«بسم المگ و ارتشها»"شق تيپ توپ دامب تپلق"الفرد با يه جفت پا از پنجره ساختمون پرت ميشه پايين و ميميره! (نفله كردن سوژه!) دنيس درو باز ميكنه و ميپره تو:
- سلام. مگي تويي؟ چه پير شدي! من اومدم اينجا هماهنگ كنم كه بريم ميتينگ.

مگي عينكشو يكم با دست ميكشه پايين و داد ميزنه:
- آلفـــــــــــــــــــــــــرد... بيا اين موجود زباله رو بنداز بيرووووون!
دنيس يهو خودشو ميندازه رو پاي مگي و شروع ميكنه به بوس و ماچ و بغل و ناله كنان ميناله (!):
- آنيـــــــــــــــط (انيت؟) منو راه بده تو اين ارتشت... اسپ شبا نميزاره من تو خوابگاه مختلط بخوابم. تو خودت طعم خوابگاه مختلط ما رو چشيدي... ميدوني چه فازي ميده! اين منو از نون خوردن انداخته. به بوق كشيده شدم... منو راه بده تو اين ارتشت!
مگي با يه حركت يه ميلي متري پاش دنيسو پرت ميكنه اونسر اتاق تا مثل عنكبوت بچسبه به ديوار! دنيس همونطور كه به ديوار منگنه شده زار زار ميكنه:
- ببين من جفت پا نزدم تو دهنت مگي... من دوس دارم تو ارتش تو باشم! اينجوري لجبازي ميكني من نميام ميتينگ اصلا...
مگي زنگ ميزنه به وزارت تا بيان اينو از ديوار جدا كنن و بندازن تو كارخونه بازيافت! اما كسي خبر نداره كه دنيس خودشو با طلسم ماندگاري رو ديوار ماندگار كرده!

-----------
پست خز نوشتم كه تاييد نشم!
سوالات رسمي:1. نام : عده اي ميگن تنيس...اما در اصل اون بستنيس، شايد هم دنيس!
2. لينكي از بهترين پستهاي خود: بهترين؟ اوهو... بهتريناش تو هافله كه چشاي شما حق ديدنشو نداره!
اولين چيزي كه اومد دستم رو دادم!سوالات عقيدتي مذهبي!!! :1. بهترين وزير دوران جادوگران كه بود و چرا؟( حداكثر 10 سطر)ببين عزيز من! اين سوالاي حاشيه اي چيه ميكني؟ فك كردي ملت خرن نمي فهمن؟ الان اگه من نگم بهترين وزير اسپ كوچولوئه كه تو منو را نميدي تو اين ارتش بوقيت! حالا من بايد الان ده سطر در مورد اين البوس سوروس هري پاتر بنويسم؟؟؟؟!
من يك خط هم در مورد اين موجود نميتونم حرف بزنم!
2. لرد بهتر است يا دامبل؟( حداكثر 5 سطر- طنز)كودك كه بوديم ميگفتند دامبل خوب است! ما را به زور و با كمك ابنبات چوبي به جلسات خصوصي ميبردند. ما هم فكر ميكرديم دامبل خوب است و ما را دوست داشت!
حال كه بزرگ شديم ميفهميم كه اين پدر سوخته جه به سر ما آورده است! مرتيكه فيلتر! بوق تو روحش كنن الهي... ايشالا بري تو مرلينگاه افتابه گيرت نياد...
من شخصا از لرد پشتيباني ميكنم تا بزنه پدر اين دامبلو در بياره كه بچگي ما رو بوقيد توش!
3. مشكل عديده ي عدم فعاليت تاپيك ها در وزارت چيست؟الف) زياد شدن جك و جوونور در سايت!
ب) قدرتمند شدن مرگخوارها!
ج) عدم استفاده به موقع از كنترل + اف 5 ! د) ساير ( در صورت انتخاب اين گزينه، توضيحات خود را در حداكثر10 سطر بنويسيد)
4. اگر قرار باشد شما به مدت 10 سال محبوس شويد، دوست داريد هم سلولي شما كه باشد؟ چرا؟( حداكثر 5 سطر- طنز)اول اينكه وزير يا هر بوق ديگه اي بوق ميخوره منو بندازه تو سلول! كي جرئت داره؟ از جادوگران زاده نشده كسي اين خطرو به جون بخره!
حالا گيريم يه بوقي ما رو انداخت تو سلول؛ مطمئنا دامبل رو انتخاب نميكنم. تو رو هم انتخاب نميكنم! اما اگه يه دختر پنج در پنج خوب تو مايه هاي البوس سوروس از نوع مونث گير آوردي منو خبر كن با كله ميرم تو سلول! قرارداد ميبندم تا لحظه مرگ اين دافي نيام از سلول بيرون!