اسپروات خودت فکر می کنی چقدر باید پای این سوالا وقت گذاشت ؟ دیگه شرکت نمی کنمااا !
1-خصوصیات ظاهری گیاه آگاو و رده بندی علمی آن را بنویسید.(شکل برگها.ارتفاع و طول عمر آن.رنگ گلها و غیره)(5 امتیاز)
برگاش به شکل مسطیلی پنج ضلعین ... خیلی هم خوشگلن دلتونم بخواد !
حدودا اندازه کریچر ارتفاع داره ... البته بعد از بلایی که شما سرش آوردید !
اندازه آلبوس دامبل هم طول عمر داره ... آلبوس واقعی نه این میلاد دومبول اسکی ضایع !
هم رنگ یه جغد ماده جیگره !
غیره هم نداره همیناست !
2-گل آذین چیست؟تعریف کنید.(5 امتیاز)
یه گل ! یه گل که تشکیل شده از چهار حرف آ ، ذ ، ی و ن .
آ یعنی آفرین به این گل !
ذ یعنی ذیبا ترین گل دنیا !(احتمالا کسی که اسم گل رو گذاشته دومبولیسم گرفته بوده !)
ی یعنی یکتاست !
ن یعنی نه ! تعبیرش اینه که موارد بالا همه غلطه !
3-گونه سامبوکوس ابولوس گیاه اقطی(پلم,پلخون یا شون) و خصوصیات آن را توضیح دهید.(3 خط) (5 امتیاز)
این گیاهه اسمش عجیب غریبه خواصشم باید عجیب غریب باشه !
خواص زیادی داره .
گیاه خوبیه .
سه خط شد ؟

4-نظرتان را در مورد از دست رفتن آلبوس دامبلدور فقید و پیدا شدن پدیده نوظهوری به نام اسکاور را بیان کنید.(5 امتیاز)
بالاخره یه سوال رسید که بشه درست حسابی جواب داد بهش !
خب دومبول فعالیت نداشت واسه همون رفت با یه شناسه دیگه اومد و فعال شد ... حالا این وسط اشکال چی بود که با دومبول فعالیت نداشت ، یه مسئله ایه که جوابشو جلو هر کسی نمی شه گفت ! ولی در کل تنوع خوبه و مشکلی نداشت این تغییر شناسه .
5-مقاله ای در مورد گیاه گل گاو زبان و خواص آن بنویسید.(10 امتیاز)
گیاه گل گاو زبان ، یه گیاهیه که وقتی زبان گاو رو توی زمین می کاریم ازش یه گل در میاد ... این اون گیاهه است !
خیلی گیاه خوبیه و منم باهاش رفیقم بچه با مرامیه خیلی هم خوشتیپه خواستگار هم زیاد داره ... اتفاقا دیروز با هم رفته بودیم بیرون خیلی حال داد جای شما خالی !
خب آخه من باید ده ساعت وقت بزارم برم سرچ کنم عزیز من ! یه نمه آسونتر بده تا جلسه بعدی مثل این جلسه اینجوری شرکت نکنم !