جلسه چهارم آموزش گزارشگری کوییدیچهمه ی دانش آموزان در زمین بازی کوییدیچ منتظر اومدنِ استاد هستند ، بعد از دقایقی پرسی سوار بر روی یک چوبِ جاروی خوف از دور دست ها به سمتِ دانش آموزان میاد و با یک حرکتِ نمایشی که تحسین دختر ها و پسر ها رو برمی انگیزه ، روی زمین میشینه .
پرسی : خب ! بالاخره بعد از مدت ها فرصتی شد که یکی از جلساتِ کلاسمون رو توی فضای باز و زمین بازی برگزار کنیم !
آسپ :
توی کلاس بهتر بود ! فضا بسته و تاریک بود و راحت بودیم !
مرلین که این جلسه تدریس نداشت ، با سر به یکی از دختر های سال دومی که زیباتر از همه به نظر میرسید اشاره کرد و زیر لب گفت : بریم سمتِ رختکن ها ! اونجا کسی نیست !
پرسی لبخندی زد و ادامه داد : خب ! این جلسه مربوط به یکی از مواردِ مهم توی گزارشگری کوییدیچ هست ! داور بازی و گزارشگر بازی دو تا از مهمترین عناصر توی یک بازی کوییدیچ هستند ، و مسئولیت هاشون جدا ناپذیر هستن ، برای اینکه بتونیم یک بازیِ خوب داشته باشیم ، باید این دو پُست دست به دست هم بدن و از هم حمایت کنن ، بالاخص گزارشگر !
ماتیلدا با سردرگمی پرسید : یعنی چی که از هم حمایت کنن ؟! داور مسئولیتِ هدایتِ بازی رو داره و گزارشگر فقط بازی رو توصیف میکنه ، چطوری میشه که گزارشگر از داور حمایت کنه ؟!
پرسی جواب داد : به نکته ی خوبی اشاره کردی ، همونطور که میدونید ، بیشتر از هر چیزی توی یه بازی به گزارشگر توجه میشه ، تمام ِ تماشاگران به صحبت و نظر گزارشگر توجه میکنن ، فقط بازیکنان به داور متکی هستن ! منظورم از حمایت این هست که گزارشگر از کلیه تصمیماتی که داور میگیره و نظراتی که میده در طولِ بازی حمایت کنه ! چرا که مخالفتش باعث جوگیر شدنِ بیشتر ِ تماشاگران و اعتراض بیشترشون به بازی میشه !
آبرفورث : یعنی اگر داور خطایی هم کرد ، گزارشگر باید ساکت بمونه ؟!
پرسی به سمتِ او برگشت و ادامه داد : دقیقا همینطوره ! داور اختیار کامل داره ، و اعتراض ِ گزارشگر صرفا باعثِ خراب شدنِ جو میشه و کاری از پیش نمیبره !
بذارید یکی از بازی هایی که حمایتِ گزارشگر از داور باعثِ تموم شدنِ بازی به خوبی و خوشی شد رو براتون تعریف کنم .
فلش بک - بازی کوییدیچ داور : همگی آماده هستید ! سووووت !
گزارشگر : بله بازی شروع میشه با سوتِ داور ، همه ی بازیکنان در پست های خودشون قرار گرفتن ، آنجلینا سرخگون به دست به سمتِ دروازه اسلیترین میره ، با یک چرخش ِ زیبا توپ رو به آلیشیا میده .
تماشاگران : نـــه !
گزارشگر : اوه ! کراب با تمام ِ قدرت چماقش رو بعد از پاس دادنِ آنجلینا ، به دهانِ آنجلینا میکوبه ! از پشت اشاره میکنن همه ی دندون های آنجلینا توی دهنش ریخته
داور : سووت ! مشکلی نیست ! بازی رو ادامه بدید !
گزارشگر : اوه بله ، داور دستور ادامه ی بازی رو میده ، به نظر من هم خطا نبود ، کراب تازه باید محکم ترم تو دهن ِ آنجلینا میزد
سرخگون دست به دست بین ِ بازیکنان میچرخه ، مارکوس فلینت به نزدیکی دروازه گریفیندور رسیده .
گزارشگر : الیور وود کاملا اماده هست که این توپ رو بگیره ، مارکوس میشوته ... بله ! الیور توپ رو میگیره !
مارکوس که از هدر رفتن تلاش هاش به شدت ناراحت هست ، به سمتِ الیور وود حمله ور میشه و از اون بالا پرتش میکنه پایین !
داور : سوووت ! بازی رو ادامه بدید ، وگرنه جو بازی خراب میشه !
گزارشگر : بله من الان دارم میبینم که مغز ِ الیور وود روی زمین کوییدیچ پاشیده و مستخدمین زمین بازی مشغولِ پاک کردنِ خون ها از روی زمین هستن و جسد الیور هم داره به بیرون از بازی برده میشه ... من این فرجه ی داور رو تحسین میکنم ، به نظر من هم خطا نبود ، تا اون باشه دیگه توپ ها رو نگیره
پایان فلش بک - بازی کوییدیچ همه ی دانش آموزان تحتِ تاثیر حمایتِ گزارشگر از داور قرار گرفتن
تکالیف : رولی بنویسید و در اون حمایتِ گزارشگر بازی از داور رو به شکل طنز نشون بدید ! ( 30 امتیاز )