( فاصله زمانی بین کتاب شش و هفت! )
خانه ریدل ها!
_ دهـــــــــــه! دیگه نمی تونم تحمل کنم! شما هم شدید مرگ خوار؟ بوق تو اون روحتون کنن... هــــی!
دست سفید ولدمورت به طرف یک عدد گلدون میره و اون رو به طرف به سر پیتر پتی گرو پرتاب میکنه.
_ دم باریک یالا بیا اینجا!
پیتر پتی گرو ، با احساس ترس و خفت و خواری میاد و جلوی ولدمورت می ایسته.
ولدمورت با صدای ترسناکی خطاب به پیتر میگه:
_ میدونی من دنبال چیم؟
پیتر سرش رو به علامت نفی تکون میده ، در نتیجه یک عدد کروشیو زیبا دریافت میکنه.
ولدمورت با رضایت خاطر ادامه میده.
_ دنبال جعبه گم شده جد بزرگوارم سالازار اسلایترین هستم...
مردمک های عمودی چشمان ولدمورت برای چند ثانیه بسته میشه و دوباره با صدایی سرد و بیروح حرفش رو ادامه میده.
_ اون جعبه یک نقشه داشت . نقشه ای که سالازار خودش طراحی کرده بود ولی وقتی که دامبلدور مدیر شد ...
فلش بک!
هاگوارتز
دامبلدور مقابل یک سنگ مرمر ایستاده ... درست رو به روی تالار اسرار!
بر روی سنگ مرمر اینگونه نوشته شده بود که :
" یره این سنگه نقشه ی جعبه ی دیوانه ی خودومه! یک گنج دیوانه! یک چیز خوف که تومام جامعه جادوگری رو در اختیار خودش در میوره! شیرفمه؟در ضمن یره این سنگ طلسم داره جادو داره جمبل داره یک وخت به سرت نزنه خراب ایو کنیا!"(
)و درست پایین پاراگراف ، نقشه ای تو در تو همانند نقشه مترو لندن قرار داشت.
لبخندی از سر موفقیت بر لبان دامبلدور نقش بست.چوبش را به طرف سنگ مرمر گرفت و زیر لب طلسمی را زمزمه کرد. بر این باور بود که یارای مقابله با طلسم را دارد! طلسم را به طرف سنگ مرمر فرستاد ... جرقه ای ناگهانی زده شد و سپس صدای رعد! نقشه از روی سنگ مرمر حذف شده بود ولی بر روی زانوی دامبلدور ، جایی که ردا پاره شده بود نقشه قرار داشت ولی با اندازه ای کوچک تر!
پایان فلش بک!
ولدمورت از فرط عصبانیت به طرف گلدانی عتیقه طلسمی میفرسته که باعث خورد شدنش میشه.
_ و تو دم باریک! همین امشب میری و مرگ خوارا رو خبر میکنی! امشب مکان حمله ما آرامگاه سپید در هاگوارتز خواهد بود ... جایی که دامبلدور بی خبر از اتفاقی که به زودی براش میفته سرش رو سنگه و نفس نمی کشه!

----------------------------------------------
خب مسلماً محفل میتونه دخالت بکنه! میتونه مرگ خوارا نتونن دامبل رو پیدا کنن ! میتونه حتی دامبل فسیل شده باشه و اثری از نقشه نباشه ... و به راستی چه چیزی در جعبه هست؟
( نوع رول : طنز )
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)