با درود به نواده خلف سالازار، لرد ولدمورت
عرض کنم که سالازار اسلایترین مدیر به حق این ترم هاگوارتز طی جغدی به بنده اطلاع داد که همانطور که همیشه برای همه ما ممکن است پیش بیاید شبکه جغدی ایشون دچار مشکل شده و نمیتونن در حال حاضر خودشون در سایت شروع ترم جدید هاگوارتز را اعلام کنند. از همینجا به نیابت از ایشون اعلام میکنم که ترم جدید هاگوارتز رسما شروع شده و اساتید باید تا پایان هفته پست های تدریسشونو بفرستند. وگرنه کسر امتیاز در پی خواهد داشت.
پیشنهاد بانو آمبریج مبنی بر گذاشتن معاون هم به گوش سالازار رسیده و اعلام کردند که به محض برگشت به سایت کلیه کارها را رتق و فتق خواهند کردند. به هر حال مشکله دیگه پیش میاد خبر که نمیکنه. مثلا استرجسو ببینید یا علی نیلیو ببینید همیشه مشکل دارن سال به سالم به زور میان. البته استرجس خداییش میاد یه موفق باشید میگه.
راستی بانو دلوروس تعداد بلاک هاگوارتز رو بیشتر کن. مرس!
خلاصه موفق باشید:دی
پ.ن: این پست عینا از گفتگو با مدیرا کپی شده و جنبه اطلاع رسانی دارد.
فرت
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/15
آخرین ورود: شنبه 23 شهریور 1398 17:52
از: چاه
پستها:
1592

سلام پروفسور
ضمن تایید حرف لینی در خصوص تقسیم امتیارات، میخواستم بگم که فردا 15 تیره و نیمه تیر شده. برنامه کلاس ها زده نشده. و کلاً حرف و حدیث زیاده از دیر شروع شدن مدرسه. خیلی ها (اکثریت) زودتر تموم شده امتحاناشون و اقلیت مثل شما هستن که دیر شروع شده امتحاناتشون. پس باید به احترام اکثریت یه معاون تعیین میشد که در غیاب شما کارا رو ردیف میکرد و ترم قبل از 15 تیر شروع میشد رسما برای اکثریت بچه ها.
به هر حال مدیریت هاگوارتز اینجوری نیست که بشینیم و منتظر بشیم همه درخواست تدریس بدن یا درخواست پست های اجرایی. خود مدیریت یا معاونت باید برن دنبال افراد شایسته ای برای پست های اجرایی دیگه (غیر از اساتید).
به نظرم همین یکی دو روزه برنامه ها زده بشه و ترم شروع بشه.
ضمن تایید حرف لینی در خصوص تقسیم امتیارات، میخواستم بگم که فردا 15 تیره و نیمه تیر شده. برنامه کلاس ها زده نشده. و کلاً حرف و حدیث زیاده از دیر شروع شدن مدرسه. خیلی ها (اکثریت) زودتر تموم شده امتحاناشون و اقلیت مثل شما هستن که دیر شروع شده امتحاناتشون. پس باید به احترام اکثریت یه معاون تعیین میشد که در غیاب شما کارا رو ردیف میکرد و ترم قبل از 15 تیر شروع میشد رسما برای اکثریت بچه ها.
به هر حال مدیریت هاگوارتز اینجوری نیست که بشینیم و منتظر بشیم همه درخواست تدریس بدن یا درخواست پست های اجرایی. خود مدیریت یا معاونت باید برن دنبال افراد شایسته ای برای پست های اجرایی دیگه (غیر از اساتید).
به نظرم همین یکی دو روزه برنامه ها زده بشه و ترم شروع بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

یا سالازار!
جد بزرگوار لرد سیاه! لطفا یه تجدید نظری در مورد تقسیم امتیازا بکنین.
الان تابستونه، ایفای نقشم که ماشالا خوب فعاله، حتی از تابستونای این چند سال اخیر هم فعال تره. میتونین ملاحظه بفرمایین تعداد پستایی که تو یه روز میخوره رو!
گروهای هاگوارتز هم به نظر نمیاد کم عضو داشته باشن. حتی اسلایترین هم که همیشه کمترین عضو رو داشت الان کلی عضو تازه وارد داره و یه رقیب جدی توی هاگ حساب میشه.
لطفا بازم فکر کنین، تابستونه! ایفا فعاله! "حداقل" سه تا گروه فعال توی هاگوارتز هست که ایشالا چهارمی هم عضو جذب میکنه و میتونه با بقیه رقابت کنه.
خداییش تقسیم بر تعداد ظلم در حق فعالیت فعلی سایت نیست؟ با تقسیم بر تعداد عملا داریم میگیم اونقدر کمیم و فعالیتمون کمه که همون شرکت کردن یه نفرم برامون خوش حال کننده س! والا با این اوضاع تقسیم بر سه هم میتونه کم حساب بشه!!!
گریف که همیشه عضواش زیاد بوده و اکثرا فعال ظاهر شده، اسلی ها هم که ییهو زیاد شدن و بعید میدونم این همه عضو نخوان هاگ شرکت کنن، ریون شاید تعدادشون کم باشه اما همین تعداد اعضای کم فعال هستن. هافل هم مرلین بخواد عضو جذب میکنه. یعنی این هاگ میتونه با شرکت 4 گروه فعال یه هاگ رویایی مث قدیما بشه!!!
شاید نسبت به قدیما وضع خوبی نباشه، اما خداییش نسبت به دو سه سال اخیر خیلی وضع گروها بهتر شده.
پس بازم ازتون خواهش میکنم یه بار دیگه در مورد تقسیم امتیازا فک کنین یا سالازار! اگه با این اوصاف بازم تصمیمتون مثل قبله، دیگه حرفی نیست و تسلیم میباشیم.
تنکس!
جد بزرگوار لرد سیاه! لطفا یه تجدید نظری در مورد تقسیم امتیازا بکنین.
الان تابستونه، ایفای نقشم که ماشالا خوب فعاله، حتی از تابستونای این چند سال اخیر هم فعال تره. میتونین ملاحظه بفرمایین تعداد پستایی که تو یه روز میخوره رو!
گروهای هاگوارتز هم به نظر نمیاد کم عضو داشته باشن. حتی اسلایترین هم که همیشه کمترین عضو رو داشت الان کلی عضو تازه وارد داره و یه رقیب جدی توی هاگ حساب میشه.
لطفا بازم فکر کنین، تابستونه! ایفا فعاله! "حداقل" سه تا گروه فعال توی هاگوارتز هست که ایشالا چهارمی هم عضو جذب میکنه و میتونه با بقیه رقابت کنه.
خداییش تقسیم بر تعداد ظلم در حق فعالیت فعلی سایت نیست؟ با تقسیم بر تعداد عملا داریم میگیم اونقدر کمیم و فعالیتمون کمه که همون شرکت کردن یه نفرم برامون خوش حال کننده س! والا با این اوضاع تقسیم بر سه هم میتونه کم حساب بشه!!!
گریف که همیشه عضواش زیاد بوده و اکثرا فعال ظاهر شده، اسلی ها هم که ییهو زیاد شدن و بعید میدونم این همه عضو نخوان هاگ شرکت کنن، ریون شاید تعدادشون کم باشه اما همین تعداد اعضای کم فعال هستن. هافل هم مرلین بخواد عضو جذب میکنه. یعنی این هاگ میتونه با شرکت 4 گروه فعال یه هاگ رویایی مث قدیما بشه!!!
شاید نسبت به قدیما وضع خوبی نباشه، اما خداییش نسبت به دو سه سال اخیر خیلی وضع گروها بهتر شده.
پس بازم ازتون خواهش میکنم یه بار دیگه در مورد تقسیم امتیازا فک کنین یا سالازار! اگه با این اوصاف بازم تصمیمتون مثل قبله، دیگه حرفی نیست و تسلیم میباشیم.

تنکس!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: سهشنبه 26 خرداد 1405 13:19
از: م ناامید نشین.. بر میگردم!
پستها:
416

سلام.... .
من می خواستم اگه بشه معلم درس نویسندگی یا دفاع در برابر جادوی سیاه بشوم
با تشکر : ویلبرت اسلینکرد
من می خواستم اگه بشه معلم درس نویسندگی یا دفاع در برابر جادوی سیاه بشوم
با تشکر : ویلبرت اسلینکرد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:16
از: در عقب، صندلی جلو!
پستها:
1316

بنده برای سفر های هاگزمید یا اگه نشد و پر بود مسابقات دوئل ثبت نام مینمایم! همچنین چون تنم میخاره برا دعوا و درگیری و جنجال دافطلب بازرسی هم هستم 
یه نکته هم این که میشه یه نفر سه بار پست بزنه و تو هر پستم دو تا شغل درخواست بده؟ کلا حرکت جالبیه!
یه پیشنهادم در مورد قوانین داشتم! این که اگه یه نفر هم بپسته امتیازش کامل حساب میشه خیلی به نفع گروه های کم عضوه! بعد اونوخ اگه حداقل تعداد رو ببریم بالا هم خیلی به نفع گروه های پرعضوه! به هر حال ازونجایی که تابستونه و استقبال احتمالا زیاد پیشنهاد میکنم یه حداقلی قائل بشید! مثلا 3 تا!
سپاس
خدافس

یه نکته هم این که میشه یه نفر سه بار پست بزنه و تو هر پستم دو تا شغل درخواست بده؟ کلا حرکت جالبیه!

یه پیشنهادم در مورد قوانین داشتم! این که اگه یه نفر هم بپسته امتیازش کامل حساب میشه خیلی به نفع گروه های کم عضوه! بعد اونوخ اگه حداقل تعداد رو ببریم بالا هم خیلی به نفع گروه های پرعضوه! به هر حال ازونجایی که تابستونه و استقبال احتمالا زیاد پیشنهاد میکنم یه حداقلی قائل بشید! مثلا 3 تا!
سپاس
خدافس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/09
آخرین ورود: پنجشنبه 9 فروردین 1403 17:18
از: دنیای انتظار
پستها:
165

سالازار جان، مثل اینکه علاوه بر خسته و تنها، پیر و درمانده و علیل و ... چیز... فراموشی داری!
کو پستت واسه اطلاعیه که امروز زدی؟:دی
من واسه سفرهای هاگزمید و بازرسین هاگوارتز ثبت نام می نمایم!
کو پستت واسه اطلاعیه که امروز زدی؟:دی
من واسه سفرهای هاگزمید و بازرسین هاگوارتز ثبت نام می نمایم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1392/3/12 18:18:31

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1390/10/27
آخرین ورود: پنجشنبه 15 تیر 1396 17:28
از: امدن و رفتن من سودی کو!!!
پستها:
674

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

با سلام به مدیریت محترم هاگوارتز
از یه مرگخوار بعیده اینقدر مودب باشه ولی خب در مقابل بنیان گذار اسلایترین و مدیر هاگوارتز صحبت کردن ادب میطلبد!
اووووم اول میخواستم تشکر کنم از ایده بسیار عالیتون برای نحوه انجام تکالیف این ترم هاگواتز. همیشه همه دنبال این بودن که چرا از هاگ فرارین و فکر میکنم شما بالاخره دلیلشو کشف کردید. تکلیف های رول گونه سنگین و روی اعصاب. میخواستم خواهش کنم هر درسی رو که صلاح میدونید و البته اگه بنده رو قابل میدونید برای تدریس بهم بدید. امیدوارم مفید باشم.
با تشکر
از یه مرگخوار بعیده اینقدر مودب باشه ولی خب در مقابل بنیان گذار اسلایترین و مدیر هاگوارتز صحبت کردن ادب میطلبد!
اووووم اول میخواستم تشکر کنم از ایده بسیار عالیتون برای نحوه انجام تکالیف این ترم هاگواتز. همیشه همه دنبال این بودن که چرا از هاگ فرارین و فکر میکنم شما بالاخره دلیلشو کشف کردید. تکلیف های رول گونه سنگین و روی اعصاب. میخواستم خواهش کنم هر درسی رو که صلاح میدونید و البته اگه بنده رو قابل میدونید برای تدریس بهم بدید. امیدوارم مفید باشم.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج