نمیدونم چرا اینقدر بعضی ها زیادی حرف گوش کن هستن؟! یه مقدار هم زیادی ساده !
هفته گذشته اختلافات و مشکلات شخصی ای که به هر نوعی و با هر طرز بیانی وارد مجمع عالی ایفای نقش شده بود، باعث شد که بنده با عنوان موسس !!!(این سمت وجود ندارد ! ) این مجمع رو لغو کنم. تعجب من هم تا به اینجا روی هم موضوع هستش. اما خوبه ! ایول ! هنوز یه کم امیدوار هستم که بلیز زابینی عزیز این مورد رو درک کرد و شدیدا به حرکت آنتاحاریک من انتقاد کرد. (دمت گرم بلیز
)موضوع درست اینجاست که کسی مثل من که پیام خداحافظی از سایت خودش رو در یکی دو صفحه قبلی همین تاپیک نحوه نوشت و تقریبا از سایت رفت، کسی که از مجمع عالی ایفای نقش و شورای ویزنگاموت استعفا داد، چطور الان یهویی پیداش میشه و در سمت موسس لغو مجمع رو اعلام میکنه؟! عجیب نیست؟!
خب بی شک فکر اولیه و تشکیل این مجمع تنها با من نبوده و بلیز عزیز هم نقش داشتن. مجوز فعالیت این مجمع رو هم از مدیران گرفتیم. (از خودمون که صادر نکردیم ! ). اگر قراره لغو بشه پدید آورندگان کسانی نیستند که اینکارو کنند، بلکه با توافق گروهی و نظر مدیران این لغو باید انجام بشه. صرفا اون لغو توسط من و بله دنبالش روزنامه پیام امروز، جادوگر تی وی، دوباره پیام امروز و غلط کردم نامه ! همه و همه برای این بود که بعضی ها متوجه بشن که هدف اصلی از گردهمایی در این مجمه چی بوده و هست و توجه داشته باشند که برخی موارد که مربوط به مجمع نمیشن، نباید تحت هیچ عنوان راهی به مجمع پیدا کنن. چرا که موجب آشفتگی و اختلاف نظر شدید و در نهایت موجب جنجال میشه.
اینطور بود که من از جلوی خودم، بدون هیچ اجازه به شکل الکی و موقتی این مجمع رو لغو کردم تا همه متوجه برخی شرایط بشن. (فرض بر این که خواستم با شلاق بهتون درس بدم !
)شاید اشتباهی که بنده در مورد این مجمع مرتکب شدم این بود که در حین تاسیس اون هیچ اساسنامه یا قوانینی براش تدوین نکردم. این انتقاد بر من وارده. پیش بینی ن این بود که مجمع خیلی دوستانه و با توافق پس از رفتن من اینکارو انجام خواهد داد. اما اونطور که باید اساسنامه ای مشاهده نشد. همینطور ناهماهنگی هایی دیده شد که از طرف گروه ریون هم یک مورد بود که ناسازگاری نشون میداد در معرفی نماینده به مجمع. این صحبت من به معنی انتقاد شدید از شخص خاصی یعنی آلبوس دامبلدور عزیز که بعد از من مجری مجمع بودند، نیست. به نوعی دارم شرح میدم که چی شد و چرا؟!
حالا الان خیلی از شماها فکر می کنید که من به "غلط کردم" افتادم و تشنه ی مقام، میخوام که دوباره مجمع رو تشکیل بدم. موضوع اینجاست که من اصلا لغو نکردم که بخوام تشکیلش بدم. من خودم رو در حد اعضای مجمع نمیدونم. چه به لحاظ دانش رول پلیننگ و چه اخلاق و هر مورد دیگه ای و قصد نداشتم و ندارم که در جمع اعضای مجمع باقی بمونم. بعضی ها شاید فکر کنن که گول منو خوردن و به بازی گرفته شدن. ولی واقعا چنین نیست و به وجود اومدن این وضعیت لازم بود تا دوستان خوب ما یک مقداری برخی موارد رو درک کنند. بازگشت من به سایت به دو علت بود. اول مسابقه جام آتش. دوم هم مجمع عالی ایفای نقش.
بپردازیم به یک مثال. عملکردی که مجمع عالی ایفای نقش بعد از استعفای من داشت یه مقدار ضعف داشت. به عنوان مثال در مورد انجمن الف.دال. موضوع اینجاست که وقتی تقاضای ثبت انجمن میده واسه این گروه، کسی که باید موافقت اصلی و رای نهایی رو بده مدیر ایفای نقش هستش. نه مدیران انجمن ! چرا که مدیران انجمن، مسئولین کل انجمن ها هستند(چه ایفای نقش و چه غیر ایفای نقش) اما انجمن های ایفای نقش بخش تخصصی مسئولیت اونها نیست و این انجمن ها خودش یک مدیر داره. یعنی ایوان روزیه. و این مدیر دقیقا زیر نظر مجمع عالی ایفای نقش هستش. وظیفه مجمع بود که در مورد ثبت این انجمن بحث کنه و بعدش نظر نهایی رو بفرسته برای مدیر ایفای نقش که ایشون اجرا کنه. اما اینکار انجام نشد و مجمع عالی ایفای نقش کارشو به خوبی انجام نداد در این مورد. درست بعد از ثبت انجمن الف.دال می بینیم افرادی از مجمع مثل پیوز و بلاتریکس نظر مخالف داشتند با تشکیل انجمن برای این گروه. و من از قصد اینو از مورگانا خواستم که در مجمع مطرح کنم چون شک نداشتم که حرف ها و صحبت هایی به دنبالش مطرح میشه و خیلی موارد دیگه بهتر خودشون رو نشون میدن.
به هر صورت اون مجمع سرجاش هست ! اما امیدوارم با تفاوت هایی که خودشون درک کردند کارشو از نو شروع کنه. خودتون بشینید بحث کنید. ببینید چطور برنامه ریزی کنید ! ایفای نقش مال اعضاست ! نه مدیرا ! اعضای مجمع نماینده های اعضا هستن ! نه سران سازمان ملل !!!
شاید درست مثل فیلم باشه و شاید دروغ به نظرتون بیاد. اما صحت داره. ارزش این رو نداره که آدم قسم بخوره به پاش اما ...(به ارواح خاک مادر ! )
من فکر می کنم الان خیلی ها با این حرف های من دچار ابهام شدن. البته من به پیوز یک عذرخواهی بدهکار هستم. به هر صورت لطفا اینجا مطرح کنید تا بحث بشه در موردش که توجیه بشین چطوری؟!بیایید که بحث کنیم ! از همه اعضای مجمع و سایرین نیز دعوت می کنم ! ابهامات !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج