نشانهایی از زنده بودن اعضای اتحاد خاکستری پیدا شد!
خبرنگار وزارت-یک گوشه از شهر لندن.
به گزارش خبرنگار وزارتخانه سحر وجادو،چندی پیش در یکی از محلهای لندن،نشان بسیار کوچک و ریزی از یکی از فسیلهای اتحادیه خاکستری،معروف به امپی دست طلا پیدا شد.ماموران وزارتخانه سحر وجادو به محض خبردار شد از این موضوع با چند کاراگاه مخصوص به محل گزارش داده شده رفتند.به گزارش همون خبرنگار، کاراگاهان وزارت بجز چند تار مو که دی ان ای امپی دست طلا را دارا میبودند چیز دیگری پیدا نکرد.به گزارش ما،مکان دیده شدن امپی،مکانی نزدیک به یکی از متروهای متروکه لندن میباشد.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
گاهنامه وزارت سحر و جادو
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

وزیر سحر و جادو : می خواهم زنده بمانم
در بامداد امروز صبح در بعضی از مناطق جادوگری سایت جادوگران شاهد بمب گزاری های عجیبی بودیک که بعد از انفجار هر بمب شکل ققنوسی از دود بر بالای آن محل پیدا می گشت .
وزارت سحر و جادو با استفاده از شواهد حاکی اعلام کرده است که این بمب گزاری ها از سوی محفل همیشه سفید ققنوس بوده است .
این درحالی است که آلبوس دامبلدور ،رهبر محفل ققنوس به خبرنگار ما گفته است :
- گروه خونی من و اعضای محفل به این چیزا نمی خوره .
درحدود ساعت 5 بعد از ظهر نامه ای به وسیله ی جغدی که گفته شد برای هری پاتر بوده است به دست وزیر محترم رسید که قسمتی از نامه به شرح زیر است :
اگر مبلغ درخواست شده که حدود ده هزار گالیون می باشد تا فردا صبح به حساب 145000بانک گرینگورتز ریخته شد که شد ، نشد دفتر وزیر پر
کارآگاهان و ماموران وزارت همچنان در حال تحقیق و پیدا کردن عاملین این باند بمب گزار می باشند .
اگر خودمان با بمب نمردیم ،ادامه رخداد را به استحضار شما عزیزان نوستالژی می رسانیم .
در بامداد امروز صبح در بعضی از مناطق جادوگری سایت جادوگران شاهد بمب گزاری های عجیبی بودیک که بعد از انفجار هر بمب شکل ققنوسی از دود بر بالای آن محل پیدا می گشت .
وزارت سحر و جادو با استفاده از شواهد حاکی اعلام کرده است که این بمب گزاری ها از سوی محفل همیشه سفید ققنوس بوده است .
این درحالی است که آلبوس دامبلدور ،رهبر محفل ققنوس به خبرنگار ما گفته است :
- گروه خونی من و اعضای محفل به این چیزا نمی خوره .
درحدود ساعت 5 بعد از ظهر نامه ای به وسیله ی جغدی که گفته شد برای هری پاتر بوده است به دست وزیر محترم رسید که قسمتی از نامه به شرح زیر است :
اگر مبلغ درخواست شده که حدود ده هزار گالیون می باشد تا فردا صبح به حساب 145000بانک گرینگورتز ریخته شد که شد ، نشد دفتر وزیر پر
کارآگاهان و ماموران وزارت همچنان در حال تحقیق و پیدا کردن عاملین این باند بمب گزار می باشند .
اگر خودمان با بمب نمردیم ،ادامه رخداد را به استحضار شما عزیزان نوستالژی می رسانیم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=0000FF][b]" - خوش به حالش رفته تو آسمون پيش خدا !!!
دست كوچكش كه در دستانتم بود محكم فشردم و پرسيدم :« كي ؟!»
با انگشت
دست كوچكش كه در دستانتم بود محكم فشردم و پرسيدم :« كي ؟!»
با انگشت
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1391 09:31
از: ن، لايه ای كه زمين را فرا گرفته!
پستها:
842

مصاحبه ی جالب خبرنگار ما«فيليپ واتسون»با ويكتور كرام:
فيليپ:سلام ويكتور.
كرام:سلام.
فيليپ:من هر وقت تو رو می بينم به طور غريزی خوشحال مي شم.جستجوگری تو باطن تو است.حالا قبل از هر سوالی يه سلام به طرفدارات بكن تا بريم سر اصل مطلب.
فيليپ:يه چاق سلامتی هم بكن ديگه!سلام خشك و خالی كه فايده ای نداره.
كرام:بهتره بريم سر اصل مطلب.
فيليپ:از كدوم جادوگر خيلی خوشت مياد؟
كرام:پروفسور ايگور كاركاروف.
فيليپ:همون كه مرده.اونم توسط ولدمورت.تازه مرگ خوار هم بوده!!!اونوقت تو ازش خوشت مياد؟
كرام:سوال بعدی چيه؟
فيليپ:از كدوم جادوگر متنفری؟چرا؟و بگو چرا اينقدر زود جوش مياری؟
كرام:از گريند والد.دليلش هم به خودم مربوطه.فكر نمی كنم زود جوش بيارم،آقای واتسون.
فيليپ:خودمونی باش ويكتور.فيليپ صدام كن.همه چيزم كه بهت بر می خوره.توی جام جهانی كوييديچ بی شك بهترين جستجوگر بودی.چطور به اين مقام رسيدی؟در ضمن رفيق تو فينال،گوی زرين رو تو گرفتی.خيلی خوشحال شدم.
كرام:گرفتن گوی زرين منو زياد خوشحال نكرد،تيممون باخت،چه فايده ای داشت؟
فيليپ: ولی گرفتن اون گوی زرين اونم توی فينال مسابقاتی مثل جام جهانی ارزشش رو داشت.
كرام:از اون نظر بله.
فيليپ:نگفتی چطور جستجوگر خوبی شدی؟
كرام:با تلاش.
فيليپ:همين؟
كرام:بله.
فيليپ:از جام سه جادوگر بگو.
كرام:از باباقوری تقلبی متنفرم.جلوی برد منو گرفت.حالا می شه بحث رو تموم كنيم؟
فيليپ:هر جور مايل باشی.آخرين حرفتو به طرفدارات و خواننده ها بزن.
كرام:خداحافظ.
فيليپ:مطمئنم كه چيز ديگه ای برای گفتن نداری.پس خدا حافظت.
سخن آخر
مثل كرام فقط میگيم خداحافظ
فيليپ:سلام ويكتور.
فيليپ:من هر وقت تو رو می بينم به طور غريزی خوشحال مي شم.جستجوگری تو باطن تو است.حالا قبل از هر سوالی يه سلام به طرفدارات بكن تا بريم سر اصل مطلب.
فيليپ:يه چاق سلامتی هم بكن ديگه!سلام خشك و خالی كه فايده ای نداره.
كرام:بهتره بريم سر اصل مطلب.
فيليپ:از كدوم جادوگر خيلی خوشت مياد؟
كرام:پروفسور ايگور كاركاروف.
فيليپ:همون كه مرده.اونم توسط ولدمورت.تازه مرگ خوار هم بوده!!!اونوقت تو ازش خوشت مياد؟
كرام:سوال بعدی چيه؟
فيليپ:از كدوم جادوگر متنفری؟چرا؟و بگو چرا اينقدر زود جوش مياری؟
كرام:از گريند والد.دليلش هم به خودم مربوطه.فكر نمی كنم زود جوش بيارم،آقای واتسون.
فيليپ:خودمونی باش ويكتور.فيليپ صدام كن.همه چيزم كه بهت بر می خوره.توی جام جهانی كوييديچ بی شك بهترين جستجوگر بودی.چطور به اين مقام رسيدی؟در ضمن رفيق تو فينال،گوی زرين رو تو گرفتی.خيلی خوشحال شدم.
كرام:گرفتن گوی زرين منو زياد خوشحال نكرد،تيممون باخت،چه فايده ای داشت؟
فيليپ: ولی گرفتن اون گوی زرين اونم توی فينال مسابقاتی مثل جام جهانی ارزشش رو داشت.
كرام:از اون نظر بله.
فيليپ:نگفتی چطور جستجوگر خوبی شدی؟
كرام:با تلاش.
فيليپ:همين؟
كرام:بله.
فيليپ:از جام سه جادوگر بگو.
كرام:از باباقوری تقلبی متنفرم.جلوی برد منو گرفت.حالا می شه بحث رو تموم كنيم؟
فيليپ:هر جور مايل باشی.آخرين حرفتو به طرفدارات و خواننده ها بزن.
فيليپ:مطمئنم كه چيز ديگه ای برای گفتن نداری.پس خدا حافظت.
سخن آخر
مثل كرام فقط میگيم خداحافظ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

وزارت سحر و جادو اعلام کرد:
فلیت ویک به جرم کوتاه بودن دستگیر شد!
وزارت سحر و جادو-چندی پیش،وزیر سحر وجادو،هوکی دِجن،به خبرنگار ما خبر دستگیری پرفسور فلیت ویک،یکی از اساتید هاگوارتز را اعلام نمود.وزیر ضمن اعلام این خبر همچنین گفت:
" فلیت ویک به قوانین وزارتخانه احترام نذاشته و با قد 99سانتی خود وارد ساختمان وزارت شد.این در حالیست که چند ثانیه پیش قانون شماره 19 وزارت تصویب شد."
به گزارش خبرنگار ما،قانون شماره 19 وزارت مربوط به قد افراد جادوگر و جن میباشد.در این قانون گفته شده که تمامی افراد باید حداقل 1 متر باشند.
فلیت ویک به سه سال زندان و شش ماه ورزش بسکتبال محکوم شد.
فلیت ویک به جرم کوتاه بودن دستگیر شد!
وزارت سحر و جادو-چندی پیش،وزیر سحر وجادو،هوکی دِجن،به خبرنگار ما خبر دستگیری پرفسور فلیت ویک،یکی از اساتید هاگوارتز را اعلام نمود.وزیر ضمن اعلام این خبر همچنین گفت:
" فلیت ویک به قوانین وزارتخانه احترام نذاشته و با قد 99سانتی خود وارد ساختمان وزارت شد.این در حالیست که چند ثانیه پیش قانون شماره 19 وزارت تصویب شد."
به گزارش خبرنگار ما،قانون شماره 19 وزارت مربوط به قد افراد جادوگر و جن میباشد.در این قانون گفته شده که تمامی افراد باید حداقل 1 متر باشند.
فلیت ویک به سه سال زندان و شش ماه ورزش بسکتبال محکوم شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!! 
[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از

جزئیات کاربر

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
*
*
*
* خبر هاي تازه از جنگ ابر قدرت ها
*
*
*
يكي از اعضاي سازامان حفاظت و امنيت امپراطوري (اسپيدي) Empire Security & Protection Division (ESPD) در بيانيه اي غيره رسمي اعلام كرد :
- دزديده شدن هوكي (جن بي اصالت ) توسط نيروهاي اتحاد خاكستري تنها يك زمينه سازي بوده است و بايد منتظر اقدامات بيشتر اين گروه خشن باشيد ! و در ادامه بيانات خود اظهار داشت
اسپيدي طي تحقيقاتي كه داشته متوجه شده است كه هوكي (وزير ناحق سحر وجادو ) قدرت و محبويتي را كه به نظر مي رسد دارا نيست و اين دستهاي پشت پرده هستند كه وزارت را ميچرخوانند همچنين اضافه كرد كه : هوكي در اداره امور داراي هچ اختياري نبوده و كاملا مطيع دستان زير و پشت پرده است و ارزشي براي اتحاد خاكستري ندارد .به همين دليل مسئولين و سردم داران گروه اتحاد خاكستري دستور لغو تمامي اقدامات نظامي ارتش امپراطوري و نيروهاي نوشابه اي را صادر كردند .
در پايان اين مامور از خود گدشته سازمان اسپيدي در حالي كه اشك در چشمانش حلقه زده بود گفت : امپراطور صلح رو به ما برگردون !
-=-=-=-=-=-=-=-
شماره بعد : هوكي وزير محبوب سحر و جادو يا منحرف اخلاقي ؟
*
*
*
* خبر هاي تازه از جنگ ابر قدرت ها
*
*
*
يكي از اعضاي سازامان حفاظت و امنيت امپراطوري (اسپيدي) Empire Security & Protection Division (ESPD) در بيانيه اي غيره رسمي اعلام كرد :
- دزديده شدن هوكي (جن بي اصالت ) توسط نيروهاي اتحاد خاكستري تنها يك زمينه سازي بوده است و بايد منتظر اقدامات بيشتر اين گروه خشن باشيد ! و در ادامه بيانات خود اظهار داشت
اسپيدي طي تحقيقاتي كه داشته متوجه شده است كه هوكي (وزير ناحق سحر وجادو ) قدرت و محبويتي را كه به نظر مي رسد دارا نيست و اين دستهاي پشت پرده هستند كه وزارت را ميچرخوانند همچنين اضافه كرد كه : هوكي در اداره امور داراي هچ اختياري نبوده و كاملا مطيع دستان زير و پشت پرده است و ارزشي براي اتحاد خاكستري ندارد .به همين دليل مسئولين و سردم داران گروه اتحاد خاكستري دستور لغو تمامي اقدامات نظامي ارتش امپراطوري و نيروهاي نوشابه اي را صادر كردند .
در پايان اين مامور از خود گدشته سازمان اسپيدي در حالي كه اشك در چشمانش حلقه زده بود گفت : امپراطور صلح رو به ما برگردون !
-=-=-=-=-=-=-=-
شماره بعد : هوكي وزير محبوب سحر و جادو يا منحرف اخلاقي ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین در 1387/10/12 3:13:49
نمایشنا
جزئیات کاربر

تحت تعقيب
جيمز سيريوس پاتر و تد ريموس لوپين

جرائم :
- ترويج فرهنگ جيغ زدن در جامعه ي جادوگري و ايجاد آلودگي صوتي
- تشويش اذان عمومي بر عليه وزير وقت
- سرقت دو فقره يويو از سوپري كور ممد و شركا
- سابقه عضويت در گروه مبتذل محفل ققنوس
و موارد بسيار ديگر ..
از افرادي كه اطلاعاتي در رابطه با اين اشخاص دارند تقاضا ميشود در تاپيك كودتا عليه وزير سحر جادو حضور به هم رسانند و با پستهاي كوبنده خودشون از كاراگاهان وزارت حمايت كنند.
جيمز سيريوس پاتر و تد ريموس لوپين

جرائم :
- ترويج فرهنگ جيغ زدن در جامعه ي جادوگري و ايجاد آلودگي صوتي
- تشويش اذان عمومي بر عليه وزير وقت
- سرقت دو فقره يويو از سوپري كور ممد و شركا
- سابقه عضويت در گروه مبتذل محفل ققنوس
و موارد بسيار ديگر ..
از افرادي كه اطلاعاتي در رابطه با اين اشخاص دارند تقاضا ميشود در تاپيك كودتا عليه وزير سحر جادو حضور به هم رسانند و با پستهاي كوبنده خودشون از كاراگاهان وزارت حمايت كنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
جزئیات کاربر

کاف:"با هوکی همکاری میکنیم"
امروز صبح،بارناباس کاف،سردبیر اصلی روزنامه پیام امروز در روزنامه خود از هوکی،نماینده اصیل و شایسته مرگخوارن حمایت نمود.وی هوکی را " نوری در تاریکی وزارت"خواند و گفت:" هوکی تنها کسیست که میتواند وزارت را از حال و هوای کثیف کنونیش خارج سازد.دنیا اکنون به کسی نیاز دارد که حق جادوگران را به جادوگران برگرداند،نه کسیکه ناپاکان را بر صندلی کار و وزارت بنشاند."
آقای کاف از همکاری وزارت هوکی و پیام امروز خبر داد و گفت:
ما خوشحال میشیم که با وزارت هوکی،که به امید مرلین برنده میشود،همکاری کنیم.وزارت هوکی میتونه روی کمک ما حساب کند.
امروز صبح،بارناباس کاف،سردبیر اصلی روزنامه پیام امروز در روزنامه خود از هوکی،نماینده اصیل و شایسته مرگخوارن حمایت نمود.وی هوکی را " نوری در تاریکی وزارت"خواند و گفت:" هوکی تنها کسیست که میتواند وزارت را از حال و هوای کثیف کنونیش خارج سازد.دنیا اکنون به کسی نیاز دارد که حق جادوگران را به جادوگران برگرداند،نه کسیکه ناپاکان را بر صندلی کار و وزارت بنشاند."
آقای کاف از همکاری وزارت هوکی و پیام امروز خبر داد و گفت:
ما خوشحال میشیم که با وزارت هوکی،که به امید مرلین برنده میشود،همکاری کنیم.وزارت هوکی میتونه روی کمک ما حساب کند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!! 

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

صفحه حوادث :
نیمه شب دیشب ، جن خانگی مفلوک ، نماینده ی مرگخواران به طرز مشکوکی در انباری خانه ریدل به قتل رسید.
لرد اظهار داشت : عرعرعرعر!
صفحه ی حوادث :
مری باود ، دزدیده شد! دو روز است که از او خبری نیست و
دامبل اظهار داشت : عرعرعرعر!
صفحه حوادث :
نگهبانان آزکابان امروز ناگهان رم کرده (!!!) و به هاگوارتز رفته و روح های هاگوارتز را کِشیدند! لازم به ذکر است که پیوز، کاندیدای وزارت نیز بین روح ها حضور داشته!
صفحه ی حوادث :
آندوران بر اثر بیماری "پیری!" در تخت خوابش به قتل(!!) رسید!
یادداشت نویسنده :
واقعا که چه دنیای ناامنی شده !

نیمه شب دیشب ، جن خانگی مفلوک ، نماینده ی مرگخواران به طرز مشکوکی در انباری خانه ریدل به قتل رسید.
لرد اظهار داشت : عرعرعرعر!

صفحه ی حوادث :
مری باود ، دزدیده شد! دو روز است که از او خبری نیست و
دامبل اظهار داشت : عرعرعرعر!

صفحه حوادث :
نگهبانان آزکابان امروز ناگهان رم کرده (!!!) و به هاگوارتز رفته و روح های هاگوارتز را کِشیدند! لازم به ذکر است که پیوز، کاندیدای وزارت نیز بین روح ها حضور داشته!
صفحه ی حوادث :
آندوران بر اثر بیماری "پیری!" در تخت خوابش به قتل(!!) رسید!
یادداشت نویسنده :
واقعا که چه دنیای ناامنی شده !

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/9/15 11:43:04
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: شنبه 20 اردیبهشت 1393 20:29
از: قدح اندیشه
پستها:
1323

وزارت خانه تركيد!
به گزارش خبر گذاري" چاج( چاحانيسم هاي جوان!)" ، ديروز طي يك سري عمليات انتحاريك، چندين بمب در جاي جاي وزارتخانه ي سحر و جادو تركيده شد!
با يكي از كله زخمي هاي اين حادثه، مصاحبه اي ترتيب داده شده كه با هم مي خوانيم:
_ چي يادت مي ياد؟
_ داشتم راه مي رفتم... يهو چن نفرو ديدم كه داشتن بدو بدو ميكردن، بعدشم همه چي تركيد!
_ نميتوني تشخيص بدي كي بودن؟
_ اخه خيلي عجيب بود! خيلي! بين اونا هم مرگخوار ديدم هم محفلي!
ملت: !!!!!!!!!!( كپي رايت باي بليز!)
_ چيزي نشنيدي؟ اينكه چرا وزارتخونه رو منفجر كردن؟
_ نه... چرا چرا! يادمه از گنج حرف ميزدن، زير وزاتخونه!
يكي از كارشناسان بحث تحليلي خبرگذازي چاج، مي گويد:
_ به احتمال قوي، هدف بعدي بمب گذاران احتمالي، ارتش وزات سحر و جادو باشه. البته احتمال ميره كه اين احتمال به احتمال قريب به يقين، درست باشه!!!!
تا خبرهاي بعدي، قزوين پشت و پناهتان!
به گزارش خبر گذاري" چاج( چاحانيسم هاي جوان!)" ، ديروز طي يك سري عمليات انتحاريك، چندين بمب در جاي جاي وزارتخانه ي سحر و جادو تركيده شد!
با يكي از كله زخمي هاي اين حادثه، مصاحبه اي ترتيب داده شده كه با هم مي خوانيم:
_ چي يادت مي ياد؟
_ داشتم راه مي رفتم... يهو چن نفرو ديدم كه داشتن بدو بدو ميكردن، بعدشم همه چي تركيد!
_ نميتوني تشخيص بدي كي بودن؟
_ اخه خيلي عجيب بود! خيلي! بين اونا هم مرگخوار ديدم هم محفلي!
ملت: !!!!!!!!!!( كپي رايت باي بليز!)
_ چيزي نشنيدي؟ اينكه چرا وزارتخونه رو منفجر كردن؟
_ نه... چرا چرا! يادمه از گنج حرف ميزدن، زير وزاتخونه!
يكي از كارشناسان بحث تحليلي خبرگذازي چاج، مي گويد:
_ به احتمال قوي، هدف بعدي بمب گذاران احتمالي، ارتش وزات سحر و جادو باشه. البته احتمال ميره كه اين احتمال به احتمال قريب به يقين، درست باشه!!!!
تا خبرهاي بعدي، قزوين پشت و پناهتان!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 23 آبان 1387 15:58
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
72

وزیر سحر و جادو خود کشی کرد ...
دقایقی پیش خبر خود کشی وزیر سحر و جادو به دست مأمورین و مسئولین رده بالای وزارت رسید که موجبات شادی و خوشحال و حتی ناراحتی بعضی را فراهم ساخت .
اینطور که خبر بدست ما رسیده ، وزیر سحر و جادو در سدد حل مشکلات زیادی چون رجوع مراجعان بسیار زیاد ، استعفای مخفی و غیر مخفی برخی از کارکنان وزارت و ... بر آمده بود که خود را برابر اینهمه مشکل ناتوان دید و به ناچار وصیت نامه ای تنظیم کرده و شراب مرگ را نوشیده است .
ایشان در وصیت نامه ی خود به چندین مورد متذکر شدند :
مشکلات زیادی را در پیش رو داشتم و قدرت رویارویی با آنها را نداشتم ... استعفای بلاتریکس لسترنج ، معاونت نادرست پیوز (این قسمت در خود وصیت نامه هم بصورت بولد و بزرگ نوشته شده بود) ، کارشکنی بعضی از افراد خارجی و داخلی و ...
وی در ادامه ی وصیت نامه ی خود در مورد پیوز این چنین نوشت :
... پیوز همیشه سعی داشت وزارت را از چنگال من بیرون بکشد ، همچون ریاست خیلی از گروههای دیگر چون اوباش که از چنگ بورگین بیرون کشید . اما من با او مخالفت می کردم ، تا اینکه به زور چندین تن از افراد بزرگ مملکت جای یک نفر دیگر را گرفت و به سمت معاونت منصوب شد . او تمام کارها را خراب می کرد و حتی با دروغ هایش باعث می شد که من نیز به کارها رسیدگی نکنم .
ما ، همه ی جادوگران و ساحران و ساحره ها و موجودات جادویی و ... نابودی وزارت را مدیون پیوز و کارکنان دیگری چون او هستیم که با سیاست ها و کارهای نادرست خود وزارت را بشدت لجن مال کردند و در سدد تخریب شخصیت های خوب آن چون بلاتریکس لسترنج و ... بر آمدند ...
وی در پایان اعلام کرد که :
... دار فانی را وداع گفتم ، زیرا تحمل نصیحت ها و صحبت های صادقانه ی مردم را نداشتم . اما همه بدانند که تقصیر من نبود . من کودکی بودم که بازیچه ی دست معاونان و کارکنانم شدم .
و در آخر باید بگویم که تمامی دارایی های شخصی خود را به جادوگران فقیر می بخشم . باشد که از گناهان و جهالت (؟!) های من کم شود .
امضا
آسپ ...
در این رابطه ، پیوز پس از کشف و خواندن وصیت نامه ی وزیر مرحوم ، همه چیز را تکذیب و انکار کرد و گفت :
... من هیچ کار نادرستی نکردم . من از روی لیاقت معاون وزیر شدم و هیچ دستی در کار نبود . من برای انجام همه ی کارها با وزیر مشورت می کردم و همه چیز را به او می گفتم ...
در ادامه پس از کلی سکوت و فکر کردن به میان آمد و گفت :
... وزیر مرحوم بدلیل بی لیاقتی و جهل و نادانی که در ذاتش نهفته بود خود کشی کرد . دلیلش ما ، یا حداقل من نبودم . اون حالا که داشت خودشو می کشت ، می خواست همه چیز رو گردن من بندازه تا اسمش خاطره ی خوبی رو برای مردم تداعی کنه و منو پیش همه خراب کنه ...
پس از آن دیگر حرفی نزدند و به اتاق شخصی خودشون در وزارت سحر و جادو پناه بردند و به مراقبان و محافظان خود دستور دادند که از همه ی نقاط ممکن اتاق رو مورد حفاظت قرار دهند و اجازه ی ورود به کسی ندهند .
ما نیز از طرف تمامی کارکنان وزارت ، خودکشی ناگهانی وزیر را به تمامی جادوگران و ساحره های دنیای جادویی تسلیت عرض می نماییم ...
دقایقی پیش خبر خود کشی وزیر سحر و جادو به دست مأمورین و مسئولین رده بالای وزارت رسید که موجبات شادی و خوشحال و حتی ناراحتی بعضی را فراهم ساخت .
اینطور که خبر بدست ما رسیده ، وزیر سحر و جادو در سدد حل مشکلات زیادی چون رجوع مراجعان بسیار زیاد ، استعفای مخفی و غیر مخفی برخی از کارکنان وزارت و ... بر آمده بود که خود را برابر اینهمه مشکل ناتوان دید و به ناچار وصیت نامه ای تنظیم کرده و شراب مرگ را نوشیده است .
ایشان در وصیت نامه ی خود به چندین مورد متذکر شدند :
مشکلات زیادی را در پیش رو داشتم و قدرت رویارویی با آنها را نداشتم ... استعفای بلاتریکس لسترنج ، معاونت نادرست پیوز (این قسمت در خود وصیت نامه هم بصورت بولد و بزرگ نوشته شده بود) ، کارشکنی بعضی از افراد خارجی و داخلی و ...
وی در ادامه ی وصیت نامه ی خود در مورد پیوز این چنین نوشت :
... پیوز همیشه سعی داشت وزارت را از چنگال من بیرون بکشد ، همچون ریاست خیلی از گروههای دیگر چون اوباش که از چنگ بورگین بیرون کشید . اما من با او مخالفت می کردم ، تا اینکه به زور چندین تن از افراد بزرگ مملکت جای یک نفر دیگر را گرفت و به سمت معاونت منصوب شد . او تمام کارها را خراب می کرد و حتی با دروغ هایش باعث می شد که من نیز به کارها رسیدگی نکنم .
ما ، همه ی جادوگران و ساحران و ساحره ها و موجودات جادویی و ... نابودی وزارت را مدیون پیوز و کارکنان دیگری چون او هستیم که با سیاست ها و کارهای نادرست خود وزارت را بشدت لجن مال کردند و در سدد تخریب شخصیت های خوب آن چون بلاتریکس لسترنج و ... بر آمدند ...
وی در پایان اعلام کرد که :
... دار فانی را وداع گفتم ، زیرا تحمل نصیحت ها و صحبت های صادقانه ی مردم را نداشتم . اما همه بدانند که تقصیر من نبود . من کودکی بودم که بازیچه ی دست معاونان و کارکنانم شدم .
و در آخر باید بگویم که تمامی دارایی های شخصی خود را به جادوگران فقیر می بخشم . باشد که از گناهان و جهالت (؟!) های من کم شود .
امضا
آسپ ...
در این رابطه ، پیوز پس از کشف و خواندن وصیت نامه ی وزیر مرحوم ، همه چیز را تکذیب و انکار کرد و گفت :
... من هیچ کار نادرستی نکردم . من از روی لیاقت معاون وزیر شدم و هیچ دستی در کار نبود . من برای انجام همه ی کارها با وزیر مشورت می کردم و همه چیز را به او می گفتم ...
در ادامه پس از کلی سکوت و فکر کردن به میان آمد و گفت :
... وزیر مرحوم بدلیل بی لیاقتی و جهل و نادانی که در ذاتش نهفته بود خود کشی کرد . دلیلش ما ، یا حداقل من نبودم . اون حالا که داشت خودشو می کشت ، می خواست همه چیز رو گردن من بندازه تا اسمش خاطره ی خوبی رو برای مردم تداعی کنه و منو پیش همه خراب کنه ...
پس از آن دیگر حرفی نزدند و به اتاق شخصی خودشون در وزارت سحر و جادو پناه بردند و به مراقبان و محافظان خود دستور دادند که از همه ی نقاط ممکن اتاق رو مورد حفاظت قرار دهند و اجازه ی ورود به کسی ندهند .
ما نیز از طرف تمامی کارکنان وزارت ، خودکشی ناگهانی وزیر را به تمامی جادوگران و ساحره های دنیای جادویی تسلیت عرض می نماییم ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج