ارباب شوخی کردن چارلی.معلومه که شما روبات نیستی.فقط میخواستم به جمله های ناقص و معمولا دو سه کلمه ای شما اشاره کنم.حتما دلیلی داره خب.
در مورد مرگخوار شدن
شخصیتی که شما انتخاب کردین یه شخصیت سفید و محفلیه.در ایفای نقش سایت هم تا جایی که ممکنه به کتاب وفادار میمونیم.برای همین امکانش وجود نداره.
و برای اینکه به فکر تغییر شخصیت نیفتین باید بگم هنوز با حداقل سطحی که برای گروه مرگخوارا در نظر گرفته شده خیلی فاصله دارین.
پستهای شما بیشتر مربوط به هاگوارتز و عضویت در گروههای مختلف و ارتباط با ناظره.سعی کنین بیشتر در ایفای نقش فعالیت کنین.بیشتر پست بخونین و بزنین.کم کم تجربه لازم برای عضویت در هر گروهی رو بدست میارین.
موفق باشید.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] دفتر ناظر انجمن مرگخواران
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1387/08/11
آخرین ورود: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 17:15
از: ما گفتن...
پستها:
6961

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
6961

حالا هی من بگم چارلی روباته...کسی گوش نکنه!
حرفای ما رو پشت گوش انداختین وضعتون اینه خب!
چارلی عزیز...شما درست برنامه ریزی نشدی الان.و طبیعتا منم متوجه منظورتون نشدم.بعدا دوباره سعی کنین شاید موفق شدین!
ارباب ذهن خوانی بلده...ولی نه دیگه تا این حد!!

حرفای ما رو پشت گوش انداختین وضعتون اینه خب!
چارلی عزیز...شما درست برنامه ریزی نشدی الان.و طبیعتا منم متوجه منظورتون نشدم.بعدا دوباره سعی کنین شاید موفق شدین!
ارباب ذهن خوانی بلده...ولی نه دیگه تا این حد!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
6961

خانم ویزلی(!)
رسید؟از کجا رسید؟!شما سفارش میدین براتون سوژه میفرستن؟
بعضی تاپیکها هستن که توشون هر سوژه ای میشه داد.خیلی راحت با هر نوع سوژه هماهنگ میشن.مثلا خانه ریدل، خانه گانت ها، قصر خانواده مالفوی، زندگی به سبک سیاه، و حتی گورستان ریدل ها...
سوژه هایی رو که نمیتونین تشخیص بدین برای کدوم تاپیک مناسبترن میتونین تو یکی از این تاپیکا بزنین.
ولی این سوژه ای که شما گفتین ایده جدیدیه.به نظر من جای کار داره.سوژه های زیادی میشه ازش درآورد.مشابهش هم تا جایی که میدونم وجود نداره.میتونین تاپیکش رو بزنین.فقط سعی کنین توی اسمش به سیاه بودن این گلخونه یا باغچه اشاره کنین که با انجمن هم هماهنگ باشه.
مدتها بود با ایده جدیدی برای زدن تاپیک مواجه نشده بودم.
موفق باشید!
رسید؟از کجا رسید؟!شما سفارش میدین براتون سوژه میفرستن؟
بعضی تاپیکها هستن که توشون هر سوژه ای میشه داد.خیلی راحت با هر نوع سوژه هماهنگ میشن.مثلا خانه ریدل، خانه گانت ها، قصر خانواده مالفوی، زندگی به سبک سیاه، و حتی گورستان ریدل ها...
سوژه هایی رو که نمیتونین تشخیص بدین برای کدوم تاپیک مناسبترن میتونین تو یکی از این تاپیکا بزنین.
ولی این سوژه ای که شما گفتین ایده جدیدیه.به نظر من جای کار داره.سوژه های زیادی میشه ازش درآورد.مشابهش هم تا جایی که میدونم وجود نداره.میتونین تاپیکش رو بزنین.فقط سعی کنین توی اسمش به سیاه بودن این گلخونه یا باغچه اشاره کنین که با انجمن هم هماهنگ باشه.
مدتها بود با ایده جدیدی برای زدن تاپیک مواجه نشده بودم.
موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ارباب!
میگم که نمیدونما، ولی یه سوژه ای رسید ناگهانی،(البته ساخته نشدا، فقط رسید
) که پیشنهاد داد بیام بگم یه گلخونه ای، باغچه ای، حتی یه گلدون میشه داشته باشیم که توش گیاه سیاه پرورش بدیم و سوژه ها حول گل و گیاه و خار و جلبک و اینجور چیزا اتفاق بیفته!
حالا اگه هم نداریم همینچین جایی، به نظرتون جای دیگه میشه زد اینجور سوژه ها رو؟
میگم که نمیدونما، ولی یه سوژه ای رسید ناگهانی،(البته ساخته نشدا، فقط رسید
) که پیشنهاد داد بیام بگم یه گلخونه ای، باغچه ای، حتی یه گلدون میشه داشته باشیم که توش گیاه سیاه پرورش بدیم و سوژه ها حول گل و گیاه و خار و جلبک و اینجور چیزا اتفاق بیفته! حالا اگه هم نداریم همینچین جایی، به نظرتون جای دیگه میشه زد اینجور سوژه ها رو؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
6961

سلام گیلی!!
وقتی باید با تاپیک جدید موافقت کرد که اولا با انجمن همخوانی داشته باشه.دوما مطمئن باشیم فعال میشه و البته مشابهش هم در انجمن های دیگه وجود نداشته باشه.
مثلا ما ممکنه اینجا بتونیم تاپیک هتل ریدل هم بزنیم..ولی وقتی مشابهش در انجمن های دیگه هست چه دلیلی داره این کارو بکنیم؟سیاه بودن این انجمن هم دلیل خوبی نیست.سیاها هم میتونن برن تو همون تاپیک ها، سیاه بنویسن.
تاپیک شعر برای خوندن جالبه.ولی تعداد کسایی که بطور مرتب توش فعالیت میکنن نمیتونه زیاد باشه.شکلش هم طوری نیست که مثلا من ناظر بیام فعالش کنم.علاوه بر همه اینا، زیاد با روح ایفای نقش سازگار نیست.به نظر من همین تاپیک اشعار جادویی برای کل سایت کافیه.
موفق باشید...و در مدح ارباب شعر بسرایید.
وقتی باید با تاپیک جدید موافقت کرد که اولا با انجمن همخوانی داشته باشه.دوما مطمئن باشیم فعال میشه و البته مشابهش هم در انجمن های دیگه وجود نداشته باشه.
مثلا ما ممکنه اینجا بتونیم تاپیک هتل ریدل هم بزنیم..ولی وقتی مشابهش در انجمن های دیگه هست چه دلیلی داره این کارو بکنیم؟سیاه بودن این انجمن هم دلیل خوبی نیست.سیاها هم میتونن برن تو همون تاپیک ها، سیاه بنویسن.
تاپیک شعر برای خوندن جالبه.ولی تعداد کسایی که بطور مرتب توش فعالیت میکنن نمیتونه زیاد باشه.شکلش هم طوری نیست که مثلا من ناظر بیام فعالش کنم.علاوه بر همه اینا، زیاد با روح ایفای نقش سازگار نیست.به نظر من همین تاپیک اشعار جادویی برای کل سایت کافیه.
موفق باشید...و در مدح ارباب شعر بسرایید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 24 اسفند 1395 21:21
از: شبنم عشق خاک آدم گِل شد...
پستها:
143

سلام ارباب
میگم به نظرم جای خالی یه تایپیک دارالشعراء توی اینجا به وضوح احساس میشه.
نظرتون چیه؟
میگم به نظرم جای خالی یه تایپیک دارالشعراء توی اینجا به وضوح احساس میشه.
نظرتون چیه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
6961

خب....نمیدونم چی بگم در مقابل این درخواست!
درخواستهای نقد خیلی زیاد بودن.با پیام شخصیا تقریبا روزی (یا هر دو روز) دو سه تا درخواست داشتم.حتی پستهای تالار خصوصیشونم میفرستن گاهی.درخواست نقد متن های خارج از سایت رو هم داشتم(که البته در این مورد صلاحیت نقد کردن ندارم).هر کیوبیارین بگین اینقدر نقد کن، دیگه انرژی فعالیت براش نمیمونه.وقتم نمیمونه البته.
نقد کردن خیلی از پست زدن سخت تره.گاهی واقعا خسته میکنه.دو سه تا نقد طولانی رو ارسال میکنین و میبینین سه تا درخواست دیگه زده شده.
اگه اینجا رو باز کنم مجبورم تاپیک نقد مرگخوارا رو هم باز کنم.اونم از یه طرف اضافه میشه.چون به هر حال مرگخوارا اولویت دارن.
اگه وظایف نظارتی نبود زیاد مهم نبود.خب اعضا نقد میخوان.منم نقد میکنم.لازم نیست حتما فعالیتم بکنم.ولی نظارت هم کار وقتگیریه.(البته به شکلی که من نظارت میکنم).
یه مدتیه ماموریتی به مرگخوارا داده نشده.دلیلش کمبود وقته.برای همین مجبور شدم کارامو اولویت بندی کنم.نقد کردن خیلی ضروری نبود.اول مرگخوارا ، دوم نظارت و اگه فرصتی باقی بمونه در درجه سوم نقد کردن قرار داره.
با وجود همه اینا بازش میکنم.امیدوارم فقط اعضایی که احتیاج به نقد دارن درخواست بدن.اعضای تازه وارد، اعضای کم تجربه در ایفای نقش، اعضایی که نمیدونن اشکال کارشون در کجاست.اینا رو گفتم که بدونین چرا گاهی این تاپیک بسته میشه.برای رسیدگی به کارهای عقب افتاده!
درخواستهای نقد خیلی زیاد بودن.با پیام شخصیا تقریبا روزی (یا هر دو روز) دو سه تا درخواست داشتم.حتی پستهای تالار خصوصیشونم میفرستن گاهی.درخواست نقد متن های خارج از سایت رو هم داشتم(که البته در این مورد صلاحیت نقد کردن ندارم).هر کیوبیارین بگین اینقدر نقد کن، دیگه انرژی فعالیت براش نمیمونه.وقتم نمیمونه البته.
نقد کردن خیلی از پست زدن سخت تره.گاهی واقعا خسته میکنه.دو سه تا نقد طولانی رو ارسال میکنین و میبینین سه تا درخواست دیگه زده شده.
اگه اینجا رو باز کنم مجبورم تاپیک نقد مرگخوارا رو هم باز کنم.اونم از یه طرف اضافه میشه.چون به هر حال مرگخوارا اولویت دارن.
اگه وظایف نظارتی نبود زیاد مهم نبود.خب اعضا نقد میخوان.منم نقد میکنم.لازم نیست حتما فعالیتم بکنم.ولی نظارت هم کار وقتگیریه.(البته به شکلی که من نظارت میکنم).
یه مدتیه ماموریتی به مرگخوارا داده نشده.دلیلش کمبود وقته.برای همین مجبور شدم کارامو اولویت بندی کنم.نقد کردن خیلی ضروری نبود.اول مرگخوارا ، دوم نظارت و اگه فرصتی باقی بمونه در درجه سوم نقد کردن قرار داره.
با وجود همه اینا بازش میکنم.امیدوارم فقط اعضایی که احتیاج به نقد دارن درخواست بدن.اعضای تازه وارد، اعضای کم تجربه در ایفای نقش، اعضایی که نمیدونن اشکال کارشون در کجاست.اینا رو گفتم که بدونین چرا گاهی این تاپیک بسته میشه.برای رسیدگی به کارهای عقب افتاده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج