لرد سیاه از دور اتفاقاتی که می افتاد را نظاره میکرد ، با هر کلمه از حرف های بلیز ، بیشتر نگران میشد و بی حوصله ! لحظه به لحظه لبخند لرد گشاده تر میشد و احساس رضایت بیشتری وجودش را فرا میگرفت .
- خوب آقای ویزلی ، من با شما بحث های زیادی کردم ، میخواستم ببینم نتیجه اون خوابگاه مختلط بیناموسی که مجوزشو توی وزارت گرفته بودم چی شد ؟!
لحظات کوتاهی نگذشته بود که تنها چیزی که در وجود پرسی مملو شده بود شادی و نشاطی غیر قابل تصور بود ! با علاقه فراوان به کسی که این سوال را کرده بود نگاهی کرد و گفت : به به ! یادم نمیاد چنین بحثی کرده باشم با کسی ، ولی از این نظر به نظر من هیچ مشکلی وجود نداره ، شما میتونی هر چند تا خوابگاه مختلطی که مایلی توی وزارت احداث کنی ، یکی برای جادوگرا ، یکی برای ساحره ها یکی برای موجودات جادویی ، یکی برای کادر وزارت ... اصلا من شعارم اینه که هر چی از این خوابگاها بیشتر ، وزارت قدرتمند تر !

بلیز باری دیگر به حرف آمد و گفت : هوووم ، من یه مکانی مد نظرم هست که خیلی جالب هست و صد البته بدرد بخور ! بخشی برای ادای حاجات و قرض الحسنه بدون بهره شعبه آسلام ! مد نظرم هست که فکر میکنم اهمیت زیادی هم داشته باشه از نظر شما وجود چنین اماکنی !
باز هم تن پرسی لرزید ! چرا بیخیال چنین بخش هایی نمیشدند ، وزارت که جای پروراندن آسلام و مبارزه با غیر آسلام نبود ! برای اداره جادوگران و ساحره ها بود !
بارتی کراوچ :
در مورد اون پیام شخصی و نقد هم باید بگم که ، چون خواستی نقد کردم و در مورد اون علامت هم ، ( , ) در متون انگلیسی به کار میره و استفاده از اون در فارسی جالب نیست و باعث بد شدن چهره پست میشه !
مورگان الکتو :
با حضورت توی ستاد خوشحال کردی منو مورگان عزیز ، برادر من ... در مورد سوالت باید بگم که ، خودت یکی از افرادی هستی که مدت کمی اینجا فعالیت نداشتی و کاملا در جریان هستی و مطمئنا ایده هایی هم در این زمینه داری ، ولی خوب من نظر خودم رو میگم .
گروه های چهار گانه هاگوارتز از نظر من نقش خیلی ضعیفی در محدوده کل سایت دارن و فقط فعالیتشون مختص هاگوارتز هست .
گروه های اصلی سایت همونطور که اشاره کردی ، نقش بسیار مهمی در محدوده سایت دارند ، مثل مرگخواران ، محفلی ها ، الف دالی ها و ... از اهمیت خاصی برخوردارند ، چون در محدوده سایت ، وقتی رولی نوشته بشه ، کسی نمیگه اون رول رو یه گریفیندوری نوشته یا اسلیترینی ، چیزی که بهش توجه میشه این هست که فرد نویسنده مرگخوار هست ، محفلی هست یا ارتشی !
متاسفانه مشکل اصلی ای که گریبان گیر این گروه ها شده از نظر من مسئولینش هستند ، مسئول گروه مستقیما گروه رو اداره میکنه و اعمال و نظرهاش اهمیتی زیادی داره در گروه . وقتی که اون مسئول هر چند وقت یک بار عوض بشه و یا فرد جدیدی در کنار مسئولین قبلی بیاد ، باعث افت زیادی در کار این گروه ها میشه ، چون اولا نظر مسئول قبلی با نظر مسئول جدیدی که گذاشته شده تفاوت داره و بعد هم اینکه زمانی که مسئول جدیدی برای گروهی گذاشته میشه ، اون فرد زمان زیادی رو نیاز داره که با کار اون گروه آشنا بشه و بتونه اداره اون رو بدست بگیره ، پس وقتی با گروه آشنا نیست نمیتونه کاره خاصی بکنه و فقط به سوی عضو گیری میره !
مورد بعد در کار این گروه ها ، رفتار و کردار مسئولین گروه ها هست ، اینکه خود مسئول گروه هم به سوی رول نویسی بره و اینکه رفتارش در سایت هم اهمیت زیادی داره ... در گذشته مسئول گروه میومد ، رول هایی مینوشت که اعضای گروهش رو ترغیب به نوشتن میکرد و همه میدونیم که این اهمیت بالایی در فعالیت یک گروه داره ، مثلا زمانی که کوییرل بیاد با ما در رول نویسی توی تاپیک ها یا همین ستاد ها همکاری بکنه و بنویسه عده زیادی بالطبع میان و شرکت میکنن ، یا نمونه بارزش توی صندلی داغ گریفیندور ، با اعضای زیادی مصاحبه شد ، ولی وقتی مهمان برنامه هری پاتر شد ، اعضای بیشتری به سمت تاپیک اومدن و پست زدن و بازدید هم بالاتر رفت ، پس مدیر گروه نقش بسیار بالایی داره .
گفتی الان فعالیت این گروه ها مختص چت باکس شده ، این کاملا عادی هست ، وقتی مسئولین گروه ها میان توی چت باکس و به اصطلاح با دیگران کل کل میکنن ، میشه انتظار داشت که اعضای گروهش برن و با رول نویسی قدرتمند با گروه مقابل کل کل کنن ؟ این باعث میشه که به جای رول نویسی ما فقط سراغ بحث کردن های بی ارزش که در نهایت به سمت توهین میرن بریم ! فرهنگ این گروه ها بد جا افتاده توی سایت ، الان خیلی ها فکر میکنن که چون عضو محفل هستن ، باید توی چت باکس هر چی میخوان به مرگخوارا بگن یا بالعکس ، فکر نمیکنن اینها گروه های تفریحی هستن که فقط با رول شکوفا میشن ! مدتی پیش توی انجمن خصوصی مرگخواران تاپیکی زدم درباره رفتار مرگخواران و لرد سیاه در سایت و مطالبی عنوان شد درباره اینکه چطور مرگخواران و لرد توی سایت رفتار کنند تا ارزش گروه حفظ بشه ، باید گروه های دیگه هم چنین بخش هایی رو داشته باشند .
به نظره من در کل چیزی که اهمیت زیادی داره برای این گروه ها فرهنگ سازی توسط مسئولینش هست و ترغیب اعضا برای رول نویسی ، نه کل کل !
من در صورتی که به عنوان وزیر انتخاب بشم ، اولا وارد گفتگوی مفصلی با مدیران انجمن میشم برای مسئولین گروه ها ، یکسری فکر میکنند کسی که سابقه بیشتری داره مثلا توی مرگخواران ، پس حتما لرد بهتری میشه یا کسی که بیشتر توی چشم بوده لرده موفق تری خواهد بود ! ما لرد هایی داشتیم که فعالیت خیلی زیادی داشتند ولی موفق نبودند ، مدتی پیش بلاتریکس لسترنج عزیز که من خیلی کم با فعالیتش توی مرگخوارا آشنا بودم لرد شد و الان میبینیم که یکی از موفق ترین لرد ها بوده ، نمیگه بریزید و فعالیت کنید یا کل کل کنید با هم توی چت باکس ! ماموریت میده و خودش رول میزنه ، و باعث میشه نیاز نباشه به کسی بگه فعالیت کن و خود افراد جذب میشن ! من صحبت میکنم با مدیران که افرادی که توانایی بالایی برای رسیدگی به گروه ها دارند مثل لرد فعلی که من هم خیلی دوستش دارم روی کار بیان .
مورد بعد این هست که یکسری جنگ هایی ترتیب میدم و توی اون ها از مرگخواران ، محفل ، الف دال ، اوباش ، وایت تورنادو ، اتحاد اسلیترین ، هافلپافی های اصیل و ... دعوت میکنیم تا با هم مبارزه کنن بصورت رول ، با مواردی که به عنوان جوایز ازشون یاد میشه ، اون ها رو ترغیب میکنیم ؛ هر دو هفته یک بار بهترین مرگخوار ، محفلی ، الف دالی و اوباش رو انتخاب میکنیم ، پست هاشون رو با کمک کادر اجرایی وزارت سحر و جادو به بهترین شکل ممکن نقد میکنیم و خیلی کار های دیگه !
شاید از نظر عده ای مسخره باشه فعال کردن این گروه ها مثلا با انتخاب بهترین هاشون در هر دو هفته ! ولی تاثیر خیلی شگفت انگیزی داره ، من خودم یک زمان برای فعالیت توی مرگخوارا علاقه زیادی داشتم به بهترین مرگخوار شدن و همه سعیم رو میکردم تا توی انتخابات باشم و وقتی چند بار انتخاب شدم ، واقعا انرژی عجیبی برای فعالیت بیشتر گرفتم . ما برای فعال کردن این گروه ها به کاره خاص یا خارق العاده ای نیاز ندارم ، همین مواردی که مطرح کردم ، حاصل تجربه سه چهار سال فعالیت مستمر توی این گروه ها هست .
موفق باشی دوست قدیمی
موفق باشید
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اگه شما ملت جادوگر و ساحره موافق باشید چرا که نه ؟
بیا بقلم پسرم . خیلی دوسِت دار ...
کجا داری می یای ؟ جمع کن خودتو مرگخوار نفهم .