هوم.. به به ... عالیه....
جیمز:هی ریموس یکم از اینا بخور خیلی خوبن ..به به
ریموس:نه مرسی جیمز میل ندارم .
سیریوس:پس بیا شکلات بخور شکلات همیشه حاله منو جا میاره !
ریموس:انگار متوجه نیستین ها ! بچه ها من نگرانم! نگران !
جیمز:نگران ؟ نگران چی ؟ اصلا نگرانی یعنی چی؟
ریموس:نگرا..
سیریوس:بابا جیمز تو چه ادم عجیبی هستی ها !بنده خدا نگران که تو کدوم گروه میره .
جیمز:هه هه هه
ریموس:جیمز .. داری مسخرم میکنی؟
جیمز:نه بابا منظوری نداشتم .ببخشید داری مثل بابام حرف میزنی واسه همین خندم گرفت .
ریموس:ای ! من نمی دونم چطوری می خوای تا اخر سال تحصیلی اخراج نشی!
سیریوس:بسه با هر دوتونم هنوز سال شروع نشوده یکی نگران درس اون یکیه .یکی هم بیخیال داره شکلات غورباغه ی میخوره با اب کدوحلوایی.
جیمز:باشه حالا ..
سیریوس:بیا .. بگیرش..اه بس کن فوقش میافتی اسلیترین دیگه! این همه نگرانی نداره که ! داره؟
جیمز:معلومه ....نه نه نه
ریموس:باشه فقط به خاطر شما ........ اون شکلات های بارتی با طعم همه چیز را بده ببینم چه شانسی دارم ؟
جیمز:موفق باشی .
سیریوس: همچنین !
پاسخ:
سلام، دوباره خوشبرگشتی به کارگاه.

متاسفانه همون ایراداتی که توی پستهای قبلی بهش اشاره شده دوباره تکرار شده. همش دیالوگ بود پست، این ایراد بزرگی نیست اما به شرطی که دیالوگ به تنهایی بتونه بار پست رو به دوش بکشه، که اینجا نتونسته بود.
همچنین، هربار مجبور نیستی بگی "جیمز:" "سیریوس:" یا امثالهم، بلکه میتونی با آوردن یه توصیف از اونا، یه اینتر بزنی و با - دیالوگت رو بنویسی.
و اینکه علامت نگارشی به کلمه ی قبلش میچسبه و ما علامتی به این شکل "......" نداریم و تعدد نقطه تاثیر خاصی جز نامنظم کردن پست نداره.
شکل درست "حاله منو جا میاره" هم "حالِ منو جا میاره" هستش، که برای اینکه چنین مشکلی پیش نیاد کافیه شکل کتابی جمله رو توی ذهنت تصور کنی، و هر جا "هست" و "است" داشت با "ه" جایگزین کنی.
نکته ی جدید دیگهای نیست که بخوام بگم، ازت میخوام یه بار دیگه به نکاتی که مروپ توی پست قبلی و من توی این پست بهت گفتم دقت کنی و یه بار دیگه سعیت رو بکنی.
تا اون زمان...
تایید نشد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

نمیدونم از پستهای قبلی یاد گرفتی یا قبلاً عضو بودی. اگه قبلاً عضو بودی میتونی یه 
ولی خب مهربونم
.
...اِِ نگاه کن داریم میرسیم
."
."