جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  115 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  160 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 01:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با سلام

با این پست تاپیک پرت و پلاهای مقدس برای هواداری تیم اسم نداره ثبت شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
باز هم سلام نمی‌کنم ببینم کی می‌خواد چی بگه.

برای تیم پیامبران مرگ تاپیک هواداری فراهم شده. اینم سندش. بندازینش پشت قباله‌ی تیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 19:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بی سلام!

یه راست می‌رم سر اصل مطلب. چند وقتی نبودم اون کله آبی فکر کرده کسی شده برای من تیم تشکیل می‌ده. اومدم بگم که تیم اون مشروعیت نداره و تیم اصلی رو من تعیین می‌کنم.

پیامبران مرگ

مهاجمین:

کینگزلی شکلبوت (مجازی)، گلرت گریندلوالد، تام ریدل

مدافعین:

بلاتریکس لسترنج، نارسیسا مالفوی (مجازی)

دروازه‌بان:

بارون خون آلود (مجازی)

جست‌و‌جوگر:

پروفسور بینز (مجازی)

بازیکن ذخیره:

مروپ گانت

اسپانسر تیم: بلاتریکس لسترنج

پ.ن: حساب بانکیم تا امشب اوکی می‌شه. پولای اون کدوی آبی رو ازش گرفتم. تا امشب تو حسابه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
ارسال شده در: شنبه 13 بهمن 1403 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

از بردلی و سیریوس بابت انرژی‌های مثبتشون و محبتی که داشتن تشکر می‌کنم. بسیار ارزشمنده.
هدیه‌ی وزارتخونه هم خیلی خوشمزه بود. اینقد خوشمزه بود که حتی به خونه نرسید تا جینی و بچه‌ها هم بتونن امتحان کنن. لطفا بهشون نگین تنهاخوری کردم.

از کاپیتان‌های تیما بابت معرفی خصوصی یا عمومی بودن تیم و مالکان تیم متشکرم. ثبت شد!
فقط چون از تیم مردمان خورشید خبری نشد، مالکیت اصلی به نام زاخاریاس و ذخیره به نام هیزل که تنها بازیکنان تیم بودن که پست زدن، ثبت شد.

یه بار دیگه لازم می‌دونم از شیش گروه از افراد حسابی تشکر کنم.
اول کسانی که در شروع کار برای شکل‌گیری لیگالیون کوییدیچ ایده‌هاشون رو در میون گذاشتن تا اصلا کوییدیچ با حضور سیستم گالیون بتونه شکل بگیره » مدیران و مشاوران دیوان جادوگران.
دوم کسانی که در طول برگزاری مسابقات، در درست پیش رفتن مسابقات مشارکت و ایده‌های جدید دادن یا در رفع باگ‌ها همکاری کردن و در نهایت برای رسیدن به یه جمع‌بندی مناسب از پک کوییدیچ با حضور سیستم گالیون کمک کردن » مدیران دیوان جادوگران و سالازار اسلیترین.
سوم از داوران لیگالیون کوییدیچ که اگه این وظیفه رو قبول نمی‌کردن واقعا نمی‌دونستم که چطور می‌شد مسابقات رو به انتها رسوند » اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و نیکلاس فلامل.
چهارم از گزارشگران کوییدیچ که تلاش کردن برنامه‌ای متفاوت و جذاب به کوییدیچ اضافه کنن » آکی سوگیاما، اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و سیگنس بلک.
پنجم از اسپانسرهای کوییدیچ که با وجود این که در ابتدای راه‌اندازی سیستم گالیون بودیم و شاید خیلیاشون اونقد که باید ثروت نداشتن، با این حال پیش‌قدم شدن تا به برگزاری لیگالیون کمک کنن و اگه نبودن، خیلی از تیما تجهیزات فعلیشون رو نداشتن » دوریا بلک، سالازار اسلیترین، لرد ولدمورت، اسکورپیوس مالفوی، سیریوس بلک.
و در نهایت از همه کسانی که از لیگالیون کوییدیچ استقبال کردن و با حضورشون مسابقات رو گرم کردن » همه افراد بالا به همراه تمام بازیکنان کوییدیچ و هواداران.

خیلی خیلی خیلی از تک‌تکتون ممنونم.

خروج رسمی خودم از ساختمون فدراسیون کوییدیچ رو اعمال می‌کنم!
باقیش با مدیران ایفای نقش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 19:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
مدیریت این دوره از مسابقات کوییدیچ خیلی دشوار بود. هم باید به طور مداوم حساب کتاب گالیونی مسائل مختلف تیم ها و بازیکنان صورت میگرفت و هم باید به لیگ، امتیازات و برنامه ریزی مسابقات و ... رسیدگی میشد. «هری پاتر» خیلی زحمت کشید. اول از همه کسایی که در کمک به هری خیلی زحمات زیادی کشیدن تشکر میکنم، مخصوصا گابریل دلاکور که واقعا اسطوره‌ای ظاهر شد. دوم هم بابت لیگ واقعا زیبا و هیجان انگیزی که داشتیم تشکر میکنم. خیــــــــــلی خسته نباشید و خیـــــــلی ممنونم.

این جعبه شکلات جادویی و کوییدیچی، از طرف وزارتخونه تقدیم به شما:

پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 11 بهمن 1403 13:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام
حسابی خسته نباشید

من که خدایی اصلا دستم به اسنیچ نخورده تو این دوره و یعنی به جان شما اصلا یه جارو گاز ندادم در مسابقات و کاملا مستحق ندامت و شرمساری هستم

فقط یه چیزی رو نتونستم نگم:
چقدر این کاپ های تیم های برنده قشنگ طراحی شده! براوو! بخصوص تیم اول چه کاپ طلایی خفنی برده و چه حالی کرده!

خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 بهمن 1403 22:47
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام و اینا!
به عنوان کاپیتان تیم هاری گراس مایلم اعلام کنم مالکیت تیم دست خودم و جناب وزیر باشه‌ و تیممون رو خصوصی اعلام میکنم.

هر کدوم نبودیم میتونید برید سراغ اون یکی! به همین راحتی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1403 16:57
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود به همگی!

شاید فکر کنید که تیم برتوانا خیلی عمومی و در دسترس و این‌جور چیزاست... ولی نه! برتوانا اگه عمومی بود که اسمش برتوانا نبود. پس این تیم چون زیادی خاصه، خصوصی میشه!

مالکیت تمام و کمالش هم با جناب شخص شخیص مرگ خواهد بود و مالک ذخیره (نائب مالک؟) تیم هم بانوی مالک، ترزا مک‌کینز خواهد بود.

باتشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1403 15:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام و خسته نباشی پسری که زنده موندی و زندگی ما رو سیاه کردی.

تیم اوزما کاپا تیمی برای هر قشر و گروهیه! برای همین تیم‌مون رو خصوصی اعلام می‌کنم و خودم شخصا مالکیت و نظارتش رو بر عهده می‌گیرم.

اگر روونا نکرده یه روزی از دسترس خارج بودم و تو غارم به سر می‌بردم، می‌تونین یقه ریموس لوپین رو به عنوان مالک ذخیره (اگه این عنوان قطعی شده و وجود داره ) بگیرین.

با تشکر،
لومین خانوم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!

Hell is empty
And all the devils are here

William Shakespeare
ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1403 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
درود فراوان خدمت هری پاتر که لگد زد به بخت خودش و نیومد توی گروه اسلیترین!

بدین سبب اعلام می‌دارم که تیم پیامبران مرگ، تیم عمومی تالار اسلیترین خواهد بود.

با تشکر از زحمات شما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids