جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

28 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
27 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387 02:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی باحال بود!

توصیه های جالبی کردی!
در مورد تغییر شخصیت و گروه کاملا باهات موافقم.

ودر کل خیلی باحال بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی ویزلی زیر ذره بین

نقل قول:
شلیل یه عبارت بیناموسی و پسرانه

کجاش پسرانه است نه جناب دخترانه هم هست ( ستاد جلوگیری از تحریف عبارات بی ناموسی )

نقل قول:
راستش فعالترین اعضای سایت پسر ها هستند

هوم ! این جواب ایهام داره ! از چه لحاظ فعالن !

نقل قول:
گراوپ

نقل قول:
! بیا چند تا آواتار سیفیت میفیت از پسرا دارم ، اینا رو بزار تو آواتارت حال کن ، تازشم ، اصلا به اخطار مدیرا توجه نکن ، اینا ارزشش بیشتر از بلاک شدنه

نقل قول:
خطایی انجام دادن که نه حاضر شدن عذر خواهی کنن بابتش و نه اینکه بیخیالش بشن ! اشکال از اونها بود و میتونست با یه عذرخواهی ساده تموم بشه و ما اونا رو الان پیش خودمون داشته باشیم و چه بسا به جای شمایی که سوال کردید یکی از اونا سوال میکرد

اینه که میگم پرسی تغییر کرده ها قبلنا دنبال یه مدیر بوده که یکی بزنی تو گوشش ولی حالا دنبال یه مدیری که ...... ( خطر بلاک )

نقل قول:
می دونستی بارتی پسره

بیهو ... دیدی این مساله بسی بسیار غامضه ! راستی بارتی که خودش هی بوق میزد که پسره ! آخه کدوم دختر میاد بهت پی ام بده !!

نقل قول:
این دیگه هنره نویسنده مسخرست که پرسی رو زده مو قرمز کرده بوقی ! عوض اینکه سیفیتی بلوندی چیزی بکنه

بله بله .. این مساله ای پیچیده است که فقط بروبچ بی ناموسی نویس سابق قابل به درکشن .... مختصر بگم .. اگه رولینگ پرسی رو سیفیت میکرد .. اون وقت احتمال داشت جای هری رو بگیر :poser:

نقل قول:
ولی یه شلیل فروشی این طرفا هست

کجاست .. کجا . .فقط بگو .. یکی به من بگه

نقل قول:
عمامه کوییرل

اون که بو میده

نقل قول:
اگه یک میمون مذکر و یک متصدی زیبا و خوش صدا باشه کدومشون رو انتخاب می کنی

کی این سوالو پرسید ... هوم .. فکر کنم ضریب بیناموسیش زیر صفره

نقل قول:
چرا با پرسی 1 سال قبل و قبل تر از اون این قدر تغییر کردی ؟ اون موقع اخلاقت خیلی بیخود بود و غیر قابل تحمل بودی ولی الان اثری از اون پرسی (آرش) نیست ؟ می تونی دلیلشو بنویسی !

من جوابمو نگرفتم .. اصلا اماکن نداره محدود به همین چیزا که گفتی باشه !!!!!!!

نقل قول:
نظرت در مورد مهمان بعدی برنامه چی هست

پرسی جان .. پرسیده شد نظرت ؟!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

نقل قول:
قبل از هر چیز باید بگم که بی ناموسی نویسی یا نوشته ی اروتیک یک لحن ادبی مجزا نیست بلکه صرفاً یک موضوعه که می شه در قالب طنز یا جدی به نگارش درش آورد

اگه پرسی واقعا اروتیک می نوشت که جادوگران یه هفته ای به بوق می رفت! ( این شامل تخته شدن در سایت و آرشاد و زندانی شدن عله میشه!!) چیزی که الان نوشته میشه یک هزارم یک نوشته ی اروتیک رو هم نداره!!!

عملا بینامویس نویسی یه نوع طرز نوشتن که تولدش در جادوگران بوده.!!

نقل قول:
سیریوس بلک : فعالیتش رو دوست ندارم ، رفتارش مناسب نیست توی انجمن تحت نظارتش و خودش رو دست بالا میگیره عموما . یکی از اعضای قدیمی ما هست که میتونه نقش مهمی توی بهتر شدن انجمن داشته باشه ، ولی فعلا که سعی نمیکنه در این مورد .

این هم جالب بود. از نظر من هم ،شخصیت هدویگ هم فعالیت بیشتری داشت و هم خودمونی تر بود و درسته که در اون موقع ناظر انجمن نبود ولی من که خیلی ازش خوشم میومد.

پیشنهاد می کنم که مهمان بعدی برنامه چوچانگ باشه.

ممنان...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/4/14 16:57:35
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
این پرسی ویزلی با هافل مشکل نداره همش صحنه‌سازیه کلی هم این و دنیس با هم کاسه زیر نیم‌کاسه می‌ذارن و اهم اوهوم!

من ؟ دنیس ؟ هافل ؟ بیناموسی ؟
برو باو ! هیچ کاسه و اینایی هم نیست ، تازه این حرفای بیناموسی چیه اینجا میزنی تو بوقی صحنه چیه ؟ هان هان ؟

نقل قول:
راجع به چیورون و نظارتم که چیزی نمی‌گم دیگه نظرتو گفتی نمی‌خوام بزنم تو ذوقت!

هووم ، نظره من اون بود که گفتم و فکر نمیکنم اشتباهی هم بوده باشه توش ! مگر اینکه تو بخوای چیزی رو توجیه کنی ، وگرنه واقعیت همین هست !

در مورد مهمان بعدی هم ، در اولین فرصت بعد از هماهنگی های لازمه ! اعلام میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 13 تیر 1387 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
یه نکته‌ای رو متذکر بشم من اینجا.

این پرسی ویزلی با هافل مشکل نداره همش صحنه‌سازیه کلی هم این و دنیس با هم کاسه زیر نیم‌کاسه می‌ذارن و اهم اوهوم!

راجع به چیورون و نظارتم که چیزی نمی‌گم دیگه نظرتو گفتی نمی‌خوام بزنم تو ذوقت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: پنجشنبه 13 تیر 1387 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
توی یک پست جا نشد !

سوالات اعضا

چرا کسایی های که باهاشون مصاحبه می کنی(قلم پر) پسرند و تا اون جایی که من مصاحبه ها رو دنبال کردم با دخترا مصاحبه نمی کنی؟ آیا قصد اینو داری بعدا از دخترا هم دعوت کنی؟ یا همین روال مرد سالاری! رو ادامه می دی؟

آقا این سوال ایهام داره من جواب نمیدم

راستش فعالترین اعضای سایت پسر ها هستند و دختر فعال کمتر پیدا میشه و اعضا هم اصولا بهترین ها رو میخوان که دعوت بشه ! ولی چشم ، از دختر ها هم دعوت میکنیم ! اصلا مهمون بعدی برنامه دختر هست ! خوبه ؟

تازه این ملت آدم ترغیب میکنن ! این دامبلدور ! هی میگه پسر سیفیت میفیت بیار لذت ببریم دختر چیه

پرسی ویزلی رو تو یه جمله تعریف کن !

کسی که به جادوگران عشق میورزه و هدفش بهتر شدنش هست !

پرسی ویزلی برای آیندش تو سایت چه برنامه ای داره ؟

برنامه ای که داره این هست که از انجمن ها یه آرشیو قوی بسازه و از تالار اسرار و اصلی شروع کرده

به نظرت از 3143 تعداد پستی که زدی چند تاش روله ؟

نمیدونم ! بشمرید بعد بگید پستمو ویرایش کنم بزنم

خودت رول رو یاد گرفتی ؟ یا اینکه پستای افراد بزرگ زمان خودتو خوندی تا حرفه ای شدی ؟ پست کیا رو خوندی ؟

هووم ، فکر میکنم خودم یاد گرفتم ! به مرور زمان تلاشمو بیشتر کردم و از اون اعضایی نبودم که روزی ده تا رول بزنم و عین هم باشن ! هفته ای یکی زدم و سعی کردم بهتر از قبل باشه

عامل موفقیت خودت تو سایت رو چی می دونی ؟

تلاش خیلی زیاد

تا حالا به چند لرد خدمت کردی ؟

در زمان لرد ها بودم ولی خوب از زمان لوسیوس مالفوی اومدم و بعد هم که گراوپ و ایوان و دراکو و الان هم که بلاتریکس

به نظرت کدوم مرگخوار زود پیشرفت کرد ؟ (تا اونجایی که دیدی)

هیچکدوم ! همشون عینه همن

چه چیزی در مرگخواران دیدی که در محفل ندیدی ؟ (چرا عضو محفل شدی ؟)

دلیل اولیم برای ورود به مرگخواران این بود که نمیخواستم به جمعی وارد بشم که اعضای زیادی داره و معیارم یه گروه تک بود ، همینطور علاقه ای به کمک به دیگران نداشتم و کشت و کشتار و سیاهی رو ترجیح میدادم ... الان هم که وضع محفل افتضاح هست و سالهاست که قراره ناظرینش تلاش کنن برای بهتر شدنش !

چند بار تا به حال بلاک شدی ؟

شش هفت بار

نظرت در مورد شيرموز؟ شيرموز رو تعريف كن!

شیرموز عبارت است از آبی که به دلایلی به رنگ سفید در آمده و بس خوش طعم و عطر است نظره خوبی دارم ، آی لاو شیرموز

پسر آواتارت خيلي سيفيده! ميشه بديش من؟!

باب این حال نمیده که حیوونه ! بیا چند تا آواتار سیفیت میفیت از پسرا دارم ، اینا رو بزار تو آواتارت حال کن ، تازشم ، اصلا به اخطار مدیرا توجه نکن ، اینا ارزشش بیشتر از بلاک شدنه

مدتی که در گریفندور بودم و تالار رو دیدم متوجه شدم پرسی ویزلی از بهترین های گریفه.پس چرا تاحالا ناظر گریف نشده؟ خیلی براش زحمت کشیده اما...؟

کی گفته که پرسی ویزلی ناظر گریفیندور نشده ؟! جواب اما رو هم نمیدونم چیه والا !

پرسی ویزلی..اکثر اوقات برای مسنجر وقت نداری.چرا؟

کارهام زیاده و دلیل اینکه میام مسنجر کارهای مهم هست نه چت روزمره ، و برای درد و دل وقت ندارم ، نه سوالات و مشکلات و اینها ! یه سری اد میکنن میگن بیا حرف بزنیم و تعریف کن و اینا که وقت نمیکنم !

اوایل می خواستی با شناسه پرسی ویزلی به گروه دیگه ای بری که اجازش رو بهت ندادن و تو هم اعتراض کردی.می تونی توضیح بدی چرا ؟

یه اعتراض بی مورد بود ، میدونستم که پرسی ویزلی توی گریفیندور هست ولی خوب چون اون موقع چند نفر تغییر گروه دادن منم اعتراض کردم و دیگه پیش رو نگرفتم ! ولی خوب شاید اگر پرسی ویزلی تغییر گروه میداد خیلی از اتفاقات الان نمیفتاد و وضع برعکس میشد !

نظرت در مورد دوستانی که چند وقت پیش سایت رو ترک کردن چیه؟

نظر خاصی ندارم چون قبلا هم زیاد در این مورد بحث کردم ... خطایی انجام دادن که نه حاضر شدن عذر خواهی کنن بابتش و نه اینکه بیخیالش بشن ! اشکال از اونها بود و میتونست با یه عذرخواهی ساده تموم بشه و ما اونا رو الان پیش خودمون داشته باشیم و چه بسا به جای شمایی که سوال کردید یکی از اونا سوال میکرد !

چقدر قانون مند و پایبند قوانین هستی ؟

فکر کنم دیگه باید اینو متوجه شده باشید ! توی محیط اینترنت زیاد ! ولی بیرون اصلا !

می دونستی بارتی پسره ؟! اگر اره که هیچی ولی اگه نه وقتی فهمیدی که واکنشی نشون دادی؟

آره ! راستش هیچکسی نتونست مثل من با چند تا هویت توی چند تا گروه بره و کسی رد یابیش نکنه ! همه ضایع بازی در آوردن ! بعد از فهمیدن هم تغییری نکرد ، فقط باهاش راحت تر شدم ، چون زیاد نمیشه با دختر راحت بود !

کلا سیفید بودن رو در چی میبینی؟

خیلی چیزا ! ولی دنیل رادکلیف

برای این که در کلاس های دامبول حضور پیدا کرد حتما نیاز به موز هستش یا نه؟

نه عزیزم ! نمیدونم چرا همه چیزو انقدر تجملاتی میکنید شماها ! با یه لیوان آبم میشه حضور پیدا کرد :ygrin;

چرا پرسی با اینکه خودش قرمزه از سیفید میفیدا خوشش میاد؟

این دیگه هنره نویسنده مسخرست که پرسی رو زده مو قرمز کرده بوقی ! عوض اینکه سیفیتی بلوندی چیزی بکنه اون موقع مدیر اصلی سایت پرسی ویزلی رو بر میداشت نه هری پاتر

ودر آخر اینکه آیا تو خونتون به یک میوه فروشی نزدیک هستش یا نه ؟

میوه فروشی که نه ! ولی یه شلیل فروشی این طرفا هست

اگه یک میمون مذکر و یک متصدی زیبا و خوش صدا باشه کدومشون رو انتخاب می کنی؟

متصدی زیبا و خوش صدا

پرسی ویزلی چرا کم پست میزنه و اگر میزنه چرا رول نیست؟ می ترسه؟

پرسی ویزلی توی این هفته هشتاد پست زده ! کم ؟!
پست های رول هم میزنه ولی خوب چون سرش شلوغ هست کمتر میتونه این کارو انجام بده ، ولی خوب از چیزی نمیترسه !

من عاشق بی ناموسیم ... ولی مثل اینکه فقط تو عاشق پسرای سیفیتی ... چرا؟

من عاشق چیزیم که بیشتر در دسترس باشه و راحت تر بشه بدستش آورد ، حالا میخواد دامبلدور باشه یا عمامه کوییرل

تو مصاحبه اي كه فكر كنم تو خبرنامه شماره 9 باهات شده بود،گفته بودي كه من معمولا هر پستي تو جادوگران زده مي شه رو مي خونم! هدفت از اين كار چيه؟ خسته نمي شي؟

یکی که فعالیت داره ، باید در جریان امور همه انجمنا باشه ! و گرنه فعالیت که به روزی صد تا پست زدن نیست

طولاني ترين مدتي كه نتونستي آنلاين شي تو جادوگران چه قدر بوده؟

یه هفته !

من نمي دونم واسه وبمستر شدن چه شرط هايي لازمه! چرا تو با اين همه سابقه درخشان هنوز ناظري؟

یکی از اونها سن 18 سال تمام هست ! ولی خب ، علاقه ای به وبمستر شدن ندارم و همین نظارت هم برای دسترسی بیشتر به اهدافم هست کارم تموم بشه اینم استعفا میدم

چرا با پرسی 1 سال قبل و قبل تر از اون این قدر تغییر کردی ؟ اون موقع اخلاقت خیلی بیخود بود و غیر قابل تحمل بودی ولی الان اثری از اون پرسی (آرش) نیست ؟ می تونی دلیلشو بنویسی !

به این خاطر که اون موقع خیلی کم تر توی جو اعضا بودم و فقط کلا آشناییم محدود به پیام شخصی بود و چت نمیکردم ! نمیدونم دیگه ! شاید به این خاطر بود که کمتر توی جریان بودم

میخواستم بگم چرا انقدر برای هاگوارتز حرص میخوری؟

برای اینکه فعالیت زیادی کردیم و میخوایم به نتیجه برسیم

اولین امضات چی بود؟

تا عشق و امیدی هست چه باک از بوسه دیوانه سازان ؟!

اولین تاپیکت چی بود؟

بهترین مسابقات هری پاتری با بهترین امتیازات که خیلی زود گرفت و یکی از فعالترین تاپیک ها شد

اگر یه بار از اول فرصت پیدا کنی با پرسی ویزلی فعالیت کنی از اول ( همون اوایل عضویتت ) بازم همینطور می ساختیش که الان هست ؟

صد در صد ! این پرسی همون چیزی هست که روز اولی که اومدم جادوگران انتظارش رو داشتم

من هنوز یه سوال پاسخ نداد دارم و اون اینه که شلیل چیه؟ توضیح رو کامل بده !

شلیل یه عبارت بیناموسی و پسرانه ! هست که اولین بار توی خوابگاه مختلط کارمندان واردش کردیم و رول های زیادی حولش خورده شد ! توضیح بیشتر میخوای ، پیام شخصی بده

اما نظرت درباره ی آلفرد بلک چیه ؟

هووم ، نظر خاصی ندارم ، میتونست خیلی زودتر جا بیفته و فعال تر باشه و مسئولیت های بیشتری داشته باشه ! نباید تغییر گروه میداد ! راستش من اصلا با کسایی که تغییر گروه میدن از هر گروهی مشکل دارم ! توضیحش رو هم بالا دادم که چقدر این کار بی ارزش و مسخره هست

نظرت در مورد مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

آلبوس سوروس پاتر

اوووه ! بالاخره تموم شد ! البته نمیتونم بگم خسته کننده تر از طرح سوالات جواب دادن ولی خوب ! از ساعت 12 دارم جواب میدم تا الان ! شاید خیلی طولانی نوشتم ، ولی برای کسی که میخواد با من از هر نظر بیشتر آشنا بشه مفید خواهد بود !

بازم ممنون از لیلی عزیز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 13 تیر 1387 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با اینکه مصاحبه برایش چیز جدیدی نبود ، ولی نمیتوانست نگرانی اش را پنهان کند ؛ شاید خودش قبلا مصاحبه انجام داده بود ، ولی تصور میکرد مصاحبه خودش جالب از آب در نمی آید ! بدون توجه به افرادی که روی صندلی های سالن مصاحبه نشسته بودند و قلم پر هایشان را که برای یادداشت موارد اصلی مصاحبه نیاز بود می مکیدند ، به بالای سالن حرکت کرد و روی صندلی فکسنی ای که قبلا لیلی اوانز تعبیه کرده بود ، معذب نشست .

- امممم ... فکر میکنم آماده ای ! شروع کنیم ؟

- هوووم ... شروع کنیم ! فقط یه سوالی پیش میاد برام !

- بپرس ؟!

- چطور جواب بدم ؟ جدی ، شوخی ! کامل ، ناقص ؟!

لبخندی زد و در حالی که سعی میکرد سوالاتش را دسته بندی کند رو به پرسی گفت : هر طوری که دوست داری ... اگر فکر میکنی کامل باید مطلبی رو بگی بگو ، جدی و شوخی بودنش هم فکر میکنم مربوط به سوال باشه که خودت باید متوجه بشی چطوری .

- باشه ! بپرس

1- قبل از هر چیز یه بیوگرافی از خودت بگو. اسم، سن، تحصیلات، محل زندگی و هر چیز دیگه ای که لازم می دونی.

آرش هستم ... 30 اردیبهشت رفتم توی 17 سال ، در حال حاضرم میرم سوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک تحصیل میکنم . در مورد محل زندگیم اینکه محل زندگی ما با توجه به حضور آشنایان و دوستان و اینا متغییر میشه که خیلیم لذت بخش و ایناس ... در حال حاضر دهکده المپیک هستیم .

2- طبق روند مصاحبه های خودت، در مورد نحوه ی آشناییت با هری پاتر و جادوگران توضیح بده

خسته کننده بود آشناییم با هری پاتر ، اینم بگم که این سوال برای عموم ملت خیلی خسته کننده هست ، پس کشش نمیدم . فکر میکنم پنج سال پیش بود که هری پاتر و سنگ جادو رو تلویزیون نشون داد و منم همون موقع بود که کامپیوتر خریدم و کار با اینترنت رو یاد گرفتم ، اینطوری شد که رفتم سرچ کردم و هر چی سایت هری پاتری اومد رفتم توش عضو شدم ، جادوگرانم اوایل کارش بود که آشنا شدم باهاش ، البته خیلی خسته کننده رسید به نظرم و منم بیخیالش شدم و رفتم سراغ سایتای دیگه تا اینکه دوباره با شناسه تام ریدل و بعدش پرسی ویزلی اومدم توی سایت ! راستش به نظرم خیلی مسخره بود که یه عضو علافی پیدا بشه و 300 تا پست بخواد بزنه ، اونم در مورد هری پاتر

3- تا اونجایی که من می دونم قبلاً شناسه های مختلفی داشتی، چرا پرسی ویزلی؟! چی شد که نهایتاً با این شناسه توی سایت موندگار شدی؟

هووم ، خیلی ها فکر میکردند شخصیت زیاد داشته باشی موفق تری ! اینکه سوژه برای رول کم نمیاری و این حرفا ! البته من فقط دو سه بار کلی تغییر شخصیت دادم ، بقیش شخصیت های مخفی بود که کسی هم نمیدونست منم و مثل ملت الانم نبود که دو تا شناسه باز میکنن همه میفهمن ،اون موقع من تو هر گروه با ده تا شخصیت فعالیت مفید میکردمم خودمم نمیفهمیدم ولی خوب در نهایت به این نتیجه رسیدم که باید یه شخصیت تثبیت شده داشته باشم تا موفق تر باشم و اینکه سوژه برای رول شخصیتی هیچ وقت تموم نمیشه !

البته اینم بگم که تغییر شخصیت و گروه یه کار فوق العاده مزخرفه ! خیلی ها میگن نه توی گریفیندور نمیتونیم جا بیفتیم و سخته و سوژه برای رول کم میاریم و این حرفا ! مثل این میمونه که صد تا کامپیوتر فعال توی خونه باشه و تو بگی فکر نمیکنم کامپیوتره منم جزو کامپیوتر های پر کاربرد و فعال بشه و بخوای بری تو خونه ای که دو تا دستگاه کامپیوتر داشته باشه ! یا اینکه بگی با کامپیوتر پنتیوم تری نمیتونم برم اینترنت دیگه ، حتما باید فایو باشه ! این مثاله گروه گریفیندور و کمبود سوژه برای رول بود !

هر کسی که توانایی رول نویسی و ایفای نقش داشته باشه ، میتونه با یک شخصیت ، هزاران رول بنویسه و هزاران فعالیت متنوع بکنه ! مسخرست که میشنوی نه دیگه سوژه رول این تموم شد ، یا اینکه این شخصیتت رو عوض کن یه کم تنوع بده ! تنوع توی نوع فعالیته نه هفته ای یک بار شخصیت عوض کردن ! اینم یه توصیه بود به اعضای سایت .

4- به جز این شناسه با شناسه ی دیگه ای هم توی سایت عضوی؟ چندتا؟ و احیاناً ایفای نقش هم هستن خدای نکرده؟

هووم ، اول اینکه خیلی مسخرست آدم بخواد به سوال اینطوریه یه مدیر انجمن جواب واقعی بده ولی باید بگم که نه ! ببینید افرادی که چند شناسه دارن دو هدف دارن ، یکی اینکه توی انتخابات بتونن از نعمت رای های بیشتری برخوردار بشن و دوم اینکه بتونن از اطلاعات گروه های دیگه سر در بیارن !

من فکر میکنم انقدر توی سایت بودم که نیازی دیگه نداشته باشم برم با شناسه دیگه برای یه عنوان بی سود و ارزش رای بدم ( البته اوایل فعالیتم از این کارا زیاد داشتیما ! ) ، در مورد اطلاعات سایر گروه ها هم ، با توجه به عمومی شدن انجمن های خصوصی دیگه نیازی نیست شناسه ایفای نقش دیگه ای داشته باشیم ، هر اتفاقی بیفته بصورت خودکار یه پیام شخصی ای میرسه که اینطوری شد چیکار کنیم ؟!

5-نظرت در مورد وضعیت ایفای نقش سایت چیه؟ فکر می کنی رول باید به سمت هری پاتری شدن پیش بره یا اینکه اعضا بتونن هر سوژه ای رو که خواستن صرف نظر از هری پاتری بودنش وارد رول کنن؟ (وضعیتی که الان کمابیش حاکمه)

وضعیت جالبی نیست ! هیچ اهمیتی نداره که رول ها به سمت هری پاتری شدن برن یا دارن شانی شدن ! چیزی که اینجا اهمیت داره این هست که سوژه هایی داده بشه که اعضا ترغیب بشن برای نوشتن ! من الان واقعا تاسف میخورم وقتی کلاس های هاگوارتز رو میرم میبینم ! وقتی میبینم اعضا برای بدست آوردن یه امتیاز ناقابل و بی ارزش ، میشینن ده ها سطر رول مینویسن ، رولی که هیچ ارزشی توی فعالیت ایفای نقش و بهتر شدنش نداره ، ولی حاضر نیستن یکی از این رول ها رو توی ایفای نقش بزنن ! که البته دلیل هم داره و این هست که هدف ها از فعالیت این شده که چیزی بدست بیارن و وقتی رول زدن توی ایفای نقشی سودی نداره پستی هم زده نمیشه !

مثل اینکه عده ای فقط برای بدست آوردن چیزی مثل نظارت فعالیت میکنند یا ...

6- تا اونجایی که من می دونم در مسئولیت های اجرایی سایت بیشتر سهیم هستی و ترجیح می دی بیشتر فعالیت اجرایی و غیر رول داشته باشی تا اینکه توی ایفای نقش مشارکت کنی. به عنوان مصداق می شه به فعالیت های چشم گیری که توی هاگوارتز، داوری کوئیدیچ، و نظارت انجمن های مختلف داشتی اشاره کرد. به نظر می رسه همیشه انقدر سرت شلوغه که وقت کمی برای لذت بردن از نوشتن و مشارکت در ایفای نقش برات باقی مونده. خودت با این موضوع موافقی؟ اگه جوابت مثبته دلیل این روند چیه؟

من توی جادوگران زیاد فعالیت کردم و مهمترین مسئله هم برام پیشرفت انجمن ها هست نه اینکه خودم بتونم تفریح کنم یا نه ... دوباره یه مثال در مورد کامپیوتر میزنم که دیگه همه اینجا باهاش سر و کار دارن ! کسی که کامپیوترش رو دوست داشته باشه فکر و ذکرش این نیست که چه بازی ای بخره و چقدر در روز بازی بتونه بکنه ، این هست که مثلا اطلاعات رو مرتب و دسته بندی کنه ،فایلهای اضافی رو پاک کن ، نرم افزار های بدرد بخور بریزه و بعد سر فرصت بشینه و بازی کنه ، یعنی زمانی که وضعیت کامپیوتر دلخواهش شد بشینه سر بازی ! اینجا هم برای من همچین حالتی داره .

لیگ پیش داوری کردم و یه مقدار تغییراتی دادم که به نظره خودم خوب بودن ، حالا هم در کوییدیچ شرکت میکنم و از تغییرات لذت میبرم . یا در مورد نظارت ، من انجمن ایکس رو مرتب میکنم از هر نظر ، بخش های اضافی بسته میشه ، جمع بندی میشه و وقتی دلخواه شد ، میام توی بحثاش شرکت میکنم و رول میزنم و ...

مسلما این کار برای کسی که به اینجا علاقه نداره لذت بخش نیست ، مثلا یه سری میگن فقط من میخوام پستام رول باشه ! فکر میکنن مثلا اینکه همه پستا رول باشه و مثلا توی چهار تا خبر نظر ندن ، بقیه میگن اووه عجب کاربر خفن و مفیدیه ! ولی تعریف من از مفید بودن اینها نیست و کمک به بخش های سایته .

7-این همه وقتی که برای سایت می ذاری برای زندگی خارج از سایتت مشکلی ایجاد نکرده؟ چه از نظر خانواده و چه مسائل مربوط به درس و مدرسه.

برای تابستون برنامه ریزی کردم که به سایت و تفریح و ورزش و کارهام بتونم برسم بر خلاف تابستون های قبل ... برای مدرسه هم که شدید ! امسال همش اون دو هفته ای که توی سایت دمه خرداد آن نشدم درس خوندم ، ولی خوب برای این سال جدید باید یه برنامه درست و حسابی بکنم .

8-جادوگران برای تو تا کجا ادامه داره؟ فکر می کنی تا کی با این همه پشتکار به فعالیتت ادامه بدی؟ بعضی ها یه حد زمانی برای خودشون قائل می شن و بعضی ها هم یه سری موفقیت خاص مثل ناظر شدن، یا مدیر شدن و بعد از اون عطششون کم می شه. برای تو کدوم یکی صادقه؟

جادوگران تا زمانی که بتونم براش مفید باشم و فعالیتی که دوست دارم رو توش انجام بدم برام ادامه داره ... در مورد موفقیت خاص هم اصلا اینطور نیست ، این نظارت و مدیریت فقط میتونه برای کسی ارزشمند باشه که قصدش کمک کردن به سایت باشه و این دسترسی بیشتری بهش میده ... من مثلا زمانی که برای تالار اسرار کار میکردم و رسیدگی میکردم ناظر نبودم و بعد از نظارت هم فرقی نکرد ، تنها تغییرش این بود که دسترسی داشتم و به جای پیشنهاد دادن عملی میکردم .

نظارت و مدیریت فقط میتونه برای کسی موفقیت و چیز جالبی به عمل بیاد که بخواد به سایرین بگه آره ببین من به خاطره اینکه خیلی خوب بودم مدیر و ناظر شدم دلت بسوزه !! و گرنه اگر قصد فعالیت باشه که اینها فقط مسئولیت اضافی هست . مخصوصا الان که اعضا میخوان ناظر و مدیر رو بکشن ! حالا قبلا رو بگی ، خیلی اهمیت داشت ، اصلا کسی که ناظر بود رو ملت با شکلک تعظیم باهاش حرف میزدن و حرفش حرف بود و مدیر هم روش چیزی نمیگفت ... ولی الان فقط به معنای دسترسی بیشتر هست نه چیز دیگه ای .

9- به نظر می رسه مشکل زیادی با اعضای هافلپاف داری. این قضیه صرفاً به رول مربوط می شه یا چیزی خارج از رول و سایت باعثش شده؟

مشکلی وجود نداره ! شاید چیزی که باعث به نظر رسیدن این مسئله میشه این هست که همیشه افرادی که مشکلی داشتن با اعضای این گروه به دلایلی من رو جلو انداختن و خواستن من حمایتشون کنم و این شد که من توی چشم بودن برای این مسائل ! ولی خوب مسائل باعث شده که این گروه زننده به نظر برسه بعضی از فعالیت هاش و این نظر شخصیه من نیست و عده زیادی از گروها پیام شخصی دادن به من ولی اینکه شخصا مطرح نمیکنن باعث میشه که بازم من بیشتر نظرم دیده بشه ( و اگر دوست داشته باشی پیام شخصی ها رو میتونم بدم بخونی ) ! در هر صورت کارهایی مثل اینکه خودشون رو دست بالا میگیرن ، در برخی امور فوق العاده جو گیر هستند و یه سری فعالیت های ارزشی ای که نمونه هاش به وفور وجود داره !

البته این مواردی که گفتم توی همه گروه ها وجود داره ، ولی چیزی که بیشتر باعث میشه هافلپاف به نظر برسه این هست که اعضای کمتری داره و به کل گروه نسبت داده میشه ... ولی خوب میتونم بگم که عموم مشکل هایی که اگر وجود داشته باشن به خارج از سایت مربوط میشن و حرفها و کارهایی که شنیدم و دیدم ازشون .

10- یه عده معتقدن پرسی ویزلی سایت خیلی قدرت طلبه. گذاشتن پسوندهایی مثل کبیر، و موشکافی که توی قسمت های مختلف سایت انجام می دی رو هم دلیلی به اثبات این قضیه می دونن. تو این نظر رو تأیید می کنی؟ البته به عقیده ی من اگه همچین خصلتی هم وجود داشته باشه چون باعث می شه پرسی سایت به خصوصیات پرسی کتاب شبیه بشه جالبه. اما پرسی ویزلی کتاب هم بالاخره تو کتاب هفتم آدم شد پرسی ویزلی سایت کی قراره آدم شه؟ (قابل توجه هواداران دو آتیشه ی پرسی: این قسمت آخر فقط یه شوخی بود من هنوز جوونم هزار تا آرزو دارم)

مسخرست که کسی این نظر رو داشته باشه ! در واقع مسخرست که کسی که هفته ای یک بار اون هم از روی اجبار پستی توی انجمن میده و پست های من رو میبینه که عموما توی عناوین آخر هستن ( پست که میزنم انگار تاپیک طلسم میشه ! تا یه هفته عنوان آخره ) بگه که پرسی ویزلی قدرت طلب باشه !

کارهایی که من میکنم فقط برای بهتر شدن سایتی هست که دوستش دارم و این قضیه هم هیچ منتی روی کسی نیست چون همونطور که میگم برای اینجاست که دوستش دارم و نه برای اعضا !

ولی خوب من از زمانی که شخصیت پرسی رو گرفتم یه بار هم صحبت کردم با تعدادی از مدیران که میخوام شخصیت پرسی ویزلی مثل کتاب بشه و این باعث میشه که یه مقدار دارک تر بنظر برسه فعالیتم و از نظر بعضی قدرت طلبانه ! البته این رو هم این وسط باید بگم که اینجا قدرتی وجود نداره که به من یا مدیران یا هر کسی نسبت داده بشه ، کسی که فعالیت مفید تر و بیشتری داره اینجا رو در دست داره ، حالا من باشم ، مدیر باشه یا مالدبر !

و اینکه من شخصیت پرسی ویزلی رو دارم پس باید پرسی ویزلی باشم ، حالا میخواد توی رول باشه ، پیام شخصی باشه ، بحث هری پاتری باشه ، بلیت باشه یا هر جای دیگه و خارج از سایت آرش هستم و رفتار عادی خودم رو دارم ... مسخرست که اونهایی که برای اولین بار با من چت میکنن میگن که با سایتت خیلی فرق داری و نمیدونم خیلی بد رفتار و خشن به نظر میرسیدی ولی الان اینطوری نیستی و این حرفها ! این رو همه باید در نظر بگیرن .

میتونم یکی از اسوه ها رو توی ایفای نقش سایت لرد ولدمورت الان بگم ، من واقعا چه توی صحبت با ارباب باشه و چه پیام شخصی ، واقعا فکر میکنم پرسی ویزلیم و اون هم ارباب منه و باید بهش احترام بزارم و رفتار خاصی داشته باشم . این هنر هست ، نه اینکه هر جایی که میری شوخی کنی و یه سره شکلک نیشخند بزنی و شکلک بیگانه که مثلا خیلی آرومی و خوبی و اعضا دوستت دارن و این حرفا ! هر چیزی جای خودش رو داره. همونطور که علی نیلی میگه ، توی اداره تو یه کارمند و مسئول هستی و رفتار خودت رو داری و توی خونه دیگه با ارباب رجوع سر کار نداری که رفتار اونجا رو داشته باشی

در مورد کتاب هفتم که رولینگ خراب کرد رسما ! آبروی پرسی رو برد با این خز بازیش

11-توی بیشتر کارایی که برای سایت انجام می دی به نظر می رسه داری از جون مایه می ذاری. تلاشت خیلی زیاده جوری که آدم فکر می کنه این قضیه به زندگیت بسته. دلیل این همه تلاشی که می کنی و وقتی که می ذاری چیه؟ دلیل این همه تعصب و پشتکار؟ خسته نمی شی؟

توی این سوالاتی که مربوط به من پرسیدی اغراق کردی ، ولی خوب دلیل تلاشم و اینکه خوب انجام بشه این هست که واقعا اهمیت میدم و خودم رو مسئول میدونم ، مثلا یه سری که حرف زدم میگن من نظارت این بخش رو دوست دارم ، خیلی حال میده و این حرفا ! ولی مثلا برای من این قضیه تفاوتی نمیکنه و این زمانی رخ میده که هدف مسئولیت پذیری باشه نه چیزه دیگه ای . دلیلش رو هم همونطور که گفتم این هست که به اینجا خیلی علاقه دارم و بخش مهمی از زندگیم میدونمش ... مطمئنا خسته میشم ، ولی کم کاری نمیکنم .

12-در حال حاضر توی گریف خیلی فعالی.اما یادمه که مدت زیادی فقط اسماً عضو این گروه بودی و با صراحت هم گفته بودی حاضر نیستی توی تالار خصوصی پستی بزنی و فقط به اجبار عضو گریفی. دلیل این قضیه چی بود؟ در حال حاضر چه احساسی نسبت به این گروه داری؟

اول بگم که سوال قشنگی پرسیدی و به ذهن خودم نمیرسید اگر قرار بود با خودم مصاحبه کنم . درسته ، من اسما عضو گریفیندور بودم چون مثل خیلی از اعضای فعلی نگاه میکردم به تالار و میگفتم اوووه نگاه کن ، این همه فعالیت هست ، هر کدوم این همه پست دارن و ... ، پس من دیگه برای چی فعالیت بخوام بکنم وقتی نمیتونم جایی برای خودم باز کنم . این شد که به سراغ هافلپاف رفتم و یه مدت اونجا بودم و زمانی که تصمیم گرفتم شخصیت تثبیت شده ای داشته باشم ، دیدم که نمیشه بشینم و پیشرفت کنم ، باید تلاش کنم تا بتونم بین این همه عضو خوب و فعال جایی برای خودم باز کنم ... گریفیندور الان خیلی عضو فعال داره و فقط من یکی از آخر جدولی هاش هستم و این رنکی که توی امضامه به لطفه اعضای گروه بوده و گرنه اینطور نیست و الان هم هر چی حاصل دو سال تلاش بوده .

13- حاضری شناسه ت رو با همه ی پستات ول کنی و برای ایجاد تنوع بری سراغ یه شناسه ی جدید و از صفر شروع کنی؟ اگه آره چه شخصیتی رو انتخاب می کنی؟

دلیل اینکه من هنوز هم این شخصیت رو نگه داشتم این هست که به پرسی ویزلی علاقه دارم و همونطور که مدیران هم تمایل دارن ، خوب بودن به این هست که یه شخصیت رو بتونی خوب نگه داری ... ولی خوب حاضرم همه پستام صفر بشه و این شناسه رو داشته باشم چون کلی خاطره هم دارم .

ولی اگر قرار باشه شخصیتی رو انتخاب کنم مطمئنا هری پاتر هست که با سوژه سیفیت میفیت دامبلدور و اینا فوق العاده جور در میاد و اگر هم بخوام بگیرم ، صد در صد میگیرمش ! چون قبلا هم در این مورد صحبت شده

14- یه مدت شناسه ت رو به آبراهام یاکسلی تغییر دادی اما خیلی سریع دوباره به پرسی ویزلی برگشتی. دلیل این تغییر و بازگشت سریع بعدش چی بود؟

همونطور که با مدیران انجمن صحبت کرده بودم قصدم از گرفتن آبراهام فعالیتی مفید تر و فعال تر کردن هافلپاف بود ! من به هافلپاف رفتم و سعی کردم به این خواستم برسم ، ولی خوب ، اعضای هافلپاف تعصب زیادی روی گروهشون داشتن و جالبتر اینکه این تعصب به این معنی بود که با هر کسی که خواست تغییر کلی ای بده دعوا و بحث و کل کل کنی ! در واقع عضو خوب توی هافلپاف کسی تعریف میشد و میشه که بیشتر و بهتر از پس کل کل ها و دعوا ها بر بیاد و همین پرسی ویزلی اگه وارد هافلپاف بشه و دعوا و کل کل رو کنار بزاره ، اصلا جزو اعضای رده پایین هم نخواهد بود !!

بعد از این قضیه هم که خواستم برگردم ، گفتن که بعد از دو روز نمیتونی برگردی به گروهت دوباره و شخصیت قبلیت رو بگیری ، دلیل قانع کننده باید داشته باشی ، منم همین حرفهای بالا رو زدم و از اونجایی که مدیران انجمن هم در جریان این گروه بودن و اشراف داشتن به این حرفها ، قبول کردن ! پس این حرفها نظر من نیست تنها !

15- فکر می کنی وزارت چه نقشی می تونه توی روند ایفای نقش سایت داشته باشه؟ در زمان وزارت کدوم وزیرها توی سایت بودی و نظرت در مورد هر کدوم چیه؟

از زمان کینگزلی بودم ولی خوب زیاد در جریان و بند و بساط وزارت نبودم ، ولی از زمان دراکو کاملا اومدم توی جو ایفای نقش و وزارت و بعد هم که ققنوس و بعد هم که کالین . به نظرم وزارت دراکو خیلی خوب بود ، واقعا میرسید به انجمن ، واقعا تلاشش رو میکرد و واقعا ما یه وزارت بی نقص و عالی داشتیم و فکر میکنم تنها وزیری بود که کنار نکشید بابت قضایای پیش اومده . چون هدفش کمک به ایفای نقش بود نه پیش نیومدن بحث و قدرت طلبی بیشتر !

و اینکه وزارت میتونه نقش بسیار مهمی داشته باشه در روند ایفای نقش ، درسته وزارت باید فعال بشه ولی نظر من این هست که وزیر باید کسی باشه که علاوه بر انجمن ها به ناظران هم تسلط داشته باشه و حرفش قبول بشه توسط سایرین تا بتونه کل رول رو در دست داشته باشه و فرقی نکنه براش که وزارت زیر دست رول هست یا رول زیر دست وزارت !

ولی باز هم میگم ، این حرف درست نیست که وزارت چه نقشی میتونه داشته باشه ، چون نقش خیلی بالایی میتونه داشته باشه ، سوال این هست که وزارت فعلی میتونه چه نقش و قدرتی داشته باشه که این هم باید ببینیم چطور میشه و به مرور زمان نیاز داره .

16- چه انتقادی به مدیران سایت داری؟ نظرت رو در مورد نحوه ی فعالیت تک تکشون بگو و ضمناً بگو که اگه خودت مدیر بودی چه کارهایی انجام می دادی؟

فعالیتشون کم هست ! بی رو در بایستی میگم ، واقعا فعالیت کم هست و رسیدگی ها هم پایین هست . پیشنهادم هم برای این کار این بود که میتونن با سپردن کارهای کلی به دیگران بیشتر به جزئیات بپردازند . و هر کدوم مسئولیت یک بخشی رو بر عهده بگیرند . مثلا چرا یه مدیر انجمن باید بیاد بشینی پیام های چت باکس رو بخونه و تک تک اخطار بده و شناسه ببنده ، یا چرا یه مدیر انجمن باید بیاد بشینه لیست شخصیت ها رو حفظ کنه و دلیل بیاره که تو رد شدی و تو باید اینطوری کنی و خیلی از موارد دیگه ! با گذاشتن مسئول هایی برای این بخش میتونه خیلی کار ها سریعتر پیش بره و بیشتر به جزئیات وضع انجمن ها برسه .

مثلا ، مدیر انجمن میاد یه مسئول میزاره برای معرفی شخصیت که آقا شما باید این لیست رو چک کنی ، شخصیت ها رو چک کنی ، اینطوری تائید کنی ، اینطوری معرفی بخوای ، اینطوری رد کنی و هر شب اون فرد یه بلیتی بفرسته که شما باید به ایکس دسترسی گروه این رو بدی و به اون یکی اینطوری .

و اینکه کارها رو خیلی دیر انجام میدند ! برای مسائلی با هم مشورت میکنند و ساعت ها منتظر به نتیجه رسیدن میمونن که نیازی نیست به این همه کار ! و اینکه خیلی چیزها رو سخت میگیرند و مثلا برای اضافه کردن ناظر جدید ، به فعالیت و توانایی ناظر توجهی ندارند ، به این توجه دارند که رابطشون باهاش خوب هست یا اینکه چقدر بهش اخطار دادن و چقدر باهاش مشکل دارند .

در مورد مدیران هم تک تک اگر بخوام بگم :

هری پاتر : توی مسائلی دخالت میکنه که نباید دخالت کنه و توی مسائلی دخالت نمیکنه که باید دخالت کنه و نیاز به دخالتش هست .

راجر دیویس : فعالیتش از قبل خیلی کمتر شده ، انتقاد و پیشنهاد پذیریش فوق العاده پایین اومده و به جای منطقی نگاه کردن به مسائل و مشکلات و بررسیشون دنبال ارائه کردن جواب و توجیهشون هست .

پرفسور کوییرل : میتونه دخالتش رو توی خیلی از امور بیاره پایین تر و به ایفای نقش و وضعیت کلی انجمن ها برسه و با توجه به توانایی ای که داره میتونه خیلی راحت کیفیت انجمن رو بالا ببره .

بارون خون آلود : اگر فعالیتش رو بیشتر کنه بهتره که خودش رو به گروه مدیران انجمن اضافه کنه چون فکر میکنم خیلی توانایی بالایی توی رسیدگی به انجمن ها داره ، ولی فعالیت فعلیشو اصلا دوست ندارم ، ولی در کل مدیر قابلیه .

لیلی اوانز : زمانی که مدیر شد من برام مسخره بود که چطور کاربری که فعالیتی نداشته حالا مدیر شد در کنار کاربرانی مثل آلبوس دامبلدور ، ولی الان میبینم که مدیر قابلیه و میتونه مدیرای دیگه رو هم به جنب و جوش بندازه و برای انجمن مفید هست .

استرجس پادمور : یکی از مهره های اصلی مدیریت هست ، کسی که از پس هر کار مدیریتی میتونه به بهترین نحو بر بیاد و اگر همه مدیرا بتونن خودشون رو باهاش هماهنگ کنن ، یه انجمن فوق العاده با مدیران خیلی فعال خواهیم داشت .

مونالیزا : یکی از مدیرانی که واقعا فعالیت چشمگیری داره که در عین حال کمتر از سایرین هم به چشم میاد ! زحمتاش در زمینه اخبار واقعا انکار ناپذیره و واقعا عالی

من اگر مدیر باشم فعالیتم با اینی که هست فرقی نمیکنه و نه بهتر میشه و نه بدتر ، فقط همونطور که گفتم مدیریت و نظارت به منزله دسترسی بیشتر هست و من اهدافم رو زودتر و سریعتر میتونم به انجام برسونم . در مورد کارهای مدیریت انجمن هم بخشی از مصاحبم رو که توی خبرنامه 9 هست کپی میکنم :

نقل قول:
هری پاتر: بله ريچارد فقيد شهيد راه هري پاتر! دوست داري ماها تو سايت چي کار کنيم که نکرديم تا الان؟
پرسی ویزلی:: هووم از چه نظر ؟ الان خيلي کارهايي هست که انجام نشده
هری پاتر: هووم از نظر کار تازه. خب يکمي بگو
پرسی ویزلی:: ايجاد بخش هايي که ميتونه طرفدار داشته باشه يا سازماندهي انجام بشه توش مثلا ايده که دارم خودم در مورد رول ، که تاپيکي باشه و توش هر کسي هر رولي زد ، توي اون تاپيک خلاصه سوژه رو قرار بده تا ديگران لازم نباشه براي يک رول چهار ساعت وقت بزارن. و آخر سر هم خسته و منصرف بشن
هری پاتر: آخ گفتي خيلي خوبه
پرسی ویزلی:: آره خوب ، ولي اينم بايد توسط مدير يه انجمن انجام بشه ، من قصدش رو داشتم ، ولي فکر ميکنم اينطوري نميتونم هماهنگي لازم رو انجام بدم بين انجمن ها و ناظران

17-زندگی آرش بدون جادوگران یعنی....

زندگی آرش بدون جادوگران یعنی مسئولیت کمتر ، انرژی بیشتر و وقت فوق العاده آزاد تر !

18- چه چیزی در مورد اعضای سایت بیشتر از همه ناراحتت می کنه یا ناراحتت کرده؟

بحث در مورد سوابق ! همیشه چیزی هست که ناراحتم میکنه و مسخرست به نظرم ! مسخرست اینکه افرادی که یه زمانی هیچی نبودن و مورد تمسخر سایرین بودن ، حالا میان برای خودشون از افتخاراتشون میگن و اینکه هیچکسی به پای ما نمیرسه و از ما یاد بگیرید و ما اینطوری ایم و بهترین نویسنده حق ماست و این حرفها ! چه اهمیتی داره آخه ... یه جمله جالبی هست که میگه از رودی که خشک شده بابت زمانی که پر آب بوده و مردم رو سیراب کرده قدردانی نمیشه !

اعضایی که این حرفها رو میزنن و دیگه کلاس میزارن برای پست زدن و وقت نداریم و سوژش به روحیمون نمیخوره و اعضای ارزشی پست زدن و این حرفا ! لااقل اگر کسی باید این حرف ها رو بزنه اونهایی که الان این چیزها رو میگن نیستن ! این رو صد در صد مطمئنم ! اگر کاری کردید برای خودتون بوده ، دیگه منتی نداره که !

یه مثال هم دارم همیشه برای این افراد و اون پست های اوایل تاپیک لیگ برتر کشورهای کوییدیچ هست و زمانی که زده شد خیلی ها توش شرکت کردند ، خیلی هایی که الان خودشون رو از اعضا جدا و برتر میدونن .

19-توی روابطت تا حالا چرخش های زیادی داشتی. گاهی دیده شده با یکی از در دشمنی در اومدی و چند وقت بعد باهم صمیمی شدید. دلیل این تغییرات رو چی می دونی و در حال حاضر با کدوم یکی از اعضای سایت صمیمی هستی و با کدوم اعضا مشکل داری؟

درسته ! افرادی که فکر نمیکردم روزی حاضر بشم باهاشون چت کنم ، از صمیمی ترین و عزیز ترین دوستانم شدند و افرادی که فکر نمیکردم روزی بشه که باهاشون چت نکنم ، الان دیگه ارزشی برام ندارن ! دلیل این تغییرات هم اتفاقاتی که میفته هست ! همون چیزی که بالاتر گفتم !

یکی رو میبینی که خیلی خوش رفتاره توی سایت ولی نمیتونی تحملش کنی توی مسنجر و یکی توی سایت رفتارش زنندس ولی یکی از بهترین ها برات میشه ! در مورد صمیمیت با اعضای سایت هم اینکه ! چقدرم از این سوال بدم میاد ، اه اه ولی خوب ، آلبوس دامبلدور ، استرجس پادمور ، گلگومات ، بارتی کراوچ ، باب آگدن ، اینیگو ایماگو ، آنتونین دالاهوف ، لیلی اوانز ، روبیوس هاگرید ، تره ور ، ریموس لوپین ، جیمز سیریوس پاتر ، تد ریموس لوپین و خیلی های دیگه که میتونه ازشون به عنوان دوستان خوب یاد کنم ، ولی خوب دوستان صمیمیم که زیادم باهاشون رابطه دارم پنج شش نفر اولین این لیستن .

20- بهترین و بدترین اتفاقاتی که توی سایت تجربه کردی چی بودن؟

بهترین اتفاقی که توی سایت تجربه کردم یا بهترین چیزی که سایت برام داشته دوستانی بوده که واقعا دوستشون داشتم و میتونم بگم بدترین هم باز هم جداشدنم از دوستانی که از اینجا بدست آوردم بود ! در واقع این جادوگران هیچ خیری بهمون نرسوند ! همونی که اول بودیم موندیم

21-زیاد توی میتینگ ها شرکت می کنی. جاذبه ی متینگ ها از نظرت چیه؟ به خاطر خود سایت شرکت می کنی یا به خاطر دوستات و حواشی؟ کدوم میتینگ تا حالا خاطره انگیز تر بوده؟

جاذبه میتینگ ها این هست که افرادی رو میبینی که باهاشون رابطه داری زیاد و مثل یه خونواده هستید و دیدن از نزدیکشون جالب هست برات . دیدن افرادی که باهاشون شوخی میکنی ، دعوا میکنی و مهمتر از همه بیناموسی نویسی میکنی

مطمئنا به خاطر دوستام شرکت میکنم ، چون سایت دیگه توی میتینگ راهی نداره ... میتینگ خاطره انگیز ... هووم یکی از میتینگ های پنج شش ماه پیش بود که خیلیا بودن از جمله کالین و دراکو که یه مصاحبه هم کردیم که در مورد سایت بود با آرشام و خیلی لذت بخش بود ، یکی هم این میتینگ های اواخر بود که گزارشش اینجاست !

22- تا حالا چندین بار سابقه ی بلاک شدن داشتی. می تونی از دلایلش برامون توضیح بدی؟

واقعا که ! مصاحبه گر باعث نمیشه ارزش کار مهمان برنامه بیاد پایین ، این همه تعریف میکنی بعد میزنی همه رو شپلخ میکنی ?

هووم ، هر باری که بلاک شدم واقعا خاطره انگیز بوده و خیلی جالب ، اصولا دلیل بلاک شدنم حرفهای تندی بوده که زدم و مدیرا از پسش بر نیومدن که جواب بدن و زدن بلاک کردن

فکر کنم شش بار بلاک شدم کلا ، ولی خوب هیچ کدومشون مثل بلاکای الان ارزشی بازی نبوده ... آخرین بارم نزدیک تولد سایت بلاک شدم که به خاطر این پستم توی گفتگو با مدیران بود و هری توی تولد گفت که چطوری این پستو زدی ، فرهاد دارک لرد با اون همه سابقه ، فکر میکرد من اون پستو زدمو

این پستو زمانی زدم که شدیدا از دست مدیرا اعصابم خورد بود و در واقع این یه فوران بود و تنها کاری که باید میکردم این بود که پستهای دوستانم رو نقل قول کنم و مسخرشون کنم و طوری بنویسم که انگار یک مدیر نوشته . که فکر میکنم یه روز داشتیم سرش میخندیدیم با بچه ها

21- چه معیارهایی برای یه مدیر خوب قائلی؟به نظر خودت چه عواملی مانع از این می شه که توی جادوگران به عنوان یه مدیر مطرح شده باشی؟ این موانع و اشکالات به خودت بر می گرده یا دیگران؟

مدیر خوب کسیه که در کنار فعالیت مدیریتیش در انجمن ها هم فعالیت داشته باشه ، کسیه که جواب اعضا رو خیلی راحت بده و در این مواقع خاکی باشه نه در مقام یه مدیر ، در انجمن های تحت نظرش مثل ناظران و مدیران و گفتگو با مدیران مدیر باشه و در سایر مواقع نشه گفت که این پست زننده مدیر هست یا یه کاربر معمولی ! و مهمتر از همه اینکه از فعالیتش مشخص باشه که مدیر هست و کسی که وارد انجمن میشه برای پیدا کردنش سر در گم نشه !

ولی در مورد این سوالت باید بگم که ، با توجه به اون چیزی که صحبتشو کردیم در مورد اعضا و اینا ، و اون مسئله ای که در مورد فعالیت کم مدیران گفتم ، وقتی اعضای تازه وارد یا قدیمی ، میبینن مدیر انجمنی نیست به کسی که فعالیت زیادی داره مراجعه میکنه و فکر میکنم این دلیل اون تعداد پیام شخصی بالا در هر هفتس .

22- به جز جادوگران تا اونجایی که می دونم توی چند سایت دیگه هم فعالی و مدیریتشون رو به عهده داری. یه جوری که تبلیغ نشه() در مورد سایتهایی که درش فعالی توضیح بده. راستی هیچ می دونستی که من با شناسه ی آراسیلز توی سایت قبلی تو مدیر ایفای نقش بودم بدون اینکه همدیگه رو بشناسیم؟

اول جادوگران هست ، بعد نورمن گارد و بعد هم سایته خودم که در حال ساختشم . فرقی برام نمیکنه که مدیر باشم یا نباشم ، سعیمو میکنم و به خواستم میرسم . توی یه سری سایت دیگه هم هست که عضو هستم و فقط زمانی که مدیرانش به مشکل بر میخورن یا نمیدونن چطور باید جواب اعضا رو بدن پست میزنم و به نوعی راهنماشون هستم .

در مورد آرا سیلزم اینکه ، جدی ؟ اتفاقا لارتنم یکی از مدیرای ایفای نقش بود خوب ، خوب شده که حالا بسته شده ، و گرنه الان یه بلیت برات میزدم که این فعالیت ارزشی چیه ، یا بیشتر فعالیت کن یا اینکه بزنم ببندمت

23- بیشتر اعضا از علاقه ت به بی ناموسی نویسی(!) با خبرن. حتی توی مصاحبه هات دیدم که این سبک رو به عنوان یه گونه ی ادبی مجزا در کنار طنز و جدی نویسی قرار دادی. قبل از هر چیز باید بگم که بی ناموسی نویسی یا نوشته ی اروتیک یک لحن ادبی مجزا نیست بلکه صرفاً یک موضوعه که می شه در قالب طنز یا جدی به نگارش درش آورد. در هر حال صرف نظر از این موارد، دلیل علاقه ت به گنجوندن این نوع خاص نوشتاری در سایتی که موضوعش هری پاتره چی بوده؟ فکر نمی کنی این شیوه ی نگارش با موضوع و اهداف کلی سایت مغایرت داره؟ از طرفی با توجه به اینکه در این سایت اعضایی با گروههای سنی مختلف داریم و به نظر می رسه این دست موضوعات صرفاً برای یه گروه خاص (یعنی عموماً پسر های رده ی سنی 15-17 سال) جذابیت داره فکر نمی کنی این نوع نوشتن به چارچوب کلی و سلامت عمومی رول لطمه بزنه؟ مدتیه کمتر در این سبک می نویسی. کم شدنش دلیل خاصی داره؟

هووم ، درسته که بیناموسی نویسی یه سبک زیر مجموعه طنز و جد هست ، ولی اینجا به نظرم داره برای خودش راه رو باز میکنه و با توجه به تموم شدن کتاب ، این سوژه میتونه خیلی با ارزش بشه . علاقم هم فکر میکنم همین بود ، وقتی سوژه های کلی هری پاتری تموم شد ، ما به جای اینکه هرمیون رفت کتاب خونه ، رون گفت اه چقدر درسخونه ، این رو آوردیم که آلبوس زرزوس رفت تو دفتر وزارت ، دامبلدورم گفت چقدر این سیفیته رفت برای برگزاری جلسه خصوصی !

ضمنا این رو اصلا به من ربطش نده ، همش تقصیره رولینگه ! من از کجا میدونستم که قراره دامبلدور انقدر خفن و دوست داشتنی بشه ؟ :no:

در مورد رده سنیم که اصلا حرفشو نزن که خندم میگیره ! قبلا که مینوشتیم با بچه ها ، هی من آرشادشون میکردم میگفتم زشته این همه بچه هستن و گناه داره که یاد میگیرن و اینا ، بالاخص جایی که فکر میکردم دخترا بیشتر سر میزنن سعی میکردم چیزی ننویسم ! ولی بعد از یه مدت دیدم نه باب ، ما باید بیایم از این دخترا و بچه های 12 13 ساله بیناموسی نویسی یاد بگیریم ببینیم چی هست تازه این شد که دیگه هر جایی نوشتیم و البته بعد از فهمیدن خفنز بودن اعضا هم سریع رفتم توی گریفیندور تاپیک بیناموسی استخر گریفیندور رو زدم که سوژه اصلیش پرسی و کوییرل بودن که کوییرل رو یه دختر به تصویر کشیده بودم و استخر رو مختلط

کمتر مینویسم ؟ حداقل مدیرای قبلی درسته خشن تر بودن ، ولی جدا انقدر رو نداشتن زدین خوابگاه مختلطو شپلخ کردین ، بعد میگی چرا نمینویسی دیگه ؟ ولی خوب میتونم از همینجا به همه دوستان مژده بدم که یه سوژه بیناموسی جدید توی آزکابان و یه جای دیگه قراره راه بندازیم

ضمنا ، الان دیگه بیناموسی نویسی رفت کنار ، الان فقط سوژه پسر سیفیت میفیت اومده روی کار که همگانی هم شده گویا

یه میتینگی هم بود دمه عید که علی نیلی هم توش بود ، صحبت شد از خوابگاه مختلط و بیناموسی نویسی ، یکی منو کشید جلو و گفت همه این بیناموسی نویسیا زیره سره اینه ! علی هم به من گفت که بلد نیستین چطوری بنویسین ، مثلا یه مثال بزنم ... و یه مثال خیلی با مزه زد که الان اسوه بیناموسی نویسی هام شده ( بعد میگید با اهداف سایت و مدیریت مغایره )

24- و اما آواتار! کلاً آواتار های مختلفی عوض کردی. به نظرت آواتار چه نقشی می تونه در القای بهتر شخصیت و نوع ایفای نقش داشته باشه؟ توی یه محدوده ی زمانی از آواتارهایی استفاده می کردی که در واقع بریده ی ایمیج های پورنوگراف بودن. این کار دلیل خاصی داشت؟ گفته می شه قصد دهن کجی به مدیران رو داشتی با این کار آواتار جدیدت هم برای من خیلی جالبه. تو از همون جغدی استفاده کردی که توسط پرفسور کویریل به عنوان رنک انتخاب شد و مورد انتقاد اعضا قرار گرفت. کلاً اعتراف کن چه هدف شومی از این کار داری؟

هووم ، به نظرم جالب بودن اون آواتور ها که البته درست گفتی ! اینا رو خودم هنرمندانه بریده بودم از ایمیج های با این موضوعات که استفاده کنم و به نظرم برای رول های بیناموسی جالب بود ... اصلا این آواتار ها یه مدت شده بودن سوژه ما برای خوابگاه بیناموسی نویسی که هر کسی میومد میگفتن بچه ها با قیافه ای شبیه آواتار پرسی ... و اینکه برای بحث های چت باکس یه سوژه طولانی مدت و جالب بود .

ولی خوب ، توی القای شخصیت ایفای نقش و اصلا شخصیت فرد میتونه خیلی مفید باشه ! چون آواتار رو که میبینی در واقع شخصیت فرد رو به نوعی تصور میکنی !

در مورد دلیل این کار هم اصلا اینطور نبود و اصلا به همه چیز فکر میکردم جز مدیران ... در مورد اون عزیزی که پرسیده بود چرا دیگه این آواتارهای بیناموسی رو گذاشتی کنار باید بگم که ، پرفسور کوییرل یه پیام شخصی خیلی خفن داد که البته الان نتونستم پیدا کنم و توش گفته بود : همین الان این آواتارتو بر میداری ، و گرنه خودم برمیدارم و شناستم میبندم . خیلی جالب بود برام البته این که الان دیگه اون آواتار ها رو نمیزارم اخطار مدیران نبود ، چون بلاک شدن یا نشدن فرقی نمیکنه برام ، دلیل دیگه ای داره .

در مورد آواتار فعلیم آره ، چند ماه پیش که این به عنوان رنک ها قرار گرفت ، ماندانگاس فلچر به من این رو داد و گفت ایناهاش ، این رو تغییر دادن و کردن آواتار ! منم استفاده میکنم ازش فعلا به دلایلی ! تا وقتی یه کی یه آواتار خوب بهم پیشنهاد کنه .

25- لیگ گذشته ی کوئیدیچ وظیفه ی داوری به عهده ی تو بود. قبلاً هم در زمینه ی نظارت و داوری کوئیدیچ فعالیت داشتی اما به طور خاص لیگ قبل رو چطور ارزیابی می کنی؟ در اون لیگ شاهد کنار رفتن تیم های خوبی مثل چیورون () و پاورداس بودیم. به نظرت دلیل این مسئله چی بود و تا چه حد خودت رو به عنوان ناظر انجمن و داور مسابقات در عدم رضایت تیم ها مقصر می دونی؟

هووم ، به نظرم لیگ خوبی بود و این رو هم در نظر دارم که هم فصل مدارس و امتحانات بود و هم اینکه من تنهایی داوری میکردم و خیلی بهم فشار آورد و به لطف تیم ها به جای تشکر از چند ساعت داوری خسته کننده فقط انتقاد وجود داشت ! و گرنه استعفا نمیدادم از نظارت .

در مورد تیم ها هم باید بگم که ، اعتراضاتی که شد دلیلشون این بود که هر تیمی به خواستش نرسیده بود ! در واقع ما عادت داریم که مثلا فکر میکنیم 30 امتیاز میگیریم ، 28 که میگیریم میریم اعتراض میکنیم ! اگر مثلا من فکر میکنم 30 باید بگیرم و باید این 30 رو هم بگیرم ، پس دیگه چه نیازی به وجود داور هست ؟ اگر اسم ناظر فقط نیاز داره انجمن که میتونن مافلدا ! رو بزارن ناظر انجمن و هر کسی که رول زده بگه چقدر باید امتیاز بگیره !

در مورد پاورداس و چیورون هم همین اصل وجود داشت و وقتی دیدن یه تیم تازه وارد امتیاز بیشتری میگیره ، کنار کشیدند و چیزی که برای من جالب بود این بود که یه سره از سوابقشون توی پیام شخصی و مسنجر میگفتند ! پیشنهاد میکنم اون لیگ کشورهای کوییدیچ رو که بالاتر دادم بخونید و بخندید به کسایی که از سوابق کوییدیچون حرف میزنن !!

26-گاهی در مورد کارهایی که جزو شرح وظایفت نیست اظهار نظر کردی. در این مورد واکنش افراد متفاوت بوده بعضی ها و استقبال و تشکر کردن و بعضی ها هم به دخالت محکومت کردن. خودت بگو انگیزه ی اصلیت چی بوده و چرا گاهی انقدر با برخوردهای تند مواجه می شی؟

من توی مواردی دخالت میکنم که به نوعی به من مربوط میشه ! این ارتباط رو هم در هر چیزی که مربوط به گریفیندور و مرگخواران و ناظران میشه میدونم ! تا حالا نشده که مثلا بحثی بین راونکلاو و اسلیترین یا محفل و اوباش باشه برم بحثی کنم و نظری بدم ! مخصوصا الان هم که ناظرین فکر میکنن چون اسمشون زیره انجمن هست دیگه همه چی تمومه و فقط خودشون حق اظهار نظر دارن و غافل از اینکه اونها مامور رسیدگی به انجمن هستند ، نه زننده حرف آخر !

در مورد برخورد های تند هم ، همیشه وقتی برخورد تندی با من و حرفم میشه خندم میگیره ! واقعا هم خنده داره که میبینی یه کسی که برای مسخره ترین کار هاش عاجزانه ازت کمک میگیره ، توی انجمن تحت نظارت یا جای دیگه جو میگیرتش و بد برخورد میکنه ! و اینکه افرادی که نه فعالیتی دارن و نه ارزشی از نظر سایر کاربران عادت دارن که با کاربران دیگه که حالا توضیح بیشتری نمیدم بد برخورد کنن و فکر میکنن با اینکار مثلا بقیه میگن ایول ، سوت ، کف ، دمش گرم به این میگن ناظر که انقدر با خشانت حرف میزنه و داد و بیداد میکنه و اینطوری و اونطوری ! غافل از اینکه هر کسی که حرفش پیش بره برنده هست و منم زمانی توی بحثی شرکت میکنم که حرفم پیش بره !

27- در مورد وظایف و نحوه ی فعالیت ناظرا نظرت چیه؟ دوست داری ناظر کدوم انجمن باشی؟

ناظرا همونطوری که گفتم الان هدفشون تفریح هست از نظارت ، نه مسئولیت پذیری و به ندرت ناظر مسئولیت پذیر پیدا میشه ! ناظر انجمن وظیفش این هست که همه پست های انجمنش رو بخونه که همچین چیزی بین خیلی از ناظران ما اصلا وجود نداره ! و اینکه باید درست و محترمانه صحبت کنه در انجمن نظارتش ، حتی اگر کاربر دفتر نظارت رو با چاله میدون اشتباه بگیره ، ناظر حق این رو نداره که بخواد بد صحبت کنه !

ناظران فعلی خیلی بی دقت انتخاب میشن ، به تواناییشون توجهی نمیشه و فقط بابت اینکه مدیران باهاشون مشکلی ندارن انتخاب میشن ، هنوز صحبت کردن درست رو در انجمن تحت نظارتشون بلد نیستند ، ماه به ماه آنلاین میشن ، دیر به دیر به درخواست ها جواب میدن ، فکر میکنن انجمن ارث خانوادگیشونه و خیلی از موارد دیگه ! و این رو هم بگم در جواب اون سوالی که پرسیدی اگر مدیر بشی چیکار میکنی الان میگم که صحبت میکنم تو انجمن خصوصی تا عده زیادی از ناظرین بی فعالیت و بی سود برداشته بشن و به جاشون کاربران توانا بیاد و اینکه هر ناظری فقط دو انجمن رو داشته باشه تا بتونه رسیدگی کافی رو کنه نه اینکه به خاطر کمبود ناظر ده تا جا برای ناظران باشه که به هیچ کدوم نرسن !

در مورد نظارت هم ، دوست دارم ناظر انجمن خصوصی ناظران باشم و همینطور ناظر قدح اندیشه !

28- نظرت در مورد این اعضا صریح و بی تعارف
سیریوس بلک- بارتی کراوچ- استرجس پادمور- پرفسور کویریل- لارتن کرپسلی- ادی ماکای- لیلی اوانز

سیریوس بلک : فعالیتش رو دوست ندارم ، رفتارش مناسب نیست توی انجمن تحت نظارتش و خودش رو دست بالا میگیره عموما . یکی از اعضای قدیمی ما هست که میتونه نقش مهمی توی بهتر شدن انجمن داشته باشه ، ولی فعلا که سعی نمیکنه در این مورد .

بارتی کراوچ : کاربر فعال و خوبیه ، مهره اصلی اسلیترین هست و با چیزهایی که از هم گروهی هاش شنیدم نبودش ، یعنی بی فعالیتی اسلیترین . اگر قوانین نگارشی رو توی رول هاش رعایت کنه یکی از رول نویس های خوب هست و اینکه یکی از امیدهای آینده سایت هست .

استرجس پادمور : یه مدیر و ناظر نمونه قدرتمند ، صریح توی برخورد ، مسئولیت پذیری بالایی داره و جادوگر ماه همیشه حقش هست چون از وقتی که یادم هست یکی از اعضای نمونه بوده .

پرفسور کوییرل : با اینکه هیچکسی درست شخصیتش رو نمینویسه ولی خوب ، مدیر قابلی هست و یه سوژه دهنده خیلی خوب ، اگر مسئولیت هاش کمتر بشه میتونه انجمن رو عوض کنه و اینکه کاملا بی اعتماد .

لارتن کرپسلی : یکی از نویسنده های خوب و دوست داشتنی که حضورش باعث فعالیت های نویسندگی بیشتر میشه ، فعالیتش خیلی افت کرد ، امیدوارم دوباره مثل سابق ببینیمش .

ادی ماکای : یکی از نویسنده های خوب و دوست داشتنی ، سوژه های باحالی داره ، باید باهاش یه مسابقه بزارم سر بیناموسی نویسی که فکر نمیکنم بتونم ببرم ازش ، خیلی باحاله و دوست داره سیفیتی و سیفیتیت

لیلی اوانز : یکی از مدیرای دوست داشتنی و واقعا مردمی ، یکی از نویسنده های خوب ، اگر نبود هفتاد درصد کارهای مدیریتی روی هوا میموند ، یکی از حامیان خوب اعضا و کلا دوستش دارم

29-اگه مثل تیکه ی اول این پست یکی به قدح اندیشه ی آرش یا پرسی ویزلی سایت دسترسی پیدا کنه و بتونه واردش بشه چی می بینه؟

اگر کسی به قدح اندیشه پرسی ویزلی سایت دسترسی پیدا کنه ، تعداد زیادی پیام شخصی میبینه که از طرف پرفسور کوییرل اومده و سمتی دیگه پیام های ریپلای پرسی رو میبینه که به کوییرل زده شده ! بهتره کسی دسترسی پیدا نکنه !

اگر کسی به قدح اندیشه آرش دسترسی پیدا کنه میبینه که سالن بزرگی هست که رقص نور داره و صدای شدید آهنگ گوش هاش رو اذیت میکنه ، آرش رو میبینه که روی صندلی ای نشسته و با گوشیش داره بازی میکنه ، ولی تنها چیزی که براش اهمیت داره فردی هست که ... و یه دستی از بالا وارد قدح میشه و اون رو میکشه بیرون ! هیچوقت نمیتونه آخر قدح رو ببینه !

30- چه سؤالی دوست داشتی بپرسم و نپرسیدم؟

همونطور که خودت گفتی سوالات اعضا رو دوست دارم که آخر مصاحبه جواب میدم .

و حرف آخر؟

ممنونم از اینکه دعوتم رو برای مصاحبه قبول کردی ، و خوشحالم سوالاتی رو پرسدی که دوست داشتم جواب بدم ولی مطمئنا به ذهنم نمیرسید که مطرحشون کنم .

سوالات اعضا

چرا کسایی های که باهاشون مصاحبه می کنی(قلم پر) پسرند و تا اون جایی که من مصاحبه ها رو دنبال کردم با دخترا مصاحبه نمی کنی؟ آیا قصد اینو داری بعدا از دخترا هم دعوت کنی؟ یا همین روال مرد سالاری! رو ادامه می دی؟

آقا این سوال ایهام داره من جواب نمیدم

راستش فعالترین اعضای سایت پسر ها هستند و دختر فعال کمتر پیدا میشه و اعضا هم اصولا بهترین ها رو میخوان که دعوت بشه ! ولی چشم ، از دختر ها هم دعوت میکنیم ! اصلا مهمون بعدی برنامه دختر هست ! خوبه ؟

تازه این ملت آدم ترغیب میکنن ! این دامبلدور ! هی میگه پسر سیفیت میفیت بیار لذت ببریم دختر چیه

پرسی ویزلی رو تو یه جمله تعریف کن !

کسی که به جادوگران عشق میورزه و هدفش بهتر شدنش هست !

پرسی ویزلی برای آیندش تو سایت چه برنامه ای داره ؟

برنامه ای که داره این هست که از انجمن ها یه آرشیو قوی بسازه و از تالار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/13 16:37:57
ارسال شده در: پنجشنبه 13 تیر 1387 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نگاهی به ساعتش انداخت و سراسیمه پله های باقی مانده را دو تا یکی بالا دوید. طبق معمول دیر کرده بود اما با این همه مشغله و گرفتاری به موقع رسیدن به قراری که تازه همین چند روز پیش قطعی اش کرده بود غیر ممکنه به نظر می رسید.
پشت در آپارتمان نفس عمیقی کشید، دستی در موهای آشفته اش فرو برد و سعی کرد تا حد امکان آراسته به نظر برسد.
تق ... تق ... تق
با ضربه ی سوم در به آرامی روی لولایش چرخید. می دانست که منتظر او هستند پس بدون مکث وارد راهروی باریکی شد که او را به نشیمن ساختمان راهنمایی می کرد.
انتظار داشت پشت در یا در انتهای راهرو با میزبان رو به رو شود اما وقتی ساختمان را خالی دید با دو دلی وسط اتاق ایستاد و نگاهی به اطراف انداخت.
بخش وسیعی از دیوارهای نشیمن با مدال ها و نشان های مختلف تزئین شده بود که در بیشتر آنها می توانست نقش شیردال گریفیندور را به وضوح ببیند: فعال ترین عضو، بهترین نویسنده، ناظر ماه، دانش آموز نمونه، استاد نمونه، بازرس عالی رتبه...
هنوز تمام مدال ها را بررسی نکرده بود که در طرف دیگر اتاق چشمش به عکس هایی افتاد که با کادری بسته چهره ی جادوگران و مشنگ های نوجوانی را به نمایش می گذاشتند.
روی میز وسط مبلمان تعداد زیادی لوله های کاغذ پوستی خود نمایی می کرد که آرم هاگوارتز در بیشتر آنها به چشم می خورد، کیسه ی پودر پرواز به تازگی پر شده بود و بخشی از آن کنار شومینه ریخته بود. روی شومینه با قاب عکس های کوچک جادویی تزئین شده بود و چهره ی دامبلدور در چارچوب یکی از آنها لبخند می زد.
در همین موقع چشمش به قدح درخشانی افتاد که به طرز ماهرانه ای در میان تزئینات کنار شومینه قرار گرفته بود. فکری وسوسه آور تمام وجودش را فرا گرفت و به آرامی به سمت قدح گام برداشت. تنها چند قدم تا سطح مواج و درخشان محتویات ظرف باقی مانده بود که صدایی او را به خود آورد:« نیازی به اون کار نیست. هر سؤالی داری رو می تونی از خودم بپرسی»
با دستپاچگی به سمت صدا برگشت. پرسی ویزلی در حالیکه سینی حاوی نوشیدنی را در دست گرفته بود زیرکانه رو به او لبخند می زد: « یه خرده دیر کردید. به هر حال من برای مصاحبه آماده ام!»

.....

فکر کردم بد نباشه برای تنوع مصاحبه رو با رول شروع کنم! همونطور که تا الان متوجه شدید اینبار قلم پر تند نویس دست منه و قراره پرسی ویزلی رو روی صندلی داغ بشونیم! بعید می دونم نیاز به توضیح بیشتری باشه. همه ی شما با روند این تاپیک آشنا هستید. پس این شما این هم مصاحبه با پرسی ویزلی!

1- قبل از هر چیز یه بیوگرافی از خودت بگو. اسم، سن، تحصیلات، محل زندگی و هر چیز دیگه ای که لازم می دونی.

2- طبق روند مصاحبه های خودت، در مورد نحوه ی آشناییت با هری پاتر و جادوگران توضیح بده:

3- تا اونجایی که من می دونم قبلاً شناسه های مختلفی داشتی، چرا پرسی ویزلی؟! چی شد که نهایتاً با این شناسه توی سایت موندگار شدی؟

4- به جز این شناسه با شناسه ی دیگه ای هم توی سایت عضوی؟ چندتا؟ و احیاناً ایفای نقش هم هستن خدای نکرده؟

5-نظرت در مورد وضعیت ایفای نقش سایت چیه؟ فکر می کنی رول باید به سمت هری پاتری شدن پیش بره یا اینکه اعضا بتونن هر سوژه ای رو که خواستن صرف نظر از هری پاتری بودنش وارد رول کنن؟ (وضعیتی که الان کمابیش حاکمه)

6- تا اونجایی که من می دونم در مسئولیت های اجرایی سایت بیشتر سهیم هستی و ترجیح می دی بیشتر فعالیت اجرایی و غیر رول داشته باشی تا اینکه توی ایفای نقش مشارکت کنی. به عنوان مصداق می شه به فعالیت های چشم گیری که توی هاگوارتز، داوری کوئیدیچ، و نظارت انجمن های مختلف داشتی اشاره کرد. به نظر می رسه همیشه انقدر سرت شلوغه که وقت کمی برای لذت بردن از نوشتن و مشارکت در ایفای نقش برات باقی مونده. خودت با این موضوع موافقی؟ اگه جوابت مثبته دلیل این روند چیه؟

7-این همه وقتی که برای سایت می ذاری برای زندگی خارج از سایتت مشکلی ایجاد نکرده؟ چه از نظر خانواده و چه مسائل مربوط به درس و مدرسه.

8-جادوگران برای تو تا کجا ادامه داره؟ فکر می کنی تا کی با این همه پشتکار به فعالیتت ادامه بدی؟ بعضی ها یه حد زمانی برای خودشون قائل می شن و بعضی ها هم یه سری موفقیت خاص مثل ناظر شدن، یا مدیر شدن و بعد از اون عطششون کم می شه. برای تو کدوم یکی صادقه؟

9- به نظر می رسه مشکل زیادی با اعضای هافلپاف داری. این قضیه صرفاً به رول مربوط می شه یا چیزی خارج از رول و سایت باعثش شده؟

10- یه عده معتقدن پرسی ویزلی سایت خیلی قدرت طلبه. گذاشتن پسوندهایی مثل کبیر، و موشکافی که توی قسمت های مختلف سایت انجام می دی رو هم دلیلی به اثبات این قضیه می دونن. تو این نظر رو تأیید می کنی؟ البته به عقیده ی من اگه همچین خصلتی هم وجود داشته باشه چون باعث می شه پرسی سایت به خصوصیات پرسی کتاب شبیه بشه جالبه. اما پرسی ویزلی کتاب هم بالاخره تو کتاب هفتم آدم شد پرسی ویزلی سایت کی قراره آدم شه؟ (قابل توجه هواداران دو آتیشه ی پرسی: این قسمت آخر فقط یه شوخی بود من هنوز جوونم هزار تا آرزو دارم)

11-توی بیشتر کارایی که برای سایت انجام می دی به نظر می رسه داری از جون مایه می ذاری. تلاشت خیلی زیاده جوری که آدم فکر می کنه این قضیه به زندگیت بسته. دلیل این همه تلاشی که می کنی و وقتی که می ذاری چیه؟ دلیل این همه تعصب و پشتکار؟ خسته نمی شی؟

12-در حال حاضر توی گریف خیلی فعالی.اما یادمه که مدت زیادی فقط اسماً عضو این گروه بودی و با صراحت هم گفته بودی حاضر نیستی توی تالار خصوصی پستی بزنی و فقط به اجبار عضو گریفی. دلیل این قضیه چی بود؟ در حال حاضر چه احساسی نسبت به این گروه داری؟

13- حاضری شناسه ت رو با همه ی پستات ول کنی و برای ایجاد تنوع بری سراغ یه شناسه ی جدید و از صفر شروع کنی؟ اگه آره چه شخصیتی رو انتخاب می کنی؟

14- یه مدت شناسه ت رو به آبراهام یاکسلی تغییر دادی اما خیلی سریع دوباره به پرسی ویزلی برگشتی. دلیل این تغییر و بازگشت سریع بعدش چی بود؟

15- فکر می کنی وزارت چه نقشی می تونه توی روند ایفای نقش سایت داشته باشه؟ در زمان وزارت کدوم وزیرها توی سایت بودی و نظرت در مورد هر کدوم چیه؟

16- چه انتقادی به مدیران سایت داری؟ نظرت رو در مورد نحوه ی فعالیت تک تکشون بگو و ضمناً بگو که اگه خودت مدیر بودی چه کارهایی انجام می دادی؟

17-زندگی آرش بدون جادوگران یعنی....

18- چه چیزی در مورد اعضای سایت بیشتر از همه ناراحتت می کنه یا ناراحتت کرده؟

19-توی روابطت تا حالا چرخش های زیادی داشتی. گاهی دیده شده با یکی از در دشمنی در اومدی و چند وقت بعد باهم صمیمی شدید. دلیل این تغییرات رو چی می دونی و در حال حاضر با کدوم یکی از اعضای سایت صمیمی هستی و با کدوم اعضا مشکل داری؟

20- بهترین و بدترین اتفاقاتی که توی سایت تجربه کردی چی بودن؟

21-زیاد توی میتینگ ها شرکت می کنی. جاذبه ی متینگ ها از نظرت چیه؟ به خاطر خود سایت شرکت می کنی یا به خاطر دوستات و حواشی؟ کدوم میتینگ تا حالا خاطره انگیز تر بوده؟

22- تا حالا چندین بار سابقه ی بلاک شدن داشتی. می تونی از دلایلش برامون توضیح بدی؟

21- چه معیارهایی برای یه مدیر خوب قائلی؟به نظر خودت چه عواملی مانع از این می شه که توی جادوگران به عنوان یه مدیر مطرح شده باشی؟ این موانع و اشکالات به خودت بر می گرده یا دیگران؟

22- به جز جادوگران تا اونجایی که می دونم توی چند سایت دیگه هم فعالی و مدیریتشون رو به عهده داری. یه جوری که تبلیغ نشه() در مورد سایتهایی که درش فعالی توضیح بده. راستی هیچ می دونستی که من با شناسه ی آراسیلز توی سایت قبلی تو مدیر ایفای نقش بودم بدون اینکه همدیگه رو بشناسیم؟

23- بیشتر اعضا از علاقه ت به بی ناموسی نویسی(!) با خبرن. حتی توی مصاحبه هات دیدم که این سبک رو به عنوان یه گونه ی ادبی مجزا در کنار طنز و جدی نویسی قرار دادی. قبل از هر چیز باید بگم که بی ناموسی نویسی یا نوشته ی اروتیک یک لحن ادبی مجزا نیست بلکه صرفاً یک موضوعه که می شه در قالب طنز یا جدی به نگارش درش آورد. در هر حال صرف نظر از این موارد، دلیل علاقه ت به گنجوندن این نوع خاص نوشتاری در سایتی که موضوعش هری پاتره چی بوده؟ فکر نمی کنی این شیوه ی نگارش با موضوع و اهداف کلی سایت مغایرت داره؟ از طرفی با توجه به اینکه در این سایت اعضایی با گروههای سنی مختلف داریم و به نظر می رسه این دست موضوعات صرفاً برای یه گروه خاص (یعنی عموماً پسر های رده ی سنی 15-17 سال) جذابیت داره فکر نمی کنی این نوع نوشتن به چارچوب کلی و سلامت عمومی رول لطمه بزنه؟ مدتیه کمتر در این سبک می نویسی. کم شدنش دلیل خاصی داره؟

24- و اما آواتار! کلاً آواتار های مختلفی عوض کردی. به نظرت آواتار چه نقشی می تونه در القای بهتر شخصیت و نوع ایفای نقش داشته باشه؟ توی یه محدوده ی زمانی از آواتارهایی استفاده می کردی که در واقع بریده ی ایمیج های پورنوگراف بودن. این کار دلیل خاصی داشت؟ گفته می شه قصد دهن کجی به مدیران رو داشتی با این کار آواتار جدیدت هم برای من خیلی جالبه. تو از همون جغدی استفاده کردی که توسط پرفسور کویریل به عنوان رنک انتخاب شد و مورد انتقاد اعضا قرار گرفت. کلاً اعتراف کن چه هدف شومی از این کار داری؟

25- لیگ گذشته ی کوئیدیچ وظیفه ی داوری به عهده ی تو بود. قبلاً هم در زمینه ی نظارت و داوری کوئیدیچ فعالیت داشتی اما به طور خاص لیگ قبل رو چطور ارزیابی می کنی؟ در اون لیگ شاهد کنار رفتن تیم های خوبی مثل چیورون () و پاورداس بودیم. به نظرت دلیل این مسئله چی بود و تا چه حد خودت رو به عنوان ناظر انجمن و داور مسابقات در عدم رضایت تیم ها مقصر می دونی؟

26-گاهی در مورد کارهایی که جزو شرح وظایفت نیست اظهار نظر کردی. در این مورد واکنش افراد متفاوت بوده بعضی ها و استقبال و تشکر کردن و بعضی ها هم به دخالت محکومت کردن. خودت بگو انگیزه ی اصلیت چی بوده و چرا گاهی انقدر با برخوردهای تند مواجه می شی؟

27- در مورد وظایف و نحوه ی فعالیت ناظرا نظرت چیه؟ دوست داری ناظر کدوم انجمن باشی؟

28- نظرت در مورد این اعضا صریح و بی تعارف

سیریوس بلک- بارتی کراوچ- استرجس پادمور- پرفسور کویریل- لارتن کرپسلی- ادی ماکای- لیلی اوانز

29-اگه مثل تیکه ی اول این پست یکی به قدح اندیشه ی آرش یا پرسی ویزلی سایت دسترسی پیدا کنه و بتونه واردش بشه چی می بینه؟

30- چه سؤالی دوست داشتی بپرسم و نپرسیدم؟

و حرف آخر؟

-------
ببخشید که سؤالا رو با عجله و با تأخیر نوشتم. همونطور که توی رول خوندید لیلی همیشه دیر می رسه.
سعی کردم لحن مصاحبه یه کم صمیمی و توأم با شوخی باشه امیدوارم ناراحتت نکرده باشه.
ممنونم که منو به عنوان مجری دعوت کردی.
در مورد سؤالات اعضا هم چون نتونستم از بینشون انتخاب کنم لطفاً خودت هر کدوم رو که دوست داری جواب بدی انتخاب کن و آخر مصاحبه بنویس.

برای خالی نموندن عریضه هم: مهمان لطفاً سؤالات رو بولد کنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1387 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام فقط یه سوال دارم :

چرا کسایی های که باهاشون مصاحبه می کنی(قلم پر) پسرند و تا اون جایی که من مصاحبه ها رو دنبال کردم با دخترا مصاحبه نمی کنی؟
آیا قصد اینو داری بعدا از دخترا هم دعوت کنی؟ یا همین روال مرد سالاری! رو ادامه می دی؟

با تشکر از شما.( مخصوصا خود پرسی ویزلی !)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرمیون گرنجر در 1387/4/12 16:41:47
هرمیون قلبی بزرگتر از مغز و استعدادش دارد!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1387 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
بارتیموس کراچ بوقی نوشته :

نقل قول:
من اول اومدم گفتم ... پسرم ، اسمم سورناس ، 16 سالمه ... گرفتی ؟؟

به *** دادی خودتو ! از اول نمیتونستین بگین کلی فسفر سوزوندم الکی ! خوب ای بوقیه آسلامیک زده دیگه ملت این قدر حمار نیستن که

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر