جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  75 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  303 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  205 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کلاس پیش گویی
ارسال شده در: شنبه 10 تیر 1385 22:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال اول
در جواب به این سوال باید بگم که من اولین ترمی هست که در کلاس های هاگوارتز ثبت نام میکنم و نمیدونم در ترم های قبلی چی گذشته و معلم ترم قبلی چی گفته ! پس باید امتیاز این سوال رو به من بدین چون سوال اشکال داره و فکر کنم طراحشم اشکال داشته ( روحی روانی جسمی مغزی مخی دوگوله ای و ....)
سوال دو
اصولا متولدین خرداد انسان هایی همچینی یه نموره یه جوری هستن !
چه جورین ؟ من باید از کجا بدونم شما که هیچی هنوز یاد ما ندادین اونوقت از ما پیش گویی میخواین ! هاااااااااااااااااااااا
ولی من خودم میدونم خردادی ها چه جوری هستن
صفات مثبت : مغرور .حرف هیچ کی رو قبول ندارن . جو گیر.فکر میکنن اخرشن ( حالا اخر چی نمیدونم)خیلی زز
صفات منفی : خرخون . یه ذره با ادب و بچه مثبت
و اتفاقی هم که در اینده برای شما می افته اینه که در اولین برخورد شما با یه نفر دماغتون میره تو چشم اون یه نفر بعد اون یه مشت میزنه تو دماغ شما و دماغ شما کج و کوله تر میشه و شما هم که پول عمل ندارین وقتی میرین خونه زنتون راهتون نمیده و میگه : من شوهر کج و کوله و جوات و .... نمیخوام ! برو گمشو
یه زبون هم درمیاره بعد درو میکوبه باز در میخوره تو دماغ شما ! دماغه دیگه هیچی ازش نمیمونه !
با ماه های خرداد و خرداد و خرداد و شهریور خوب هستین ! ولی مثه اینکه سه تا همسر اول شما اصلا با شما خوب نیستن و نبودن
این شهریوری هم که این بلا رو سرتون اورد !
(ببخشید پروفسور من قصد توهین نداشتم ! خودتون گفتین طنز بنویسین بهتره هر چند خیلی بی مزه بود اخه اصلا حسش نبود یه 5 امتیاز هم بدی قبوله !)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مهاجم یک تیم همیشه پیروز فمن
ارسال شده در: شنبه 10 تیر 1385 22:50
نمایش جزئیات
آفلاین
1. متاسفانه اولین سالی است که در مدرسه ی علوم وفنون هاگوارتز درس می خوانم و اطلاعی از تدریس های پروفسور کوئیرل ندارم

2.بیشتر افرادی که متولد خرداد ماه هستند افرادی قدرت طلب هستند وسعی می کنند دیگران را به خود جذب کنند وبه نوعی جلب توجه کنند وخیلی روک حرف خودشون رو می زنند اما افرادی شوخ طبع ودرس خوان نیز می باشند و فکرکنم با افرادی که متولد ماه مهر هستند سازگاری ندارند وچند تا از ماگل های مشهور این ماه والت ویتمن (شاعر امریکایی) تامس هاردی (نویسندهانگلیسی) فرانسواز ساگان (نویسنده فرانسوی) می باشند ودر اینده تا حدودی به هدف های خود میرسید وعمر طولانی ای دارید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مبارزه هر قدر صعب
صعود را ادامه بده
شاید
قله تنهادر یک قدمی تو باشد.
(دیانا وست لیک)
ارسال شده در: شنبه 10 تیر 1385 11:01
نمایش جزئیات
آفلاین
همه یه یک مقاله ترتیب بدید البته مختصر از جلسات گذشته که توسط پروفسور کوئیرل داده شده و بیان کنید چه چیزهایی آموزش داده شده است قبلا, هر چه قدر کاملتر و مختصر باشه امتیاز بیشتره !

1.كف بيني
2.گوي بلورين
3.تعبير خواب
4.فال قهوه
5.فال چای
6.پیشگویی از روی ستارگان
7.فال عشق با کارت گرفتن

من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و:.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند.

من هم متولد خرداد هستم چه جالب..چه خوب
خوب اول پيشگويي ايندتونو ميكنم
تو تا سه راهي ميبينم يكيش به تاريكي ختم ميشه يكيش به روشنايي شما تو اونين كه به روشنايي ختم ميشه
دارين سر و سامان ميگيرين يه پول قلمبه گيرتون مياد اگه 100 امتياز بدين به اوان پوولتو 10 برابر ميشه..بله!!!!
شما ادم خيلي با اخلاقي هستيتد من به همه هم ماهيمام افتخار ميكنم ما با شهريوري ها اختيم چون معمولين امتحان خرداد ميدين رد ميشيم ميشيم شهريوري

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://
ارسال شده در: شنبه 10 تیر 1385 09:58
نمایش جزئیات
آفلاین
1:همه یه یک مقاله ترتیب بدید البته مختصر از جلسات گذشته که توسط پروفسور کوئیرل داده شده و بیان کنید چه چیزهایی آموزش داده شده است قبلا, هر چه قدر کاملتر و مختصر باشه امتیاز بیشتره

اقای کوییرل or پروفسور کوییرل به ما درس اخلاق و انسانیت و مروت دادند و اما از درس های مفیدی که به ما دادند می توان به درس پیشگویی اشاره کرد که خود از درس های از قبیل ( طرز استفاده و قرار گرفتن گوی بلورین بر روی میز , تعبیر خواب , فال عشق , فال قهوه , فال چای , یه فال کافی شاپ مونده ( شوخی ) , گرفتن فال کف دست , تغییر رنگ دست انسان ها با احساسات مختلف ) ساخته شده بودند.....
اااااااااااا چقدر اقای کوییرل درست داده ما نمی دونستیم هااااااااااا

2:من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و:.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند.

خوب اول شما باید می گفتین که مرد هستین یا زن
ولی من شما رو مرد به حساب میارم تا اول جمله های بگم مرد فلان شده

خوب می تونم اول صفات متولد خرداد رو بگم.........

روشنفکر _ روراست _ دارای قوه تصور ذهن تحلیل گر _ بی قرار _ احساساتی _ راستگو _ کنجکاو
این گونه افراد اکثرا دوزنه هستند و حتی در ضمن ماه عسل ممکن است عروس را بگذارند و بروند
عاشق یک چنین مردی شدن موجب می شود که احساس مطبوعی از تامین به شما بدهد , زیرا پیوسته یقین خواهید داشت کسی را دارید که هر وقت به وی نیازمند شدید , به کمکتان بشتابدو هرگز تنهایتان نمی گذارد.
اگر یکی از والدینش متولد مرداد و یا اردیبهشت باشند , در طالع زناشویی اش اثر می گذارد و تلون مواج از او سلب می شود.
او به مهمانی رفتن و مهمانی دادن را دوست دارد

خوب بسته دیگه.... زیاد نباید تعریف کرد ... اخه شما هم انسانید دیگه یهو دیدین که غرور سر تا پای وجودتون رو گرفت.....
از خوشانسیتون همه ی پیشگویی ها خوبن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: پنجشنبه 8 تیر 1385 07:13
نمایش جزئیات
آفلاین
همه یه یک مقاله ترتیب بدید البته مختصر از جلسات گذشته که توسط پروفسور کوئیرل داده شده و بیان کنید چه چیزهایی آموزش داده شده است قبلا, هر چه قدر کاملتر و مختصر باشه امتیاز بیشتره !

1.كف بيني
2.گوي بلورين
3.تعبير خواب
4.فال قهوه
5.فال چای
6.پیشگویی از روی ستارگان
7.فال عشق با کارت گرفتن

من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و:.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند.

شما متولد خرداد هستيد...خرداد يعني صبر خوشحال بودن...شما آدمي سر زنده...كه معمولا با ديگر زياد بگو بخند ميكنه هستيد..... و همين طور اهل شوخي هم هستيد!!!
شما با متولدين مهر و آبان سازگاري خوبي داريد اما خداييش ديگه بايد از دي دوري كنيد...
شما آدمي بسيار صبور هستيد در بعضي مواقع جلوي خودتان رو ميگيرد تا كاري انجام ندهيد كه اين يكي از نشانه هاي خرداد ماه بودن است!!!
در ضمن گفته بوديد آينده شما رو پيش بيني كنيم ...من ميگم در فردا شب شما دستتون ميخوره توي ديوار و ميگين :
آخ!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 8 تیر 1385 04:17
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم...پروفسور قربونت ما نيز اين درس رو نداشتيم!اصلا دانش آموز نبوديم قبلا!پس يه كپي رو از ما قبول كن:
گرفتن فال با کارت!
فال چای
فال قهوه
تعبیر خواب
پیشگویی به استفاده از وسایلی مانند گوی!
کف بینی
پیشگویی از روی ستارگان
فال عشق با کارت گرفتن

من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و:.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند.از ديد طالع بيني هندي شما:
مردي با ذوق، هنر دوست و غير حسود و كمي بد قول است.طبيعت نا آرام و رفتار غير قابل پيش بيني دارد.او خوش صحبت و مردم دار است. به مهماني رفتن و مهماني دادن و با مردم جوشيدن را دوست مي دارد. هم صحبت خوبي است.لحن كلامش آن چنان صادقانه و نگاهش بسيار صميمي است.او عقيده اش رو به سرعت عوض ميكند.مرد متولد خرداد علاقه دارد كه مرموز جلوه كند و چندگانگي خلقي و روحي او نيز ناشي از همين رمز و راز است.شما با متولدين فصل پاييز بهترين سازگاري را داريد،به خصوص آذرماهيان عزيز اما توصيه ميشود از متولدين دي ماه پرهيز كنيد.

مرسي
آرتيكوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
ارسال شده در: پنجشنبه 8 تیر 1385 02:40
نمایش جزئیات
آفلاین
همه یه یک مقاله ترتیب بدید البته مختصر از جلسات گذشته که توسط پروفسور کوئیرل داده شده و بیان کنید چه چیزهایی آموزش داده شده است قبلا, هر چه قدر کاملتر و مختصر باشه امتیاز بیشتره

پروفسور کوییریل درجلسات گذشته درس پیشگویی درباره فال ورق و کارتهای نمادین و معانی اشکال و رنگهای ورقها در این فال توضیحاتی دادند. .درباره فال چای که بوسیله تفاله چای و شکل آنها در نعلبکی انجام میشد. در باره فال قهوه توضیح دادند که هم بوسیله فنجان و هم بوسیله نعلبکی گرفته میشد.درباره خوابها و نمادها و معانی اجسام و موجودات مختلف در خواب توضیح دادند.درباره گوی بلورین و تمرکز برای دیدن آینده در آن که به مراتب سختتر از انواع دیگر فال بود و تمرکز زیادی لازم داشت.کف بینی و انواع رنگ دستها و اشکال و خطوط و نقشهای کف دست و معانی آنها.ستاره ها و نقش آنهارا درهنر پیشگویی بررسی کردند..و در آخر فال عشق و معنی ورقها در این فال را یاد دادند.
---------------------------------------------------------------
من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند

شما به عنوان یک متولد خرداد دارای چند شخصیت هستید یعنی بی خود و بی جهت هی از این رو به اون رو میشین.شما در هر موقعیت یکی از این شخصیتها رو نشون میدین.هوش و استعداد زیادی دارین و جدی و سریع وارد عمل میشین.از کارهای روزمره و یکنواخت زود خسته میشین.همیشه به خودتون متکی هستین چون با وجود شخصیتهای متعددتون احتیاجی به کسی ندارین. قادر به ریسک کردن هستین.رابطه شما احتمالا با ماه اردیبهشت و شهریورو مهر و آذر بسیار خوب است.آینده شما به علت شجاعت و قدرت ریسک پذیری بسیار زیبا و درخشان است و احتمالا سر کوییریل رو زیر آب میکنین و خودتون مدیر مدرسه میشین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 تیر 1385 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

همه یه یک مقاله ترتیب بدید البته مختصر از جلسات گذشته که توسط پروفسور کوئیرل داده شده و بیان کنید چه چیزهایی آموزش داده شده است قبلا, هر چه قدر کاملتر و مختصر باشه امتیاز بیشتره

همین اول باید بگم که من اون ترم توی این درس شرکت نداشتم ولی بنا بر گفته ی دوستان دروس پر.فسور کوییرل شامل:
گرفتن فال با کارت!
فال چای
فال قهوه
تعبیر خواب
کف بینی
پیشگویی از روی ستارگان
فال عشق با کارت گرفتن

من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند

متولدین خرداد ماه افرادی آزادی طلب و رها و رسمی هستند!
آنها به رنگ آبی علاقه دارند زیرا نشان از آسمان است و آسمان نیز نماد آزادی و آزادگی ، دوستان خود را با دقت انتخاب میکنند و سعی دارند آنها را با خود شریک قرار دهند.
خود بینی و برخورد سرد داشتن از صفات بد متولدین خرداد است ولی در عین حال با دوستان و آشنایان بسیار گرم و صمیمی هستند.
با این تفاسیر اگر بخواهیم برای شما آینده ای داشته باشیم می توان گفت:
شما به دلیل سهل انگاری از عشق خود فاصله گرفتید و باعث شدید وی از دست برود ! ولی او روزی برخواهد گشت " اون که گذاشتو رفت.... یه روز سرش به سنگ میخوره بر میگرده " Wow
زیرا در حال حاضر دچار خود بزرگ بینی شده است ، یکی از دوستان صمیمی شما دچار افسردگی شده و از شما کمک میخواهد ولی چون خودتان با این معزل دست و پنچه نرم میکنید نمیتوانید به وی کمک کنید. سعی نکنید ریاست جایی را بر عهدا بگیرید زیرا این کاری نیست که از شما بر بیاید ، شما دارای روحیه ای آزادید پس دستور دادن با خصوصیات شما سازگار نیست.
در مورد مردن شما ، مرگ دست خداست " بازگشت همه به سوی اوست " پس نمیتوان پیش بینی کرد اما چون شما پروفسوری میشه گفت در سن119 سالگی ، ماه 12، ساعت 23:59 دقیقه o 59 ثانیه شراب مرگ را خواهی نوشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 تیر 1385 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
تدی با لباسهای گل منگولی توی راهروی هاگوارتز روی یه گلیم کهنه نشسته بود و در حالی که به گوی بلورین جلوش چشم دوخته بود یه چیزایی با خودش زمزمه می کرد.
اوتو با ردای بلند و ظاهری مرتب با عجله وارد شد. تدی به رداش چنگ زد و گفت: بیا فالت ببینم . بیا .بیا. نترس .
اوتو گفت: آقا من کار و زندگی دارم. کلاسم دیر شده.
تدی ردای اوتو را محکم تر کشید و ناگهان ردا از وسط جر خورد
اوتو : وای مامان. من به مامانم می گم.
تدی گفت: مرد گنده خجالت نمی کشی مامانتو می خوای؟ اگه بیشتر از این ناله کنی مامانمو صدا می کنم ها!!
اوتو در حالی که گریه می کرد گفت: باید پولشو بدی ی ی ی ی ....
تدی گفت: خیلی خوب. به جاش برات فال می گیرم. بعد به زور دست اوتو را کشید و به کف دست او خیره شد.
اوتو: ببینم چی می بینی؟
تدی: می بینم که شیش ماهه دستاتو نشستی. این شماره تلفن کیه؟ هااااا؟
اوتو : به جون خودم همین یه هفته پیش شستمشون.
تدی گفت: حالا دارم یه چیزایی می بینم. هاااا. تو متولد خرداد هستی. موهات چربه. اسمت اوتوه. وقتی به دنیا اومدی دوتا پا و دوتا دست داشتی. این شکلی نبودی . یه شکل دیگه بودی. خیلی کوچیک تر بودی.
اوتو با چشمای گرد پرسید: تو اینا رو از کجا می دونی؟
تدی گفت: تازه دوتا چشم هم داشتی.
اوتو دستاشو جلوی دهنش گرفت و گفت: خدای من چه طوی ممکنه یه نفر این همه چیز بدونه؟
تدی گفت: و یه چیز دیگه. تو معلم هستی. کلاستم دیر شده. ردات هم پاره شده.
اوتو گفت: پروفسور کوییرل ترم قبل چی درس داده؟
تدی نیشش را باز کرد و گفت: چیه؟ می خوای از روی کلاساش تقلب کنی؟ به هر حال بهت می گم. اون ترم قبل پیشگویی درس می داد.
اوتو گفت: راست می گی؟
تدی با لحن مرموزی گفت: آره.
اوتو گفت: تو می دونی چه ماهی به من می خوره؟
تدی گفت: ماهی قزل آلا با راه راه مشکی و بنفش بادمجونی.حالا آینده تو رو پیش گویی می کنم. در آینده تو بزرگتر می شی.تو کله ت عقل داری. دیوونه نیستی. راستی دوتا چشم داری.اما فقط یه دونه دماغ داری. دیگه بسه. نمی خوام بیشتر از این آینده رو برات فاش کنم. چون زندگی برات کسل کننده میشه.
اوتو گفت: متشکرم.
تدی لبخند دلربایی زد و گفت: قابلی نداره. دوهزار تومن.
اوتو گفت: مگه عوض ردام برام پیش گویی نکردی؟
تدی گفت: من همه چیزو تکذیب می کنم. آآآآآی ملت این آدم نمی خواد پول من وبده. من زن و بچه دارم. صاب خونه داره بیرونم می کنه. ایها الناس کمک. و شروع کرد به زمین چنگ زدن.
اوتو گفت: باشه بیا. بهت می دم. چرا آبرومو می بری؟
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ببخشید پروفسور ما چایی نخورده پسر خاله شدیم. شما لطفا به دل نگیرید.
در ضمن اگه نمره ی کامل نگیرم یعنی پیشگویی من در مورد آینده ی شما غلطه. چی؟ نمی دی؟ آآآآی ملت این نمی خواد به من نمره بده.....ایهاالناس کمک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فردا خواهد آمد خواهید دید هر کس آنچه نیست که می بینید
و اما پشت دریا ها یقین شهری ست رویایی

[img]http://www.jadoogaran.org/modules/xcgal/watermark.php?[/img]
ارسال شده در: چهارشنبه 7 تیر 1385 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین

گرفتن فال با کارت!
فال چای
فال قهوه
تعبیر خواب
کف بینی
پیشگویی از روی ستارگان
فال عشق با کارت گرفتن

2:من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و:.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند.

شما متولد 14 خرداد هستید چون توی چت باکس روز تولدتونو جار زدید و این دیگه ربطی به پیش گویی نداره. اما در مورد روحیه شما:
شما دارای روحیه بسیار شاد...دارای صبر بسیار بالا....شوخ طبع که اگه بخوایید می تونید بسیار جدی شید. بچه خیلی باحالی هستید....( مثله من!) درس خون هستید....خوش تیپ نیستید...عینک نمی زنید! و....
سازگاری شما با ماه های اردیبهشت و بهمن بسیار خوب است چون من خودم تجربه دارم!
در مورد آینده شما:
شما در آینده به زودی خواهید مرد...مرگ اصلی شما به دلیل نامردیه یکی از نزدیک ترین دوستانتان می باشد...البته شما می توانید با استفاده از هوش و ذکاوت از این مهلکه جون سالم به در ببرید....چون هنوز مرگ شما در نقطه عمل نرسیده است....ولی بهر حال در همین چند روز یا شاید هم امروز به ناظریه محفل ققنوس در میایید...تبریک می گم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سارا اوانز در 1385/4/7 14:52:25