1:همه یه یک مقاله ترتیب بدید البته مختصر از جلسات گذشته که توسط پروفسور کوئیرل داده شده و بیان کنید چه چیزهایی آموزش داده شده است قبلا, هر چه قدر کاملتر و مختصر باشه امتیاز بیشتره اقای کوییرل or پروفسور کوییرل به ما درس اخلاق و انسانیت و مروت دادند

و اما از درس های مفیدی که به ما دادند می توان به درس پیشگویی اشاره کرد

که خود از درس های از قبیل ( طرز استفاده و قرار گرفتن گوی بلورین بر روی میز , تعبیر خواب , فال عشق , فال قهوه , فال چای , یه فال کافی شاپ مونده

( شوخی ) , گرفتن فال کف دست , تغییر رنگ دست انسان ها با احساسات مختلف ) ساخته شده بودند.....
اااااااااااا

چقدر اقای کوییرل درست داده ما نمی دونستیم هااااااااااا
2:من متولده خردادم برام پیشگوئی کنید که چه جور آدمی هستم و:.کدام ماه ها با ماه من سازگارتر است. البته یه امتیاز هم به کسانی میدم که آینده منو پیش بینی بکنند.خوب اول شما باید می گفتین که مرد هستین یا زن
ولی من شما رو مرد به حساب میارم تا اول جمله های بگم مرد فلان شده
خوب می تونم اول صفات متولد خرداد رو بگم.........
روشنفکر _ روراست _ دارای قوه تصور ذهن تحلیل گر _ بی قرار _ احساساتی _ راستگو _ کنجکاو
این گونه افراد اکثرا دوزنه هستند و حتی در ضمن ماه عسل ممکن است عروس را بگذارند و بروند
عاشق یک چنین مردی شدن موجب می شود که احساس مطبوعی از تامین به شما بدهد , زیرا پیوسته یقین خواهید داشت کسی را دارید که هر وقت به وی نیازمند شدید , به کمکتان بشتابدو هرگز تنهایتان نمی گذارد.
اگر یکی از والدینش متولد مرداد و یا اردیبهشت باشند , در طالع زناشویی اش اثر می گذارد و تلون مواج از او سلب می شود.
او به مهمانی رفتن و مهمانی دادن را دوست دارد
خوب بسته دیگه.... زیاد نباید تعریف کرد ... اخه شما هم انسانید دیگه یهو دیدین که غرور سر تا پای وجودتون رو گرفت.....
از خوشانسیتون همه ی پیشگویی ها خوبن