جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام
می خواستم ببینم علاوه بر این که من یا یک سری دیگر از دوستان در خواست تدریس برای کلاس معجون سازی رو دادیم چرا شما استادی برای این ترم انتخاب نکرده اید ؟
شاید شما شایستگی در کسانی که در خواست دادند ندیدید!
یه سوال دیگر چرا بعضی از اساتید باید دو رشته را تدریس کنند ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟

ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 09:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ،

لیست تیم کوییدیچ گروه ریونکلاو

مهاجمان : آلفرد بلک ، لونا لاوگود ، تره ور

مدافعان : فلور دلاکور ، وینکی

جستجو گر : چو چانگ

دروازه بان : گابریل دلاکور

ذخیره : دورنت دایلیس ، فنگ

کاپیتان : گابریل دلاکور

داور های ریونکلاو

سرافینا

معاونه چیه! همون !

راجر دیویس

لطفا یک داور معرفی کنید !
یه دونه معرفی کردم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/3/24 10:06:26
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/3/24 16:24:09
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/3/24 21:48:54
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/3/24 21:54:03
[b]دیگه ب
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 08:27
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
من یک سوال داشتم.
من می تونم تعلیم یک درس رو قبول کنم؟
اگر می شه می خواستم درس پرواز و کوییدیچ رو درس بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی ساز معروف
چوب می خوای؟
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من قبلا واسه درس آموزش جادوی سیاه تخصصی درخواست دادم الان می خوام واسه درس آموزش دوئل هم در خواست بدم البته اولویتم واسه آموزش جادوی سیاه تخصصی هست مرسی
بای بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
.برای
.......کلاس
...............های
.....................هاگوارتز
................................ثبت
......................................نــام
............................................می کنیم
........................................................!!!!!

برای کلاسها باید توی دفتر ثبت نام پست بزنید ! این پست به زودی پاک میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/3/24 8:45:42
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

در رابطه با بحث کنترل آی پی :

شما عضو ایفای نقش هستی و در کلاس ها شرکت میکنید اگر در کلاسی مشاهده کردید پستی شبیه به همدیگه هستش میتونید اطلاع بدید که پست و آی پی بررسی بشه !
تابستون هستش و مطمئنا سر خیلی از اعضا شلوغ !
بله اتفاقات ترم پیش رو دقیقا به یاد دارم و قصد دارم این اتفاقات به وجود نیاد پس با کوچکترین شکی اقدامات لازم به عمل میاد !

نقل قول:

یک سوال داشتم !

میشه برای تیم های کوییدیچ بازیکن مجازی انتخاب کرد ! خودت احتمالا میدونی که ریون چهار تا عضو به زور داره که از این تعداد کم فوقش سه تاشون فعالن ! من یا برای ارائه دادن ترکیب تیم زمان بیشتری لازم دارم ، یا اگه میشه بشه که حداقل یه بازی کن مجازی داشته باشیم ؛ چون اگرم اسم کسی رو بنویسیم و بازی نکنه ، امتیاز از دست می دیم ! ممنون.

شما تا تاریخ اعلام شده فرصت دارید لیست تیم رو با کمبودهاش اعلام نمایید . یک صحبتی در مورد یار مجازی بکنم اونم اینه که امتیاز شما اگر به طور مثال با 7 یار میشود مثلا 70 با یار مجازی 60 امتیاز کسب میکنید ! پس همین طوری از دور رقابت حذف میشید .
من نمیتونم مهلت رو تمدید کنم همین طوری هم کمی برنامه ریزیم به هم ریخت !

شما لیست خودتون رو اعلام کنید در صورتی که کمبودی وجود داشت شرایطی خاص اعلام میشود برای شما !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/3/23 20:34:41
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 18:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

عذر میخوام که یک پست دیگه ارسال میکنم !

نقل قول:
این حرف رو چه کسی زده ؟

یه مدت مدیران سایت هایی با سیستم زوپس که راحت تر و سریعتر آی پی رو نمایش میده و در دید هست ، اعتقادشون این بود که هر دو آی پی ای که یکسان باشه و شبیه به هم ! برای یک فرد خاصی هست ! ولی الان اصلا نمیشه این حرف رو زد ! چون با توجه به گستردگی بسیار بالای !! ایران آی پی هایی که به چندین نفر اختصاص داده میشن هم یکی هستن !

لازم ديدم اين نكته رو ياد آوري كنم.چون گويا پرسي در عرض چند ثانيه و عبور از يه سايت به اينجا اين نكته رو فراموش كرده است.

موفق باشيد.

فقط در جهت سر در گم نشدن مدیر اینکه من این حرف رو درباره آی پی در یک سایت دیگه زدم که آلبوس اینجا کپیش کرده و اینکه کلا فکر نکنید از آسمون اومده !

آلبوس عزیز ، وقتی میخوای پست من رو کپی کنی ، کامل کپی کن ! در ادامه نوشتم :
نقل قول:
فقط در صورتی میشه به اینکه دو نفر با یک آی پی ، در واقع یک نفر هستن ، این هست که شباهتی در فعالیت و پست هاشون دیده بشه و صرفا نمیشه به آی پی اکتفا کرد ، تفاوتی نداره که چه سیستمی برای سایت استفاده میشه !

من اینجا کماکان مثل خودت توی همه بخشها بودم و وقتی پستی رو بخونم و آی پی ها رو ببینم کاملا متوجه میشم که این دو پست با یک آی پی نوشته یک نفر هست یا دو نفر یا ده نفر !

هر ناظر انجمنی هم فکر میکنه در این حد بدونه و اینکه اگر رسیدگی نمیکنه به دلایل کاملا شخصی هست ، نه به این خاطر که ... !

ممنون
بحثی نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ،

یک سوال داشتم !

میشه برای تیم های کوییدیچ بازیکن مجازی انتخاب کرد ! خودت احتمالا میدونی که ریون چهار تا عضو به زور داره که از این تعداد کم فوقش سه تاشون فعالن ! من یا برای ارائه دادن ترکیب تیم زمان بیشتری لازم دارم ، یا اگه میشه بشه که حداقل یه بازی کن مجازی داشته باشیم ؛ چون اگرم اسم کسی رو بنویسیم و بازی نکنه ، امتیاز از دست می دیم ! ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ا توجه به اتفاقات !! ترم پیش ! از مدیر مدرسه و در مدتی که نیست از شخصی که به جاش کار میکنه درخواستم این هست که دقیقا آی پی همه پست هایی که در هاگوارتز میخوره رو چک کنه .

این حرف رو چه کسی زده ؟

یه مدت مدیران سایت هایی با سیستم زوپس که راحت تر و سریعتر آی پی رو نمایش میده و در دید هست ، اعتقادشون این بود که هر دو آی پی ای که یکسان باشه و شبیه به هم ! برای یک فرد خاصی هست ! ولی الان اصلا نمیشه این حرف رو زد ! چون با توجه به گستردگی بسیار بالای !! ایران آی پی هایی که به چندین نفر اختصاص داده میشن هم یکی هستن !

لازم ديدم اين نكته رو ياد آوري كنم.چون گويا پرسي در عرض چند ثانيه و عبور از يه سايت به اينجا اين نكته رو فراموش كرده است.

موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1387 12:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به اتفاقات !! ترم پیش ! از مدیر مدرسه و در مدتی که نیست از شخصی که به جاش کار میکنه درخواستم این هست که دقیقا آی پی همه پست هایی که در هاگوارتز میخوره رو چک کنه . ترم پیش با توجه به بحث هایی که در این مورد شد رسیدگی ای از طرف مدیر مدرسه و مدیران انجمن صورت نگرفت و نمیخوایم که این ترم هم دوباره این اتفاق بیفته ، بهتره از همین ابتدا رسیدگی بشه ، در مورد همه گروه ها !

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری