جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  139 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 13 تیر 1393 01:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من درس دفاع در برابر جادوی سیاه رو میخوام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 12:30
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

نقل قول:
یه وقت یه قدیمی وسط مرداد از راه رسید، قبل از اینکه بخواد قوانینو بخونه یا ناظرا بخوان بهش آگاهی بدن، پاشد رفت یه کلاس شرکت کرد. بعد اونوخ کلا طرف محروم میشه دیگه. یعنی ممکنه یکی ندونسته چنین حرکتی کنه. گناه داره تنبیه شه.

نقل قول:
این که ارشد ها از قبل باید معرفی بشن ... به نظرم یک بوروکراسی اداری گونه ی دست و پاگیره که سود و منفعتی نداره و فقط به مراحل و روال کار اضافه میکنه! این که دو نفر اولی که میپستن ارشدای اون جلسه محسوب شن مشکلی ایجاد میکنه؟!

این چیزیه که خودمم کاملاً باهاتون موافقم و به نظرم یه کم دردسر ایجاد خواهد کرد.
اما از طرف دیگه، اینطوری قطعاً هر 16 تا پستی که اعضای قدیمی می تونن بزنن پر میشه و این بر خلاف اون طرحی بود که توی دیوان عالی جادوگری دادیم تا تمرکز قدیمی ها روی هاگوارتز نباشه و بیشتر مخصوص تازه وارد ها باشه.

در نتیجه به نظرم بهتره اون کاغذ بازی ها و اینا رو جمع کنیم و هر کس اول شرکت کرد امتیاز ـش محاسبه بشه، ولی تعداد نفرات سهمیه رو از 2 تا به یکی کاهش بدیم.
اگه کس دیگه ای هم خواست شرکت کنه مشکلی نیست، شرکت کنه. ولی نفر اول حتماً بالای سر تکلیف ـش بنویسه که از تیم بزرگسالانه.

نقل قول:
شاید باورت نشه ولی اعتراضی به چیزی ندارم شرط میبندم شوکه شدی

نقل قول:
بهتر نیست شاگرد اول رو مخفی کاری نکنیم؟! خوب دونستنش میتونه جنبه ی تشویق و افزایش انگیزه داشته باشه، جز این چه سودی میتونه داشته باشه؟! این که نیازی نیس بیشترین نمره رو گرفته باشه و کلا ملاک نداشته باشه هم نفهمیدم چرا! ینی دست استاد بازه یه لطف و مرهمتی در حق هر کی دوست داشت انجام بده؟

ببین همونطور که برای تدی هم توضیح دادم، ممکنه که 3 تا دانش آموز توی یک جلسه 30 امتیاز بگیرن. یا حتی واقعاً ممکنه یکی بهتر از همه باشه ولی بالاترین نمره رو نگیره. من فکر می کنم باید این اعتماد رو به اساتید بکنیم که قصد لطف و مرهمت ندارن و اون کسی رو که لایق ـش هست رو معرفی کنن.

اگه هم به صورت غیر مخفی باشه، هر جلسه 60 نفر میریزن توی اتاق اساتید که چرا فلانی رو انتخاب کردی، منو انتخاب نکردی و فلانی دستش تو دماغ اون بود و اینا!
حالا فرض کن 48 بار قراره توی این ترم بهترین دانش آموز استادا مشخص کنن. دیگه حالی به آدم می مونه نه والا! احوالی به آدم می مونه نه والا!

نقل قول:
اگه جای این که وختی نمیتونیم به موقع تدریس کنیم تاریخو عقب بندازیم پیشاپیش، تدریسو پیشاپیش بنویسیم و بدیم به خودت که در تاریخ مقررش ارسال بشه باعث میشه تعداد روزهایی که میشه تو کلاس شرکت کرد کاهش پیدا نکنه! بهتر نیس؟!

اگه به جای این که ناظر بیاد ده امتیاز اخ کنه و کلاس لغو شه، ده امتیاز اخ کنه و استاد جایگزین معرفی کنه، تعداد کلاسا با کاهش مواجه نمیشه ... بهتر نیس؟!

چرا هر دو اینا خیلی بهتره.
هرچند باید استادی که ناظر معرفی می کنه در حد و اندازه های استاد قبلی باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1393/4/12 12:36:51
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1393 11:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

به یک مورد از قوانین انتقاد دارم و چند پیشنهاد رو هم مطرح میکنم، صرفا پیشنهاد! شاید باورت نشه ولی اعتراضی به چیزی ندارم شرط میبندم شوکه شدی

این که ارشد ها از قبل باید معرفی بشن ... به نظرم یک بوروکراسی اداری گونه ی دست و پاگیره که سود و منفعتی نداره و فقط به مراحل و روال کار اضافه میکنه! این که دو نفر اولی که میپستن ارشدای اون جلسه محسوب شن مشکلی ایجاد میکنه؟!

به اون برخورد با کسی جز سهمیه هم منتقد بودم که خوب هم بقیه مطرح کردن و حرفم دقیقا حرف لینیه هم اگه این اولی رو بپذیری مثلا دیگه اونم خودبه‌خود رفع میشه.

و اما پیشنهادات:

بهتر نیست شاگرد اول رو مخفی کاری نکنیم؟! خوب دونستنش میتونه جنبه ی تشویق و افزایش انگیزه داشته باشه، جز این چه سودی میتونه داشته باشه؟! این که نیازی نیس بیشترین نمره رو گرفته باشه و کلا ملاک نداشته باشه هم نفهمیدم چرا! ینی دست استاد بازه یه لطف و مرهمتی در حق هر کی دوست داشت انجام بده؟

اگه جای این که وختی نمیتونیم به موقع تدریس کنیم تاریخو عقب بندازیم پیشاپیش، تدریسو پیشاپیش بنویسیم و بدیم به خودت که در تاریخ مقررش ارسال بشه باعث میشه تعداد روزهایی که میشه تو کلاس شرکت کرد کاهش پیدا نکنه! بهتر نیس؟!

اگه به جای این که ناظر بیاد ده امتیاز اخ کنه و کلاس لغو شه، ده امتیاز اخ کنه و استاد جایگزین معرفی کنه، تعداد کلاسا با کاهش مواجه نمیشه ... بهتر نیس؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

تقاضای تدریس درس پرواز و کوییدیچ رو دارم! هماهنگی هم که چند روز پیش باهات کردم!
رزو های تدریس هم 5شنبه یا جمعه باشه!

قربانت
گودریک گریفندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 20:43
نمایش جزئیات
آفلاین
دس‌کج!

ما با اجازه اعلام آمادگی می‌کنیم واسه تدریس فلسفه و حکمت جادویی تا بلکه روحیه‌ی تعقل و تفکر و اینا رو احیا کنیم در هاگ! ملت هم از لحاظ ذهنی احیا بشن و کلن وضعیت متحول بشه و این حرفا...

روز تدریسم فقط چاهارشنبه بذار دانگ، چاهارشنبه ساعت هفت تا هشت صب اصن! هر کسی هم نیومد این ساعت پروندشو بذار زیر بغلش بفرستش دورمشترانگ!
معلم پروازیم خیر سرم!

در مورد خشونت و اینا! آقو هر خرس گنده‌ای از گروها خطا کرد و اومد تو کلاسا پست زد امون نده بهش دانگ. پروندشو بذار زیر بغلش بفرستش دورمشترانگ. این‌طوری دیگه بقیه هم ملتفت میشن. هر کسی هم اعتراض داشت پروندشو بذار زیر بغلش بفرستش دورمشترانگ...

اصن دیدی کسی پیچید بهت بپیچ بهش و پروندشو بذار زیر بغلش و بفرستش دورمشترانگ!

موفق باشی دانگ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 20:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در صورت شرکت عضوی دیگر به غیر از اعضای تازه وارد و 2 نفر اعلام شده، پست شخص پاک شده و دیگر اجازه ی بودن در سهمیه 2 نفره ی گروهش در جلسات بعدی را هم ندارد.

یه وقت یه قدیمی وسط مرداد از راه رسید، قبل از اینکه بخواد قوانینو بخونه یا ناظرا بخوان بهش آگاهی بدن، پاشد رفت یه کلاس شرکت کرد. بعد اونوخ کلا طرف محروم میشه دیگه. یعنی ممکنه یکی ندونسته چنین حرکتی کنه. گناه داره تنبیه شه.

برای اینکه خشونت از بین بره، خب بهتر نیست برای اینکه استادا قاطی نکنن، اون کسانی که سهمیه رو دارن بالای پستشون یه چیزی مثل ارشد فلان گروه، یا سهمیه دار یا خرس گنده گروه یا هرچیزی بنویسن تا مشخص باشن؟ هرکی هم ننوشت حتی اگه جزء سهمیه بود، بازم استاد نمره نمیده. میخواست یادش باشه درست بنویسه خو.

اونوقت قدیمیا اگه یه کلاسی خیلی خوششون اومد میتونن شرکت کنن ولی امتیازی نگیرن اما همونطور که هاگوارتز برای آموزش رول نویسی ـه، طبق پیشنهاد جیمز تو ویزنگاموت، اساتید بتونن ازش مثال بزنن و بعنوان الگویی برای تازه واردا از پستش استفاده کنن.

که حالا البته اگه دوست نداری پاراگراف آخر پستو میتونی کلا نادیده بگیری. اما اون برخورد ملایم ترو نمی پسندی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر آبی دم دار!
نقل قول:

1. خو این یعنی فقط استاد و مدیر خبر دارن شاگرد اول هر جلسه کی بوده؟ 2. بعد این ملاکش چیه؟ امتیازه؟ پیشرفته؟ خلاقیته؟ فرض کن ممد و فاطی هر دو جلسه اول ۳۰ گرفتن. این با استادو که کدومو انتخاب کنه؟

1. بله.
2. ملاکش دیگه دست استاده که ببینه واقعاً کی توی اون جلسه بهترین بوده. بعضی وقتا ممکنه یکی 30 نگیره ولی بهترین باشه، بعضی وقتا ممکنه یکی 30 بگیره ولی بهترین نباشه. دیگه این کاملاً به عهده ی استاده.

نقل قول:
آیا کنترلی روی بچه های قدیمی که با شناسه های جدید وارد ایفا شدن هم هست؟ اونا هم میتونن به عنوان تازه وارد شرکت کنن تو هاگ؟

ملاک تاریخی که گوشه ی شناسمونه نیست. ملاک مدت تجربه ی ایفایی ـه. اگه اونطوری بود که من خودمم می تونستم شرکت کنم!
اعضای قدیمی با هر شناسه ای که باشن نمی تونن شرکت کنن.

نقل قول:
بهتر نیست این به صورت درون گروهی هماهنگ بشه و بدون اعلام ناظر دو نفر تو کلاسی شرکت کنن؟ مثلا من نوعی بخوام به عنوان سهمیه قدیمی تو کلاس مشنگ شناسی شرکت کنم ولی علاقه‌ای به پرواز و کوییدیچ ندارم یا وقت نکنم تو همه شرکت کنم و سهمیه گروهم بسوزه چون ناظر اسم منو واسه همه هفته اول کلاسا داده. میبینی مشکل کجاست؟ به نظرم بهتره این دو سهمیه به صورت کلاس به کلاس باشه تا هفته به هفته.

ببینین، چیزی که مشخصه اینه که این ترم مال اعضای قدیمی نیست. برین خونه هاتون خرسای گنده!
به همین دلیل این هم یکی از قوانینی ـه که باعث میشه قدیمی ها خیلی شرکت نکنن.
اگه اونطوری که تو میگی بکنیم، با احتساب 8 تا کلاسی که داریم، هر جلسه 16 تا سهمیه برای قدیمی های هر گروه هست!

نقل قول:
خو برخورد خشن چرو؟ همین امتیازی بهش داده نشه بس نیست آیا؟

نه اینجوری استاد قاطی می کنه خب!
بعدم وقتی میگیم شرکت نکنن اعضای قدیمی نکنن دیگه. چرا اذیت می کنن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 19:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر دانگ مدیریت اعظم هاگوارتز و غیره!

این قوانین رو که نوشتی چند تا سوال و ابهام واسم درست شده.. بی زحمت یه کم شفاف سازی کن.

نقل قول:
بعد از آن باید بهترین دانش آموز آن جلسه را انتخاب و با پیام خصوصی به مدیر هاگوارتز اعلام کنند.

1. خو این یعنی فقط استاد و مدیر خبر دارن شاگرد اول هر جلسه کی بوده؟ 2. بعد این ملاکش چیه؟ امتیازه؟ پیشرفته؟ خلاقیته؟ فرض کن ممد و فاطی هر دو جلسه اول ۳۰ گرفتن. این با استادو که کدومو انتخاب کنه؟

نقل قول:
در این ترم هاگوارتز تنها افرادی می توانند شرکت کنند که تاریخ عضویت آن ها در ایفای نقش بعد از 92/1/1 (اول فروردین ماه نود و دو) باشد که به آن ها اعضای تازه وارد گفته می شود.

آیا کنترلی روی بچه های قدیمی که با شناسه های جدید وارد ایفا شدن هم هست؟ اونا هم میتونن به عنوان تازه وارد شرکت کنن تو هاگ؟

نقل قول:
برای شرکت در جلسه ی اول کلاس های هاگوارتز، ناظر راونکلاو می تواند در صورت تمایل نفرات a و b را (که تاریخ عضویت ایفای نقش ـشان به قبل از 92/1/1 بر می گردد) به مدیر هاگوارتز معرفی کند. نفرات a و b مجاز به شرکت در تمامی کلاس های جلسه ی اول هستند. مجدداً برای جلسه ی دوم ناظر می تواند 2 نفر دیگر، یا همان نفرات را معرفی کند.

بهتر نیست این به صورت درون گروهی هماهنگ بشه و بدون اعلام ناظر دو نفر تو کلاسی شرکت کنن؟ مثلا من نوعی بخوام به عنوان سهمیه قدیمی تو کلاس مشنگ شناسی شرکت کنم ولی علاقه‌ای به پرواز و کوییدیچ ندارم یا وقت نکنم تو همه شرکت کنم و سهمیه گروهم بسوزه چون ناظر اسم منو واسه همه هفته اول کلاسا داده. میبینی مشکل کجاست؟ به نظرم بهتره این دو سهمیه به صورت کلاس به کلاس باشه تا هفته به هفته.

نقل قول:
در صورت شرکت عضوی دیگر به غیر از اعضای تازه وارد و 2 نفر اعلام شده، پست شخص پاک شده و دیگر اجازه ی بودن در سهمیه 2 نفره ی گروهش در جلسات بعدی را هم ندارد.

خو برخورد خشن چرو؟ همین امتیازی بهش داده نشه بس نیست آیا؟

فعلا همینا دیگه.. زت زیاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 05:46
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم!

ولم کنید .. نه .. من و این همه خفت و خاری محاله .. من تو مدرسه ای که مدیرش دس کج باشه درس نمیدم .. دست راستم نمیخوام .. من متاهلم آقا .. گفتین حقوقش چقدره؟

من کلاس خواندن ذهن و چفت شدگی رو تدریس میکنم .. طبقه بالاس هنوز رفقات خالیش نکردن، میز و صندلی لذتبخشی داره ضمنا پنجره اش هم رو به ساحل باز میشه
زمان کلاسم فقط شب جمعه نباشه که سرمون شلوغه غیر اون هروخ بود بود
فقط قربون اون دس کجت ... میشه قسط اول حقوقو الان بریزی به حسابم؟ بدهکارای بازی اسپانیا کچلم کردن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1393 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ما دیدیم سابقه خانوادگی درخشانی تو علوم معجون سازی و مسموم کردن ملت داریم گفتیم بیایم تا مردم رو در دانستهامون شریک کنیم و بار دیگر با کلاس معجون سازی در خدمت آحاد ملت باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!