جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  118 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  126 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  252 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: خبرگذاري سياه : VDNS
ارسال شده در: پنجشنبه 14 دی 1385 04:54
نمایش جزئیات
آفلاین
هدویگ زنده است.
به گزارش باشگاه مرگ خواران جوان،جغدی که در حملات مرگ خواران به شدت زخمی شده بود،همینک در بخش مراقبت های ویژه و به احتمال زیاد، زنده است.
دکتر های محفل با چند عمل بی سابقه،توانستند به جای اندام آسیب دیده ی این جغد،اهرم های مکانیکی نصب کنند و همچنین قسمتی از بدنش را نیز با حلب و ... صافکاری کردند.
عکس هدویگ قبل از عمل

عکس هدویگ بعد از عمل

-البته باید اعلام کنیم که این جغد،دیگر نمیتواند پرواز کند
یکی از پزشکان گفت:آسیب شدیدی به بالش رسیده بود و متاسفانه نتوانستیم کاری کنیم.برای همین بال رو قطع کردیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرشام در 1385/10/14 4:56:04
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: یکشنبه 10 دی 1385 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
بله با عرض معذرت از بینندگان عزیز اخبار فوری تموم شد می رسیم به گزارش دومین بازی کوییدیچ بین آجاس و پوپیتر که تا دقایقی دیگر ...

Unbreaking News !
خبر نشکن !

در طی سخنرانی ها و سخن دوانی های بی پایه و اساس ولدمورت ، محفلی ها به سرعت واکنش نشان دادند و همایشی را در کوچه پشتی تاپیک نیروگاه اتمی سیاهان برگذار کردند . هدویگ در آنجا سخنرانی کوبنده ای ارائه داد و اهداف آینده محفل را برای همگان روشن ساخت . وی گفت :

(با لهجه(به انتخاب خودتون) بخونید)
- سلام . و من اصلا نمی گم که این نیروگاهو نمی خوایم . ما می خوایم . ما نیروگاه می خوایم . به قول اسنیپ قدیم "کو کو نیروگاه" ! . ولی کیه که جرات کنه که جلوی یه سری محفلی غیووووور و خفن واسته و بگه منم نیروگاه می خوام . هیشکی جراتشو نداره . من می دونم که !

تازشم ، هر کس بیاد جلو بگه که آقا من شاخم ، آقا من نیروگاه می خوام ، آقا من انرژی منرژی نمی دونم چیچی می خوام ، خیلی بیخود می کنه اصلا ! یه دونه همچین می خوابونم تو دهنش که ده دور بچرخه با کله بره تو صورت اون ولدی الهههههههههی موهای اونم بریزه مثل اون کچل بشه !

اصلا شما چی فکر کردید ها ؟ نه چی فکر کردید ؟ هر چی فکر کردید خیلی غلط کردید ! کی به شما گفته فکر کنید ؟ ما که خیلی شاخیم به زور داریم فکر می کنیم شما اصلا نمی تونید فکر کنید . همین چند روز پیش به بروبچ محفلی گفتم هر کی رو دیدید شاخ بازی در آورد بزنین یه کروشیو حرومش کنید بترکه بپکه آدم شه دیگه فکر نکنه !

نه چی فکر کردید ؟ محفلی ها هم بلدن داداش ! ما هم بلدیم ! آررررررره ! اینجوریاست . حالا جرات دارید بیاید جلو همچین یه دونه می زنم در اون گوشتون ششصد دور بچرخید با کله برید تو صورت ولدی الههههههی موهاتون بریزه مثل اون کچل شید !

ببینید . من تنش منش حالیم نیست . من یه دونه می زنم یه دونه می خورید هزار دور دور خودتون می چرخید با کله میرید تو صورت ولدی الهههههی موهاتون بریزه مثل اون کچل شید .
آره داداش . زورم زیاده می زنم . تازه بدنسازی هم رفتم !
اصلا کی گفته که زور سلاح کوچکیه ؟ بیا همچین بزنم ... نه نمی زنم ارزششو نداری اصلا . همچین می دم یکی از محفلی ها کروشیو بزنه بهت که بفهمی زور چیه داداش من ! اصلا تو چطور جرات می کنی لات بازی در بیاری ؟ من حال تو رو می گیرم . من پدرتو در میارم ! من همه فک و فامیلاتو جلو چشت میارم . من (بووووووووووووق)...

قابل ذکر است که خبرنگار و فیلمبردار ما هر دو در سنت مانگو بستری شده اند . دکترها گفته اند که به دلیل نامعلومی کچل به بیمارستان رسیده اند !

................................................

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هدویگ در 1385/10/10 11:14:48
ارسال شده در: یکشنبه 10 دی 1385 05:45
نمایش جزئیات
آفلاین
پخش مستقیم
تصاویر زمین کوییدیچ بر تلویزیون نقش بسته.در کنار زمین، اعضای تیم کوییدیچ پوپیتر ایستاده اند و چهره ی تک تک آن ها نشان داده میشود.در پشت سر آن ها تابلوی بزرگی از ارباب لرد ولدمورت کبیر-که در حال دست تکان دادن است-بر بالای جایگاه ویژه نصب شده است.
گزارش گر:بازی دو تیم پوپیتر و اجاس تا دقایقی دیگر.....
breaking news
خبر فوری

-لرد ولدمورت در جریان سخنرانیش به آنانکه تاپیک نیروگاه اتمی را قفل کرده اند، هشدار داد.
وی که در آکادمی هنر های مرگ خواری سخن میگفت،با اشاره به پیشرفت مرگ خواران در ضمینه ی تولید جغد غنی شده،افزود:امروز محفل و حذب باید بدانند که زور سلاح کوچکی برای جلوگیری از پیشرفت مرگ خواران است.
مشروح سخنرانی لرد:
با خبر شدیم عده ای سفید مفید،کوچولو مامانی ،قصد بر آن دارند که حال ما رو بگیرند و در همین راستا دست به اقداماتی نیز زده اند.اما متاسفانه هیچ عکس العملی از ملت سیاه دیده نشد.
اون دکترین ضربه ی اول بود که مرگ خوار، بدون هیچ گونه تفکری ملت را شکنجه میکرد.حالا کار به جایی کشیده که نه تنها سفیدان شکنجه نمیشوند،بلکه به ما گزارش رسیده که عده ای را نیز شکنجه میکنند.من واقعا از خودم عذر خواهی میکنم برای این ناهماهنگی.
بنده این کوتاهی رو از خودمون میبینم.ما مشخص نکرده ایم که دکترین زیر نشان سیاه چیست؟معلوم نیست که با کدام محفلی در تشنجیم؟با کدام محفلی در تنشیم؟با کدام محفلی در حالت بحرانی قرار داریم؟
مشکل استراتژی خانه ی ریدل اینه که تکلیفش با کلمه تنش مشخص نیست.یعنی ما با هدی،سارا،ریموس و ...در تنشیم؟
طرح تجزیه ی خانه ی ریدل رو محفلی ها منتشر کردند.همه ی طرح ها حاضره.آلبوس دامبلدور اعلام میکنه:«انچه در خانه ی ریدل رخ داد،میوه اش را در محفل میچینیم.»
اما باز هم مرگ خواران در محفل پست میزنند.
این محفلی که شما میبینید ضعیف تر از اونیست که فکر میکنید
.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: شنبه 9 دی 1385 11:52
نمایش جزئیات
آفلاین
در مکانی معلوم الحال واقع در قسمت بیرونی خبرگذاری دو ممد در اتاق نگهبانی خود به سر میبرند. یکی از آنها در حالی که پاش از پنجره افتاده بیرون بخواب عمیقی فرو رفته و اون یکی هم مشغول دیدن یه عدد بازی کوییدیچ بین تیم های آجاس و ریش سفیدان است.

همون لحظه گوینده: و باز هم تیم آجاس گل میزنه چه میکنه!!!

یکی از ممدها: گل .... گل .... گل.... بلند شو گل زدن گل زدن!
ممده میپره گردن اون یکی ممده رو میگیره و از خوشحالی شروع میکنه به تکون دادنش.
اون یکی: اییییی ممد شماره یک خودتو کنترل کن!
ممد شماره یک: امسال آجاس قهرمانه .....

دررررررینگ دررررررینگ

ممد شماره یک میره سمت تلفن:
- از ممد به اصغر اکبر یه گوشم باز چی شده؟
فرد مجهول: ببین همین الان یه آقائه از در ورودی بی اجازه وارد شد ترسیدم جلوشو بگیرم.

ممد شماره1: نگران نباش نمیذاریم رد شه.

در همون لحظه چشم دو نگهبان بر روی شبح مردی بلند قامت با شنل سیاه بلندی می افته که در بیرون اتاق ایستاده بود در یکی از دستهایش چوبدستیش رو آماده نگه داشته بود و در دست دیگرش تکه روزنامه مچاله شده ای قرار داشت. دو ممد در حالی که از وحشت خشکشون زده بود آروم در رو باز میکنند و میرند بیرون. ممد شماره یک سعی میکنه صورت آن مرد رو شناسایی کنه اما صورت آن مرد هم مثل بقیه قسمت های بدنش به خوبی پوشیده شده بود.

ممد شماره1: شما کی هستید؟ نمیتونید بدون اجازه وارد بشید ... لطفا خودتونو .....
بلافاصله نوری سرخ رنگ و به دنبال آن صدای انفجاری شنیده شد. دو ممد بدبخت در حالی که نفس های آخر رو میکشیدند با بدن هایی خون آلود بر روی زمین افتادند اما قبل از آن مرد شنل پوش از بین آن دو رد شده و خود را به در ورودی رسانده بود.

بووووووووووم

در ورودی با انفجار مهیبی از جا کنده شد. تمام کارکنان با جیغ و داد به زیر میز های خودشون پناه بردند. انفجار دیگری دوباره در سالن رخ داد و این بار برق های سالن هم قطع شد.
ملت
مرد شنل پوش آرام وارد شد و بدون توجه به نگاه های وحشت زده ای که از زیر میزها او رو تعقیب میکردند آروم طول سالن رو طی کرد تا خودش رو به یکی از منشی ها رساند که بسیار بسیار آشنا میزد و از ترس فرصت نکرده بود بره زیر میز.
فرد شنل پوش
منشی
شنل پوش: میبخشید خانم ... با کریچر کار داشتم باید از کدوم ور برم؟ اگر وقتشون آزاده یه کاری باهاشون دارم.

منشی در حالی که دستش مثل فرفره(؟) میلرزید راهروی مجاور رو به مرد نشون دادو سپس زیر لب گفت: ((طبقه صدم))
مرد شنل پوش: مرسی!
اما خانم منشی از ترس بیهوش شده بود.

محل نگه داری کریچ

کریچر در اتاقکی واقع در طبقه صدم برجی نشسته بود که در باز شد و مرد شنل پوش وارد شد.
کریچ: شما اجازه ندارید همینطوری وارد شید.
مرد شنل پوش کلاه روی سرشو برداشت!
کریچ: مااااااهاااااا بلیز!
بلافاصله بلیز کریچ رو از دم گرفت بلند کرد انداختش روی میز و با این کار تمام وسایل روی میز به اطراف ریختن ... سپس چوبدستیشو کرد توی چشم کریچ و در همون حال روزنامه رو جلوی صورت کریچ تکون داد:

عکس روی روزنامه: سارا اوانز داره پاچه خواری لرد رو میکنه و در بالای روزنامه با حروف طلایی نوشته شده: سارا اوانز به اسمشو نبر پیوست!

- زود بگو برای چی این خبر کذایی رو توی روزنامه نوشتی هان؟ تو با این کار با آبروی ما بازی کردی .... زود توضیح بده تا نکشتمت!
کریچ: کدوم خبر من فقط یه جن خونگیم! نمیدونم داری از چی حرف ......
بلیز روزنامه رو کرد تو حلق کریچ!
بلیز: حالا بخونش
کریچ: آها فهمیدم کدوم خبر رو میگی راستش .....

در همون لحظه صدای زنگ خطر ساختمون بلند شد. و به دنبال آن صداهایی از پشت در به گوش رسید که به سرعت داشتند به اونجا میامدند.
بلیز: وقت نداریم باید از اینجا بریم.
کریچ: نه من راحتم!
شق شق شق ! ( صدای سیلی خوردن)
کریچ: غلط کردم

بدین ترتیب بلیز دست کریچ رو گرفت و هر دو آپارات کردن و در منطقه ای بسیار دورتر و خطرناکتر در کافه ای معلوم الحال ظاهر شدند.

پایان این پست در این تاپیک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 9 دی 1385 10:14
نمایش جزئیات
آفلاین
غوغا در خانه ی ریدل

دوربین چند تا پرش میکنه و صفحه روشن میشه
گزارشگر رو به دوربین: سلام بینندگان عزیز همون طور که در پشت من مشاهده میکنین یک نزاع خیابانی در خیابانهای اطراف خانه ی ریدل به وقوع پیوسته که با درایت شما مرگخواران گوش به زنگ ما از این حادثه با خبر شدیم و به اینجا اومدیم تا برای شما گزارشی تهیه کنیم تا اگر احیانا کسی نتونست این صحنه ی غرور برانگیز رو ببینه چیزی رو از دست نده . بله همکاران ما در خبرگذاری جادوی سیاه به من میگن که سی دی این مجموعه هم در یک پکیج زیبا برای شما اماده خواهد شد و میتونین با تماس با شماره هایی که در زیر صفحه نوشته شدن اونا رو تهیه کنین
حالا بریم ببینیم موضوع از چه قراره
گزارش گر به سمت ملتی که دارن تو سر و کول هم میزنن میره و دوربین هم پشتش حرکت میکنه
گزارشگررو به یک مرگخوار: سلام آقا ... اینجا چه خبره .به نظر شما میتونیم نوید یک کشت و کشتار دلچسب رو به بینندگانمون بدیم؟
توبیاس : سلام ..ها ها ها( صدای خنده ی عصبی) دعوایی در کار نیست مدتهاست ما برای یک دعوای مشت لحظه شماری میکنیم اما دعوایی که نیست هیچی ابرومون هم به خطر افتاده ..............
و مرده عصبانی از گزرشگر دور میشه
چند متر اونورتر
گزرشگر: سلام آقا .... میشه برای ما توضیح بدین اینجا چه خبره؟
دالاهوف: ما از لرد انتظارنداشتیم ......... این یک ننگه....... به ما توهین شده ... ما اعتراض داریم
و به سمت مرگخوارای دیگه ای که دارن از نرده های خانه ی ریدل بالا میرن ملحق میشه
گزارشگر رو به دوربین: گویا موضوع با اونی که ما فکر میکردیم فرق میکنه بهتره بریم از یک مقام آگاه در این مورد سوال کنیم و به طرف ساحره ای که تعداد زیادی مرگخوار دورش جمع شدن میره
ساحره: مرگخوارهای عزیز لطفا سکوت کنید شما اشتباه میکنین ... مطمئن باشین لرد از شما بیشتر روی خون اصیل حساسه ..
گزارشگر: سلام خانم برای بینندگان ما توضیح بدین موضوع از چه قراره
آرامینتا یک نگاه به دوربین میکنه ( یعنی باز اینا پیداشون شد) ولی وقتی میبینه آرم خبرگذاری سیاه روی میکروفون نوشته شده شروع میکنه به صحبت
- امروز با خبر شدیم یکی از اعضای جبهه ی سفید به دست بوسی لرد اومده
گزارشگر: خوب لرد اون رو پذیرفته؟ اگه نه پس این اعتراض ها چیه
آرامینتا: هیچ کس انتظار نداشت لرد اون رو قبول کنه ولی از اونجایی که لرد هیچ کاری رو بدون تدبیر نمیکنه من به شخصه اطمینان دارم کار لرد درسته و الانم دارم به مخالفایی که اینجا جمع شدن توضیح میدم گرچه ترجیح میدم همشون رو با هم آتیش بزنم .
گزارشگر: میشه اسم این فرد رو برای ما هم بگین
آرامینتا: بله ایشون سارا اونز هستند
در این لحظه دوربین و گزارشگر توسط مرگخوارهایی که همدیگه رو هل میدادن تا توی کادر باشن له میشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: جمعه 8 دی 1385 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق اخرین اخبار رسیده لرد ولدمورت بهمراه مرگخوارانش توانستند هاگوارتز را به تصرف خود در اورند
هنوز مشخصات کامل این حمله مشخص نیست اما بر طبق اخرین اخبار دمبل(دامبلدور)و بسیاری از سفیدانش به دست لرد سیاه افتادند ما بزودی باقی اطلاعات رو بشما در همین جا اطلاع میدهیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 آذر 1385 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
شرکت ولدی در تبلیغات ماشین!

طبق اخبار رسیده از موثق ترین منابع، ارباب لرد ولدی جون کبیر، برای درآورن بسی پول بیشتر، رو به شرکت در تبلیغات آورد.
تبلیغ را باهم میبینیم!
ـ « مرگخوران و ولدی سوار یک ماشین در یک اتوبان با سرعت صوهفتاد هشتاد در حرکتند. مرگخواران شعر میخوانند:
ـ ازون بالا ولدی کچل
حالا بیا پایین بریم
حالا که شذدی اننده
خیلی دلت میسوزه!
ولدی ماشین را به دیوار میکوبد و ماشین پخش و پلا میشود و هیچ قطعه ای ا آن معلوم نیست.
سپس ولدی از ماشین بیرون می آید و در افق ناپدید میگردد.
سپس نقش میبندد:
ـ اتومبیلهای ...(تبلیغ ممنوع)، بدون هیچ آسیبی در صندلی راننده!»

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک شب بر بارگاه غم خواب?
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 آذر 1385 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
دوربين فيلم برداري خبرنگار مشنگ از وراي زمين بر روي يك نقطه زوم مي كنه!
در نقطه يك تابلو ديده ميشه كه با خط خشني نوشته:

خانه ي ريدل ها!( ورود براي عموم آزاد...خروج براي عزرائيل آزاد!)

در همين هنگام صداهاي فرياد از داخل شنيده ميشه! خبرنگار دوربين رو به طرف محوطه ي داخلي مي گردونه.
يك مرد بر روي سكويي ايستاده و طناب داري هم نزديك سرش در هوا معلق! در اطراف سكو هم عده ي زيادي افراد سيه پوش و شاد! به چشم مي خورن.
خبرنگار از همون بالا با ميكروفون از يكي از افرادي كه ريش خيلي انبوهي داشت سوال مي پرسه!

خبرنگار: ببخشيد آقا اينجا چه خبره؟
مرد:مراسم اعدامه!
خبرنگار: جرمش چيه؟

قبل از اينكه پاسخ از مرد شنيده بشه دستي گلوي خبرنگار رو مي گيره و ميكشون توي خانه ي ريدل ها!

صاحب دست: حالا بهتر شد...از خودم بپرس!!
خبرنگار كه در آستانه ي غش كردن براي حفظ جونش شروع به پرسيدن مي كنه:
- جرمه اين چيه؟
آرامينتا: اين آقا!! اسمش استرجس پادموره! يكي از معاونين محفل ققنوس و به جرم آدم رباعي اعدام ميشه!
خبرنگار: و...
آرامينتا: مي گفتم! ديشب وارد ملك خصوصي ارباب شد و خواست تا يكي رو بدزده كه با هوشياري مرگخواران دستگير شد!
خبرنگار كه ديگه خيس شده بود: و چرا اعدام؟

آرامينتا: تا درس عبرتي باشه براي ديگران!!

و در همون حال! آرامينتا يكي از ممدها رو صدا مي كنه تا خبرنگار رو ببرن كنار پادمور!
و صداي مرگخوارا شنيده ميشه كه يكصدا دارن فرياد مي كشن:

- ورود به خانه ي ريدل ها براي عموم آزاد...خروج تنها براي عزرايل آزاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 آذر 1385 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
مخالفت محفل با ایجاد نیروی اتمی مرگخوران

فشارهاي محفل درباره مسئله هسته‌اي مرگخواران،كه از شهريور ماه سال گذشته شكل تازه‌اي به خود گرفته و روز به روز افزايش مي‌يافت، تا پايان خرداد ماه 85، ادامه و روند فزوني داشت، اما پس از ايجاد تحولاتي در منطقه از جمله جنگ 33 روزه ارتش سفید با مرگخواران و مشكلات محفل در لندن و نيز تغيير تركيب مدیریت محفل،سبب شد تا محفل از فشارهاي خود بكاهد و گذشت زمان براي مرگخواران كه فعاليت‌هاي هسته‌ايش را آغاز كرده بود، به نفع اين دسته رقم بخورد.
در اوايل مرداد ماه سال 84 كه مرگخواران اعلام كرد تصميم به راه‌اندازي دوباره تأسيسات «UCF» پاریس و رفع تعليق آن دارد، محفل و ارتش الف دال واكنش سختي به اين خبر نشان دادند، به گونه‌اي كه در 12/5/84 محفل در نامه‌اي به لرد اعلام كردند: اگر مرگخواران فعاليت هسته‌ايش را از سر گيرد، مذاكرات پايان مي‌يابد.

دو روز بعد؛ يعني در تاريخ 14/5/85 محفل پيشنهاد هسته‌اي به مرگخواران دادند كه البته سخنگوي وقت امور خارجه لرد،آن را فاقد حداقل‌هاي منافع مرگخواران دانست. به هر حال، مرگخواران در تاريخ 17 مرداد ماه 84 فعاليت‌‌هاي هسته‌ايش در تأسيسات پاریس را از سر گرفت كه واكنش محفل را نيز به دنبال داشت.
محفل با فاصله يك روزه، قطعنامه‌اي صادر كرد و خواستار تعليق فوري «UCF» پاریس از مرگخواران شد، اما به رغم تأكيد مرگخواران به انجام فعاليت‌هاي هسته‌اي در كنار مذاكرات، محفل راه‌اندازي تأسيسات پاریس را خروج مرگخواران از مذاكرات قلمداد كرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 21 آذر 1385 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارش 1:
سرمایه گذاری لرد ولدمورت بر روی محافل مذهبی و دینی!!
(لرد ولدمورت = رابین هود) !!!!!!!!

به گزارش خانم صغری صغری زاده از خبر گذاری سیاه ، لرد ولدمورت سیاه ترین جادوگر در قرن اخیر اعلام کرده است که تمام گالیون هایی( که از مردم کش رفته است!! ) را برای تاسیس محافل دینی و مذهبی سرمایه گذاری میکند.
آرمینتا ملی فلوا مشاور مخصوص لرد ولدمورت در این باره توضیحاتی بس مختصر به عرض V.D.N.S رساندکه شرح کامل آن را در سطر پایین مشاهده خواهید کرد.
_ لرد سیاه به من گفتن که زیاد در این باره حرفی نزنم تا همتون غافل گیر بشین.
این محفل هایی که ما در حال برپایی آنها هستیم فقط به دلیل این هستند که یک روز لوسیوس را در حال بی ناموسی بازی دید ( البته نه لوسیوس عزیز سایت جادوگران) و بسیار به رگ غیرتشان برخورد سپس رگ غیرتان نبضش پایین آمد و به فکر این محفل افتاد.
همچنین در این محفل سعی میشود درس هایی از قبیل طلبگی نیز به مرگ خواران داده میشود. همچنین این محفل عمومی می باشد.
همچنین آرمینتا اضافه کردند: بیشتر از این نمیتوانم اطلاعات بدهم باشد تا شما خود شاهد برگزاری و افتتاحیه این محافل باشید.!
همچنین این محافل اکنون در دست ساخت می باشند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل