اشتباه از من بود و بابتش معذرت میخوام.
شمام موفق و پیروز باشی
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

نقل قول:
به خدا اگر فهمیده باشی منظور من از اون قانون چیه !!! شما داری میگی جلسه ی دوم در 15 تیر تدریس شده !!! داری میگی خودت امتیازش در روز 29 تیر داده شده !!! خب وقتی مهلت جلسه ی دوم تموم شه امتیازات جلسه ی دومو میدن دیگه !!!!!!!!!!
وای خدا !!!
نقل قول:
مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز رو از ترم اول دنبال کنید !
نقل قول:
برادر من زیاد شلوغش نکن ! این طوری باشه باید از همه استادا یکی 200 امتیاز کم کنیم ! چون همه بعد از یک هفته امتیاز وارد کردن ! وقتی قانون رو متوجه نمیشی من کاره ای نیستم !
بهتره همین الان که برکنار شدی منظور دقیق من رو متوجه بشی !
امروز جلسه ی سوم رو تدریس میکنم یک هفته فرصت دارم امتیاز جلسه ی دوم خودم رو بدم ! چه توی شرح امتیازات چه توی کلاس !
موفق و پیروز باشید .
یه خرده خودتو کنترل کن عزیز!جالبه که حتی نخوندی من چی نوشتم و سریع عکس العمل نشون دادی!من گفتم تو 29 تیر امتیازات جلسه دومی که در 15 تیر تدریس شده داده شده یعنی 14 روز تاخیر یعنی دو هفته کامل!!که هر بهونه ای مثل قطعی سایت هم بیاری قابل اغماض نیست چون طبق نقل قولی که از خودت در تابلوی اعلانات آوردم باید بعد از یک هفته امتیاز داده بشه!یعنی استاد پیشگوئی یک هفته تاخیر در ارسال امتیازات داشته!!
به خدا اگر فهمیده باشی منظور من از اون قانون چیه !!! شما داری میگی جلسه ی دوم در 15 تیر تدریس شده !!! داری میگی خودت امتیازش در روز 29 تیر داده شده !!! خب وقتی مهلت جلسه ی دوم تموم شه امتیازات جلسه ی دومو میدن دیگه !!!!!!!!!!
وای خدا !!!
نقل قول:
در بند 6 در همون اطلاعیه شماره 15 که مبنای امتیاز کم کردن منم بود نگفتی که امتیازات جلسه قبل رو همزمان با تدریس جلسه بعد بفرستید!!گفتی اگه بعد از یه هفته امتیاز داده نشد 10 امتیاز کم کنید.
مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز رو از ترم اول دنبال کنید !
نقل قول:
الان که این همه وقت از شروع ترم تابستونی گذشته داری قانونی که خودت نوشته رو نقض میکنی؟!اون قانون قشنگ مشخصه و کاری که الان داری میکنی تابلوترین مورد پیچوندن به نفع گریفندوره!تو اون قانون هیچ صحبتی از تدریس جلسه جدید نشده!!تو اون گفته شده باید امتیازات جلسه قبل یعد از یه هفته فرستاده بشه!کاری اصلا به تدریس جلسه جدید نداره.
برادر من زیاد شلوغش نکن ! این طوری باشه باید از همه استادا یکی 200 امتیاز کم کنیم ! چون همه بعد از یک هفته امتیاز وارد کردن ! وقتی قانون رو متوجه نمیشی من کاره ای نیستم !
بهتره همین الان که برکنار شدی منظور دقیق من رو متوجه بشی !
امروز جلسه ی سوم رو تدریس میکنم یک هفته فرصت دارم امتیاز جلسه ی دوم خودم رو بدم ! چه توی شرح امتیازات چه توی کلاس !
موفق و پیروز باشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
در مورد پیشگویی باید بگم که من بیشترین تاخیری که در ارائه امتیازات داشتم یک ربع بوده ! استرجس عزیز توضیح داد و من نیاز نمیبینم مجددا توضیح بدم ! و گرنه میگفتم !
آنتونین عزیز ، چند بار به شما اعتراض شده ، هم توی شورا ، هم دفتر اساتید ، هم از طریق پیام شخصی به من و هم توی تالار خصوصی گریفیندور ! برادر من ، اینجا باید با دقت و صبر و حوصله رسیدگی کرد ، فرقی نمیکنه توی چه گروهی باشی ! بازرس یعنی کسی که وقتی چیزی مینویسه ، دیگه کسی چشم هاش چهار تا نشه ! این چیزی که شما نوشتی ، اصلا .... بیخیال !
در کل فکر نمیکنم شما بتونید اون طور که باید به بازرسیتون ادامه بدید و اگر لازم باشه و مدیر مدرسه لازم بدونن این مسئله توی شورا هم مطرح میشه تا به نتیجه برسه . فکر میکنم جدا شدن شما از بین بازرسین کار درستی باشه که استرجس عزیز هم گفت .
در مورد پیشگویی باید بگم که من بیشترین تاخیری که در ارائه امتیازات داشتم یک ربع بوده ! استرجس عزیز توضیح داد و من نیاز نمیبینم مجددا توضیح بدم ! و گرنه میگفتم !
آنتونین عزیز ، چند بار به شما اعتراض شده ، هم توی شورا ، هم دفتر اساتید ، هم از طریق پیام شخصی به من و هم توی تالار خصوصی گریفیندور ! برادر من ، اینجا باید با دقت و صبر و حوصله رسیدگی کرد ، فرقی نمیکنه توی چه گروهی باشی ! بازرس یعنی کسی که وقتی چیزی مینویسه ، دیگه کسی چشم هاش چهار تا نشه ! این چیزی که شما نوشتی ، اصلا .... بیخیال !
در کل فکر نمیکنم شما بتونید اون طور که باید به بازرسیتون ادامه بدید و اگر لازم باشه و مدیر مدرسه لازم بدونن این مسئله توی شورا هم مطرح میشه تا به نتیجه برسه . فکر میکنم جدا شدن شما از بین بازرسین کار درستی باشه که استرجس عزیز هم گفت .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

در ارتباط با پست مدیر در شرح امتیازات:
اول اینکه دشمنی ای وجود نداره،من طبق دو بند از قوانین ویژه ی بازرسین که خودت در اطلاعیه شماره 15 که مهم هم دونسته بودیش و همچنین گفته خودت که این ترم بشدت سخت گرفته خواهد شد عمل کردم.
بقیه موارد:
نقل قول:
در بند 6 در همون اطلاعیه شماره 15 که مبنای امتیاز کم کردن منم بود نگفتی که امتیازات جلسه قبل رو همزمان با تدریس جلسه بعد بفرستید!!گفتی اگه بعد از یه هفته امتیاز داده نشد 10 امتیاز کم کنید.
نقل قول:
یه خرده خودتو کنترل کن عزیز!جالبه که حتی نخوندی من چی نوشتم و سریع عکس العمل نشون دادی!من گفتم تو 29 تیر امتیازات جلسه دومی که در 15 تیر تدریس شده داده شده یعنی 14 روز تاخیر یعنی دو هفته کامل!!که هر بهونه ای مثل قطعی سایت هم بیاری قابل اغماض نیست چون طبق نقل قولی که از خودت در تابلوی اعلانات آوردم باید بعد از یک هفته امتیاز داده بشه!یعنی استاد پیشگوئی یک هفته تاخیر در ارسال امتیازات داشته!!
نقل قول:
خب این مشکلی نیست احتمالا حق با شماست و اون امتیازاتی هم که بابت این قضیه کم شدن ناچیز بود فک کنم حدود 10 یا 20 امتیاز بشه اما حرف اصلی سر تاخیر در ارسال امتیازات جلسه قبله.
نقل قول:
الان که این همه وقت از شروع ترم تابستونی گذشته داری قانونی که خودت نوشته رو نقض میکنی؟!اون قانون قشنگ مشخصه و کاری که الان داری میکنی تابلوترین مورد پیچوندن به نفع گریفندوره!تو اون قانون هیچ صحبتی از تدریس جلسه جدید نشده!!تو اون گفته شده باید امتیازات جلسه قبل یعد از یه هفته فرستاده بشه!کاری اصلا به تدریس جلسه جدید نداره.
در کل این کارت مثل اینه که علنا داری بنفع گروهت عمل میکنی در حالی که مدیر باید بیطرف باشه و وقتی به قانونی که خودت نوشتی پایبند نیستی و حالا داری یه تفسیر عجیب غریب ازش ارائه میدی انگیزه و رغبتی برای فعالیت بقیه گروهها میمونه؟!
اول اینکه دشمنی ای وجود نداره،من طبق دو بند از قوانین ویژه ی بازرسین که خودت در اطلاعیه شماره 15 که مهم هم دونسته بودیش و همچنین گفته خودت که این ترم بشدت سخت گرفته خواهد شد عمل کردم.
بقیه موارد:
نقل قول:
تدریس جلسه ی دوم در 15 تیر انجام شده امتیاز جلسه ی اول در همون تاپیک کلاس پیشگویی ارسال شده ! توقع داشتی وقتی جلسه ی دوم تدریس میشه امتیازات جلسه ی دوم رو هم همون جا بزنن ؟ وقتی کسی پست نزده !!!!
امتیازات در 29 تیر ارسال شده چون 29 تیر تدریس جلسه ی 3 بوده و قبلش امتیازش داده شده !
نقل قول:
در 29 تیر تدریس جلسه ی سوم تازه انجام شده !!!! وقتی کسی پست نزده چطوری امتیازات جلسه ی سوم زده بشه ؟ باید وقتی تدریس جدید صورت میگیره امتیاز جلسه ی قبل وارد بشه نه همون جلسه !
شما خودت حرف چپ و راست میزنی پایین نوشتی 7 مرداد تدریس میان ترم انجام شده اینجا نوشتی 5 مرداد ! وقتی تدریس جدید انجام میشه .... یعنی وقتی من پست میزنم به عنوان تدریس جدید باید جلسه ی قبلمو امتیاز بدم یا این جلسه ی جدید که هیچ کس پست نزده ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
جواب من در همون پست شماره 513 در تاپیک دفتر اساتید ارسال شده بود که به دلیل خرابی سایت من مهلت ارسال پست های عقب افتاده تعیین کردم ! که 9 مرداد میشه چهارشنبه و منم تا چهارشنبه مهلت ارسال داده بودم !
خب این مشکلی نیست احتمالا حق با شماست و اون امتیازاتی هم که بابت این قضیه کم شدن ناچیز بود فک کنم حدود 10 یا 20 امتیاز بشه اما حرف اصلی سر تاخیر در ارسال امتیازات جلسه قبله.
نقل قول:
من نوشتم جلسه ی قبل !!! یعنی بعد از تدریس جدید امتیازهای جلسه ی قبل داده بشه ! (یا در تاپیک درس یا در تاپیک شرح امتیازات )
در کل این کارت مثل اینه که علنا داری بنفع گروهت عمل میکنی در حالی که مدیر باید بیطرف باشه و وقتی به قانونی که خودت نوشتی پایبند نیستی و حالا داری یه تفسیر عجیب غریب ازش ارائه میدی انگیزه و رغبتی برای فعالیت بقیه گروهها میمونه؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

عجب!!باب نیست؟چه جالب خوب شد گفتی
.پرسی راست میگفت من نبودم.ولی الان اومدم و میتونم تدریس کنم.
ممنون ... موفق باشی !
.پرسی راست میگفت من نبودم.ولی الان اومدم و میتونم تدریس کنم.ممنون ... موفق باشی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باب آگدن در 1387/5/19 20:30:09
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/20 8:32:02
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/20 8:32:02
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به پرسی:
پپسی ببخشید ... پیرسی .... ببخشید ... پیری
....
چقدر حرص میخوری فشارت میره بالا ها ... من توی پست قبلی شما در مورد کلاس های تشویقی گفتم که تا آخر این هفته مشخص میشه که شد ...!
به جیمز:
میزارم چهارشنبه !
به آقای الیواندر :
ممنون !
به گابریل :
اگر باب نیومد تدریس به شما واگذار میشه !
موفق باشید.
پپسی ببخشید ... پیرسی .... ببخشید ... پیری
.... چقدر حرص میخوری فشارت میره بالا ها ... من توی پست قبلی شما در مورد کلاس های تشویقی گفتم که تا آخر این هفته مشخص میشه که شد ...!
به جیمز:
میزارم چهارشنبه !
به آقای الیواندر :
ممنون !
به گابریل :
اگر باب نیومد تدریس به شما واگذار میشه !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

با سلام ،
میخواستم اطلاع بدم اگه میشه فنگ رو از لیست تیم کوییدیچ ریون کلاو حذف کنید چون دیگه این شناسه آن نمیشه .
و به جاش گراوپ رو جایگزین کنید . ( این مسئله رو حدودا چند هفته ی پیش هم به خودت گفته بودم ! نمیدونم چرا جواب ندادی ! )
ممنون.
نیازی به این کار نیستش اصلا چون شما لیست رو اول ترم تحویل میدید اصلا تغییر نمیکنه اون لیست در هر بازی از بازیکن ذخیرتون استفاده کنید!
میخواستم اطلاع بدم اگه میشه فنگ رو از لیست تیم کوییدیچ ریون کلاو حذف کنید چون دیگه این شناسه آن نمیشه .
و به جاش گراوپ رو جایگزین کنید . ( این مسئله رو حدودا چند هفته ی پیش هم به خودت گفته بودم ! نمیدونم چرا جواب ندادی ! )
ممنون.
نیازی به این کار نیستش اصلا چون شما لیست رو اول ترم تحویل میدید اصلا تغییر نمیکنه اون لیست در هر بازی از بازیکن ذخیرتون استفاده کنید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/19 15:24:07
[b]دیگه ب
جزئیات کاربر

سلام استرجس
همنطور که در اعلامیه زدی تدریس درس تشویقی من روزهای دوشنبه هست طبق برنامه زیر
برنامه ی تدریس کلاس های تشویقی
دوشنبه
آموزش جادوی سیاه(با تدریس پروفسور جیمز پاتر)
در روزهای :
مرداد : 21
شهریور : 4
جلسه ی تشویقی : 18 شهریور
امتحان پایانی : 25 شهریور
من آماده تدریس هستم فقط یک لطفی بکن روزهای تدریس من رو عوض کن بزار شنبه یا یکشنبه یا چهارشنبه خیلی خوب میشه ممنون.
در هر صورت من آماده تدریس آموزش جادوی سیاه تخصصی هستم
بای
همنطور که در اعلامیه زدی تدریس درس تشویقی من روزهای دوشنبه هست طبق برنامه زیر
برنامه ی تدریس کلاس های تشویقی
دوشنبه
آموزش جادوی سیاه(با تدریس پروفسور جیمز پاتر)
در روزهای :
مرداد : 21
شهریور : 4
جلسه ی تشویقی : 18 شهریور
امتحان پایانی : 25 شهریور
من آماده تدریس هستم فقط یک لطفی بکن روزهای تدریس من رو عوض کن بزار شنبه یا یکشنبه یا چهارشنبه خیلی خوب میشه ممنون.
در هر صورت من آماده تدریس آموزش جادوی سیاه تخصصی هستم
بای
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

نقل قول:
با سلام ! با توجه به پست ِ پرسی ، اساتید که نیستند ! من میتونم همین جا آمادگی خودم رو اعلام کنم که یکی از این درس ها رو تدریس کنم . هر کدوم !
و بیشتر معجون سازی رو دلم میخواست تدریس کنم که این مورد رو به خودتون هم گفته بودم! ( بوقی یه چند تا صفحه عقب تر بود! )
با تشکر
اساتیده ما نیستن ! یعنی مشکل دارن نه جیمز هست و نه باب ! با منم صحبت کردن و معلوم نیست تا 10 20 روز دیگه بیان یا نیان ! شما یه زمانی مشخص کرده بودی که اونا بودن و وقتی دیدن معلوم نیست کی شما این اطلاعیه رو بزنی ، دیگه بیخیال شدن !
با سلام ! با توجه به پست ِ پرسی ، اساتید که نیستند ! من میتونم همین جا آمادگی خودم رو اعلام کنم که یکی از این درس ها رو تدریس کنم . هر کدوم !
و بیشتر معجون سازی رو دلم میخواست تدریس کنم که این مورد رو به خودتون هم گفته بودم! ( بوقی یه چند تا صفحه عقب تر بود! )
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج