آه... مریخ... سیاره ای با قطر 6800 کیلومتر... دارای دو ماه به نام های دیموس و فوبوس... سیاره ای با تم دخترانه! خاک قرمز رنگ، و آسمانی صورتی رنگ... چشم اندازی فوق العاده!
فففففف!
- آآآی! چیکار میکنی؟! کور شدم! بکش پرده رو!
- ساکت ببینم! مگه ننجون نگفته بود خوابگاهو تمیز کن؟ باز که داری واسه خودت تخیل می کنی!
- آزمایش علمی! و البته... دارم تکالیف مدرسهمو انجام میدم!
- به من هیــچ ربطی نداره! اگه ننه گفت سوزان اتاقشو مرتب کرد یا نه، انتظار نداشته باش بازم بهش دروغ بگم!
- باشه حالا... چرا تهدید می کنی؟ کارم که تموم شد مرتب میکنم دیگه.
- خود دانی!
از خوابگاه خارج شد و...
تــــــــق!
در را محکم پشت سرش بست.
- هووف!
فلش بک
- ننجوووون...
- برو پی کارت بچه جون!
- عه خب میخوام تکلیف کلاس ستاره شناسیو انجام بدم!
- اگه قرار باشه برای همه ی بچه های هاگوارتز انقدر هزینه کنیم که نمیشه! برو یه راه دیگه پیدا کن.
- چیکار کنم مثلا؟ برم مثل مورفین چیژ بکشم؟ :worry:
- نمی دونم!
- باااشه... :worry:
مدتی بعد
- اَاااااا... چه باحاله! فکر می کنم همین کارو باید انجام بدم!
وسایل مورد نیاز:
یک میز
پودر تالک (یا همان پودر بچه)
چراغ قوه
یک خانواده ی فهمیده که شما را درک کنند
بادکنک
نحوه ی انجام کار:
1- با کشیدن پرده ها، اتاق را تاریک کنید یا صبر کنید تا هوا تاریک شود. چراغ قوه را روشن کنید و آن را به پهلو، جوری روی میز قرار دهید که نور آن، بخشی از میز را روشن کند.
2- مقداری پودر تالک روی میز بپاشید.
3- چند بار بادکنک را باد و سپس باد آن را خالی کنید.
4- حالا بادکنک را خوب باد کنید و دهانه ی آن را از بالا روی میز بگیرید و بگذارید باد آن با فشار، خارج شود و با سطح میز برخورد کند.
آنچه باید ببینید:
غباری متراکم به شکل یک ابر بزرگ به هوا بر می خیزد و به شکل یک توفان گرد و غبار مریخی اصل، در هوا می پیچد. فوق العاده است، مگرنه؟ در واقع درست مثل آنچه بر سطح مریخ اتفاق می افتد، توفان گرد و غبار زمانی شروع می شود که باد می وزد و با کوبیدن ذرات غبار به یکدیگر، باعث می شود که گرد و غبار بیشتری به هوا بلند شود.
- اوووم... مورد چهارمو که ندارم... ولی بی خیال! ارزششو داره!
پایان فلش بک
کاغذ پوستی روی میزش را بلند کرد و روبروی خود گرفت.
- اینم از گزارش! فقط یکمی فضاسازی بهش اضافه کردم که انگار مثلا خودم اونجا بودم و با چشمای خودم طوفان مریخی رو دیدم. خب... کی اهمیت میده؟ نو پرابلم باو! فضاسازی خودمو عشقه!
2-با برنامه paint و یا روی کاغذ تصویری از یک شهروند مریخی(همون ادم فضایی) بکشید و تصوریرش رو بفرستید.(10 نمره)

دانش اموزان رسمی:
1-چرا خاک مریخ قرمزه؟و چرا امکان حیات زیاده؟(هر دلیلی باشه...بستگی به شما داره ن چیزی ک علم ثابت کرده)
به نظر من... خب چون اهالی اونجا طی جنگی که بین سران پیش اومد کشته شدند و خون ریخته شدهشون خاک رو قرمز کرده.
و چون همه کشته شدند کسی نبوده که از امکانات و منابع استفاده کنه برا همین رو هم تلنبار شده و امکانات واسه حیات زیاده.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

"سکوت کنند، چون همه شان میدانستند که جلسه بعد لاکرتیا با چهره ای بشاش وارد کلاس میشود و بصورت خیراتی امتیاز مثبت به هر گروهی میدهد.
!!!!

کامل شدن آن ماه باعث نورانی شدن شب های زمین میشود به صورتی که بروبچ تو هاگوارتز که میخوان برن تو جنگل های اطراف لای بوته ها و درخت ها با مخاطب خاص خود راز و نیاز کنن میترسن یه وخ دید داشته باشه و بار ها لو رفته اند و پروفسور اسنیپ 50 امتیاز از گروه هر کدام کم کرده است! از این رو اصولا شب هایی که ماه کل یوم نیست برای اینگونه امور بهتر است!
نه تنها نمیشود سوار شد بلکه نه کسی دیده نه میتوان دید نه مشخص است که مقصد و مبداش کجاست نه مشخص است که چه زمانی حرکت میکند و درش کی باز و بسته میشود! کلا یک چیز سر کاری است که به هیچ دردی نمیخورد
در زمان های قدیم در یکی از آن روز هایی که نیاکان و پدران ما در غار ها می زیسته اند. به طور تصادفی موفق شده اند که چوبدستی بسازند و از آن استفاده کنند. بعد از آن واقعه شکل اولین چوبدستی را با جادو به آسمان فرستادند و ستارگان را طوری جادو کردند که هر سال در آن شب ستارگان به صورت فلکی چوبدستی در بیایند تا آن روز برای آیندگان یاد آوری شود. یکی دیگر از رابطه های آن این است که این صورت فلکی همیشه در جهت شمال به وجود می آید. بنابراین اگر جادوگری در این شب گم شود می توانند با توجه به این ویژگی صورت فلکی راه خود را پیدا کند.
اما موفق به شکست و نابودی هر 7 جادوگر می شوند.
در همان لحظه که ایشان ( مرلین ) به آسمان می نگرند متوجه می شوند که ستارگان به شکل یک جمجمه در آمده اند. برای همین ایشان معنی این صورت فلکی را جنگی بزرگ بین خیر و شر تعبیر نموده اند.