شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من نميگم شما بياييد جاي دوستتون پست رو ارسال كنيد و اين اصن قانون نيست كه من بخوام از اول بگم كه اينكارو ميتونيد بكنيد.اون فردي كه پستش رو نوشته و نيومده ارسال كنه حق امتياز گرفتن نداره.چون بي خيال گروهش شده و خب هماهنگي بر ميگرده به همينجا!
اينكه ميبينيد پست اون دو دوست عزيز گريفيندوري قبول شد براي اين بود كه من اونها رو در سايت ديده بودم و ميديدم كه ميان و براي گروهشون هم ارزش قائل هستن..آيا اينها با اوني كه به فكر نبوده يكيه؟
هيچ پستي بعد از زمان مشخص شده قبول نميشه بلاي عزيز..قبل از اون تاريخ ميتونستي اين كار رو بكني و بگي كه اينجوريه و من تاريخ آخرين ورود طرف رو نگاه ميكردم..اگر نزديك بود امتياز داده ميشد ولي اگر تو مهلت مسابقه اصن به سايت سر نزده بود امتيازي داده نميشد!
اين ديگه جاي بحث نداره!
موفق باشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
من نمی خوام بگم که نباید پست دامبلدور رو در نظر گرفت یا باید گرفت چون به من ربطی نداره.
من می خوام ببینم حالا که این اجازه به ایشون داده شده آیا من می تونم پست مادام رزمرتا که قبلا در تالار زده شده تا روز مسابقه اینجا فرستاده بشه رو از طرف خودم براشون پیوست کنم؟چون ایشون به نت دسترسی ندارن.
ایشون طی یک اس ام اس به من اطلاع دادن که نمی تونن پیوست کنن و بعدم که اصلا دسترسیشون قطع شد.
من که خبر نداشتم با این شیوه فرستادن،پست ها حساب میشه..پس می خوام تقاضا کنم که ایگور برن و این پست رو در تالار ببینن که فقط باید نام بازیکناش ویرایش بشه به علت حواس پرتی ایشون.
من فکر می کنم این حق ما باشه که با این شرایط این پست رو بتونیم ارسال کنیم و اگه زمانش هم گذشته برای اینه که فکر می کنم باید قبلا اعلام می کردید که اینطوری میشه پست فرستاد و من تازه متوجه شدم که بله این پست از دامبلدور عزیز قبول شده.
منتظر پاسخ شما هستم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد دنیا را در خود پنهان می کند در تاریکی غیرقابل رُسوخ سرما بر می خیزد از خاک و هوا را آلوده می کند ناگهان... زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
اعتراض بادراد خیلی به جا بود ، ولی خب ، پست های ریموس و آلبوس توی گریفیندور هستن که ارسال شدن و بعد ناظرین گریفیندور اونها رو فرمتشون رو تغییر دادن و فرستادن و اگر لازم باشه ایگور میتونه با شناسه من بره ببینه !
آلفرد عزيز..شما ميتوني پست با شكلكت رو براي من بفرستي تا من جايگزين اون بكنم!
-------------- به بادراد:
زوپس مشكلات خاص خودش رو داره و خب هر كسي ممكنه تو آپلود فايل هاش به مشكل بر بخوره.اگر يكي از هم تيمي هاي شما به اين مشكل برخورد شما ميتوني پستشو جاش بفرستي و دليلت رو بگي..اگرم طرف حوصله نداشت و خودت براش نوشتي و خواستي بفرستي فقط كافيه اين بهونه رو بياري تا پستت قبول بشه!
موفق باشي.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مجبور شدم این پست رو بفرستم، آلبوس دامبلدور توی ذخیره کردن پستش به صورت word 2003 مشکل داره، ایشون از من خواست پستشو از طرفش تبدیل کنم ، امیدوارم مشکلی نباشه!
و
نقل قول:
پست ریموس لوپین بعد از تغییر به فرمت ورد :
طرف بودیم که به نظر من یک سری ایراد داره! من میخوام بدونم اگر اینطوری بود من هم میتونستم از طرف بازیکنان غایب تیمم به ترتیب پست بنویسم و ارسال کنم و زیر بنویسم :
فلانی چون داشت دماغش رو میخاروند و انگشت کوچیکه پاش یکم مور مور میشد نمی تونست پستش رو ارسال کنه لذا خودم به جای اون بابا پستش رو ارسال میکنم!
متاسفانه اینجوری در صورت احتساب امتیازات برای اینگونه پست ها عدالت به طور کامل اجرا نمیشه!
خب ، من در دقایق آخر پستم رو فرستادم ( که می شه پست بیست و دوم ورزشگاه ) و متوجه شدم پیوستم پیوست نشده :دی نمی دونم چرا در صورتی که این آدرس پیوست من باید باشه ولی خب ، میگه فایل موجود نیس !
بعدش چون که دیدم فرصتی دیگه نمونده متن پستم رو به صورت عادی فرستادم که می شه پست 24 ورزشگاه اما چون رولم رو توی ورد نوشته بودم و اسمایل ها هم اونجا به صورت عکس بودن توی این پست نیومدن ولی خوشبختانه متن اصلی اومده که نشون می ده من قبل از ساعت 12 چیزی رو که باید می نوشتم نوشتم !
بعد از اونم باز سعی کردم در پستی دیگه فایلم رو پیوست کنم یعنی پست شماره 25 اما باز هم فایل پیوست نشد اگر چه از ارسالم تشکر می کرد :دی و در کل اشکالی در فرستادن من نبوده !
خب ، من هیچ کدوم از پست هام رو پاک نمی کنم شاید شما بتونین کاری بکنین ! یه فکری بکنین ... اون پست من بی شکلک که نمی شه !
سلام من به موضوع مسابقات هاگوارتز اعتراض دارم . اولا گفته بین عشق یه دختر و گروهتون یکی رو انتخاب کنید!موضوع دیگه نبود؟ :no: دوما من که خودم بتی ام!اصولا دخترم!این موضوع که دادین باعث میشه ساحره ها نتونن پست بزنن!الان من باید برم انجمن دفاع از حقوق ساحره ها ؟
لطف کنید توی شرح امتیازات ، امتیازات کلاس "سرسرای عمومی" که پروفسور مونتگومری دادن رو ویرایش کنید و پیوز رو از راونکلا خارج کنید امتیازش رو به هافلپاف اضافه کنید ...
توی دفتر اساتید مطرح شد اما ایشون اهمیتی ندادن گویا ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ... « هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
با توجه به بسته بودن سایت در دیروز نزدیک به 12 ساعت تقاضا دارم یک روز به مسابقات هفته ی اول هاگ اضافه بشه !
چون بعد از اون روز چند روز مهلت براي ارسال پست ها مونده ما وقت اضافي نميديم..چون قرار نيست حتما پست هاتون رو تو محيط جادوگران بنويسيد و بفرستيد..ميتونستيد تو ورد بنويسيد و ذخيره كنيد و مهلت هست كه اگر كسي خواست بفرسته بتونه بياد و اين كار رو بكنه!
وقتي اضافه نخواهد شد.
موفق باشي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!