درود بر ملت فنی سایت. خسته نباشینو از این حرفا. ایده لاکرتیا شدیدا باهاش موافقم. حتی قبل تر خودم به هلگا گفته بودم ایدشو. متاسفانه اسم و کلمه مناسبشو بلد نبودم و نتونستم درست منظورمو برسونم. اما همین ایده که لاکرتیا گفته کاملا منظور منو میرسونه. درباره اینکه کجاها استفاده بشه و قالب سایت سنگین نشه و...
اول اینکه اگه امکانش باشه، این مشکل سنگین شدن قالب سایت رو کاش بتونین حلش کنید. نمیدونم روالش چجوریه، هزینه میخواد یا نه. ولی اگه بشه خیلی خوب میشه. چون یادمه سالیان سال این سنگین شدن سایت به شدت دست بال ملت و خود سایت رو برای پیشرفت بسته.
اما اینکه کجا بشه استفاده کرد. ما هم میتونیم از تصاویر متحرک(گیف) تو انواع اقسام سایت استفاده کنیم. و هم از تصاویری که نیمه متحرکن( باز نمیدونم بهشون چی میگین

) مثل همین حالتی که برای قالب سایت درست کردین. داره برف میباره. یا وقتی انجمن باز میکنیم، تصویر ثابت و قطار درحال دود کشیدن و حرکته. یعنی نه همه تصویر، بلکه یک تیکه یا قسمتی از تصویر متحرک باشه. خیلی زیبا تر دیده میشه بنظرم. مثلا برای تصویر زمینه تالار های خصوصی. مثلا برای گریفیندور تصویر درون تالار و شومینه قرار دادین دیگه درسته؟ مثلا همین قالب اگه آتش شومینه متحرک بشه خیلی زیبا تر و گرم تر میکنه فضا رو. یا مثلا قالب جدیدی برای زمین مسابقه کوییدیچ میتونین قرار بدین که یک تصویر ثابت از زمین بازی کوییدیچ و تماشاگرا باشه. اما چند تا بازیکن درحال حرکت باشن. یا گوی زرین بال بال بزنه فقط. یاهم بازیکنا ثابت، تماشاگرا تکون بخورن. یاهم همشون؟

این از ایده تصاویر نیمه متحرک( اگه بگین شما اسمشو چی صدا میزنین ممنون میشم بیشتر از این ابروم نمیره

)
درمورد گیفها... اوناهم جاهای زیادی میشه استفاده کرد. از همین تصاویر و بنر هایی که برای ایونت استفاده میکنید و سردر سایت میزنین بگیر... تا وقتی یکی رو بنا به دلایلی زندانی میکنیم و میفرستیم ازکابان. میتونیم تصویر اواتار متحرک براش درست کنیم و بزنیم توی تاپیک. خیلی زنده تر و خفن تر دیده میشه از نظر من.
از پست اول سوژه ها بگیر، تا ایونت های مهم و حتی تصاویر آواتار ملت، میشه ازشون استفاده کرد.
درکل از نظرم، درست شدن مشکل سنگینی سایت اگه برطرف بشه. و بتونیم حالا چه با اسفتاده از هوش مصنوعی یا روش های قدیمی تر که بلد نیستم، گیف و... تولید و استفاده کنیم. خیلی روی سرگرم بودن، کیفیت و زنده بودن سایت تاثیر میذاره. از نظرم باعث ارتباط گرفتن بیشتر اعضا و حتی جذب تازه واردین بیشتر میشه.
و اینکه. یه نظر شخصی بدم؟ رنگ صورتی که الان رو سایت داریم بشخصه فکر میکنم به تم پاییزی و برفی سایت نمیاد.
همینا دیگه. مرسی بازم.