بارتی که هنوز ردای خیس بلا را چسبیده بود گفت:خب میتونیم بریم خونه صدفی که نزدیک دریا بود و اونا رو گروگان بگیریم تا دامبل بیاد و ریشاش رو قیچی کنیم بدیم این آقا بی ریخته بخوره!
جک اسپارو که از لحن حرف زدن بارتی خوشش نیامده بود گفت:آهای یارو مواظب حرف زدن بچه ات باش و گرنه خوراک کوسه...
جک جمله اش را تمام نکرد چون بیل مونتگومری که از جانش عزیز تر بود و آن را حتی وسط اقیانوس حفظ کرده بود فرق سرش را دو نیم کرد و خون حاصل از این ضربه به در و دیوار پاشید!
مونتگومری با چشم های سرخ شده فریاد زد:کی جرات کرد به ارباب من توهین کنه؟
دزدان دریایی:
چند دقیقه بعد لرد در حالی که با پایش باقی مانده اجزای بدن دزدان درایی را به اقیانوس شوت میکرد به مونتگومری گفت:کارت خوب بود مرگخوار.وقتی چوب دستیم رو پیدا کنم یه کروشیو ازم طلب داری!
مونتگومری که بعد از فروکش کردن ادرنالین خونش همان گور کن پیر شده بود به سختی تعظیمی کرد و گفت:ممنون ارباب.
لرد به دریا نگاهی کرد و گفت:کاش غیر از اون دسته بیلت چوب دستیت رو هم نگه میداشتی.اینطوری میتونستیم بقیه چوب ها رو هم از ته اقیانوس در بیاریم.ولی اینطوری نمیشه کاری کرد.
مورگان با وحشت به اطراف نگاه کرد و گفت:ای وای ارباب حالا چیکار کنیم؟بدون چوب دستی که نمیشه.این جنازه ها هم که چوب دستی نداشتن!نه ما بیچاره شدیم!
لرد که در نبود چوب دستی از سطل برای تنبیه مرگخواران استفاده میکرد سطل آب را به صورت مورگان کوبید و گفت:ساکت باش.لرد سیاه هیچ وقت بدون چوب جادو نمیمونه!
بلا با ترس نگاهی به لرد انداخت و بعد از جدا کردن بارتی از ردایش گفت:ولی ارباب حالا باید چیکار کنیم؟
لرد لبخندی زد و گفت:بر اساس مسیری که کشتی میره ما تا یکی دو روز دیگه به یه ساحل میرسیم.در نزدیکی اونجا دهکده کوچیکی هست که یه پیرمرد چوب جادو ساز توش زندگی میکنه.برای خود اون پیرمرد مضحک بهتره که چوب جادوهای مناسبی برای ارباب و یارانش داشته باشه وگرنه از خودش ابر چوب دستی درست میکنم!
بعد با خشم نگاهی به مرگخواران انداخت و با صدای خشانت باری گفت:همتون به موقع کروشیو میشین!بر ین سر کاراتون!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اشکالی نداره ارباب.بیارینشون.ما ازشون پذیرایی میکنیم.فقط یک نکته درباره آنیتا وجود داره.ظاهرا آنیتا میخواسته شنا کنه که توسط مردم دریایی اسیر میشه.برای همین مغزش کمی قاطی کرده و چرت و پرت میگه.شما به حرفاش توجه نکنین.