ساعت 23 و 24 دقیقه است اینجا هاگزمید صدای جادوگران !
خلاصه ی اخبار :
آخرین زنگ مدارس در این سال تحصیلی زده شد ! به عبارتی دیگر تابستان آمد !
آیا با فرا رسیدن تابستان اوضاع سایت سر و سامان پیدا میکند !؟
تولیدی آماندا لانگ باتم کلاه بافتنی ها و دستکش زمسانی های خود را به حراج رسانید !!!
--------------------------------------------
با سلام خدمت شما شنوندگان محترم . مفتخریم ( مفتی مفتی خریم !!!
) به اطلاع شما عزیزان برسانیم :دیروز همسایه های اطراف هاگوارتز ، مدرسه بزرگ علوم و فنون جادوگری اعلام کردند که هاگوارتز به صدا در آمد !!!
با پراکنده شدن این شایعه به سرعت برق و باد در میان ملت جادوگر کارآگاه های ویژه وزارت سحر و جادو برای پیگیری به آلبوس دامبلدور مراجعه کردند . اما در بهت و تعجب بسیار ، از آقای فیلچ ، جاروکش و سرایدار هاگوارتز شنیدند که آلبوس دامبلدور برای تعطیلات تابستانی در جزایر هاوایی مشغول استراحتند !
بدین ترتیب اعلام شد که تابستان فرا رسیده !
میان برنامه !
کلیپ : تابستونه وقت شادی و خنده ، بچه ها توی کوچه گرم بازی مثل چند تا چرنده !!!
ادامه اخبار !
با تو جه به این مطلب که تابستان برای اکثر اعضای جادوگران آغاز شده ( این آمار قطعی نیست ! ) شاید بعضی از شما در این پندارید که آیا اوضاع سایت بهبود خواهد یافت ؟!
آیا اعضای قدیمی تر باز خواهند گشت !؟ آیا اعضایی با فعالیت بی نهایت از پشت تام و جری* پدید خواهند آمد !؟
به امید آن روز که باز هم در جادوگران ترافیک سنگین به وجود آید !
آماندا لانگ باتم به مناسبت فرا رسیدن تابستان قیمت شال و کلاه و دستکش های بافتنی اش را 1 درصد تخفیف داد . این قیمت بی نظیر است !
کودکان و نوجوانان به هنگام بازی در کوچه و خیابان ها میتوانند از این کلاه و دستکش و شال استفاده کنند تا خدایی ناکرده دچار بیماری کشنده « سرما خوردگی » نشوند !!!
شنوندگان عزیز ! به امید مورد توجه واقع شدن مطالب این بخش از اخبار و آگاهی هر چه بیشتر شما عزیزان از آنچه در اینجا میگذرد !
شب خوش !
دید دیریـــــــــــــــــــــــد ! دینگ !
دوست عزيز..يه خبر كه نقد نميخواد.يه خبر فرستادي ديگه!ولي يه سري نكات رو بهت ميگم همينجا:
اولا كه اينجا راديو محفله،چجوري از هاگزميد اخبار رو پخش ميكني؟صدا از اينجا باشه،يه گزارشگر به نمايندگي اونجا نه اينكه كل برنامه بره اونجا!
دوم اينكه رولت بهم ريخته بود.بهتره كه حداقل بخش هاي مختلف رو بولد كني تا مشخص تر بشه و ظاهر پستت هم قشنگ تر بشه.همين از خبر نميشه نكات بيشتري گفت!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

بــــــــــلا!....بــــــــــــــلا!.....بيا اينو خفش كن!

.یک روز به خانه نیشسته بودیم،تخمنه میشکوندیم،تلفنم زنگ زد،تلفونو برداشتم گفتم: کیسته؟گفتش:مرلین هسته.اااا...من نمیتونم یه گاز روشن کنم،تو میتونی؟گفتم:ها،میتونم،خلاصه یه تاکسی دربس گرفتیمو رفتیم اونجا و گازو اا روشن کردیم.از اونجا هم اسکورت اومدیم پیش شما،ببینم خوبی خوشی در سلامتی کامل به سر می بری...هو؟

راه می رفتند وسعی می کردند قیافه ی خودشون رو اینطوری
خفن نشون بدند تا دخترای خوشکل رو جذب کنند تا از این پیاده روی به نحو احسنت استفاده شه و دو سه تا شماره تلفن بدند و بگیرند.