بقیه مرگخوارها به لرد و مک گوناگل خیره شده بودن تا در دور دست ها گمشدن.هکتور تا مطمئن شد که دیگه لرد به اندازه کافی دور شده ، لبخند شیطانی زد و برگشت به طرف بقیه مرگخوارها ، بطری از جیبش در آورد و زمزمه کرد:
-بچه ها این معجون رو به تازگی درست کردم ، این رو هر کی بخوره یه دفعه علاقه زیادی به کله کچل لرد پیدا میکنه و در نتیجه میاد مرگخوار میشه. نظرتون چیه بیاییم چند تا مرگخوار جدید از این بچه های مدرسه بسازیم ؟
-ایده خوبیه ، میشه همشون هم ساحره باشن ؟ drool:
اسنیپ که از دست مرگخوارها روانی شده بود ، دو تا پس گردنی به همشون زد و بعد با صدای محکمی گفت :
-باید بریم کرم های جوان کننده ی پلین رو از دفتر مک گوناگل کش بریم تا خودش درگیر لرد تو دفتر مدیریت هست.
مرگخوارها که تازه یادشون اومده لرد چه دستوری داده ، نگاهی به ساحره هایی که از بغلشون رد میشدن کردن ، با ناامیدی آهی کشیدن و بعد دنبال اسنیپ راه افتادن تا به دفتر مک گوناگل برن.
در همین حال و احوالات ، مک گوناگل همچنان موی چو رو میکشید و به طرف دفتر مدیریت میرفت. لرد که از این وضعیت خسته شده بود ، کمی به خودش اومد و بعد با صدای بلندی گفت:
-چرا حالا اینقد محکم و با عجله داری منو میبری تو دفتر ؟
-چون کار خیلی بدی کردی ، یه کاری خیلی خیلی بد کردی ... اوکی خب راستش رو بخوای اصلا یادم نمیاد دقیقا چه کار بدی کردی. چه انتظاری داری من دویست سالم بوده ، بعدم تازه میگید 19 سال بعد و خب کلی پیرتر شدم دیگه :vay:
-خب اگر یادت نمیاد من چیکار کردم ، چرا منو داره میکشونی میبری پیش دامبلدور ؟
-ها دامبلدور چیه ؟ مدیر هاگوارتز استرجس پادموره عزیزم ، دامبلدور خیلی وقت هست که دیگه اصلا سر به هاگوارتز نمیزنه. از وقتی که یه بچه خلع سلاحش کرد و بعد یه مو چرب معلم معجون سازی کشتش ، دیگه روش نمیشه این طرفا بیاد اصلا.
لرد لحظه ای شوکه شد و کمی به شوکه شدن ادامه داد تا بالاخره متوجه اشتباهشون شد. اگر دامبلدور دفتری تو هاگوارتز نداره ، پس یعنی تمام مدارک رو کجا گذاشته ؟ تو قرارگاه محفل ؟ تو دره گودریک پیش جیمز اینا و چون نویسنده میخواد که داستان به دره گودریک برگرده ، بنا به دلایلی نا مشخصی لرد به این نتیجه میرسه که مدارک باید تو همون دره گودریک باشه.
این طرف :
فرد ناشناس قلیونی سیاه رو از دست ماندانگاس میگیره و یه ذره اینور و اونورش میکنه و کمی بو میکشه و توش رو نگاه میکنه. بعد با خنده ای میگه :
-ها به نظر نمیرسه چیز خطرناکی باشه ، روش یه علامت مرگ هست ، یه علامت جمجمه ، یه نوشته که این رو در هیچ صورت نکشید ، یه علامت قرمز و زرد خطر وجود وجود رادیواکتیو . به نظر سالم و خوب باشه ، بذار منم یه ذره بکشم .
به این صورت بود فرد ناشناس هم که رندومی به همه جا کریشیو میزد ، سری به نشانه تاکید نتیجه گیری ماندانگاس تکون داد و بعد از چند بار استفاده از قلیون مرگخواری ، کرشیو کنان به طرف هاگوارتز به راه افتادن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

»
»
»
» و بعد دوباره شروع کرد به کروشیو فرستادن به اطراف!
»

.
»
»