهم نیست اوایل کجا شوت میکنه بالاخره یه روزی دستش میاد چی کار باید بکنه و تمرین و تلاش زیاده که از اون یه بازیکن حرفه ای می سازه. بعد پشت بندش نوشته بود که شما هم بنویسید و از نوشتن نترسین. پس رول بنویسین حتی به غلط!
نمی دونم الان چرا کسی نیست این حرفا رو بزنه. مردم تنبلی شون میاد وارد شناسه هاشون بشن. باور کنید نصف این مهمان ها اعضای قدیمین.
خلاصه که من نیومدم نصیحتتون کنم. نه سنی دارم که بخوام به کسی چیزی بگم نه جسارتشو. فقط اومدم یادآوری کنم اگه دیر بجنبین سایتتون توسط من اشغال میشه اون وقت مجبورین به حکومت من خدمت کرده و بچه تر و خشک کنید. به هر حال خود دانید.

پ.ن: من قلبلا نه مدیر بودم، نه ناظر، نه حتی مرگخوار و کسی که بخواد معروف باشه... چطور از کسی که مثل خیلیاتون، سنش کمتر از سن سایته انتظار سابقه درخشان دارین!؟ من ذره ای از این جهان جادوگرانیم نیستم حتی!

ممنون که وقت گذاشتینو خوندین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1402/4/19 7:19:02
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

ارسال شده در: سه‌شنبه 23 خرداد 1402 22:15
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام رفقا.
ایزابل، آلبوس، لیلی!
خیلی مخلصم. دمتون گرم بابت روشن کردن چراغ. من این تاپیک رو زدم ولی یه جورایی مخاطب صبحت ها من نیستم. شما یه جورایی هم با خودتون حرف میزنید، هم با بقیه بچه های سایت و هم با مدیران و رفقایی که مسئولیت دارن. مثلا همین که میاین ایده هاتون رو میگید یا از کاستی‌ها صحبت میکنید، شاید مورد استقبال مدیران قرار بگیره. همین که میاید حرف میزنید یا اعلام حضور می‌کنید، برای انگیزه گرفتن بقیه رفقای حاضر در سایت واقعا موثره. مثل خود من که انگیزه میگیرم. ممنون بابت حرفهای خوب، سازنده و قشنگ‌تون.
فقط به فکر سازوکاریم که حرف‌هایی که توی تاپیک زده میشه (خاطره، اعلام حضور، اعلام خبر، اعلام کاستی، بیان ایده جدید)، واقعا جدی گرفته بشه و تاپیک بتونه وارد فاز جدیدتری برای فعال کردن سایت و ایفای نقش بشه.

مخلص رفقا،
پانمدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 11 خرداد 1402 16:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام سیریوس!
خوبی؟ امیدوارم خوب باشی. نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده بود.
واقعا این تاپیک لازم بود و با دیدن این پیام ها از اعماق وجودم خوشحال شدم.
اینجا همونجاییِ که نباید خاک بگیره. به امید مرلین با اضافه شدن پاترهد های تازه به جمعمون دوباره بتونیم این سایت رو شلوغ و پر هیاهو ببینیم.
فعلا کلی کار ماگلی رو سرم ریخته!
پس تا بعد

لوموس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
◟·˚ᨳ 𝗍𝗁𝖾 𝗆𝗈𝗈𝗇 𝗂𝗌 𝖻𝖾𝖺𝗎𝗍𝗂𝖿𝗎𝗅, 𝗂𝗌𝗇'𝗍 𝗂𝗍
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1402 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام سیریوس!
امیدوارم سایت دوباره مثل قبل، فعالیتش زیاد شه. تنها سوالی که باقی میمونه اینه که چرا جادوگران تو شبکه های اجتماعی فعالیتی نداره؟ یادمه مدیران سایت یه اطلاعیه هم در این مورد گذاشته بودن.
شاید با ساخت سریال هری پاتر دوباره سایت جون بگیره. ولی این اتفاق، تو مدت کوتاه انجام نمیشه.
لوموس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
EVEN IN DEATH MAY I BE TRIUMPHANT

ارسال شده در: سه‌شنبه 2 خرداد 1402 23:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام سیریوس بلک عزیز

من ایزابل هستم و مدتیه که توی سایت عضو شدم.
خب اول باید تشکر کنم ک یه همچین تاپیکی راه اندازه کردی چون واقعا نیاز بود.

موضوعی که کمی منو اذیت میکنه سوژه های دنباله داری هست که هنوز تموم نشده و خب تعداد کم سوژه های تک پستی ...

و همینطور ناول های بی پایان مثل سوگند روح ...
-----------------------------------------

لوموس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده