جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

71 کاربر(ها) آنلاین هستند (68 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
68 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] دفتر توجیهات عالیه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر توجیهات عالیه
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اونایی رو که ممنوعه بود توی پخ گفتم ... منتهی باید این مدیر رو توجیه کرد مخصوصاً توی دفتر توجیهات مخصوص خودش

پیوز میگه یه طوری میگی که کسی نمیگیره ها

پسر منظور من زیر سوال بردن داورا نبود که ، الان میگی اونا هم میان داد و بیداد میکنن ، اتفاقا ما قبولشونم داریم .

منظور من این بود باب

ما گفتیم امتیازا کمه و اعتراض کردیم ، قبولم داشتی که امتیازا مشکل داره که رفتی داور سوم آوردی حالا جون من ببین چی شده !

امتیازای دراکو :

هافل : 37 ، گریف : 49

امتیازای گابر :

هافل : 53 ، گریف : 51

حالا ببین چی میشه :

37 +53 = 90 / 2 = 45 هافل !

که دقیقا همون امتیاز رو دادی به ما توی تابلوی شنی !

51 + 49 = 100 / 2 = 50 گریف !

که یک امتیاز کمتر بهشون دادی توی تابلوی شنی امتیازات !

الان داور سوم آورده بودی امتیازات نرمال بشه و به اعتراضا رسیدگی بشه ؟

پ.ن : همینطوری پست زدم ، ادامه بحث نیست ! فقط خواستم بگم منظور پست قبلیم این بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 17:43
نمایش جزئیات
آفلاین
میخواستم اول ترم برای پست های طولانی ِ صحبت با مدیر محدودیت بذارم که اگر بیشتر از سه خط شد امتیاز کم کنم ، ولی فراموش کردم ... هر چند اگر همچین قانونیم گذاشته میشد از اونجا که شما ها مدیر هاگوارتز نبودید و فقط سنگِ گروهتونو به سینه میزدید درکش نمیکردید

در مورد دراکو ، برای آخرین بار این مسئله رو میگم ، ایشون یکی از افرادی هست که مورد اعتماده منه و اهمیتی نداره که اسلیترین حضور داره یا نه ، من به امتیاز دهی عادلانش اعتماد کامل دارم و به همین دلیل هم بعنوان داور اسلیترین قبولش دارم .

داورین به نظر من صلاحیت لازم رو دارن و همونطور که داور ها توی چت باکس اعلام کرده بودن ، سطح رول ها بسیار پایین تر از قبل بود و من خوندم خودم رول ها رو و اگر دراکو به همه ی اعضای هر دو تیم 1 هم میداد من اعتراضی نداشتم بهش !

در مورد لرد هم ، من از قبلش باهاشون صحبت کرده بودم و ایشون چون ارباب بسیار جیگری هستن این مسئولیت رو قبول کردن ، توی پیام شخصی دقیق به ایشون توضیح دادم که چه مواردی امتیاز دارن و چه چیزهایی توی بازی کوییدیچ باشه ! در نتیجه اگر ایشون اسم ِ کوییدیچ رو توی سانسور کلماتِ کامپیوترشون هم گذاشته باشن ، با اون پیام شخصی مشکلی نبوده و وقتی قبول کردن داوری رو ، یعنی مشکلی نداشتن با کوییدیچ !

من نمیتونم بیام بگم چون امتیازای دراکو رو گریف و هافل قبول ندارن ، پس من امتیازاش رو حساب نمیکنم ! داور و استاد یه سری اختیاراتی دارن که من نباید توشون دخالت کنم ! همینطور شما و سایرین

نقل قول:
در غیر این صورت ما رقابتی نمیبینم ، بیشتر مراقبه است !

خواهشا جوگیر نشو مری !
همیشه اینطور بوده که هر گروهی که توی یه موردی کم میاورده میگفته رقابت نیست ، به نفع گیریه یا تحریم میکرده !
سه تا داور امتیاز دادن و میانگین گرفته شده ! امتیاز ِ من یا یک نفر دیگه نیست که اعتراضی بهش باشه

در مورد بلاتریکس مشکلی نیست ، ایشون قبلا گفته بودن که مشکل نتی پیدا کردن ، امروز تدریسشون رو میزنن

من خودم اطلاع دارم از زمان های تدریس ! اگر مشکلی باشه رسیدگی میکنم ! فکر میکنم تا الان به همه ی گروه ها به اندازه کافی فرجه داده باشم

در مورد اون اعتراض هم مشکلی نبود ، بعنوان نماینده ریون مشکلی نیست ، چون ویولت معاون هست و اینا

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 12:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

امتیازهای گابر رو حذف کرده بودی این شش امتیاز برای آن بود

---------------------------------

در مورد کوییدیچ

چیزی که باعث اعتراض هافل شد امتیازهای پایین دارکو مالفوی بود . ولی الان همونطور که میبینیم مدیر بدون اینکه هیچگونه نگاه عادلانه ای داشته باشه دقیقاً همون کار رو یعنی تاثیر دادن امتیازهای دارکو رو اعمال میکنه .

نکته ای که هست اولاً هیچ گونه بحثی در رابطه با شخصیت داورهای عزیز نیست ، هر دو جزو دوستان و عزیزان من هستند . پس اعتراض زیرین من بد برداشت نشه .

اول اینکه من حضور داور اسلیترین رو مجاز نمیدونم ، به این مورد اشاره نکرده بودم چون فکر میکردم مدیر خودش عادلانه قضاوت میکنه ، اما با نتایج دیروز نمیتونم حرفی نزنم و تلاشهای هم گروهیام بی ثمر بمونه .
داوری اسلی وقتی مجاز حساب میشه که این داور نفعی از بازی داشته باشه و همینطور ضرری اگر قرار باشه هیچ کدوم از اینها نباشه بی وقفه هر نوع امتیازی که ممکن هست رو ارسال میکنه ... زیاد یا کم !

دوم اینکه داوری به عنوان فرد بی طرف وارد شد که اصلاً از پستهای کوییدیچی بدش میاد در ضمن لرد اصلا قسمتهای کوییدیچی کتاب رو نخونده :دی پس هیچ پیش زمینه ای از این رول ها نداره ، قطعا انتظار نداری که کسی رو که از ماکارونی بدش میاد داور مسابقه بزرگ ماکارونی توی ایتاللیا بزارن ؟!!

هر دوی امتیازهای این داوران رو ما پذیرفتیم ، منتهی امتیازهای دراکو رو هر دو داور دیگه نقض میکنن و بدون اینکه اعتدالی در نظر گرفته بشه حداقل همون حرفی که استر زد و دو گروه هافل و گریف موافق بودند ، امتیازات زده شد .

این نکته رو در نظر بگیرین که در مورد امتیازای :

زاخاریاس اسمیت:4+8+7

پروفسور اسپراوت:2+6+4

سه داور این نتایج رو ارسال کردن .

امتیازهای زاخاریاس رو نگاه کن اگر هر سه امتیاز رو در نظر بگیریم ممکن هست به رای کلی دو داور نزدیک بشیم اما وقتی امتیازهای کلی رو در نظر میگیرم کلی فرق میکنه ! یعنی رفتن یک یا دو امتیاز زیر امتیاز اصلی این بازیکن !

حالا اگر امتیازات رو تک تک در نظر نگیریم و کلی در نظر بگیریم همین امتیازات کم که دو داور دیگه ( اکثریت ) آن رو رد کردند در روند امتیازدهی تاثیر میزاره .

شما فرض رو بر این بگیر بازی بعدی یه داور بیاد به همه یک بده بعد اگر 7 نفر هم شرکت کرده باشن امتیازشون میشه 7!
در ضمن اگر داور بعد و میانگین هم امتیازایی مثل 40 یا 50 بدن !

اگر این سه رقم با هم جمع بشه :
7+40+50= 97 / 3 میشه 32!ده امتیاز زیر امتیاز اصلی !

این امتیاز رای اکثریت رو رد نمیکنه ؟

در هر صورت یک یا دو امتیاز چیزی از گروه ما کم نمیکنه ، اما این نوع امتیازدهی و عدالت باعث رنجش همگروهیهای من شده ، شاید اگر امیتازی هم جا به جا نشه حرفی نیست . اما در دوره بعد باید این موارد در نظر گرفته بشه !

در غیر این صورت ما رقابتی نمیبینم ، بیشتر مراقبه است !

-------------------------------

بلاتریکس لسترنج از اسلیترین هنوز تدریس نکرده ، قرار بوده تا شنبه تدریس کنند ، امروز دو شنبه است !

بازرس کلاس ایشون هم ویولت بودلر از ریونکلاو هست که دیروز بایستی اعلام میکرده ولی نکرده !

فکر میکنم بایستی این کسور امتیازات اعلام بشه ، قرار بود مدیر بازرسین رو چک کنه .

---------------------------

نقل قول:

پرسی ویزلی نوشته ... :

اعتراض به امتیاز کم شده از گروه ، اعتراض به امتیاز کم شده از استاد گروه ، اعتراض به زمان و مکان و امتیاز و غیره ی کوییدیچ و هر چیزی که وجود داره که میشه براش اعتراض کرد !! صرفا باید توسط بازرس گروه صورت بگیره

لطفاً این مورد درنظر گرفته بشه ، در رابطه با اعتراضای قبلی دیدیم که خیلی راحت از کنارش گذشتید ، در صورتی که غیر از بازرسین پستهای دیگه ای دیده میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری فریز باود در 1388/5/5 12:42:19
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1388 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ! رفتم امتیاز ریون رو چک کردم

457 بود که بعد از کسر 6 امتیاز بادراد شد 706 ! نه 700 ! مشکلی نیست دیگه

در مورد کوییدیچ هم ، من به پست استرجس کاری ندارم ، شما میتونی بری امتیاز کلی که سه داور دادن به هر گروه رو با هم جمع کنی ، بعد تقسیم بر سه کنی ! میشه اینی که الان زدم توی تابلوی شنی !!

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1388 22:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در مورد امتیازات کوییدچ

نقل قول:
مسابقات کوییدیچ

گریفیندور : 49
هافلپاف : 45
راونکلاو : 44
اسلیترین : مجازی

در مورد امتیازاتی که به هافل و گریف داده شده ، من فکر میکنم استر پستی رو ارسال کرد که گویای حرف خودتون بود ! منتهی من چیز دیگه ای رو می‌بینم .

نقل قول:
هافلپاف

کینگزگلی شکلبوت: 5+8+7=7
پروفسور سپتیما ويكتور: 3+6+5=5
ریتا اسکیتر:6+8+7=7
زاخاریاس اسمیت:4+8+7=6
فلورنس:7+7+6=7
پروفسور اسپراوت:2+6+4=4
پیوز:10+10+9=10

جمع عددهای بعد از = برابر با : 46

گریفندور

جسیک پاتر: 9+9+8=9
آبرفورث دامبلدور: 4+8+7=6
پروفسور گرابلی پلنک : 4+6+6=5
تایبریوس مک لاگن: 8+8+6=7
جیمز سیریوس پاتر : 10+8+7=8
ریموس لوپین : 4+7+6=6
استرجس پادمور: 9+5+8=7

جمع عددهای بعد از = برابر با : 48

در مورد امتیازات تابلوی شنی امتیازات :

امتیازهای راون :

6 امتیازی که باید بابت تقلب بادراد کم میشد لحاظ نشده !

نکته : این مورد الزامی نیست چون آن دفعه گفتی که نمیخوای کسی در این مورد دخالت کنه ، اما وقتی من امتیازهای راون رو حساب کردم میشد 700 !

ولی گروههای دیگه درسته !

پ.ن : در مورد معیارهای داوری هم ، تا جایی که من میدونم همه جاها میان نمره گذاری میکنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1388 12:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مهمان بعدی قلم پر تندنویس : پیوز

تا دو روز آینده میتونین سوالاتتون رو از این روح مزاحم ِ عزیز بپرسید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1388 12:15
نمایش جزئیات
آفلاین
آبرفورث
نقل قول:
لطفا من رو جایگزین بازرس فعلی گریفیندور - استرجس پادمور - بگذارید. با ناظرین هماهنگ شده.

باشه
مشکلی نیست

گابریل
نقل قول:
بله !!‌خيلي از اساتيد سر موقع تدريس نميكنند. كسي توجه نداره. پست هاي بچه ها توي كلاس ها كم شده!‌ همه چيز قاطيه ،‌ پرسي عزيز. به نظرم اين اشتباه بود كه هشت تا كلاس بشه هيجده تا كلاس!‌ نميدونم هنوز هم ميشه در مورد اين مسئله تصميم گرفت يا نه. اما گروه هايي مثل ريون و هافل و اسلي كه اعضاي فعالشون به چهار نميرسه چطوري توي هجده تا كلاس شركت كنند؟

اول اینکه شما خودتم یکی از اون اساتیدی ! اساتیدی که تدریس نمیکنن ، مثل شما که کامپیوترت مشکل داشت ، به مشکل برخورده بودن و تدریسشون رو بعدش انجام میدن !

مسلمه که باید پستِ بچه ها!! توی کلاس ها کم بشه ! شما وقتی میای میگی بچه های ریون توی تاپیک ایکس ریون پست بزنید ، ممکنه اونجا 40 تا پست بخوره ! ولی وقتی میگی توی 10 تا تاپیک ریون پست بزنید ، ممکنه توی هر تاپیک 4 تا پست هم نخوره ! اینطوری دستِ ملت بازتر هست و هر کسی توی هر تاپیکی که دوست داره میتونه پست بزنه !

اینجا هم همینطوره !

18 تا کلاس هست ، ملت میتونن با توجه به علاقشون توی هر کدوم از کلاس ها که بخوان پست بزنن ! من نمیدونم شما ها چرا این مسائل رو گنده میکنید ! سختیه این کلاسا برای من هست که باید این همه کلاسو چک کنم و به اعتراضاتِ بی سر و ته شما برسم ، هر استاد فقط وظیفش اینه که یک کلاس رو اداره کنه !

من میتونستم بیام بگم چهار تا کلاس داشته باشیم این ترم ، برید پست بزنید ! اون موقع توی هر کلاس پونصد نفر پست میزدن ! ولی از روی اجباره اینکه اگر توی کلاس هایی که دوست ندارن پست نزنن نمیتونن گروهشون رو قهرمان کنن !

همه ی گروه ها هم شرایط یکسان دارن ! هیچ گروهی نمیتونه توی همه تاپیکا حضور خوب داشته باشه ! توی یک کلاس هافلیا خیلی خوب کار میکنن ، یک کلاس ریون ، یک کلاس گریف و یک کلاس هم اسلی !

تحریم ؟ آخرین باری باشه که من این کلمه رو میشنوم !

در مورد امتیازات هم ، بله درسته ، اطلاع دادی بودی توی تاپیک توجیهات که دسترسی نداری ، امتیازاتِ کم شده ازت رو برگردوندم ... زودتر پستت رو بزن

در مورد داوری ها

داور ها همگی زحمت میکشن که این همه پست رو میخونن و از نظر شخص من هیچ اعتراضی به امتیازاتی که میدن وارد نیست ! همونطور که در پست کوییدیچ من در تابلوی اعلانات نوشته شده ، موارد امتیاز دهی مشخص هست و در آخر هم ذکر شده که داور میتونه برای هر کدوم از معیار ها امتیازی رو که میخواد اعمال کنه ، یعنی چیزی که فکر میکنه بهتر هست !

ممکن هست داوری به خاطر اینکه سوژه فرعی نداره پست 2 امتیاز کم کنه ، ممکنه 6 امتیاز کم کنه ! اگر قرار باشه من و ویولت و چهار نفر دیگه بیام امتیازای داورا رو ویرایش کنیم که دیگه داور برای چی گذاشته شده ؟!

حتی توی یک مسابقه ی فوتبال! داور اختیار کامل رو داره که یک گل رو قبول کنه یا یک آفساید رو بگیره یا نه ، یا خطایی رو قبول کنه یا نه ! و اولین و آخرین نظر رو میده ! بعدش ممکنه فدراسیون بیاد کار داور رو بررسی کنه ، ولی حتی رییس فدراسیون هم نمیتونه نتیجه ی بازی ای که داور اعلام کرده رو حتی به خاطر اشتباهاتِ داور تغییر بده ! چون نظر داور اون چیزی بوده که اعلام کرده .

برای هر مسابقه دو تا داور هست ، میانگین گرفته میشه برای امتیازاتشون و اون امتیاز به بازیکن تعلق میگیره ! اگر ما بخوایم بیایم کاری که مری گفته رو بکنیم که ظاهر پست یه امتیاز داشته باشه ، سوژه سه امتیاز و اینها دیگه نیازی به داور نیست ! من خودمم میتونیم بر اساس اینا امتیاز بدم !

بلاتریکس
مشکلی نیست ، فردا تدریس کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 مرداد 1388 00:04
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه ی دوم جادوی سیاه به سبک باستانی رو زدم!

اما متن تدریس رو...متاسفانه، یه کار فوری برام پیش اومده که به هیچ عنوان نمی رسم تدریس رو امروز بزنم! اگه مشکلی نباشه فردا شب بزنم.

البته باید یکمی زودتر خبر میدادم..اما خب مشکلی پیش اومد و نشد!

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1388 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

خوب چیز های جالبی مشاهده شده توی این ترم هاگوارتز ، بازرسین در مورد کوییدیچ تذکر میدن ! کاپیتان های کوییدیچ امتیازات کلاسها رو اصلاح میکنن ، آدمایی که هیچ سمتی ندارن فکر میکنن مدیرن و کلا تصمیم میگیرن اینجا رو کن فیکون کنند و کلی موارد هیجان انگیز دیگه که واقعا هیجان انگیز بودن مدیریت پرسی رو نشون میده ...

دلیلش کاملا مشخصه ! وقتی مدیریت هاگوارتز رو با جمله های «هیچکس نباید اعتراض بکنه» ، «بازرسین در کار مدیر دخالت نکنن» ، « چون من مدیرم حرفم درسته» و ... هاگوارتز رو اداره بکنه انتظاری هم بالاتر از این نداریم ...

در مورد افرادی که هیچ ربطی بهشون نداره هم همینجا از نظرات ارزشمندشون تشکر میکنم.

در مورد امتیازات کوییدیچ. وقتی گابریل و دراکو هردو امتیاز زدن هیچکس نمیتونست بگه امتیازات کدومشون عادلانه تر هست. اما وقتی یک داور « بی طرف» که به قول پرسی «در عدالتش شکی نیست » امتیازاتش به شدت به امتیازات گابریل نزدیک بود و از امتیازات دراکو فاصله داشت میزان قابل اعتماد بودن امتیازات دراکو مالفوی کاملا مشخص شد !

من درخواستم این بوده و هست : امتیازات دراکو نادیده گرفته بشه و امتیازات گابریل با امتیازات ولدمورت جمع بشه ! یعنی ما ولدمورت رو داور اسلایترین در نظر بگیریم و امتیازاتش رو با دراکو جایگزین کنیم.

چون اگر میانگین بگیریم باز هم امتیازات ناعادلانه دراکو تاثیر خودش رو روی نتیجه میذاره !

در مورد کلمه ا*مقانه ! من خیلی خوشحالم که چت باکس رو اینقدر با دقت مطالعه و دنبال میکنید. من همینجا به خاطر استفاده از اون کلمه از شخص دراکو، گروه اسلایترین و هر قشر و گروه دیگه ای که بهشون توهین شده عذرخواهی میکنم و در این زمینه هیچکس جز من مقصر نیست. من به خاطر استعمال این کلمه شرمنده ام !

من مدیر هاگوارتز نیستم و در جایگاهی نیستم که این رو بگم. اما به عنوان کاپیتان کوییدیچ هافلپاف که اصلی ترین معترض به امتیازات این بازی بود از همه بچه های گروه خودم، گریفندور و اسلایترین دعوت میکنم که بحث رو ادامه ندیم و منتظر بشیم شاید تا پایان قرن 21 بالاخره مدیریت سر و کله اشون پیدا بشه و نظر نهایی رو بدن.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1388 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، من نميخواستم ديگه پستي بزنم اما خب، يك تيكه از صحبت هاي مورگانا برام جالب بود.

نقل قول:
جدا می خوام یه تذکر جدی به مری باود و گابریل دلاکور که درمورد استاد روزیه تعیین تکلیف کردن، داده بشه و از گروه هاشونم امتیاز کم بشه. اساتید باید امنیت شغلی داشته باشن و بتونن بدون تهدید شنیدن نمره بدن.

من اصلا" توي پستم در رابطه با امتيازم؛ روي صحبتم با ايوان نبود ،مورگانا ! و تيكه ي تهديد آميز ِ‌ (!)‌پست ِ‌ من:

نقل قول:
بنابراين،‌ من كاملا" اعتراض ميكنم اگه امتيازي به خاطر جدا كردن ِ تكليف هاي من ازم كم بشه. امتحان كنيد،‌ببينيد!‌

با توجه به اينكه من نقل ِ قول رو از پست ِ مري برداشتم، هيچ اسمي از ايوان نبردم و اصلا" از كلمه اي تهديد آميز در مقابل ِ‌ ايوان استفاده نكرده ام؛ حرف ِ شما غير منطقي هست كه ميگيد از من امتياز كم بشه!

من روي صحبتم با مري هست و به مري گفتم كه اگه از ريون امتيازي كم كنه بابت ِ پست ِ‌من ، حاليش ميكنم!‌ همين. پس بوقي برو بشين تايپ تمرين كن!

بعد هم، به من چه كه ايوان اسليتريني هست يا ريونكلاويي !!‌ اگه از گروه خودم هم بود ، اگر امتيازم رو كم ميداد اعتراض ميكردم و فعلا" منتظرم امتيازهاشو ببينم.

بعدم ! مري اومد و گفت ميخواد به پست ِ من گير بده!‌ من ترم هاي پيش هم اين كار رو كرده ام، تكليف دومم رو بعد از تكليف ِ اولم فرستاده ام ولي امتيازي ازم كم نشد. پس من فقط ميخواستم به مري بگم كه ندونسته حرف نزنه و نخواد از پستي كه هنوز امتيازش نيومده ، امتيازي كم كنه.

من به نظر ايوان ِ‌ عزيز كاملا" احترام ميذارم، ولي ازش ميخوام كه امتيازي براي جدا بودن ِ تكليف 1و 2 از هم ازم كم نكنه.

----

اگه هم توهيني به اسليترين و ايوان كرده ام، معذرت ميخوام. من فقط امتياز پستم رو ميخوام، چون واقعا" انصاف نيست به خاطر اينكه مشكل ِ كامپيوتر داشتم ازم امتياز كم بشه.

درحالي كه من ترم هاي پيش هم همچين چيزهايي ديده بودم، ولي امتيازي كم نشده بود. همين طور، سه پست ِ ديگه هم بعد از من زده شده!‌

در ضمن، نگاه كنيد اختلاف ِ پست ِ من و ايوان چقدر هست !‌ ترو خدا قضاوت كنيد، نامردي ِ‌ !!

نقل قول:
گابريل : پیام زده شده در: ۲۳:۳۲:۵۷ چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۸۸

و
نقل قول:
ايوان : پیام زده شده در: ۲۳:۳۶:۳۳ چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۸۸

يعني فقط به خاطر چهار دقيقه؟ باب من با دايل آپ اومدم، منم اگه اينترنت ِ 512 داشتم، بله! شايد زودتر پست ميزدم. به من چه اين اي دي اس اله خراب شد؟

نامرديه ! امتياز كم نكنيد.

----

در مورد داوري،‌به شدت با دراكو موافقم !

از نظر من دراكو سخت گير هست و امتيازاتش قابل احترام هست و هيچ كس نبايد به خودش اجازه بده كه به خاطر چهار تا امتياز، بهش توهين كنه. و من خودم چون خيلي ناراحت شدم از اين مسئله، كاملا" موافقم كه يك همچين جلسه اي براي شفاف سازي باشه.

در ضمن؛ داوري ها جدا" سليقه اي بوده، مال ِ خودم رو دارم ميگم. اين دست ِ‌ما نيست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1388/5/2 22:12:45
[b]دیگه ب