این قوانین رو که نوشتی چند تا سوال و ابهام واسم درست شده.. بی زحمت یه کم شفاف سازی کن.
نقل قول:
بعد از آن باید بهترین دانش آموز آن جلسه را انتخاب و با پیام خصوصی به مدیر هاگوارتز اعلام کنند.
1. خو این یعنی فقط استاد و مدیر خبر دارن شاگرد اول هر جلسه کی بوده؟ 2. بعد این ملاکش چیه؟ امتیازه؟ پیشرفته؟ خلاقیته؟ فرض کن ممد و فاطی هر دو جلسه اول ۳۰ گرفتن. این با استادو که کدومو انتخاب کنه؟

نقل قول:
در این ترم هاگوارتز تنها افرادی می توانند شرکت کنند که تاریخ عضویت آن ها در ایفای نقش بعد از 92/1/1 (اول فروردین ماه نود و دو) باشد که به آن ها اعضای تازه وارد گفته می شود.
آیا کنترلی روی بچه های قدیمی که با شناسه های جدید وارد ایفا شدن هم هست؟ اونا هم میتونن به عنوان تازه وارد شرکت کنن تو هاگ؟
نقل قول:
برای شرکت در جلسه ی اول کلاس های هاگوارتز، ناظر راونکلاو می تواند در صورت تمایل نفرات a و b را (که تاریخ عضویت ایفای نقش ـشان به قبل از 92/1/1 بر می گردد) به مدیر هاگوارتز معرفی کند. نفرات a و b مجاز به شرکت در تمامی کلاس های جلسه ی اول هستند. مجدداً برای جلسه ی دوم ناظر می تواند 2 نفر دیگر، یا همان نفرات را معرفی کند.
بهتر نیست این به صورت درون گروهی هماهنگ بشه و بدون اعلام ناظر دو نفر تو کلاسی شرکت کنن؟ مثلا من نوعی بخوام به عنوان سهمیه قدیمی تو کلاس مشنگ شناسی شرکت کنم ولی علاقهای به پرواز و کوییدیچ ندارم یا وقت نکنم تو همه شرکت کنم و سهمیه گروهم بسوزه چون ناظر اسم منو واسه همه هفته اول کلاسا داده. میبینی مشکل کجاست؟ به نظرم بهتره این دو سهمیه به صورت کلاس به کلاس باشه تا هفته به هفته.
نقل قول:
در صورت شرکت عضوی دیگر به غیر از اعضای تازه وارد و 2 نفر اعلام شده، پست شخص پاک شده و دیگر اجازه ی بودن در سهمیه 2 نفره ی گروهش در جلسات بعدی را هم ندارد.
خو برخورد خشن چرو؟
همین امتیازی بهش داده نشه بس نیست آیا؟ فعلا همینا دیگه.. زت زیاد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ضمنا پنجره اش هم رو به ساحل باز میشه 

{اسمایلی تیک آف با جارو!}