جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  115 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  125 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  251 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  166 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  202 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بررسی پست های خانه ی ریدل ها
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1388 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 134 گورستان ریدلها، سالازار اسلیترین:

جد بزرگوارم

نقل قول:
منتظر اون 248 تا هم هستم!

باش!
نقل قول:
در ضمن وارث بابا، چرا به صورت مهمان نوشته ما در گورستان را ميخواني؟

ازترس!

نقل قول:
ارباب نگاهي حاكي از دلسوزي(نويسنده: ) به آنتونين انداخت و گفت:

جد محترم وسط پست بهتره ابراز احساسات نکنی.مگه اینکه واقعا لازم یا مفید باشه.این کار ارتباط خواننده رو با پست قطع میکنه.

دیالوگ بلا و افکتتون خیلی خوب و بجا بود.

نقل قول:
لوسيوس كه جو گير شده بود با لحجه تركي گفت: - حالا نميخواد شما براي ما شاعوري بكني!

اولا لهجه!دوما وقتی از لهجه خاصی استفاده میکنیم بهتره کمی در مورد اون لهجه اطلاعات کسب کنیم!!کدوم ترکی تا حالا به شاعری گفته شاعوری آخه؟...ضمنا استفاده از لهجه برای شخصیتی مثل لوسیوس زیاد قابل باور نیست.

کمی زیادی قضیه رو کش دادین.خواننده وسطای پست خسته میشه.مثل کارتون فوتبالیستها دو ساعت طول کشیده تا یه اتفاق کوچیک بیفته.شاید بهتر میشد کمی ریتم ماجرا رو تند تر میکردین.

نقل قول:
در همين حال مورفين گفت: - دايي ژون! مگه خودت 9 تا ژون نداري؟ خب يكيشو فدا كن!

سوژه رو خیلی خوب پیش بردین ولی اینجا کمی خراب شده!همه نوشته های بالایی با این دیالوگ بی جا و اضافی مورفین منهدم شد!چون نفر بعدی مجبوره بلا رو ول کنه و جواب مورفینو بده.اونم به سوالی که جواب واضح و مشخصی داره.

نقل قول:
كم نوشتم؟

1-کم ننوشتین!
2- کم نوشتن هیچ اشکالی نداره.برعکس میتونه جالب و جذب کننده هم باشه.فقط کافیه بیش از حد کوتاه نباشه(دو سه خط نباشه مثلا)

روی هم رفته خوب بود.با شناختی که از شما دارم میدونم که میتونست بهتر باشه.ولی معمولا وقتی شخصیتی رو تازه انتخاب کردیم کمی طول میکشه بهش عادت کنیم.تو این فاصله کمی "افت رولی" کاملا طبیعی و قابل قبوله.

روفوس عزیز

نقل قول:
لرد آنقدر از این ماجرا خشمگین شده بود که نزدیک از شدت خشم ، منفجر شود .

اولا نزدیک بود...بهتره جمله رو بعد از نوشتن یه بار دیگه بخونین.دوما توضیح مستقیم حالتها رو تاجاییکه ممکنه ترک کنین(چقدرم مهارت دارین تو ترک کردن!).مثلا بهتره ما از عکس العمل یا دیالوگ یا کاری که لرد انجام میداد متوجه میشدیم که عصبانیه نه اینکه نویسنده مستقیم بهمون میگفت.البته گاهی اجرای این روش کمی سخته ولی ارزششو داره سعی کنیم.

نقل قول:
پنج دقیقه بعد ...
بلا یویو را طوری در دستانش گرفته بود که گویی میترسید کثیف شود . در همین لحظه ، صدای نارسیسا ، توجه همه را به خود جلب کرد ...
- این که معلومه یه وسیله ی بچه گونه اس ، من میگم بارتی رو از خواب بیدار کنیم ببینم چیزی از این سر در میاره ، یا نه !

این پرش زمانی جایی بکار برده میشه که مدت زمان نسبتا طولانیی گذشته یا تو اون مدت اتفاق قابل توضیح دادنی نیفتاده.اینجا نیازی به این کار نبود.بلا خیلی راحت میتونست یویو رو ببره تو اتاق و از بقیه بپرسه این چیه!یا حداقل بعدش درباره جو اتاق بیشتر توضیح داده میشد.اینجا اینطور به نظر رسیده که بلا یویو رو از آشپزخونه آورده و اولین دیالوگشون همین جمله نارسیسا بوده که خیلی غیر منطقی به نظر میرسه.

نقل قول:
- این که معلومه یه وسیله ی بچه گونه اس ، من میگم بارتی رو از خواب بیدار کنیم ببینم چیزی از این سر در میاره ، یا نه !

نقل قول:
- بیا پایین ، ارباب برات یویو خریده !

بالاخره اینا میدونستن یویو چیه یا نه؟!!

نقل قول:
جیمز بلافاصله پتو را کنار زد و به سمت روفوس برگشت و گفت : بابایی ، برای من یویو خریده ؟

جیمز؟کمی دقت!!

آخر پستتون خیلی خوب تموم شده.کمک گرفتن از بارتی هم فکر خیلی خوبی بود.آخرش واقعا کل پستو نجات داد!

بد نبود.فقط کمی با بی دقتی نوشته شده بود.

ترک کنید و موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 1 اسفند 1388 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب این روفوسو ولش کن، تو ترک که درخواست نقد نمیدن، بیا اینو نقدش کن برای من
بهبوهه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 29 بهمن 1388 23:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب ... ارباب ... ببخشید ... ارباب ... دیگه تکرار نمیشه ... فقط همین یه دونه ... ارباب ... باشه ...

ارباب

ارباب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: چهارشنبه 28 بهمن 1388 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
وارث بابا!

اين پست در گورستان را نقد كن ببينيم چي بلدي بابا!

منتظر اون 248 تا هم هستم!

در ضمن وارث بابا، چرا به صورت مهمان نوشته ما در گورستان را ميخواني؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1388 17:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
گذشته از این موضوع، ارباب خوشحال میشه،افتخار میکنه و با کمال میل نقد میکنه.

خودت گفتيا متاليك!

از اين به بعد هر پستي كه در جادوگران زدن ميارم نقد كني! دقت كنين،: هر پستي!

لطفا" به پروفايل من رفته و هر 248 پستم رو نقد كنيد!

با تشكر، لولو خور خوره ارباب!

ارباب از شما بی نهایت تشکر میکنه که لطف کردین و لینک پروفایلتونو دادین و کار اربابو خیلی کمتر کردین.در اسرع وقت تک تک پستهای شما نقد خواهد شد.منتظر باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1388/11/27 17:12:38
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/11/27 21:09:34
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1388 15:21
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 54 در بحبوحه سیاهی، شرمنده اسکریم جیور:

تو ترک کردی...هان؟
گذشته از این موضوع، ارباب خوشحال میشه،افتخار میکنه و با کمال میل نقد میکنه.خسته هم نمیشه.ولی ترک کن!کروشیو.

نقل قول:
ولی قبل از اینکه به طور کامل وارد خانه شود ، پرچم هایی در بالای در خانه ، خودنمایی میکردند .

جمله اشتباهه.وارد شدن لرد و خودنمایی کردن پرچمها به هم ربط داده نشده.مثلا میتونستین بگین قبل از اینکه بطور کامل وارد خانه شود(که البته لرد قطار که نیست وارد شدنش اینقدر طول بکشه!)پرچمهایی را دید که در بالای در خانه خودنمایی میکردند.یا لرد از زیر پرچمهایی که در بالای خانه خودنمایی میکردند عبور کرده و وارد خانه شد.ضمنا خودنمایی میکردند در یک لحظه انجام نمیشه.برای همین نمیشه گفت قبل از ورود لرد اینا خودنمایی کردن.مثلا این جمله درسته که قبل از ورود لرد لیوان از دست مورفین افتاد و شکست!چون این ایم در یک لحظه انجام گرفته و تموم شده.ولی عملی مثل خودنمایی کردن رو نمیشه در این حالت بکار برد.

قسمت مربوط به عزاداری مرگخوارا خوب توصیف شده بود و جالب بود.تا اینجا:
نقل قول:
او سرانجام کمی جلوتر رفت و در آنجا روونا و سارا را میدید که به مهمان ها ، خوش آمد میگفتند.

اینجا هم همون اشکال بالایی وجود داره.رفت و میدید!شما قبلا از این اشکالات جمله بندی نداشتین.شاید دلیلش بی دقتی باشه.خودتون اگه دوباره جمله رو میخوندین متوجه اشکالش میشدین.

نقل قول:
این تکه کلام اربابه ! شاید راس میگه . تو دلیل دیگه ای هم داری ؟

مرگخوارای پست شما زیادی زود باور بودن.برخورد لرد و مرگخوارها میتونست جالبتر و هیجان انگیزتر باشه.با این همه برای جلوگیری از کش اومدن بیش از حد سوژه از این توضیح عجولانه شما میشه چشم پوشی کرد.

البته من فکر میکنم سوژه دهنده منظورش این بوده که لرد اجازه نداره به کسی بگه که دوباره زنده شده و کاراشو باید تو جسم باب آگدن و بصورت باب انجام بده.ولی چون این مورد دقیقا توضیح داده نشده و پیشرفت ماجرا کاملا به عهده پست زنندس اشکالی نداره.

آخر پستتون خیلی خوب بود.سوژه مشخص و واضحی به نفر بعدی دادین.

کمی ضعیفتر از پستهای قبلیتون بود.ولی به هر حال بد نبود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/11/27 15:27:06
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1388 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من مترک فراری ام ...
ز کوچه های این دیار
راهی بجز نقد ندارم ...
چیزی نمونده از سرم !
من از خودم فراری ام !
میدونم که نقد کردن کار خسته کننده ای هست ولی ارباب ببخشید ... شرمنده ...
من شرمنده ام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: پنجشنبه 8 بهمن 1388 09:48
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 12 فرهنگستان ریدل،روفوس اسکریم جیور:

روفوس عزیز:

تقریبا تمام پستتون به توضیح زمان مراپعه و برگردون اوضاع به روال قبلی اختصاص داده شده.ولی ارزششو داشت.چون اگه مااجرا همونطوری پیش میرفت مراپعه کلا فراموش میشد.(منم قبل از پست شما متوجه نشده بودم که سوژه در حال منحرف شدنه.)

نقل قول:
لرد با عصبانيت چوبدستيش را سمت روفوس گرفت و نعره زد ...
- روفوس ، لرد چند لحظه نياز به استراحت داره !

از سه نقطه جاهایی که لازم نبود استفاده کردن.این کمی پستتونو شلوغ کرده.

پست طنز به فضاسازی زیادی احتیاج نداره و همون مقدار کمی که لازمه برای اینکه پست صرفا از دیالوگ تشکیل نشده باشه و یه دید کلی به خواننده بده رو شما انجام دادین.

نقل قول:
تام عزيز ،چهار دقيقه تا شروع مسابقه باقي نمونده.

چهار دقیقه بیشتر باقی نمونده،یا چهار دقیقه باقی مونده.
نقل قول:
مراپعه تا حدود يه ديگه شروع ميشه !

کمی در مورد جمله بندیها دقت کنین.اینا اشتباه تایپین ولی به هر حال اشتباهن و بهتره اصلاح بشن.

بعضی جاها دیالوگها زاید و بی فایده به نظر میرسن.مثلا تو همون پاراگراف اول.ولی اگه بدون حرف و توضیح یکراست به سراغ نامه میرفتین کمی عجیب و مسخره میشد.

پستتون به کمی نظم بیشتر احتیاج داره.شاید بهتر باشه کمی بیشتر روی پاراگراف بندی کار کنن.یکی دو تا فاصله مشکلو حل میکنه.

توضیح لباس و حالت دامبلدور که تظاهر میکرد دلش میخواد لرد و مرگخوارا به موقع به مراپعه برسن خیلی خوب بود.

پستتون همونطور که گفتم برای انجام وظیفه خطیر(!)سوژه درست کنی زده شد و انتظار نکته خیلی جالب یا طنز فوق العاده ای ازش نمیرفت.در همون حد خودش خوب و کافی بود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 5 بهمن 1388 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 13 فرهنگستان ریدلها،لودو بگمن:

لودوی عزیز

نقل قول:
از اون جایی که همیشه قوی تر ها به ضعیف تر ها رحم میکنند، من رحم میکنم و اجازه میدم تو شروع کنی دامبلدور!
- بله من میدونم که تو موافق سنت شکنی هستی، اما از اون جایی که من استاد تو بودم بهت میگم که تو شروع کنی.
- باشه دامبلدور، از اون جایی که من خیلی بالا تر از تو هستم با تو کل کل نمیکنم و خودم شروع میکنم.

شروع پستتون و کل کل محترمانه دامبلدور و لرد به اندازه کافی جالب و سرگرم کننده بود.

پیدا کردن شعر مناسب و هماهنگ کردنش با شخصیتا و گروها کار ساده ای نبود.خیلی خوب از عهده این کار براومدین.گرچه با رپ خوندن لرد چندان موافق نبودم ولی چاره ای نبود!در مواقع خاصی که لازم باشه و به پیشبرد ماجرا کمک کنه میشه از چهارچوب شخصیتها خارج شد.

نقل قول:
هر دو به آرامی در گوشه ی سن را باز کردند و به زیر آن راه پیدا کردند. در آن جا چندین محفلی جمع شده بودند و در یک دستگاه مشنگی عجیب که به یک لپ تاپ نیز وصل بود صحبت میکردند...

پستتون کوتاه بود.و تو همین پست کوتاه هم مراپعه(!)رو اجرا کردین و هم یه سوژه فرعی خوب دادین.سوژه تقلب محفل میتونه ماجرا رو خیلی جالبتر کنه.

کمی جای خالی شکلک تو پستتون حس میشه.گرچه زیاد توی ذوق نمیزنه ولی به هرحال گاهی لازمه برای ابراز احساسات و در آوردن پست از حالت خشکی و خسته کنندگی ازشون استفاده بشه.مثلا تو همون چند خط اول پستتون.

استفاده خوب و بجا از طلسم سرخوردگی عالی بود.بقیه هم باید سعی کنن این طلسما رو وارد پستشون کنن.

خوب بود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 بهمن 1388 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب لطفا این پست رو برای من نقد کنید تا فیضی از معلوماتتان ببریم. پست

سایه ی لرد تا ابد سیاه باد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!