جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

31 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 31 مرداد 1388 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نمیدونم چرا اینقدر بعضی ها زیادی حرف گوش کن هستن؟! یه مقدار هم زیادی ساده !

هفته گذشته اختلافات و مشکلات شخصی ای که به هر نوعی و با هر طرز بیانی وارد مجمع عالی ایفای نقش شده بود، باعث شد که بنده با عنوان موسس !!!(این سمت وجود ندارد ! ) این مجمع رو لغو کنم. تعجب من هم تا به اینجا روی هم موضوع هستش. اما خوبه ! ایول ! هنوز یه کم امیدوار هستم که بلیز زابینی عزیز این مورد رو درک کرد و شدیدا به حرکت آنتاحاریک من انتقاد کرد. (دمت گرم بلیز )

موضوع درست اینجاست که کسی مثل من که پیام خداحافظی از سایت خودش رو در یکی دو صفحه قبلی همین تاپیک نحوه نوشت و تقریبا از سایت رفت، کسی که از مجمع عالی ایفای نقش و شورای ویزنگاموت استعفا داد، چطور الان یهویی پیداش میشه و در سمت موسس لغو مجمع رو اعلام میکنه؟! عجیب نیست؟!

خب بی شک فکر اولیه و تشکیل این مجمع تنها با من نبوده و بلیز عزیز هم نقش داشتن. مجوز فعالیت این مجمع رو هم از مدیران گرفتیم. (از خودمون که صادر نکردیم ! ). اگر قراره لغو بشه پدید آورندگان کسانی نیستند که اینکارو کنند، بلکه با توافق گروهی و نظر مدیران این لغو باید انجام بشه. صرفا اون لغو توسط من و بله دنبالش روزنامه پیام امروز، جادوگر تی وی، دوباره پیام امروز و غلط کردم نامه ! همه و همه برای این بود که بعضی ها متوجه بشن که هدف اصلی از گردهمایی در این مجمه چی بوده و هست و توجه داشته باشند که برخی موارد که مربوط به مجمع نمیشن، نباید تحت هیچ عنوان راهی به مجمع پیدا کنن. چرا که موجب آشفتگی و اختلاف نظر شدید و در نهایت موجب جنجال میشه.

اینطور بود که من از جلوی خودم، بدون هیچ اجازه به شکل الکی و موقتی این مجمع رو لغو کردم تا همه متوجه برخی شرایط بشن. (فرض بر این که خواستم با شلاق بهتون درس بدم ! )

شاید اشتباهی که بنده در مورد این مجمع مرتکب شدم این بود که در حین تاسیس اون هیچ اساسنامه یا قوانینی براش تدوین نکردم. این انتقاد بر من وارده. پیش بینی ن این بود که مجمع خیلی دوستانه و با توافق پس از رفتن من اینکارو انجام خواهد داد. اما اونطور که باید اساسنامه ای مشاهده نشد. همینطور ناهماهنگی هایی دیده شد که از طرف گروه ریون هم یک مورد بود که ناسازگاری نشون میداد در معرفی نماینده به مجمع. این صحبت من به معنی انتقاد شدید از شخص خاصی یعنی آلبوس دامبلدور عزیز که بعد از من مجری مجمع بودند، نیست. به نوعی دارم شرح میدم که چی شد و چرا؟!

حالا الان خیلی از شماها فکر می کنید که من به "غلط کردم" افتادم و تشنه ی مقام، میخوام که دوباره مجمع رو تشکیل بدم. موضوع اینجاست که من اصلا لغو نکردم که بخوام تشکیلش بدم. من خودم رو در حد اعضای مجمع نمیدونم. چه به لحاظ دانش رول پلیننگ و چه اخلاق و هر مورد دیگه ای و قصد نداشتم و ندارم که در جمع اعضای مجمع باقی بمونم. بعضی ها شاید فکر کنن که گول منو خوردن و به بازی گرفته شدن. ولی واقعا چنین نیست و به وجود اومدن این وضعیت لازم بود تا دوستان خوب ما یک مقداری برخی موارد رو درک کنند. بازگشت من به سایت به دو علت بود. اول مسابقه جام آتش. دوم هم مجمع عالی ایفای نقش.

بپردازیم به یک مثال. عملکردی که مجمع عالی ایفای نقش بعد از استعفای من داشت یه مقدار ضعف داشت. به عنوان مثال در مورد انجمن الف.دال. موضوع اینجاست که وقتی تقاضای ثبت انجمن میده واسه این گروه، کسی که باید موافقت اصلی و رای نهایی رو بده مدیر ایفای نقش هستش. نه مدیران انجمن ! چرا که مدیران انجمن، مسئولین کل انجمن ها هستند(چه ایفای نقش و چه غیر ایفای نقش) اما انجمن های ایفای نقش بخش تخصصی مسئولیت اونها نیست و این انجمن ها خودش یک مدیر داره. یعنی ایوان روزیه. و این مدیر دقیقا زیر نظر مجمع عالی ایفای نقش هستش. وظیفه مجمع بود که در مورد ثبت این انجمن بحث کنه و بعدش نظر نهایی رو بفرسته برای مدیر ایفای نقش که ایشون اجرا کنه. اما اینکار انجام نشد و مجمع عالی ایفای نقش کارشو به خوبی انجام نداد در این مورد. درست بعد از ثبت انجمن الف.دال می بینیم افرادی از مجمع مثل پیوز و بلاتریکس نظر مخالف داشتند با تشکیل انجمن برای این گروه. و من از قصد اینو از مورگانا خواستم که در مجمع مطرح کنم چون شک نداشتم که حرف ها و صحبت هایی به دنبالش مطرح میشه و خیلی موارد دیگه بهتر خودشون رو نشون میدن.

به هر صورت اون مجمع سرجاش هست ! اما امیدوارم با تفاوت هایی که خودشون درک کردند کارشو از نو شروع کنه. خودتون بشینید بحث کنید. ببینید چطور برنامه ریزی کنید ! ایفای نقش مال اعضاست ! نه مدیرا ! اعضای مجمع نماینده های اعضا هستن ! نه سران سازمان ملل !!!
شاید درست مثل فیلم باشه و شاید دروغ به نظرتون بیاد. اما صحت داره. ارزش این رو نداره که آدم قسم بخوره به پاش اما ...(به ارواح خاک مادر ! )

من فکر می کنم الان خیلی ها با این حرف های من دچار ابهام شدن. البته من به پیوز یک عذرخواهی بدهکار هستم. به هر صورت لطفا اینجا مطرح کنید تا بحث بشه در موردش که توجیه بشین چطوری؟!بیایید که بحث کنیم ! از همه اعضای مجمع و سایرین نیز دعوت می کنم ! ابهامات !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 29 مرداد 1388 02:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اینیگو ایماگو نوشته:
واسه ساحره های غم زده و غریب و تنها

واسه این همه توهین و تشر و فحش و دعوا

واسه تحمیل و خود فروشی و تو سری

واسه پاچه خواری کوییرل و توفیق زوری

واسه تجاوزای روحی اسکاور‌ و بهره کشی‌

آقا من شکایت دارم یعنی چی!

تجاوز روحی دیگه چه صیغه ایه؟!!...نکنه باز یه چیز جدید گیرآوردین مارو بلاک کنین!؟!؟
اصن همین که اسم منو با کوییرل توی یه بیت قرار دادی خودش هزارتا فحشه!!!
واسه همین من یه دیس بهت میدم تا تو باشی از این کارا نکنی!!

اینیگو، ایماگو! برو خونتون عمو جون
چرت و پرت گفتن همیشه تو خونتون
کوییرل و اینیگو همه دست تو یه کاسه
همه ی اینا برای بلاکِ ماست و واسه
چیزایی که نمیتونم اینجا بگم
بگم؟ نه بگم؟ نه بگم بگم؟!
آره! آره داداش ما اینیم و تو اینی
اون اینه و این اونه و تو اینی؟!
این و اونش فرقی نداره واسه ما
مهم اینه تو سرِ پا وایمیستی تا ما
پست بزنیم و بکنیم رول و مول
تا تو یاد بگیری، تو که هستی خل و مُل

قصد توهین نداشتم فقط قافیش باید جور در میومد!
ادامشم توسط ناظر و مدیر سانسور شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 26 مرداد 1388 03:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

هوم .... چند وقتیه احساس میکنم سایت از اون حالت تمرکز و روابط معمول و منطقی خودش خارج شده. به عنوان مثال در مورد همین مجمع عالی ایفای نقش (که آخرم متوجه ضرورتش در کنار مجمع ویزنگاموت نشدم) توی همین چند وقت اخیر با چهار پنج نفر روبه رو شدم که یا در گفتار یا در عمل ادعای ریاست این مجمع رو داشتن و این نکات برای منی که در این مجمع عضوم قدری نامفهومه و کمی هم احساس بر خوردگی و رعد و برق خوردگی دارم بخصوص اینکه قبلا هم در بلیت این مسئله رو طی کرده بودم که تنها در شرایطی که یک مدیر ریاست این مجمع ها رو برعهده بگیره حاضر به عضویت هستم که البته موافقتم شده بود.

مسائل مشابه اینو البته در قسمتهای دیگه سایتم میبینم. من یک مدتی در این مورد حرفی نزدم بلکه این جریان متوقف شه ولی خب در حال حاضر فکر میکنم بهتره مدیران یک گام موثر بردارند و اگر کاری نمیتونن برای رول کنن حداقل اینجور روابط رو در سایت بیشتر جا بندازن تا در آینده به مشکل برنخوریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1388/5/26 3:39:27
ارسال شده در: دوشنبه 26 مرداد 1388 01:54
نمایش جزئیات
آفلاین
هر وقت میام تو این تاپیک واقعا در حدی ام که دارم منفجر میشم و گرنه از این تاپیک متنفرم و اصلا دوست ندارم پست بزنم .

همین جا از انجمن هاگوارتز استعفا می دهم . با پرسی هم حرف زدم قرار شد جام آتش رو خودش اداره کنه .
از انجمن های مطالب اشتراکی که واقعا دوستش دارم و از انجمن هری پاتر به زیان فارسی نیز استعفا میدم .
امید وارم ناظر مطالب اشتراکی مورگانا لی فای بشه که واقعا برای این انجمن زحمت کشیده و خودشم موافقه البته به من ربطی نداره .
از امروز به بعد بنده تمرکز خودم رو روی انجمن وزارت میذارم تا این انجمن فعال بشه
تا قبل از این هدف من این بود که با ایده های وزیر و وزارت و همکاری بقیه ناظران همه انجمن های رول رو به نحوی فعال کنیم اما با وجود بعضی افراد تنگ نظر و با وجود چوب لای چرخ گذاشتن این افراد این قضیه منتفی شد .
از امروز همه برنامه های بنده فقط برای انجمن وزارت در نظر گرفته میشه .
خبر بهم رسید که چند نفر بلیت زدن مبنی بر اینکه من کم رول میزنم منو مجبور نکنید تک تک ناظرا رو بررسی کنم خود شمایی که بلیت زدی بگم چند تا پست میزنی یعنی چند تا رول میزنی تو انجمن خودت ؟!
با برگزاری مسابقات جام آتش قصد تحرک بخشی بیشتر به رول داشتم که باز هم اعتراض ها توسط اعضایی با سطح فکری پایین مثله پیوز مواجه شد ؟!
آقای پیوز این سایت چه منفعتی داره چه سودی به من میرسه من داوری رو انتخاب کنم که بر فرض به نفع گروه اسلایترین بگیره . شما کاری کردی که کل اعضای سایت شما رو در مورد اعتراض کردناتون سوژه قرار دادند . چرا من باید مغرضانه باعث آسیب زدن به گروه هافلپاف بشم .
اگه قرار باشه وزیر هم مثه سایر اعضا فقط رول بزنه که فرقی با سایر اعضا نداره وزیر میتونه با تزریق سوژه های جدید باعث پویا شدن بشه .
الان بنده از اعضای تازه وارد و اعضایی که فعالیت چندانی نداشتند استفاده کردم که به طور فوق العاده ای فعال شده اند و مطمئنن افراد عالی سایت تا چند وقت دیگر خواهند شد کسایی مثه کینگزلی شکلبوت روفوس سیریوس بلک و ... که با جدیت رول مینویسند و تلاش میکنند من نمیگم که در بهترین سطح زول مینویسند ولی مطمئن هستم تا چند وقت دیگه به همین مرحله میرسند .
حالا از این به بعد تمرکز بنده رو وزارته مسابقات وزارت به زودی برگذار میشه .
با جدیت هر چه تمام تر .
عده ای میگن میخوایم بخندیم وزارت شما جای خنده نیست به نظر من که خود شما عالی ترین سوژه اید برای خنده با این رفتار بچگانه .
از عمه مارج عزیز هم تشکر میکنم برای همکاریشون و پیشنهاد عالیشون که به زودی اجرا میشه که اون هم خودش یه طرح عالیه .
انقدر اعتراض کنید تا ... !
پست هوکی عزیز رو می پرستم تو جام آتش که به در جیب بودن دست پرسی تو آواتارش اعتراض کرده .
از خودتون مایه بذارید نه اینکه فقط اعتراض کنید خودتون چکار کردید ؟!

روی من فقط به آقای پیوز نیست به ایشون در مورد توهینی که به منطق من در مورد جام آتش کردن هست و در کل به تمام کسانی که بلیت جالبی به مدیریت زدند و واقعا برای مدیریت هم متاسفم که انقدر راحت و بدون بررسی حرف ها رو جابه جا میکنند . ئر کمال تعجب میتونم حرفای امروز کوییرل رو که میگن هیچ اطلاعی از وضعیت وزارت ندارند رو نقل قول کنم تو منسجر .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مینروا مک گونگال در 1388/5/26 2:20:04
ارسال شده در: جمعه 23 مرداد 1388 01:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب این اشتباهه که از غایب حرف بزنیم و بعد آخرش بگیم بحث تموم.
پیوز مهم نیست که جواب مdدید یا خیر.
هم کیشان شما هم جواب پی ام نمیدن و میگن بدون اینکه بخونیم پاک میکنیم و غیره!

به هر حال باید با حقیقت رو به رو شد رفقا.
من پست زدم چون دیدم شما داری یه سری اطلاعات مطرح میکنی که مثل اساس عقاید دامبولیسم قصد در تحریف وقایع و تشویش اذهان داره!

شما در جواب مصاحبه به دامبولیسم اشار کردید و این بحث باز شد، خواهشا دیگه شما از خواست برای باز نشدن بحث حرف نزنید.

این واژه که " در حدی نیستی" و غیره به امید خدا مد شده. بنده نیستم اوکی، اما به هر حال گویا شما تا حدودی از پست بنده اذیت شدید. خوب دو حالت داره یا حرف ها راست بوده و ترجیه دادید که بگید من در حدی نیستم...

یا اینکه دیدی خیلی چیز های نگفته دیگه وجود داره و ممکنه که ما بخوایم اون ها رو هم مطرح کنیم که دوباره گفتید در حدی نیستم...
هوم؟

و یه مورد مهم، الحمد الله که هیچ کس پستای ملتو نمیخونه، والا اگه واقعا نخوندی خیلی مردی!!!

شما بعتر از هر کسی میدونی پیوز، که بخاطر این جریان در همین دوشب اخیر من با چه دوستان عزیزی درگیر شدم. و این بخاطر اینه که دوباره دارید با همون محوریت قبلی چوب لای چرخ تفریح این ملت میکنید. همون محوریت جوری داره ملت رو عوض میکنه که رفتارای باور نکردنی دیده میشه.

شما اگر نقشی در دامبولیسم نداشتید، عضوش بودید، این حق رو به خودتون میدید که از اندیشه ها دفاع کنید و خوب طبق روال معمول چه پشت پرده و چه علنا طرف مقابلتون رو تخریب کنید.

بنده هم نقشی در رهبری محفل ندارم اما عضوشم و این حق رو برای خودم قائلم که بخوام در برابر تهمت های بی پایه و اساسی که زده میشه دفاع کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/5/23 1:21:26
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ولی در مورد خودت صحبت می کنم. پیوز چه مدت ناظر هافلپاف هستی؟ دخالتی داشتی در صحبتهایی که به مربوط به دامبولیسم هست؟

اگر از طرف هافلپاف حرف می زدی پس چرا انکار می کنی؟ دیوار حاشا بلنده نه؟

اگر هم از طرف گروهت صحبت نمی کردی چرا برای تازه واردا از سربلندی هافلپاف و نبودن در محفل و خوشحالی گروه صحبت می کردی؟

فکر می کنی لازمه صحبت سه جانبه ای با نیمفادورا تانکس داشته باشیم پیوز؟ این طوری این به قول تو "ابهام من" راجع به تو حل خواهد شد؟

من یکساله ناظر هافلپاف هستم ! در صحبت های مربوط به دامبولیسم هیچ دخالتی نداشتم ولی عضو دامبولیسم بودم و هنوزم از "اهداف" اون گروه دفاع میکنم اما شاید از بعضی "روش های" گروه دفاع نکنم !

من هیچوقت از طرف هافلپاف حرفی نزدم ! همیشه هم تلاش کردم پای هافلپاف رو از اون ماجرا بکشم بیرون ! هیچ چیزی هم برای حاشا کردن وجود نداره اونقدر مرد هستم که اگر یک کاری رو کرده باشم بگم انجامش دادم !

این قسمت دیگه کلا زاده تخیلات خودته : « چرا برای تازه واردا از سربلندی هافلپاف و نبودن در محفل و خوشحالی گروه صحبت می کردی؟ »

تو به من نشون بده که من همچین صحبتی کردم منم میام پاتو میبوسم عزیز ! تنها موردی که من با یک هافلپافی در اون مقطع زمانی در مورد محفل صحبت کردم نیمفادورا تانکس بود که متونی لحن صحبت و محتوای پیام شخصی من رو از خود نیمفادورا بپرسی !

صحبت سه جانبه با نیمفادورا رو ازش استقبال میکنم ! البته اگر نمیفادورا نخواد مثل بعضی مواردی که تو توی پستت داشتی از تخیلاتش استفاده کنه ...

نقل قول:
شما توی مصاحبه ت گفتی من به تازگی فهمیدم چه کسانی نمی ذاشتن من کار کنم!

اون افراد همون کسایی بودن که من در یک ماه و نیم نظارتم در محفل سعی کردم کنترلشون بکنم برای همینم محفل زمان من آروم بود به شدت و دعوا و نزاع توش نبود ! اصلا نقش من همین بود ! برنامه این بود که برودریک محفل رو اداره بکنه و من جو رو !!

نقل قول:
شما حق دارید گروهتون رو دوست داشته باشید ولی چطوریه آبرفورث بهش این بحث ربطی نداره پیوز؟

آبرفورث جواب حرفی رو داده بود که من به شخص شما گفتم ! آلبوس جان الان این کینگزلی اومده در جایگاه یک هافلپافی جواب حرفایی رو داده که شما به من گفتید ! شما این حق رو بهش میدین ! مطمئنا بحث گروه ها در اولویت دوم قرار داره و طرفین صحبت من و شما هستیم نه هیچ احد دیگه ای !

نقل قول:
چطور وقتی محفلیها اون بار جواب حرفهای بادراد رو دادن خود تو اونها رو توی انجمن خصوصی ناظرین "نوچه های محفل" خطاب کردی؟
آیا تا به حال شده ما این طور با یکی از شما حرف بزنیم؟

لازم نیست این مثل قدیمی رو تکرار کنیم که فرق "بفرمایید" و "بشین" و "بتمرگ" چیه ! شاید من به هر دلیلی تصمیم گرفتم از بتمرگ برای بیان حرفم استفاده کنم و شما از "بفرمایید" ... مهم محتوای توهین آمیزه !

اون پست هم در موقعیت خودش و شرایط دیگه ای زده شده ... چرا شما دوست دارین در مورد گذشته صحبت کنید ؟ فقط برای اینکه حواس ملت از "الان" پرت بشه ؟

---------------------------------------------------------

من فکر میکنم نیازی نیست بحث ادامه پیدا بکنه ... نه اینجا و در یک مکان عمومی ... دلیلش هم این نیست که میترسم یا کم آوردم یا هرچی که عوام میگن ! دلیلش اینه که هیچ دلیلی برای تازه شدن مشکلات قدیمی وجود نداره ! ما مدت هاست که داریم متمدنانه مشکلات رو با هم مطرح میکنیم و دلیلی نداره به اتفاقاتی که در گذشته افتاده فکر کنیم !

هرکس در هر موضعی که هست فکر میکنه داره درست ترین کار رو میکنه و هیچ معیار و میزانی هم برای قضاوت در مورد درست و غلط بودن حرف ها و عملکرد های من و شما وجود نداره ! همونقدر که شما اعمال من رو اشتباه میدونید منم نسبت به اعمال شما انتقاد و اعتراض دارم ! پس بحث کردن من و شما بدون داشتن یک قاضی بی طرف کار بی ارزشیه ...

بهتره محفل ققنوس و تالار هافلپاف رو همونطور که درست میدونیم جلو ببریم و سعی کنیم به جای جنگ و دعوا همراه با هم یا حداقل در کنار هم جلو بریم ! در مقابل هم قرار گرفتن فقط جلوی پیشرفت ما رو میگیره ...

من دیگه پستی رو جواب نمیدم ! پست قبلی رو هم به خاطر لحن هجومی ای که داشت جواب دادم ... دلیلی نداره شما هم جوابی به من بدید ! نه من جوابی میخوام و نه جوابی میتونه من و شما رو قانع بکنه ...

تمام !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر محترم !

لطف بفرمایید قفل کنید اینجارو ! یک دستوره !

بحث پوسیده هستش ! دوباره مجبور میشم تک تک شماهارو به فحش بکشم دیگه میزنید زیر گریه و شلوار کندن !

بوووووس !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم خب خوبه دعوا كنيد.يه چيز عاديه تو جادوگران و كلن تكراري شده برام!

فقط اينكه لطف كنيد از اين به بعد بي ناموسي كردن شخصيت دامبلدور توسط من رو تخريب اين شناسه به حساب نياريد.منم شايد عقيدم اين باشه كه شناسه دامبلدوري كه بي ناموسي نباشه تخريب سوژه و شخصيت هست!

لطف كنيد وقتي دعوا ميكنيد،به همديگه مشت و لگد ميزنيد،فحش ميديد و غيره سعي كنيد فقط با همديگه كار داشته باشيد و اينكه من چجوري محفلو اداره كردم،دامبلدور هاي قبلي چجوري رو وسط نكشيد!البته شخصن ناراحت نميشم كه اسم منو بياريد وسط و انتقاد بكنيد.تازه كليم خوشحال ميشم چرا كه شما وقتتون رو به خاطر يه موضوعي كه تاريخ مصرفش گذشته تلف كرديد و همين يه امتياز خيلي مثبت براي منه!

پ.ن.از فايرفاكس به شدت متشكرم كه امكان سرچ كليد واژه گذاشته تا وقت آدم با خوندن اين همه مطلب كه در موردش نيست تلف نشه!

جيگر همتونو خام خام‌!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد صحبتهای الانت بهت جواب می دم پیوز جواب من در مورد قبلیها همون حرفهای آبرفورثه..

حرفی رو داری می زنی که من بارها و بارها نقیض اون رو ثابت کردم. من یک نفر رو گروه حساب نمی کنم. شما هم گروه حساب نکن.

در مورد آلبوس سوروس پاتر صحبت نکن چون این شخص اینجا نیست و حرفی در دفاع از خودش نمی تونه بزنه. من هم در این مورد صحبت نمی کنم .

ولی در مورد خودت صحبت می کنم. پیوز چه مدت ناظر هافلپاف هستی؟ دخالتی داشتی در صحبتهایی که به مربوط به دامبولیسم هست؟

اگر از طرف هافلپاف حرف می زدی پس چرا انکار می کنی؟ دیوار حاشا بلنده نه؟

اگر هم از طرف گروهت صحبت نمی کردی چرا برای تازه واردا از سربلندی هافلپاف و نبودن در محفل و خوشحالی گروه صحبت می کردی؟

"----------"

شما توی مصاحبه ت گفتی من به تازگی فهمیدم چه کسانی نمی ذاشتن من کار کنم!

این فرافکنی از کجا ناشی میشه و اون افراد کی هستن؟ شجاعت داشته باش و بگو و جوابتو از اونها بگیر. بگو و مدارکی که نشون می ده رو رو کن.

هیچ کس به خاطر دیدگاه و نظرش در مورد یک چیز محاکمه نخواهد شد پیوز.. ولی به خاطر توهین چرا..

و اون کسایی که کاسه ی داغ تر از آش هستند. به کسی که از گروه دفاع کرده و روزی دوست شما بوده توهین می کنید و مثل دشمن خونی با اون رفتار می کنید!

شما اگر قدرت قضاوت در خودتون نمی بینید وارد این مسائل نشید. ولی اگر مصمم هستید که نقشی ایفا کنید یک طرفه به قاضی نرید که راضی برگردید. کمتر پیش خودتون حکم صادر کنید و دیگران رو گردن بزنید به جرمی که حتی خودتون هم نمی تونید برای خودتون ثابتش کنید!

مگه اون شخص دوست شما نبود پس چرا الان دشمن شما شده؟.. فرقش رو من بهتون می گم. اون زمان در راستای اهداف شما بود ولی حالا که قضاوتش رو با استفاده از تمام توضیحات دو طرف کرده و نتیجه گرفته .. و چون این نتیجه مساعد نبود برای شما و مواضع دوستتون تغییر کرد براش حکم اعدام صادر می کنید؟

شما برای افتخار گروهتون نپرسیده قضاوت کردید ولی چطور کسانی رو که اونها هم در گروه خودشون متحدن و برای اهداف همون گروه ایستادن و بر خلاف شما تمام حرفها رو از دو طرف شنیدن، مجرم می دونید.. چطور اونها مرتد شدن؟

شما حق دارید گروهتون رو دوست داشته باشید ولی چطوریه آبرفورث بهش این بحث ربطی نداره پیوز؟

چطور وقتی محفلیها اون بار جواب حرفهای بادراد رو دادن خود تو اونها رو توی انجمن خصوصی ناظرین "نوچه های محفل" خطاب کردی؟

آیا تا به حال شده ما این طور با یکی از شما حرف بزنیم؟

شده توی یک متن ..توی یک جمله اهانت کرده باشیم؟ یک پیام شخصی برای احدی فرستادیم و گفتیم فلان کس انسان بدیه؟ به همون کسایی که شما برای اونها (شخص خود تو!) پیام دادی تا برای افتخار گروهشون عضو بشن و استعفا بدن یک پیام فرستادیم؟

شما فکر می کنید ما نمی تونیم صحبت بکنیم؟ اون انگشت و اون کیبورد رو فقط شما دارید؟

حالا چه کسی این حق رو از ما گرفته که از خودمون دفاع کنیم؟ چی کسی به ما میگه که شما موظفید فلان کاربر رو راه بدید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1388/5/22 16:07:10
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1388/5/23 0:16:05
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
این اولین و آخرین پستیه که من در طول عضویتم در این تاپیک زدم و میزنم !

نقل قول:
پیوز عزیزم.. روح کوچولو.. شما صحبتهای برادرم رو بخون.. اگه فکر می کنی بازم چیزی برات روشن نشده دوباره خودم برات توضیح می دم. وظیفه ی یه استاد اینه که موضوعاتی رو که بچه ها نفهمیدن براشون توضیح بده. من از توضیح دادن ناراحت نمی شم پسرم!

آلبوس عزیز ...

اولا من نگاهی به پست برادر شما ننداختم ! و اصلا ایشون رو در حدی هم نمیدونم که بخوان در مورد مساله ای که بهشون مربوط نیست نظری بدن ! طرف صحبت من هم در اون پست قلم پر شما بودید نه ایشون ... من میخوام از شما جواب بگیرم ...

ترجیح من اینه که این بحث دوباره باز نشه ! اگر دوست داریم واقعا من رو روشن کنید میتونید جوابم رو بدید ...

اصلی ترین دلیل واکنش من به اون پست این بود که شما آلبوس سوروس پاتر رو مساوی هافلپاف قرار قرار دادید در حالی که این از اساس اشتباهه ! آسپ هیچوقت دخالتی در مسائل مربوط به هافلپاف نداشته و هافلپاف هم هیچوقت قاطی دعواهای آسپ و محفل نشده !

اگر این ابهام شما در مورد اینکه من و هافلپاف هیچوقت نقشی در عملکرد های آسپ نداشتیم حل بشه ... من شخصا مشکل دیگه از با شما و مصاحبتون ندارم !

در مورد محفل ققنوس هم هرکس نظری داره ! ممکنه من انتقاداتی داشته باشم ولی قطعا روش انتقاد کردنم با شما و آلبوس سوروس پاتر خیلی فرق میکنه ! نه توی مصاحبه ام کسی رو میکوبم نه گروهک های سیاسی تشکیل میدم !

پ.ن: پرسیده بودید چرا نظرم رو در مورد محفل و مرگخواران توی مصاحبه ام نگفتم ! دلیلش دقیقا این بود که نمیخواستم مصاحبه منم همچین بازتاب های زشتی داشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...