با سلام...
البته لازم نبود که بنده جوابی بدهم ولی برای اینکه سوء تفاهم نشه یه جواباتی میدیم!
نقل قول:
دوما که تاپیک جدی نویسی دیگه از کجاتون آوردین به هر حال؟ به قول پروفسور کوییرل هر کاربری با توجه به سبک و سلیقه ی خودش توی هر تاپیکی میتونه پست بزنه سارا جان! خوب شد نیومدیم آزکابان وگرنه همشو میزدی پاک میکردی که!
ابرکسس عزیز! تاپیک های سایت به دو دسته جدی و طنز تقسیم شدن! یعنی از اول یه تاپیک با یه هدفی زده می شه! یکی با روند جدی نویسی و یکی با روند طنز!
این کار شما که می آیید وسط تاپیک جدی پست طنز می زنید ، توهین به بقیه پست ها و در اصل زحمت بقیه و همچنین سوژه تاپیکه!
کلا اینکه سایت و انجمن ها تاپیک طنز زیاد داره و تاپیک های جدیش تعدادش اندازه انگشت های دستم شاید نباشه!
من نمی دونم شما چه اصراری دارید که بیایید و تاپیک جدیی رو خراب کنید و با استفاده از قانون های نا نوشته بقیه رو نادیده بگیرید و اعتراض کنید و بخوایید الم شنگه به پا کنید.
من با هیچ کدومتون دعوا ندارم...فقط بحثم سر اینه که خواهشا به روند تاپیک ها احترام بزارید... همین! اگه می خوایید طنز بنویسید شونصد تا تاپیک هست که می تونید برید توش بنویسید.
یادتون باشه من ازتون خواهش کردم ابرکسس عزیز!
در مورد آزکابان هم اینطور نیست... شما تشریف می آوردید اونجا ما تاپیک جدی آنچنانی نداریم... ما خوب ازتون پذیرایی می کردیم.
ادامه سوژه هم نبود پستتون ابرکسس عزیز! چون توجه کنید در پست بنده قرار شد همه از اونجا برن و بعد شما یه دفعه تغییرش دادید به اینکه هری بره!!
پست شما هم کاملا طنزه چون از اصطلاحاتی استفاده شده که همه میدونن جز در پست طنز استفاده نمی شه! خودتونو به اون راه نزنید!
و در آخر! دوست عزیز درسته اینجا شاید قوانینی داشته باشه که مربوط به شه به اینکه همه هرجا دوست دارن پست بزنن. ولی وقتی گروهی در کنار هم فعالیت می کنن باید به نظر همه احترام گذاشت.
کسی که تاپیک دره رو با هدف جدی نویسی زد ، این کاررو برای طرفداران این مدل نوشتن کرد. و تاپیک های طنز هم همین طورن! پس شما نباید به خودتون فقط توجه داشته باشید...باید عده ای رو هم در نظر بگیرید که دوست دارن جدی بنویسن!
این احترامه ... کاری که من کردم هم شاید از نظر شما توهین به شما بود ولی در عین حال احترام به پنج شش نفر دیگه ای بود که اونجا داشتن جدی می نوشتن!
صحبت من همین بود...موفق باشید.
نقل قول:
سارا جان، چرا منو مسخره می کنی؟ شاید من بهتر از این نتونم پست بزنم، شاید من واقعا حد نوشتنم در حد ماهی مرکبه، ولی لحن شما توهین به شخصیت حقیقی منه.
wow
مسخره؟ وقتی این جملات رو دیدم داشتم شاخ در می آوردم! آخه این چه برداشت کاملا منفیی هست که شما از جمله من کردید؟ نمی دونم چی بگم!!
جمله من هیچ حالت کنایه ای نداشت و حامل همون چیزی بود که خودتون بهش معترفید.
با تشکر... و موفق باشید.
پ.ن : دوستان عزیز! اینجا تاپیک بحث نیست... خواهشمندم موضوعی بود از طریق پیام شخصی به من اطلاع بدید. من ناظر اینجا نیستم!!