جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 13 فروردین 1389 20:40
نمایش جزئیات
آفلاین
در ضمن راجع به نحوه ی نظارت ناظرین حال و اصلا وجود و انتخابشون هم باید حرف بزنیم !
ما دیگه واسه لج بازی این حرفا رو نمی زنیم !
هدف برنامه ریزی درسته !
هی میگن اعضا اشباع شدن بابا من 6 ساله تو سایتم بازم برام یه سری چیزا جالبه اینا بهانست !
آقا بیاین هم فکری !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 13 فروردین 1389 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
گندتان كيه!!!!!!
اصلا موضوع چيه؟هان جواب بدين!اگه مربوط به سخنان فرهنگي از قبيل فحش،.......،علامت نشون دادن كه بابا جمع كنين اين سوسول بازي ها رو.بيخودي سايت بسيار بسيار فرهنگي ما رو خراب ميكنيد!
چي من گفتم فرهنگي شرمنده!!!اشتباه گفتم. همبهتره نگم سايت چه جوريه!چون هيچ فرقي به حال شماها نميكنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
?
ارسال شده در: جمعه 13 فروردین 1389 20:31
نمایش جزئیات
آفلاین
ایول حدس دومم درست بود !!!!
مسئول جواب نداد اونکه نباید جواب می داد جواب داد !
واقعا به نظر شما توانایی نوشتن تو اون جمله سازیه ؟!
اون مال موقعی بود که سایت جذاب و شلوغ بود !
الان باید راحت گرفت .
خیلی راحته مثه 2 2 تا چهار تا میمونه !
کنکور هم همینه موقعی بر گذار میشه که تعداد داوطلب بیشتر از تعداد پذیرفته باشه نه موقعی که ...... !

شما خودت قضاوت کن اگه یه وقت محدود داشته باشی جایی که دوست داری می نویسی یا جایی که اجبار و هر کی از هر جاش میگیره 4 تا کلمه بی ربطه !

یه گله :
با گوشزد های زیاد من تو مسنجر انجمن ناظرین شرح احوال انجمن مبنی بر پایان دوره ی وزارت من بازم توجه نکردید و من 2 ماه اضافه هم کار کردم . لا اقل باید یه توضیح به ملت می دادید که انقدر راجع به من حرف نباشه !
خود شما کوییرل یه موقع به آدم کلی انگیزه می دادید با حتی یه رای دادن تو ترین ها ! یادتونه چه وقتو میگم !

حرف آخر :
باید شورای ایفای نقش برگزار شه !
خود من هم به عنوان وزیر سابق هستم . کلی هم طرح داریم .
من تصمیم نداشتم برگردم ولی برگشتم چون با تره ور کلی طرح داریم !
این بحثامونم ظاهریه !

باید اقدام کنید !
ما هنوزم عاشق نوشتنیم و به سایت هم دل بستگی داریم !
پس شمام همکاری کنید .

بابا یه سری تغییرات خوبه به مرلین !
چرا باید مثه بعضی ها تو جاهای واقعی 2 دستی بچسبید !
من برای هری و امثال اون خیلی احترام قائلم ولی الان باید تیم مدیریت فعال عوض شه !
ایوان بد بخت هم که هیچی بوق !
تک و تنهائه !
چرا همش باید بگید سایت خوبه سایت خلوته نیاز به تغییر و حذف و اضافه نداره !

باید کمک کنید !!!!

حرف آخر :
باید شورای ایفای نقش برگذار شه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 13 فروردین 1389 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
شما به چهار تا خط نوشتن که اونم بیشتر شبیه جمله سازیه میگید سخت گیری!؟
اگه کسی نتونه دو سه تا خط نمایشنامه بنویسه اصلا برای چی میاد تو گروه ایفای نقش؟
حالا فوقشم این مرحله ورود به ایفای نقشم برداشتیم همین خود شما بعدا نمیای بگی کی اینا رو تو ایفای نقش راه داده که سوژه ها و داستانامونو خراب کنن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 13 فروردین 1389 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم !
تره جان بی خودی زور نزن زورتو بذار یه وقت و یک جای دیگه بزن ( ! )
گذشت زمانی که یه سری از ارکان سایت (؟) حتی به فضولی و حتی جایی که بهشون هیچ ربطی نداشت می اومدن اینجا و خیلی جاهای دیگه جواب می دادن !
الان یه 100 سالی طول می کشه جوابتو بدن !
چه انتظاری داری تو آ !
واقعا که برو چیزتو بخور یعنی ( مگستو ) و به این کار ها هم کاری نداشته باش پسر خوب !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 13 فروردین 1389 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم همه ش تقصیر مدیراس ، همین که سایت الان انقدر ساکته و هیچی فعالیت نداره .

از وقتی شروع شد که ورود به ایفای نقش رو سخت کردن ، تعداد تازه واردا شدیدا اومد پایین ، اون موقع چون سایت فعال بود چیزی حس نمی شد ولی الان که نسل قدیم از فعالیت خسته شده و باید تازه واردا سایتو فعال نگه دارن می بینیم که تعداد تازه واردا انقدر کمه که اصلا به حساب نمیان .

و همین مدیرای گل و بلبل با سخت گیری های بیش از حدشون دهن ملت رو صاف کردن ، و من واقعا مونده م ، که اینا پیش خودشون نمیگفتن که بابا ، جادوگران یه سایت تفریحیه و آدم واسه تفریح و اینا میاد توش ، دیگه این همه قوانین دست و پاگیر و چارچوب و اینا چیه دیگه ؟

البته خود هری پاتر و سوژه های هری پاتری هم دیگه کم کم به مرور زمان واسه ملت خز شد که البته اونم تقصیر مدیراس .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
گفته بودم یه تار مو از ارباب ریگولوسم کم بشه بیچارتون می کنم!

حالا فکر کردم دیدم ارزش بیچاره شدن ندارید!

به چند دلیل!

*** دلایل بعد از تایپ شدن پاک شد ***

من از دعوا خوشم نمیاد ، واقعا هم ارزششو ندارید ، دعوا و کل کل و بحث مال دو گروهه که از نظر عقلی و شعور و سن برابر باشند ، که متاسفانه نیستیم ،

سن ما که بالاتر هست به هر حال ،
اما نمی گم شعور ما بالاتره شعور شما پایین تر !

به این معنی که شعور های ما از گونه های متفاوتیه!

به هر حال فقط رو به اون گروهی میگم که برای ریگولوس پیام شخصی زده بودند ، پستاشو پاک کردند ، اعصابشو خورد کردند ، بهش بی احترامی کردند، ناراحتش کردند...

ریگولوس شش سال پیش به نظر نه تنها من ، بلکه اکثریت استاد رول نویسی این سایت بود ، اینقدر برام با ارزشه که بعد از پنج سال باز گشتم و پیداش کردم ، بیشتر ما هر چی از رول بلدیم رو از ریگولوس یاد گرفتیم، حق آب و گلش تو قسمت رول این سایت پنج دونگ نباشه کم تر نیست.

بیشتر تاپیک های با ارزش و اصلی هر فروم ، توسط شناسه های مختلف این شخص زده و فعال شده.

و به اندازه ای که چه در زمان مدیریتش و چه حالا برای رول سایت دل سوزی به خرج میداده و میده ، هیچ شخص دیگه ای به پاش نرسیده و نمی رسه.

قدرشو ندونستید ، ارزش داشتن یه همچین شخصی رو تو سایتتون ندارید ، ثابت کردید!
تو همین یه ماه که برگشت چند تا تاپیکو فعال کرد ؟ یه ماهه تا حدود دویستا پست زده که بیشترش روله !

بماند که شما از رو تعصب کورکورانه نوشته هاشو قبول ندارید !

کلا لوس بازی و بچه بازیو ترکوندید! ممنون!

به هر حال من الان خیلی عصبانیم ، و دفعه ی دیگه کسی به من بگه برگرد به سایت جادوگران ،امیدوارم تو یه میتینگ باشه که بزنم تو دهنش!

اتمام حجت من!

ونوس قدیم سایت
آرگوس فیلچ فعلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
شما ملت کاریم جز دعوا کردن دارین ؟ بینم شما فک کردین کی هستین ؟ دست ملتو بستین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.

باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!

I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 02:28
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی از نحوه برخوردتون در این سایت فرهنگی!!!!( علامت تعجب به مقدار بی نهایت )

بسی مشعوف شدیم از انواع و اقسام برخورد های شدیدا فرهنگی! شخصی! اخطاری توجیهی، نفرینی! فشی! مسنجری و پخی و بلیتی و چتری!

ایشالا در اینده یه سری نحوه برخورد های دیگه هم اضافه میشه و ملت بعد ما بیشتر مشعوف میشن.

یادتون نره، نوبل ادبی گرفت سایت و داستان ها، به من حقیر ارزشی هم یه امضا بدید، داستان که در حد ماهی مرکب می نوشتم، حداقل اینطوری دلم خوش باشه.

دیگه همین، ایشالا هر روز شاهد پیشرفت روز افزون حوزه ی ناظرین در سایت باشیم و یه روزی وب مسترم حرفش به حساب نیاد!

به هر حال سایت باید از یه نظر پیشرفت کنه دیگه!

اگر من از روی خصومت ،سوژه و انجمن کسیو شپلخ کردم، به نفرین آبرفورث! خدا منو شپلخ کنه!

و در اخر من همه شما رو به تحصیل علم با کتاب های گاج ( گروه اموزشی جادوگران ) توصیه می کنم.

بوس و بغلشم برید از آبرفورث بگیرید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Toujours pur

" به خاطر یک مشت سوژه "

[b][size=small]�
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 شهریور 1388 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام یه سوال ؟! اینجا جای تشکرم هست ؟!

پس اگه جوابتون مثبته که من یه تشکر به تمام اعضای ایفای نقش بدهکارم که انقدر در ترین ها نقش و فعالیت وزیر و کادر وزارت رو در نظر گرفتند .
خب البته ما چشم انتظار این تشکر ها نبودیم ولی خب دیگه اینجوریشم خیلیه !

بازم ممنون که همه رنک ها تقسیم شد بین ما .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!