به نظر من فكر ارتيكوس براي پادگان نظامي خيلي خوبه و باعث پيشرفت رول نويسي مي شه اما منظور ارتيكوس رو از حكومت نظامي نمي فهمم ااگه مي شه بيشتر توضيح بده بعد يه سوال هم داشتم اين امتياز ما يا مثلا ژنرال شدن چه تاثيري مي تونه داشته باشه ؟
رز زلر
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

سلام
آقا من از فكر دادگاه شماره ده تا اطلاع ثانوي گذشتم!!!
ولي در مورد ارتش كه گفتيد ابهام وجود داره بايد بگم كه من ارتش را جايي براي ياد دادن تكنيكي نويسندگي ميديدم،جايي كه نويسندگي رو به طور جدي و علمي ياد بده!نه اينكه يه نفر يه رول بزنه و نقدش اين باشه كه پاراگراف بندي خرابه و يا فضا سازي كن!!!شايد بعضي ها دقيقا ندونن كه چطوري؟توي ارتش دقيقا اين چيزا رو ياد داده ميشه!!چطوري قشنگ فضاسازي كنيم و يا پاراگراف بندي داشته باشيم و يا مثلا اين طرز نوشتن اسمش چيه و غيره!!
براي انجام اينكار اول عضو گيري بدون اينكه احتياج به رول نويسي باشه ميكنيم!اين كار باعث ميشه كه تازه وارد ها كه سطح رولشون پايينتر هست مجبور به زدن بيشتر از يك رول نشن تا عضو جايي بشن.فقط فرد بايد آمادگي خودش رو براي فعاليت نشون بده و بعد به عنوان سرباز عضو ارتش ميشه.در ارتش به ترتيب تكنيكهاي نويسندگي آموزش داده ميشه در تاپيك پادگان نظامي.و بعد براي تمرين و امتحان افراد ارتش ميتونيم بهشون تاپيكهاي مختلفي(كه ميتونه غير فعال نيز باشه تا با پستهاشون فعال بشه)براي انتخاب بديم و بعد پستهايشون را نسبت به درسي كه داديم نقد كنيم و امتياز بديم.و هركه كه پيشرفت بيشتري داشت رتبه اش رو افزايش ميديم و در صورتي كه مثلا ژنرال شد ميتونه در صورت خواستن به ديگران درس بده!
و ميتونيم براي افراد ارتش بعضي مواقع هدف هم معلوم كنيم تا فعاليت كنن!
و بعد ارتش وزارتخونه ميتونه خيلي سوژه ميتونه وارد كنه.همه اين چيزايي كه دوستان مثل پروفسور گريفيندور و ... گفتن ميشه وارد كرد.حتي حكومت نظامي!!!
لطفا دوستان نظرشون رو در اينباره ابراز كنند.
بعد به نظر من هم بايد رول پلينگ رو جهتش رو كمي عوض كنيم...تمام رول نمايشنامه نويسي هستش كه شايد بعضي ها رو بعد از مدتي كوتاه يا بلند از اين روند خسته كنه.و به نظرم بايد يه ذره روند تغييرات رو سريع تر كنيد..الان خيلي كند داره پيش ميره!!!
بعد ميبينم كه هنوز تاپيك كاريابي رو باز نكرديد!!پس من از همينجا شغل خطير رئيس سازمان اجراي قوانين جادويي را ميخوام تا بتونم فعاليتي مثبت در وزارتخونه داشته باشم.
مرسي
آرتيكوس دامبلدور(يك بهمني(ماه تولدم) كه خداي آدم ايدئاليستي هستش)
آقا من از فكر دادگاه شماره ده تا اطلاع ثانوي گذشتم!!!
ولي در مورد ارتش كه گفتيد ابهام وجود داره بايد بگم كه من ارتش را جايي براي ياد دادن تكنيكي نويسندگي ميديدم،جايي كه نويسندگي رو به طور جدي و علمي ياد بده!نه اينكه يه نفر يه رول بزنه و نقدش اين باشه كه پاراگراف بندي خرابه و يا فضا سازي كن!!!شايد بعضي ها دقيقا ندونن كه چطوري؟توي ارتش دقيقا اين چيزا رو ياد داده ميشه!!چطوري قشنگ فضاسازي كنيم و يا پاراگراف بندي داشته باشيم و يا مثلا اين طرز نوشتن اسمش چيه و غيره!!
براي انجام اينكار اول عضو گيري بدون اينكه احتياج به رول نويسي باشه ميكنيم!اين كار باعث ميشه كه تازه وارد ها كه سطح رولشون پايينتر هست مجبور به زدن بيشتر از يك رول نشن تا عضو جايي بشن.فقط فرد بايد آمادگي خودش رو براي فعاليت نشون بده و بعد به عنوان سرباز عضو ارتش ميشه.در ارتش به ترتيب تكنيكهاي نويسندگي آموزش داده ميشه در تاپيك پادگان نظامي.و بعد براي تمرين و امتحان افراد ارتش ميتونيم بهشون تاپيكهاي مختلفي(كه ميتونه غير فعال نيز باشه تا با پستهاشون فعال بشه)براي انتخاب بديم و بعد پستهايشون را نسبت به درسي كه داديم نقد كنيم و امتياز بديم.و هركه كه پيشرفت بيشتري داشت رتبه اش رو افزايش ميديم و در صورتي كه مثلا ژنرال شد ميتونه در صورت خواستن به ديگران درس بده!
و ميتونيم براي افراد ارتش بعضي مواقع هدف هم معلوم كنيم تا فعاليت كنن!
و بعد ارتش وزارتخونه ميتونه خيلي سوژه ميتونه وارد كنه.همه اين چيزايي كه دوستان مثل پروفسور گريفيندور و ... گفتن ميشه وارد كرد.حتي حكومت نظامي!!!
لطفا دوستان نظرشون رو در اينباره ابراز كنند.
بعد به نظر من هم بايد رول پلينگ رو جهتش رو كمي عوض كنيم...تمام رول نمايشنامه نويسي هستش كه شايد بعضي ها رو بعد از مدتي كوتاه يا بلند از اين روند خسته كنه.و به نظرم بايد يه ذره روند تغييرات رو سريع تر كنيد..الان خيلي كند داره پيش ميره!!!
بعد ميبينم كه هنوز تاپيك كاريابي رو باز نكرديد!!پس من از همينجا شغل خطير رئيس سازمان اجراي قوانين جادويي را ميخوام تا بتونم فعاليتي مثبت در وزارتخونه داشته باشم.
مرسي
آرتيكوس دامبلدور(يك بهمني(ماه تولدم) كه خداي آدم ايدئاليستي هستش)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر

سلام
درخواستي داشتم از جناب وزير كله پشموك سحر و جادو
يك تاپيك بزن براي گفتگو با وزير ولي رول پلينيگي به چند دليل:
1-شما يك تاپيك داري به نام وزارت سحر و جادو كه توش رول نوشتي و من بخوام توش مثل پست 88 خودم(دو پست بالاتر) تهديد كنم و از اين حرفا بزنم نميشه...حتما جواب ميدين كه خب حرفتو وارد نوشتت كن..جناب ، ناجور ميشه.آدم از حسش ميافته...كلا همه جا نمايشنامه باشه آدم زده ميشه
2-اين تاپيك كه جاي بحث هاي جديه..و پست شماره 88 توش يك پارازيت حساب ميشه كه باعث ميشه تاپيك قاطي پاتي ميشه
3-رول پلينگ كه فقط نمايشنامه نيست آقا...حالمون بد شد اينقدر نمايشنامه خونديم يا زديم.
اين تاپيكي كه زده ميشه جاي بحث هاي رول پلينيگه..مثل همون پست 88 من...
يا اينكه نميخواي بزني پس بايد اينگونه پستهارو تحمل كني و ويرايش نكني پست رو...اون پست 88 پست من هست و وقتي تو با ورايش جواب دادي يعني اومدي توي سرژ و از درون خودم به خودم جواب دادي...
بار آخر ميگم:تا امشب كلت اسموت ميشه وگرنه از فردا رسما كاختو آتيش ميزنم كه نه تنها موي سرت، تمام موهاي تنت هم تو آتيش بسوزه
درخواستي داشتم از جناب وزير كله پشموك سحر و جادو
يك تاپيك بزن براي گفتگو با وزير ولي رول پلينيگي به چند دليل:
1-شما يك تاپيك داري به نام وزارت سحر و جادو كه توش رول نوشتي و من بخوام توش مثل پست 88 خودم(دو پست بالاتر) تهديد كنم و از اين حرفا بزنم نميشه...حتما جواب ميدين كه خب حرفتو وارد نوشتت كن..جناب ، ناجور ميشه.آدم از حسش ميافته...كلا همه جا نمايشنامه باشه آدم زده ميشه
2-اين تاپيك كه جاي بحث هاي جديه..و پست شماره 88 توش يك پارازيت حساب ميشه كه باعث ميشه تاپيك قاطي پاتي ميشه
3-رول پلينگ كه فقط نمايشنامه نيست آقا...حالمون بد شد اينقدر نمايشنامه خونديم يا زديم.
اين تاپيكي كه زده ميشه جاي بحث هاي رول پلينيگه..مثل همون پست 88 من...
يا اينكه نميخواي بزني پس بايد اينگونه پستهارو تحمل كني و ويرايش نكني پست رو...اون پست 88 پست من هست و وقتي تو با ورايش جواب دادي يعني اومدي توي سرژ و از درون خودم به خودم جواب دادي...
بار آخر ميگم:تا امشب كلت اسموت ميشه وگرنه از فردا رسما كاختو آتيش ميزنم كه نه تنها موي سرت، تمام موهاي تنت هم تو آتيش بسوزه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

دراکو من نظرم رو درباره ارتش بهت گفتم...به نظر من بهتره پادگان رو راه بندازيم...
در واقع يه سری بچه های خلاق رول نويس رو بياريم توی پادگان که به عنوان مثلا سرباز وزارت آموزش ببينن...و و تمرين کنن. بعد توی پادگان ميشه يه عالمه سوژه راه انداخت! و به بيرون منتقل کرد.
در وقع سربازها برای وزارت کار ميکنن و زير نظر شخص وزير البتهبعد از مرخص شدن از پادگان! به هر حال هر وزارت و حکومکتی يه نيروی دفاعی ميخواد!
در ضمن به نظر من ارتش نبايد زياد مهم بشه چون اونوقت سرباز ها از کارهای ديگه باز ميمونن...به نظر من به همين حد که يه سوژه ای (مثلا حکومت نظامی) خلق بشه و گه گاهی سربازها فعاليت کنن...و ارتش هيچ کاری به محفل نبايد داشته باشه...چون از وزير دستور ميگيره...فکر کنم عملی باشه...
تصميم با شماست!
پیام شخصیتو چک کنی همه چیزو میفهمی !
در واقع يه سری بچه های خلاق رول نويس رو بياريم توی پادگان که به عنوان مثلا سرباز وزارت آموزش ببينن...و و تمرين کنن. بعد توی پادگان ميشه يه عالمه سوژه راه انداخت! و به بيرون منتقل کرد.
در وقع سربازها برای وزارت کار ميکنن و زير نظر شخص وزير البتهبعد از مرخص شدن از پادگان! به هر حال هر وزارت و حکومکتی يه نيروی دفاعی ميخواد!
در ضمن به نظر من ارتش نبايد زياد مهم بشه چون اونوقت سرباز ها از کارهای ديگه باز ميمونن...به نظر من به همين حد که يه سوژه ای (مثلا حکومت نظامی) خلق بشه و گه گاهی سربازها فعاليت کنن...و ارتش هيچ کاری به محفل نبايد داشته باشه...چون از وزير دستور ميگيره...فکر کنم عملی باشه...
تصميم با شماست!
پیام شخصیتو چک کنی همه چیزو میفهمی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1384/12/8 3:34:03
امروز خودم را زخمی کردم تا ببینم آیا هنوز درد را حس میکنم یا نه....درد تنها واقعیت است...
-- جانی کش
-- جانی کش
جزئیات کاربر

اقاي وزير ديگه داري شورشو در مياري...اهاي اي وزير.كلتو اسموت كن بينيم باووو.من الان دندون درد دارم هيچي حاليم نيست عصبي بشم وووو...
اصلا چه معني داره كله وزير مو داشته باشه؟پس وزير به چه درد ميخوره؟ ما كله (بوق) نژاد رو هم اسموت ميكنيم چه برسه كله تو...
ببين پسر خوب.مثل اينكه بايد از زبون بچه ها وارد شد...ببين جيگر.اتفاقا چون موهات بوره اگر كلت اسموت بشه جذابيتت بيشتر ميشه و دختراي بيشتريا برات ميافتن توي جوب.اين سكلات رو ميخواي؟ نگاه كن چقدر خوشمزست..به به..اگر اينو ميخواي كلتو اسموت كن
دراكو:
كلتو اسموت ميكني؟
دراكو:نه
من اعصاب ندارم...فردا بيام ببينم رو كلت يك خال مو هست ميزنم كل كاخ وزارتت رو به آتيش ميكشم.يك روز بهت فرصت ميديم...يا كله اسموت ميكني يا كودتا ميكنيم از وزارت بركنارت ميكنيم.
پس دوراه بيشتر نداري:
1-كله كامل برق بزنه از اسموتيت
2-خداحافظي با وزارت
شوخي هم با كسي ندارم.من اصلا شوخي ميكنم؟من اصلا اهل شوخيم؟نيشتو ببند...چرا ميخندي؟ چيه؟تو..اها تو اون پسر مو پر كلاغيه..اره هموني كه رو پيشونيش زخم شبيه ساعقه هست...بيا جلو بينم.تو جواب بده...من با كسي شوخي تاحالا شوخي كردم؟
هري پاتر:بب..بلل...
چي؟
هري:بلنه...نه اقا
الان دندون درد هم دارم عصبي ترم.
اين بازيكن هاي بريزيلي رو نيگاه كن..ببين همشون از وقتي كله هاشونو اسموت كردن اينقدر كوييديچشون خوب شده.پس نتيجه ميگيمر كه:
«عامل پيشرفت در هر زمينه اي ، كله هاي اسموت هست»
فردا اگر كلت اسمون نباشه نه تنها كاختو به آتيش ميكشم تمام افراد جامعه رو هم دچار ياس فلسفي ميكنم ها.
آهووووم .. موووچ !!
اسموت بی اسموت ... بیست سال به این موها ژل زدم که این شده ! حالا بیام بدم دست یه مشت آدم بووووقی ؟!
وزير شخصا در این مورد موضع گیری میکنه ... هیچ کس حق نداره حتی به موهای وزير نگاه کنه !!
آمار نشون میده دخترا اسموت کردن رو دوست ندارن ! :bigkiss:
آزکابان یه چند وقتی هست تعطیله ... ديمنتورهام دارن از گشنگی میمیرن ! چند نفری رو لازم دارم
همتونو به گلوله میبندم ... اعتراضی نباشه !!
اصلا چه معني داره كله وزير مو داشته باشه؟پس وزير به چه درد ميخوره؟ ما كله (بوق) نژاد رو هم اسموت ميكنيم چه برسه كله تو...
ببين پسر خوب.مثل اينكه بايد از زبون بچه ها وارد شد...ببين جيگر.اتفاقا چون موهات بوره اگر كلت اسموت بشه جذابيتت بيشتر ميشه و دختراي بيشتريا برات ميافتن توي جوب.اين سكلات رو ميخواي؟ نگاه كن چقدر خوشمزست..به به..اگر اينو ميخواي كلتو اسموت كن
دراكو:
كلتو اسموت ميكني؟
دراكو:نه
من اعصاب ندارم...فردا بيام ببينم رو كلت يك خال مو هست ميزنم كل كاخ وزارتت رو به آتيش ميكشم.يك روز بهت فرصت ميديم...يا كله اسموت ميكني يا كودتا ميكنيم از وزارت بركنارت ميكنيم.
پس دوراه بيشتر نداري:
1-كله كامل برق بزنه از اسموتيت
2-خداحافظي با وزارت
شوخي هم با كسي ندارم.من اصلا شوخي ميكنم؟من اصلا اهل شوخيم؟نيشتو ببند...چرا ميخندي؟ چيه؟تو..اها تو اون پسر مو پر كلاغيه..اره هموني كه رو پيشونيش زخم شبيه ساعقه هست...بيا جلو بينم.تو جواب بده...من با كسي شوخي تاحالا شوخي كردم؟
هري پاتر:بب..بلل...
چي؟
هري:بلنه...نه اقا
الان دندون درد هم دارم عصبي ترم.
اين بازيكن هاي بريزيلي رو نيگاه كن..ببين همشون از وقتي كله هاشونو اسموت كردن اينقدر كوييديچشون خوب شده.پس نتيجه ميگيمر كه:
«عامل پيشرفت در هر زمينه اي ، كله هاي اسموت هست»
فردا اگر كلت اسمون نباشه نه تنها كاختو به آتيش ميكشم تمام افراد جامعه رو هم دچار ياس فلسفي ميكنم ها.
آهووووم .. موووچ !!
اسموت بی اسموت ... بیست سال به این موها ژل زدم که این شده ! حالا بیام بدم دست یه مشت آدم بووووقی ؟!
وزير شخصا در این مورد موضع گیری میکنه ... هیچ کس حق نداره حتی به موهای وزير نگاه کنه !!
آمار نشون میده دخترا اسموت کردن رو دوست ندارن ! :bigkiss:
آزکابان یه چند وقتی هست تعطیله ... ديمنتورهام دارن از گشنگی میمیرن ! چند نفری رو لازم دارم
همتونو به گلوله میبندم ... اعتراضی نباشه !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1384/12/8 3:33:20
جزئیات کاربر

اتفاقا این دفعه رو باهات حال کردم ادی ! مثل اینکه یه جنبه های مشترکی داريم .
دادگاه شماره ده فکر نمیکنم که دیگه بتونه با اون نوع فعالیت قبلی خودش ادامه پیدا کنه ... توی پست قبلی هم گفتم که نمیشه بچه ها رو زوری بکشیم اونجا .
در حد شوخی و طنز باید هر دفعه یه سری رو ببريم دادگاهیشون کنیم ! هوووومک ... مثلا میشه این دادگاه رو زير مجموعه یه سازمانی کرد ! مثلا ... سازمان ملل یا چمیدونم وزارت ! کسایی رو به بهونه اختلال میکشونیم اونجا . مشکلش حله
ارتش : هنوز خودم ابهام دارم ( دروغ چرا بگم ؟!
) نظر خاصی ندارم در موردش که چی کار کنیم ! اگر کسی پیشنهادی داره اعلام کنه تا به یه جمع بندی برسیم .
ادی جان در مورد بقیه موارد هم اگر نظر مهمی باشه استقبال میکنیم جیگر :bigkiss:
پرسی جان ممنونم ازت ولی درخواست برای کارها رو به موقع بعد از باز کردن تاپیک کاريابی اعلام کنید .
فکر کنم اولین پستم تو اینجا باشه که از چهل خط کمتر شده !

دادگاه شماره ده فکر نمیکنم که دیگه بتونه با اون نوع فعالیت قبلی خودش ادامه پیدا کنه ... توی پست قبلی هم گفتم که نمیشه بچه ها رو زوری بکشیم اونجا .
در حد شوخی و طنز باید هر دفعه یه سری رو ببريم دادگاهیشون کنیم ! هوووومک ... مثلا میشه این دادگاه رو زير مجموعه یه سازمانی کرد ! مثلا ... سازمان ملل یا چمیدونم وزارت ! کسایی رو به بهونه اختلال میکشونیم اونجا . مشکلش حله
ارتش : هنوز خودم ابهام دارم ( دروغ چرا بگم ؟!
) نظر خاصی ندارم در موردش که چی کار کنیم ! اگر کسی پیشنهادی داره اعلام کنه تا به یه جمع بندی برسیم . ادی جان در مورد بقیه موارد هم اگر نظر مهمی باشه استقبال میکنیم جیگر :bigkiss:
پرسی جان ممنونم ازت ولی درخواست برای کارها رو به موقع بعد از باز کردن تاپیک کاريابی اعلام کنید .
فکر کنم اولین پستم تو اینجا باشه که از چهل خط کمتر شده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

سلام
با عرض معذرت از وزیر
ادی ماکای عزیز دادگاه یه تاپیک تقریبا طنز است و توش یه چیزه طنز تقریبا مثل شایع سازی الکی میگیم مثلا دستگیری البوس(گیر دادم به البوس و سرژ و دراکو)
و ....
با تشکر
ایگور کارکاروف
با عرض معذرت از وزیر
ادی ماکای عزیز دادگاه یه تاپیک تقریبا طنز است و توش یه چیزه طنز تقریبا مثل شایع سازی الکی میگیم مثلا دستگیری البوس(گیر دادم به البوس و سرژ و دراکو)
و ....
با تشکر
ایگور کارکاروف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736