با سلام.
سم ترشحات تیرمانوس فرانا با چه ماده ای از بین می رود و به یک ماده سالم تبدیل می شود؟
والا متاسفانه بدلیل استفاده بیش از حد این ماده الان کم پیدا شده. البته انواع مختلفی داره که نوع فرانا برای بیهوشی بکار میره و اینطور که من میدونم تو بیمارستان میلاد به وفور ازش استفاده میشه. اگه کمی هم داروی برم هگزین ( زهرمار خودمون ) بهش بزنین می تونین مطمئن بشین که اثرش کامل از بین رفته. البته کمی ( ؟؟!! ) تلخ خواهد شد. اما اگه میخواین تلخ نباشه می تونین روم به دیوار از شاش موجودات چهار پا استفاده کنین که اثرش رو به طور کامل از بین نمیبره. ( من روش اول رو ترجیح میدم )
ترشحات سمی این موجود در چه جایی کاربرد دارد؟
خب من به این موضوع به صورت کوتاه بالا جواب دادم اما برای شرحش اینجا در خدمتیم. سازمان بهداشت میتونه از اون برای کم کردن خرجش استفاده کنه البته در صورتی که بتونه با محیط زیست به توافق برسه و جلوی شکار نامحدود اونو بگیره. برای بلند شدن قد هم خوبه البته اگه با برم هگزین قاطی بشه. چرا؟
آهان. عرض میکنم خدمتتون. وقتی این ماده مصرف میشه برق از چشای آدم میپره و دو متر میره بالا. افرادی که میخوان قدشون بلند بشه این ماده رو در بالا پشت بوم خونشون انجام بدن. وقتی این ماده مصرف شدن اونقد میرن بالا که یهو میبینن دارن میافتن و تا ملت بیان نجاتشون بدن که آقا ما دستامون رو گرفتیم به میله های محافظ نزدیک به 30 سانتی متر کش میان. البته من مصرف بیش از دو بار رو بخاطر درازی بیش از حد و ایجاد کودنی در فرد ( آدمای بلند قد گفته میشه که عقل ندارن ) توصیه نمیکنم.
3. این موجود در کدام یک از مکان های زیر می تواند زندگی کند ؟ ( 5 امتیاز )
الف) رشته کوهای راکی ب ) شمال سیبری ج ) کویر های ایران د ) صحرای افریقا
همونطور که گفتم همه جا دیده میشه. جون اصولا آشغال میخوره و ماشاالله همه جا آشغاله دیگه ( مورد توجه شهرداری ها ) اما نوع قدرتمندش چون از گرما خوشش نمیاد تو شمال شیبری به ندرت یافت میشه. البته من شنیدم نسل جدید این موجود عاقل شده و چنتایی هم تو این همسایگی ما هست. البته همسایمون فخری خانوم میگه.
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه