جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در حال بارگذاری شمارش معکوس...
جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظران محترم تالار اصلی
ارسال شده در: جمعه 18 آبان 1386 04:00
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پست‌ها: 2608
آفلاین
سلام و عرض ادب
در مورد پست سیموس عزیز:
تا اونجائی که من در تالار اصلی و اسرار دیدم به سوال تاپیک مورد درخواستت بطور مشخص در تاپیکی جواب داده نشده البته در اثر اتفاقات رخ داده در سازمان اسرار،کتاب پنج کلیه زمان برگردانهای وزارتخونه شکستن ولی بنظرم بحث در موردش ضرری نداره پس مجوز تاپیکو میدم منتها ممکنه بعدا متوجه بشم نیازی به زدن این تاپیک نبوده و جوابش خیلی واضح بوده یا روند تاپیک خوب پیش نره که مجبور میشم دخالت کنم امیدوارم اینطور نشه.

در مورد پست ش پورل:
دوست عزیز،من تاپیکای تالار اصلی و اسرار و هری پاتر و یادگارهای مرگ را خوب بررسی کردم چند تاپیک بود که موضوعش با موضوع تاپیک مورد درخواستت شباهتهائی داشت همینطور تاپیکهای متعددی پیدا میشه که اومدن و سوالاتی را که بنظرشون جواب داده نشده نوشتن و در موردش بحث کردن منتها بنظرم این نیاز وجود داره که یه تاپیک باشه تا بطور مشخص در مورد این سوالات بحث بشه و جمعبندی بشه پس مجوز تاپیکو میدم منتها در پست اولش ذکر کن که اگه سوال از طرف شخصی به اشتباه مطرح شد یعنی در کتابها جوابش داده شده میشه پست زد و جواب اون سوالو داد...فعلا تاپیکو بزن امیدوارم روندش خوب پیش بره و نیازی به دخالت من نباشه.موفق باشی
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 23:40
آخرین ورود: جمعه 9 آذر 1386 17:10
از: !here
پست‌ها: 73
آفلاین
سلام. مجوز میخوام برای یه تاپیک با این عنوان:

سوالی که دوست داشتید در پایان کتاب 7 پاسخ داده شود ولی نشد چه بود؟

!every child in our world will know his name
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 22:02
آخرین ورود: دوشنبه 31 تیر 1387 18:52
پست‌ها: 392
آفلاین
سلام
میخواستم یه تاپیک با نام" آیا میشه با زمان برگردون مرده هارو زنده کرد؟"بزنم
ممنون
[size=large][b]و جسم سیمو
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آبان 1386 23:06
آخرین ورود: یکشنبه 24 آبان 1394 22:41
از: دور
پست‌ها: 321
آفلاین
می خواستم مجوز زدن یه تاپیک با نام " معنی و مفهوم شعار هاگوارتز چیه ؟ " رو بگیرم .
البته اگه به نظرتون می شه توش بحث خوبی انجام داد . در مورد شعار هاگوارتز ( هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید ) به نظر من مفهوم خاصی داره که فکر کنم قابل بحث هم باشه .

با تشکر
الیور وود

مجوز ... مجوز ... مجوز .. داده شد ! جالبه به نظرم ! بزن بینیم چی میشه . فوقش پاکش میکنیم دیگه .
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1386/9/4 19:28:13
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1386/9/4 19:32:03
این روزها که می گذرد
شادم
این روزها که می گذرد
شادم
که می گذرد
این روزها
شادم
که می گذرد...

«قیصر»
ارسال شده در: دوشنبه 14 آبان 1386 08:56
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پست‌ها: 1531
آفلاین
نقل قول:

جیمز هری پاتر نوشته:
سلام
تاپیکی با این عنوان- چرا هری برای تماس با سیریوس سراغ شومینه ی آمبریج رفت؟ پس آینه سیریوس چه کاره بود؟-
جاش همین جاس؟ اگه هس مجوز لطفا!

علیک سلام.جیمز عزیز در کتاب سیریوس به هری گفت از اون آینه وقتی دلت برای من تنگ شد استفاده کن و در واقع فقط میتونسته با اون سیریوسو ببینه نه اینکه باهاش صحبت کنه پس استفاده از شومینه برای تبادل نظر اجباری بوده.خوش باشی

شما مطمئنی؟
سریوس اینو نگفت! گفت اگه اسنیپ اذیتت کرد می تونی از طریق این آینه با من ارتباط برقرار کنی!
بازم شاید اشتباه از من بوده.....

دوست عزیز برای زدن این تاپیک بهتره به تالار اسرار مراجعه کنی.
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/8/15 19:06:19
ارسال شده در: پنجشنبه 10 آبان 1386 17:00
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پست‌ها: 1531
آفلاین
سلام
تاپیکی با این عنوان- چرا هری برای تماس با سیریوس سراغ شومینه ی آمبریج رفت؟ پس آینه سیریوس چه کاره بود؟-
جاش همین جاس؟ اگه هس مجوز لطفا!

علیک سلام.جیمز عزیز در کتاب سیریوس به هری گفت از اون آینه وقتی دلت برای من تنگ شد استفاده کن و در واقع فقط میتونسته با اون سیریوسو ببینه نه اینکه باهاش صحبت کنه پس استفاده از شومینه برای تبادل نظر اجباری بوده.خوش باشی
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/8/12 3:11:28
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/8/12 3:16:15
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 16:00
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پست‌ها: 466
آفلاین
با سلام
اگر مي شه يك تاپيك به اسم خريد موجودات جادويي(براي هاگوارتز) باز كنم كه هر شخصي كه عضو ايفاي نقش است در آن يك نمايشنامه يا داستان كوتاه پست كند (هر كس كه مي خواهد ) بعد من نسبت به پستش به او يك موجود جادويي (يعني عكس آن و اسمش ) به دهد و او آن را در زير امضاي خود قرار دهد و هميشه حيوان او باشد و در كلاس هاي هاگوارتز هم از آن استفاده كند مثلا تعدادي زيادي اسم وجود داشته باشد مثل شخصيتهاي گرفته نشده وشما از آن ها به ما بدهيد نميدونم تونستم منظورم رو بگم يا نه لطفا قبول كنيد

----------------------------
دوست عزيز اين موردي كه گفتيد مربوط به ايفاي نقشه و در نتيجه بايد در خواستش رو در يكي از فروم هاي ايفاي نقش بديد. در نتيجه مجوز زدن اون در اين تاپيك داده نميشه.

يه مورد هم به عنوان يه دوست اضافه كنم كه ظاهرا زياد به سايت وارد نيستي. ديدم كه همين پيشنهاد رو توي چند تا فروم ديگه هم دادي. اولا كه وقتي يه پيشنهاد ميدي بايد تصميم بگيري كه مي خواي كجا باشه و يه جا در خواست بدي.
اگه توي تصميم گيري مشكلي داري يا راهنمايي مي خواي بهتره با يكي از اعضا (زياد فرق نمي كنه كي. ناظر تالارت يا حتي ناظر اون فرومي كه مي خواي توش پينهاد بدي) تماس بگيري (چه از طريق مسنجر چه پيام شخصي) تا راهنماييت كنن.
ویرایش شده توسط درک در 1386/7/11 16:26:19
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 16:00
آفلاین
با سلام
اگر مي شه يك تاپيك به اسم خريد موجودات جادويي(براي هاگوارتز) باز كنم كه هر شخصي كه عضو ايفاي نقش است در آن يك نمايشنامه يا داستان كوتاه پست كند (هر كس كه مي خواهد ) بعد من نسبت به پستش به او يك موجود جادويي (يعني عكس آن و اسمش ) به دهد و او آن را در زير امضاي خود قرار دهد و هميشه حيوان او باشد و در كلاس هاي هاگوارتز هم از آن استفاده كند مثلا تعدادي زيادي اسم وجود داشته باشد مثل شخصيتهاي گرفته نشده وشما از آن ها به ما بدهيد نميدونم تونستم منظورم رو بگم يا نه لطفا قبول كنيد

دوست عزيز چون در تاپيك پيشنهاديت قراره رول بخوره پيشنهاد ميكنم به انجمن مطالب اشتراكي مراجعه كني/در مورد پست پائينت مجوز داده نميشه چون ايده هاگوارتز تا حالا بسيار استفاده شده و بنظرم جاي كار زيادي نداره/موفق باشي
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/7/12 21:31:54
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 11:23
آفلاین
من مي خواستم يك تاژيك بزنم به اسم (اگه يك روز به هاگوارتز بري چيكار مي كني )
لطفا مجوز بدين
ارسال شده در: دوشنبه 9 مهر 1386 06:00
آخرین ورود: پنجشنبه 20 فروردین 1388 14:35
از: از کنار هرمایون جونم
پست‌ها: 468
آفلاین
با سلام خدمت تمام ناظران محترم

در مدت یک و سال و نیمی که عضو سایت هستم ، تا اونجایی که یادم می یاد هیچ وقت تاپیکی در مورد روابط احساسی هری پاتر با دیگران از جمله جینی ویزلی وجود نداشته.به نظر من حالا با مشخص شدن این موضوع که در پایان هری با جینی ازدواج خواهد کرد،وقت آن فرا رسیده است که به این موضوع پرداخته بشود.
پیشنهاد من تاپیکی است با عنوان "آیا ازدواج هری و جینی،ازدواج موفقی خواهد بود؟" است
در این تاپیک ما سعی می کنیم که پیش بینی کنیم آیا هری و جینی زندگی خوب و آرامی خواهند داشت یا سرتاسر پر از جنگ و دعوا و چون می نوان گفتن با ویزگی های اخلاقی آن ها در طی هفت کتاب آشنا شده ایم می توانیم نظراتی بدهیم که به واقعیت نزدیک باشد.
با تشکر
رون ویزلی

-----------------
فعلا مي تونيد تاپيك رو بزنيد ولي در صورت خراب شدن روند بحث (در اصطلاح ارزشي شدن) تاپيك قفل ميشه.
ویرایش شده توسط درک در 1386/7/10 14:02:17
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه!
تاپیک ها:
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum