جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

28 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ارتباطات با وزير
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر تو اي وزير !
اي وزير كه وزيري !
اي وزير كه مي وزيري !
اي وزير كه فقط تو وزيري !
اي وزير كه نمي ري !
اي وزير كه عاشقتيم !
اي وزير كه مردتيم (مرده اتيم) !
اي وزير كه مردمي اي !
اي وزير كه مردمي !
اي وزير كه قشنگي !
اي وزير كه عكس مي گيري !
اي وزير كه دوربين داري !
مي خواستم كه بگم خيلي چاكريم !
عاشق سينه چاكتيم !
مي ميرم برات تا تو هستي !
يه وقت نذاري بري كه مُرديم !

خب كالين جان چطوري ؟ خوبي ؟ در سلامتي كامل بسر مي بري هو ؟
كلا خواستم عرض اردات كنم و بگم كه تا آخرش باهاتيم (تيريپ دستمال كشيو صنعتگري )
كاري داشتي خبرم كن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
هوووم دوستان مشکل شما با منه من به شخصه اگه 10 نفر مثل پرسي و بيليز وآرشام تو دفترم بخوان که من برم و وزير عوض شه اينکارو ميکنم...فقط ميخوام بدونم کدوم وزیر به اندازه من سایت رو فعال کرد ؟

دوست من..قبل از شما شخصيتي مثل دراكو تو سايت بوده كه دو برابر شما سايت رو فعال كرده و اصلا شما گرد پاي ايشون هم نخواهي رسيد..پس ادعاي فعال كردن نكن بيخود..10 تا تاپيك جديد زدي و انتظار داري پست نخوره سايت!؟خنده داره خب عزيزم.

در ضمن مشكل شما همينه...10 نفر مثل بليز و آرشام و پرسي تو سايت به زور پيدا ميشه..ما چجوري اينقدر آدم بيارييم كه شما بري بيرون؟گراپ و دالاهوف طرفداري شما رو ميكنن،فكر ميكني خيلي شاخي!؟نه عزيزم اگرم تا الان وزارتت مونده فقط به خاطر دلايل دوستي بوده كه بين همه اعضا هست..ولي وقتي شما به عنوان وزير 1 ماه سر نزديد،انتظار چي داري؟واقعا نامرديه كه انتظار داشته باشي وزير بموني!

نقل قول:
گرچه آن يکي معاونمان استرس خيلي هم خوب است و خواستني

اين مدت كه نبودي و قبلش هم كه بودي فكر كنم استرس كمترين كار رو براي وزارت خونه كرد..يه پست زدن تو اعلاميه هاي وزارت خونه فكر نكنم كار زيادي باشه در صورتي كه سيريوس تو تاپيك هاي رول شركت داشته و با اخطار و تذكر از منحرف شدن اونها جلوي گيري كرده..نصف فعال بودن اين انجمن هم به خاطر ايشون هست عزيزم.

در ضمن كلا سايت مجازيه..سايت فعال نبود اونجوري كه شايسته ش بود،تصميم گرفتيم يه حركتي بكنيم كه سايت فعال بشه..حالا شما دو دستي چسبيدي به كلاه وزارت مهم نيست.موفق باشي.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
هوووم دوستان مشکل شما با منه من به شخصه اگه 10 نفر مثل پرسي و بيليز وآرشام تو دفترم بخوان که من برم و وزير عوض شه اينکارو ميکنم...فقط ميخوام بدونم کدوم وزیر به اندازه من سایت رو فعال کرد ؟

اشتباه میکنی کالین عزیز ؛
همونطور که با جو سایت آشنا هستی ، وقتی کوچکترین بحثی سر موردی پیش بیاد یا فعالیت کمی از طرف یکی از مسئولا صورت بگیره ، خیلی سریع تشویش ایجاد میشه و همه چیز به هم میریزه !
اگر من ، آرشام ، سیریوس یا هر کس دیگه ای با وزارت تو مخالف بود ، بهت رای نمیداد یا از وقتی که وزیر شدی باهات مخالفت میکرد و سراغ کودتا میرفت .
از اونجایی که مدتی نبودی و بعد از طرف یکسری از ملت گفته شد که خارج از کشور رفتی و معلوم نیست کی برگردی و اینها ، قرار شد ، بدون اینکه این تشویش ها توی سایت ایجاد بشه ، سیریوس که یکی از بهترین گزینه ها بعد از تو برای وزارت هست وزیر بشه و با در نظر داشتن برنامه های قبلی ای که برای وزارت ریختی اون رو اداره کنه .
از اونجایی که یکسری از اعضا که خیلی زود تحت تاثیر جو قرار میگیرن ، فکر کردن سیریوس میخواد بزور وزارت رو بگیره و مثلا کودتا کنه علیه وزیر ، رفتن سراغ پست زدن توی پیام امروز و نظر های ارزشی دادن توی شات باکس و یه سری موارد دیگه که مجبور کردن سیریوس رو تا سخت تر به این مسئله وزارت بپردازه و جدی تر صحبت کنه درباره این مورد .
اگر کسی با وزارت تو مخالف بود ، وارد کابین جدید وزارت نمیشد و ازت حمایت نمیکرد .
وزارت سیریوس هم با میل یکسری از اعضای فعال برای همین جلوگیری از تشویشات پیشنهاد شد ، نه با میل سیریوس و برای مخالفت با وزیر و کودتا کردن و یکسری موارد دیگه

در نتیجه هیچ مخالفتی از طرف اعضا با وزارت کالین کریوی وجود نداره ؛ در مورد سیریوس هم به نظر من هیچ کس دیگه ای نمیتونه معاون بهتری برای وزارت باشه و جدیتی که اون توی کار داره رو داشته باشه ، در نتیجه میخوام که با توجه به مواردی که بالا گفتم به این مورد نگاه کنی و بخاطر جو سازی یکسری عضوی که در حد عضو ! هم نیستن سیریوس رو از معاونت وزارت کنار نزنی .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
کلا ارتباط با وزير خوب بود...و ارتباط با شما مردم بهتر...و اي سيريوس از همين منبر بهت ميگم براي وزارت نقشه نکش و توبه کن که اصلا خوب نبود...هوووم برادر سيريوس من مريض بودم...ضمنا من خودم تضمينم...کسي هست غير اين بگه...چه تضميني براي فعاليت تو بيد برادر؟

اي آنتونين...همانا باشد که ما يک طرفدار مثل شما و گراپ و ديگر طرفداران داشته باشيم آنگاه از هزاران معاون توطئه گر حراس نداريم...گرچه آن يکي معاونمان استرس خيلي هم خوب است و خواستني... وکلا اکر با من قزوين ميامد...آنجا کمپاني درست مي نموديم...هيــــــــــــــــي چه بي ناموسي....کلا زنده باد طرفداران آسلام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آذر 1386 08:38
نمایش جزئیات
آفلاین
دالاهوف عزیز.

خیلی جدی گرفتی. وزارت کشور گل و بلبلمون که نیست!

صرفا اینکه کالین سه چهار تا پیام تو چتر بده و یه پست اینجا بزنه به معنی برگشت نیست. وزیر باید فعال باشه. فعالیت هم معنیش این نیست!!! فعال هم نباشه وزیر نیست!!!

کالین تا الان بیست و خورده ای روز بود توی رول پست نزده بود. آمار وحشتناکیه. ولی امیدوارم کسی که کلاه وزارت داره بیشتر تلاش کنه.
(متاسفانه مریضی و این صحبتا رو من به شخصه نمی تونم قبول کنم چون کالین روز 16 لاگین کرد ولی بعد حدودا بیست روز هیچ پستی نزد و رفت. لاگین کردن اندازه پست زدن سخته. مگر اینکه کس دیگه ای به جاش لاگین کرده باشه.)

===

کالین. حاجلایی!

مراتب دلخوریتو خوب تو چتر باکس نشون دادی. هممم. کلاه وزارتو در صورتی باید دو دستی تقدیم کنی که فعالیت نکنی. کسی بر علیهت کودتا نکنه چه تضمینی برا فعالیتت هست؟! فعالیت کن برادر. منتظرم. نکنی کلاهو می گیرما!

تیتر پیام امروز(خبر فوری!)
معاونت سیریوس بلک در هاله ای از ابهام...

=================

پی نوشت مهم: از استرجس پادمور همکار!!! اسبق یا فعلی عزیز هم ممنونم ... چراشم عاقلان دانند... ناظر اینجا باقی می مونی!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/9/21 8:40:19
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/9/21 8:42:26
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/9/21 8:43:00
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آذر 1386 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
من اگه فقط به چت باکس بسنده کردم و پشت بند گراپ پست نزدم دلیلش این بود که نمیدونستم کالین برمیگرده یا نه و خوب اگه برنمیگشت منطق اینجوری حکم میکرد که وزیر جدید انتخاب بشه ولی الان که شخص شخیص وزیر برگشته باید این ضرب المثل را آویز گوش کنیم که:" تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف"
علی ایحال همه میدونن که کالین هر موقع یه فعالیتی تو سایت کرده غوغا کرده تا اونجائی که تاریخ عضویت من کفاف میده و قسمتائی از فعالیتاش یادم میاد: وقتی برگشت و آسلامو و کلا رولو فعال کرد یه جنب و جوشی در سایت راه انداخت که به تبعش رنک بهترین نویسنده گوارای وجودش شد! بعدم که با صلاحیت تمام مدیر شد و با رای قاطع وزیر! خلاصه ابرقدرت سایت چه از لحاظ محبوبیت چه پشتوانه اعضا چه قدرت چه مدیریت و صلاحیت برگشته و دیگه نایب نیاز نداره.
زنده باد وزیر محبوب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آذر 1386 00:46
نمایش جزئیات
آفلاین
کالين وارد اتاقش مي شه...سيريوس رو صندلي کالين نشسته و داره کلاه وزارت رو مي کشه رو سرش...اما کلاه براش بزرگه و نمي تونه نفس بکشه!...
کالين:سيريوسسسس!
سيريوس:بله جناب وزير؟
کالين:همي چند بار بهت گفتم رو صندلي من نشين!اون کلاه رو از سرت بردار!
سيريوس:چيزه! نه!من نبودم!
کالين:خوب تو اخراجي!
سيريوس:ها؟من نه من!حالا خرج هري رو کي ميده؟
کالين:هري!
سيريوس:يعني من اخراج نيستم؟
سيريوس:يعني من وزيرم؟
سيريوس:خوب اين که حل شد...مرتيکه بي ناموس چرا همش ميگي هري؟
صداي گراپ از تو سوراخ گيلدي:آخه کالين هميشه هري دوست داشت...عکس هري همش نگاه کرد...هري خوب...هرمي بهتر...گيلدي در دسترس!
سيريوس:هووو تو سوراخ گيلدي چي کار مي کني گراپ؟
گراپ:هر جا سوراخ بود گيلدي بود خوب گراپ بود...هرمي بود ...رون نبود...کلاغ پر!
سيريوس رگ غيرتش مي زنه بالا ميپره رو کالين و به سري حرکات مشنگي نمايش ميده به اين شرح
کالين:
گراپ:اي بيمروت...تو کالين کشت!تو دل عاشق وي را خورد!...جاسم ....نور محمد!!!ببريدش...سيريوس کرد به وزير کتک!!!!سيريوس بايد رفت زندان ايالتي قزوين!
چند لحظه بعد گردانهاي جاسم و نور ممد سيريوس رو به زندان ايالتي قزوين مي برن!
عنوان روزنامه پيام امروز در فردا!!!!
سيريوس بلک براي توطئه در وزارت خانه از معاونت وزير خلع شد و 12 ساعت به زندان افتاد تا کنار گراپ بخوابد و سپس آزاد گشت!
معاون جديد وزير تا 3 روز ديگر آعلام مي گردد...کالين گفت:من به فرا سايت اعتقاد دارم ولي بيشتر به ايده ها!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/21 0:58:21
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: دوشنبه 19 آذر 1386 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خیلی ممنونم که به این مورد رسیدگی کردید جناب وزیر . در واقع برنامه ای که براش ندارم ، گفتم بر و بچه های قزوینی رو جمع کنیم توش دوره هم باشیم . یه سری صنعت و اینا هم مثل صنعت نوشابه سازی قزوین توش راه بندازیم لذت ببریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 18 آذر 1386 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین
میبینم که وزیر مردمی هشتپلکو شد و ...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 18 آذر 1386 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام منم دو تا پيشنهاد دارم .
پيشنهاد اول :
شما يك جايي داخل وزارت تاسيس كنين به اسم آزمايشگاه هسته اي كه در آنجا به غني كردن اورانيوم بپردازين و

انجام شدنی نیست !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1386/9/18 21:58:56