سلام
امتیازهای گابر رو حذف کرده بودی این شش امتیاز برای آن بود

---------------------------------
در مورد کوییدیچ
چیزی که باعث اعتراض هافل شد امتیازهای پایین دارکو مالفوی بود . ولی الان همونطور که میبینیم مدیر بدون اینکه هیچگونه نگاه عادلانه ای داشته باشه دقیقاً همون کار رو یعنی تاثیر دادن امتیازهای دارکو رو اعمال میکنه .
نکته ای که هست اولاً هیچ گونه بحثی در رابطه با شخصیت داورهای عزیز نیست ، هر دو جزو دوستان و عزیزان من هستند . پس اعتراض زیرین من بد برداشت نشه .
اول اینکه من حضور داور اسلیترین رو مجاز نمیدونم ، به این مورد اشاره نکرده بودم چون فکر میکردم مدیر خودش عادلانه قضاوت میکنه ، اما با نتایج دیروز نمیتونم حرفی نزنم و تلاشهای هم گروهیام بی ثمر بمونه .
داوری اسلی وقتی مجاز حساب میشه که این داور نفعی از بازی داشته باشه و همینطور ضرری اگر قرار باشه هیچ کدوم از اینها نباشه بی وقفه هر نوع امتیازی که ممکن هست رو ارسال میکنه ... زیاد یا کم !
دوم اینکه داوری به عنوان فرد بی طرف وارد شد که اصلاً از پستهای کوییدیچی بدش میاد در ضمن لرد اصلا قسمتهای کوییدیچی کتاب رو نخونده :دی پس هیچ پیش زمینه ای از این رول ها نداره ، قطعا انتظار نداری که کسی رو که از ماکارونی بدش میاد داور مسابقه بزرگ ماکارونی توی ایتاللیا بزارن ؟!!
هر دوی امتیازهای این داوران رو ما پذیرفتیم ، منتهی امتیازهای دراکو رو هر دو داور دیگه نقض میکنن و بدون اینکه اعتدالی در نظر گرفته بشه حداقل همون حرفی که استر زد و دو گروه هافل و گریف موافق بودند ، امتیازات زده شد .
این نکته رو در نظر بگیرین که در مورد امتیازای :
زاخاریاس اسمیت:4+8+7
پروفسور اسپراوت:2+6+4
سه داور این نتایج رو ارسال کردن .
امتیازهای زاخاریاس رو نگاه کن اگر هر سه امتیاز رو در نظر بگیریم ممکن هست به رای کلی دو داور نزدیک بشیم اما وقتی امتیازهای کلی رو در نظر میگیرم کلی فرق میکنه ! یعنی رفتن یک یا دو امتیاز زیر امتیاز اصلی این بازیکن !
حالا اگر امتیازات رو تک تک در نظر نگیریم و کلی در نظر بگیریم همین امتیازات کم که دو داور دیگه ( اکثریت ) آن رو رد کردند در روند امتیازدهی تاثیر میزاره .
شما فرض رو بر این بگیر بازی بعدی یه داور بیاد به همه یک بده بعد اگر 7 نفر هم شرکت کرده باشن امتیازشون میشه 7!
در ضمن اگر داور بعد و میانگین هم امتیازایی مثل 40 یا 50 بدن !
اگر این سه رقم با هم جمع بشه :
7+40+50= 97 / 3 میشه 32!ده امتیاز زیر امتیاز اصلی !
این امتیاز رای اکثریت رو رد نمیکنه ؟در هر صورت یک یا دو امتیاز چیزی از گروه ما کم نمیکنه ، اما این نوع امتیازدهی و عدالت باعث رنجش همگروهیهای من شده ، شاید اگر امیتازی هم جا به جا نشه حرفی نیست . اما در دوره بعد باید این موارد در نظر گرفته بشه !
در غیر این صورت ما رقابتی نمیبینم ، بیشتر مراقبه است !-------------------------------
بلاتریکس لسترنج از اسلیترین هنوز تدریس نکرده ، قرار بوده تا شنبه تدریس کنند ، امروز دو شنبه است !
بازرس کلاس ایشون هم ویولت بودلر از ریونکلاو هست که دیروز بایستی اعلام میکرده ولی نکرده !
فکر میکنم بایستی این کسور امتیازات اعلام بشه ، قرار بود مدیر بازرسین رو چک کنه .
---------------------------
نقل قول:
پرسی ویزلی نوشته ... :
اعتراض به امتیاز کم شده از گروه ، اعتراض به امتیاز کم شده از استاد گروه ، اعتراض به زمان و مکان و امتیاز و غیره ی کوییدیچ و هر چیزی که وجود داره که میشه براش اعتراض کرد !! صرفا باید توسط بازرس گروه صورت بگیره
لطفاً این مورد درنظر گرفته بشه ، در رابطه با اعتراضای قبلی دیدیم که خیلی راحت از کنارش گذشتید ، در صورتی که غیر از بازرسین پستهای دیگه ای دیده میشه !