جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مهر 1394 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور.

1-نظرت درمورد این سه نفر چیه؟لرد ولدمرت،آرسینوس جیگر،سیوروس اسنیپ.

2-کوییدچ رو بیشتر دوست داری یا محفل رو؟

3-شخصیت دامبلدور رو تو سه کلمه و نیم توصیف کن.(الکی مثلا یه سوالی پرسیده باشم )

4-دوست داری کدوم از شخصیت های کتاب رو از نزدیک ببینی؟

5-به نظرت قوی ترین شخص محفلی به جز دامبلدور،داخل کتاب کیه؟

6-به نظرت زمانی میرسه که هاگرید رژیم بگیره و کیک رو کنار بزاره؟( )

7-یه مژده بهمون بده!!! (سوال خفن )

با آرزوی سلامتی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسپلمن در 1394/7/15 16:29:12
ویرایش شده توسط اسپلمن در 1394/7/16 0:53:55
casper
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مهر 1394 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا

پروف! عه... پروف خودمون! به به!

سلام پروف.
1.خوبی؟

2. خب یکی از بازیکنای تف تشت هستی و گرون ترینمون در واقع. خب... اسم تیم ما یه جورایی و تقریبا کل چیزاش... اگه کاپیتان بودی اسم تیم رو چی می ذاشتی؟ و کلا چه تغییراتی ایجاد می کردی؟

3. گیمری؟! عاااااااااااااااا! پاتریستی؟! خو معلومه! اگه می تونستی خودت یه بازی از روی کتاب های هری پاتر بسازی اون رو چه جوری می ساختی؟ اکشن... فکری... آر.پی.جی ...استراتژیک؟!

4. به نظرت اگه به جای فیلم از هری پاتر کارتون یا انیمه می ساختن بهتر بود یا نه؟!

5. گریفندور رو به خاطر چی انتخاب کردی؟ ظاهرا زمان شما اختیاری بودن گروها. خب البته خیلی از ما قبل از این که وارد سایت بشیم عاشق گریف بودیم و... حالا بعضی ها به خاطر گریفی های کتاب یا هری یا شجاع بودن و یا حتی رنگ قرمز و زرد! دلیل تو چی بود؟

6. تفاوت محفلی ها و مرگخوارهای سایت رو چی می دونی؟ از نحوه برخورد و نوع نوشتن و آواتار و... هرچی!

7. به نظرت بهترین رول چه جوری باید باشه؟ چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟

8. ایفای نقش رو برامون تعریف کن به طور کلی و حتی جزییات .

9. چرا کتاب های رولینگ گریف و اسلی رو مقابل هم قرار داده؟ در صورتی که گریفندوری ها وواسلیترینی های کتاب مثل هم فکر می کردن؟

10. اگه خود رامین کلاه گروهبندی رو بذار روی سرش و بذاره کلاه بر اساس ویژگی هاش اون رو توی یک گروه بندازه توی کدوم گروه می اندازتش؟

11. معلم کوییدیچ امسال بودی. سه تا از بهترین دانش آموزایی که امسال داشتی رو نام ببر و سه تا از بهترین استادای پارسالت.

12. اگه بابا و مامانت بخوان عضو ایفا بشن به نظرت چه شناسه هایی مناسبشونه؟ همه شناسه ها هم بازن!

13. دوست داری رولینگ کتابی راجع به نسل بعد هری بنویسه یا دوست داری خودت توی ذهنت ادامه اش بدی؟

14. ایفا به نظرت هنوز اون جذابیت اوایل عضویتت رو داره یا به نظرت دیگه اونقدرا برات جذابیت نداره؟

15. به نظرت امکان داشت که اون اوایل اتفاقی بیافته که به جای محفل بیای خانه ریدل ها و مرگخوار بشی؟

16. تموم شد دیگه! عاااااااااااااااا!

موفق باشی و خوش پروف!

بوق بر کسی که یک حمزه هم از سوالام کم کنه!

ویرایش ریتا:
داد و بیداد نکن باو
ناظر رو بی خواب کردی!
البته دفعه ی قبل هم چیزی رو جا نذاشتم..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/7/15 15:08:05
be happy
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مهر 1394 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
پشمک!دستتو بکش ببینم!

1.چرا دامبلدور بودن رو انتخاب کردی؟من که اصلا در جریان نیستم به جان همین زاغی!
2.به نظرت کدوم نقش برات از همه متناسب تره؟
3.از دامبلدور توی کتاب خوشت میاد؟به نظرت خیلی بوقی نبود؟
4.مسئول محفل بودن چطوره؟سخته؟
5. همیشه محفلی بودی تا جاییکه یادم میاد به این گروه ارادت ویژه ای داری؟
6.اگر دامبلدور واقعی رو میدیدی چی دوست داشتی بهش بگی؟
7. چرا به نظرت دامبلدور با اینکه این همه سوگند میخورد به اسنیپ اعتماد داره بهش اعتماد نکرد قضیه جان پیچ هارو بگه؟چرا درحالیکه اسنیپ بهش وفادار بود بهش خیانت کرد و قضیه چوبدستی هارو نگفت و به اسنیپ اعلام امادگی نداد تا اقلا بتونه از خودش دفاع کنه؟
8. نظرت راجع به سایت و جو فعلی ایفا چیه؟
9.با چند نفر از اعضای ایفا رابطه صمیمانه تر و نزدیک تری داری؟

فعلا همینا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 مهر 1394 23:20
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفــــــــ!

ویــبره!

1- چرا گیدیون و هری و آلبوس، هر کدام به طریقی رو اعصابن؟ نه جدا چرا؟( )
2- به غیر از گیدیون چرا همه نقش های اصلی کتابن؟ اصولا ما به دنبال یه سری افراد شناخته نشده ایم که بتونیم خودمون شکلش بدیم، چرا باید یه شخصیت اصلی رو برداری که سخت بشه شکلش داد؟
3- آرمان های سایت چیه؟ چرا فکر می کنی آرمانن؟ چرا ایمان نیستند؟
4- ایمان یا آرمان محفل چیه؟
5- ما فرزندان روشنایی به کدام سو می ریم؟
6- چرا از گریف نمی ری؟ نمی خوای گروه های دیگه رو ببینی؟
7- بحث گیم رو نیار اصن!
8-کتاب؟ کتاب! چی می خونی؟ بیشتر چه سبکی می خونی؟
9- می تونی یکم بلرزی؟ ویبره بری؟ چند ریشتر؟
10- من زیاد ویبره می رم؟
11- اعتراف کن که آیا در زمان گولاخی تازه واردی را له نموده ای؟ چه کسی؟ من؟( )
12- دامبلدور زندگی ات کیه؟
13- عدد فرد نحسه نه؟مخصوصا سینزده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رز زلر در 1394/7/15 0:06:57
ارسال شده در: دوشنبه 13 مهر 1394 13:35
نمایش جزئیات
آفلاین
پشمک!
جواب بده!

1_چی شد از کله زخمی بودن،شدی پشمک؟!(مثلا من نمیدونم!)و چرا اینقدر مردد بودی برای پشمک شدن؟!دهن ما رو آسفالت کردی تا راضی بشی!پشمک شدن برات ناخوشایند بود یا ترک شناسه کله زخمی؟!

2_گیمری و مهم تر از اون اینه که گیمر پی سی هستی و نه کنسول...و این باعث میشه من به احترامت قمه ام رو بندازم هوا!دوتا سواله در این مورد...سوال اول...چرا وقتی تو جی تی ای سویچ میشه شخصیتا،از بازی میپره بیرون؟!صد بار مرحله آخر رو دارم میرم،وسط مرحله که مجبور به سویچ میشم،از بازی میره بیرون...چاره چیه؟!
سوال دوم...بهترین گیمی که بازی کردی تو عمرت کدوم بوده؟!نام ببر و میتینگ بعدی بیار برام!

3_بر اساس اون اتاق آبیه و اون گروه،تونستیم کمی از شخصیت های پشت ایفای هم رو بشناسیم.همچنین اون دوتا دورهمی هم که رفتیم به این امر کمک کرد...بر این اساس من برداشتی که تونستم از شخصیت رامین بکنم این بود که پسر فوقالعاده مودب،سر به زیر و متواضع و البته بی نهایت با استعدادی هستی...و نقطه ضعفت هم دقیقا همینه...خیلی سر به زیری دیگه...این معمولا منجر میشه به خودکم بینی خیلی وقتا...و به صورت حادتر کمبود اعتماد به نفس...قبول داری؟!اگه قبول نداری بگو قمه هام رو بیارم بقبولونم بهت!

4_بحث دیگه ای که خیلی به چشم میاد اینه که تو چرا نمیخوری؟!هیچی نمیخوری؟!پیتزا رو چرا نخوردی؟!

5_و آما سوال آخر...با توجه به سنی که داری(دهه هشتادی بودی آیا؟!)و اینکه جوون و با انرژی هستی و با عنایت به این امر که نصایح من رو گوش کنی و کنکور و درس خوندن و این چیزای مسخره، سدی جلوی راه پیشرفتت نشه،فکر کنم به شدت پیشرفت میکنی و چون دامبلی احتمالا اگه محفلیا همت کنن،محفل هم پیشرفت میکنه...متاسفانه رویه سابقی که من تو این یه سال دیدم این بود که محفل به دنبال این بود برای جبران عقب افتادنش،مرگخوارا رو هم عقب بکشه که رویه اشتباهی بود...چون در اون صورت ما دو جبهه ضعیف داشتیم که باعث به وجود اومدن ایفای ضعیفی میشد...خوشبختانه با شناختی که از تو دارم و اینکه هنوز خیلی انرژی و راه داری که بری،فکر کنم سالها بتونی دامبل بمونی و بتونی که محفل رو پیشرفت بدی و این به نفع سایت و به طبع اون حتی به نفع مرگخواراست و همه اعضای سایت منجمله مرگخوارن و لرد،محفل قوی در کنار مرگخواران قوی رو میپسندن و اگه کاری از دستشون بر بیاد انجام میدن...اینا همه اش مقدمه بود...سوال اصلی اینه که در کوتاه مدت و توی این دوره ای که به خاطر شروع شدن مدارس به احتمال زیاد با رکود توی سایت مواجه هستیم،برنامه و راه کارت به عنوان دامبل چیه؟!

همین دیگه!

ویرایش و افشاگری:دامبل...بگم؟!بگم؟!من اینجا یه عکسی دارم از کسی که خوب میشناسیش...چون خودتی!نشون بدم؟!بذارم تو سایت؟!بد آموزی داره؟!
باج میگیرم این عکست رو که در حالت زننده و بدآموزی دار هست رو نشون نمیدم!چی میگی؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رودولف لسترنج در 1394/7/13 13:59:45
ارسال شده در: دوشنبه 13 مهر 1394 04:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به به به ... ببین کی اینجاست!!

جناب هری گیدیون رامین پرسیوال دامبلدور!

من تعجب میکنم.. خیلی خیلی زودتر از اینها باید به قلم‌پر دعوت میشدی به نظرم ولی در عین حال الان بعد از این همه سیر تغییراتی که داشتی بهترین زمان دعوت شدی. من نمیدونم ریتامبیز همچنان سوالات اعضا رو از سوالات خودش جدا میکنه یا نه ولی در صورتی که سوالا رو تو بخش جداگانه میاره, هر کدوم که تکراری بوده یا توی متن اومده رو خودت خط بزن.

1. خارج از سایت نمیشناسمت اما شخصیتی که با هر کدوم از شناسه هات نشون دادی چه توی رول و چه تو بحث ها و پیام های خصوصی همیشه یه انسان خیلی متواضع و با پشتکار عالی بوده. چقدر از این برخوردها رو از شخصیت خودت وام گرفتی؟ در مجموع خودت رو چطور آدمی می‌بینی و نقاط قدرت و ضعفت چی هستن؟

۲. از مصائب و شیرینی های آلبوس دامبلدور بگو. برای اینکه ناظر خوبی برای یکی از مهم‌ترین گروه‌های ایفای نقش بشی چه ملاک و الگویی داری؟

۳. بهترین خاطره‌ای که از جادوگران داری چیه؟

۴. بهترین رولی که توی سایت نوشتی رو انتخاب کن و لینک بده.

۵. به کدوم شناسه ات دلبستگی بیشتری داشتی؟ چرا؟

6. جام جهانی کوییدیچ رو چطوری پیش بینی میکنی؟ نظرت در مورد طرح ملیت ها و اثرش روی نتایج بازی‌ها چیه؟

۷. محبوب‌ترین بخش های سایت رو کدوم بخشش میدونی؟

بسه دیگه هفتا, نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1394 19:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آآآآ!
هممممم!
که بالاخره بین عموم رسیدیم به همدیگه!
ینی کجا میخوای در بری؟! رک و پوس کنده باید جواب بدی! ندی.. ندادیا! آ دیگه! گفتم، که گفته باشم!

خب..

۱ - رامین ظاهری و رامین باطنی رو بدون هیچ کم و کسری برام توصیف کن! دقت کن بدون هیچ کم و کسری! [از شانس بد، همیشه تو عکسا بد میوفتی، از ورژن ظاهریت ذهنیت درستی ندارم! ]

۲ - نیم کیلو تخمه بخر از سر کوچه دیاگون، مشغول شکستنش شو و برام تعریف کن سیر تکاملیت رو! از اولین روزی که RaminDumbledore بودی تاااااا همین لحظه! تفاوت های اساسی اولین ثانیه های جادوگرانی بودنت تااااااا همین لحظات رو قشنگ بیان کن!

۳ - تو این مدت، ناظر انجمن های متعددی شدی! با کدوم یکی راحت تر بودی و بیشتر بهش علاقه داشتی؟! و بگو که الان چه حسی داری از اینکه ناظر، یا به عبارتی درست تر، رهبر محفلی؟! [نگو حس خوبی دارم! جواب کلیشه ای بهم نده! خلاقیت به خرج بده! ]

۴ - گیدیون پریوت.. هری پاتر.. آلبوس دامبلدور! .. این سه تا هویت رو با همدیگه مقایسه کن! با کدوم یکیشون احساس راحتی بیشتری داری؟! کدوم یکی بیشتر بهت چسبید؟ یا چسبیده حتی!؟

۵ - این یکی از مهم ترین سوالام نسبت به گیدیونه! اون گیتار از کجا اومد دقیقا؟! داشتی وسایل خونه رو دونه دونه چک میکردی؟! از علایقت به حساب میاد این ساز موسیقی؟! یا هویجوری الکی؟!

۶ - فرض کن الان لیست شناسه های گرفته نشده، از آبرفورث دامبلدور گرفته تا یاکسلی و اینا، همه و همه، خالین! کدوم یکی رو برمیداری؟! کدوم یکی بهت چشمک میزنه که "بیا منو وردار، خیرشو بیینی!" ؟!

۷ - به نظرت.. "ویچریست اعظم" میتونه لقب کی باشه؟ خودت یا آرسینوس؟! رک و پوست کنده! انصافا! بی تعارف!

و اما..
هممم..
ها؟! چی شد؟ لوزالمعده ت لرزید؟! خوبه! به موقعم لرزید اتفاقا!

۸ - پوکرفیس! .. آخه این چه تیریپ بوقیه که توی اتاق آبی برداشتی؟ نمیگی اینا گناه دارن؟ اینا اعصابشون حساسه؟ اینا اگه رو اعصابشون رژه آلمانی برم، سوژه م میکنن! و یهویی موضوع انشام میکنن؟! اصن فلسفه ش چیه این پوکرفیس؟! و هدفت از این پوکرفیس بازیا چیه؟! قشنگ از اول تا آخر توضیح بده بینم! پوکرفیس اعظم!

۹ - بوگارتت چیه؟! قیافه اخموی یه روباه که با یه نگاه عاقل اندر سفیه داره بهت میگه که "پوکر نباش!" ؟! یا از این وحشتناکترم داری؟!

۱۰ - یوآن آبرکرومبی از نگاه رامین چه موجودیه؟! تعریفت کلیشه ای باشه، دوباره ازت میپرسما!

خب دیگه!
به اندازه کافی ترور شخصیتیت کردم! الان خالی شدم قشنگ!

ویرایش ریتامبیز:
تو رسمن منو به بوق دادی! :|
انقدر گفتی بیار بیار بیار بیار... بیا، بگیر ببر خونه ـتون این یارو رو اصن :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/7/10 21:15:59
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1394 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

با تشکر ویژه و فراوان از مورگانا لی فای عزیز که قبول کردند و با ما مصاحبه انجام دادند و غیره :دی
و اینک..
یک مهمان ویژه..
بی شک از بهترین های سایت..

و..

آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدور

از امروز تا روز 24 مهر ماه! به مدت دو هفته وقت دارین سوالات خودتون رو از آلبوس دامبلدور عزیز بپرسین
با تشکر فراوان
ریتا اسکیتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: دوشنبه 6 مهر 1394 01:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خدمت شمایان

بهله. مصاحبه می باشند ایشان

اصلا هم سرکارتون نذاشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1394/7/6 9:35:56
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1394/7/6 9:37:42

?How long will you have me in your memory
Always

Перерыв сердца людей. Осколки может сделать вас ударить ...
Кинжал в сердце иногда ... иногда ... иногда горло вашим отношениям веревки!
Святые люди ... черные или белые ... не сломать чью-то сердце.
ارسال شده در: جمعه 3 مهر 1394 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بی مقدمه میرم سراغ سوالات بانو مورگانا لی فای:

فایل سوالات

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!