دوتا نکته وجود داره که شما بهش توجه نکردید:
نکته ی اول و اصلی اینه که مسئولیت تاپیک های یک انجمن، با ناظر اون انجمنه. یک زمان ممکنه ناظر تشخیص بده که کاربرد تاپیک رو برای مدتی تغییر بده و به جای سوژه ی جدی، سوژه ی طنزی رو در اون ارسال کنه.
مدیریت ایفای نقش تنها زمانی در کار ناظران دخالت خواهد کرد که وظایفشون رو درست انجام ندن... وگرنه تا زمانی که به وظایف خودشون رسیدگی می کنند، در نحوه ی اداره تاپیک ها اختیار عمل دارند.
نکته ی بعدی اینه که شما اگه به متنی که از تاپیک نقشه ی غارتگر کپی کردید توجه کنید، متوجه میشید که این تاپیک صرفا برای جدی نویسی ایجاد نشده...
نقل قول:
دخمه های قلعه هاگوارتز...جایی مخوف و ترسناک، جایی که اتفاقات زیادی در آن به وقوع میپیوندد و بدن های زیادی را از ترس به لرزه در می آورد.
ترسناک بنویسید و ترسناک بخوانید.
*پست هاى ادامه دار، با سبك آزاد.
سبک آزاد یعنی نویسنده ی پست مختاره که پست رو به صورت جدی و یا طنز بنویسه.
پ.ن: لطفا انتقادات و پیشنهادات مربوط به ایفای نقش رو فقط در تاپیک مربوط به خودش، یعنی تاپیک طرح سؤالات، انتقادات و پیشنهادات پیرامون رول و ایفای نقش مطرح کنید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

چیه. تا حالا ندیدم کسی ازش استفاده کرده باشه. حتی اگه قرار باشه با دمنتوریا هم کلکل کنیم، باور کنین هیچجوره از این شکلک خز استفاده نمیکنیم! 

چقدر زندگی زود میگذره، اونزمان ها یک تینیجر بودم که توی یک اتاق با پوسترهای کج و ماوج و درو دیوار رنگ پاشیده عضو سایت شما شدم... الان 35 سالمه و زن و بچه دارم و گرفتار زندگی