جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 5 اردیبهشت 1390 11:04
نمایش جزئیات
آفلاین

میبینم که این سایت بوووقی هنوز داره کار میکنه !!

جمع کنید برید سر زندگیتون از این عله بکشید بیرون !!!

با سیم سرور دنبالتون میکنه ها میگید نه از نمید بپرسید !!!

دیگه از ما گفتن بود این مو ها رو که تو آسیاب سفید نکردیم !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: دوشنبه 5 اردیبهشت 1390 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اوج دلیل بی منطق و خودخواهی فرد و افرادی که یه همچین تصمیم
کوته فکرانه ای رو گرفتن !
من همینم ایراد میگیرم هر چقدر که بخوام !
چون ایده و نظر که مثه کشک باهاش برخورد میشه !
هر چند انتقاد هم بوقه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1390 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
از همین جا مشخصه که تنها هدف بلیز عزیز (حاج اقا سلام علیکم ) منغوش و مفتوش و کلا" مخدوش و فریب و تحریک کردن ذهن کاربران جدید و قدیم سایت به شورش کردن علیه مدیریت است!

من نمی دونم جناب بلیز شما به مدیران چیکار داری؟ اینا یه چی بیشتر از من و شما می دونن! اگر این طور نبود که الان مدیر نبودن! در این سایت مدیران بر اساس صلاحیت و تعهد انتخاب میشن! کشکی که نیست!

بنا بر این شما زیاد پی کن.

با عرض معذرت از تمامی دوستان و کاربران و مدیران محترم! یه وقت فکر نکنین هدفم از گفتن اینا این بود که بخوام به طور غیر مستقیم بگم مدیرا بی لیاقتنا! نه به جان ارباب منظورم این نبود. سوء تفاهم نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/2/4 23:03:37
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1390 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
البته چند سال پیش یه بحثی مطرح شده بود در این مورد که خود ایشون هم قبول کرده بودن شناسه رو واگذار کنن ولی با بحثی که در انجمن مدیران شده بود نتیجه گیری شده بود این شناسه برای ایشون بمونه و آزاد نشه که هر چند وقت یک بار سر گرفتن این شناسه بحث و جدل نشه.

منظور همون پاچه خواری خودمونه ...

تصورشم خنده داره که علی رغم وضع تاسف بار سایت، مدیران دونه دونه در تاپیک گفتگوی مدیران پست بزنن و دلایلی رو مطرح کنند که به موجب آن چقدر وجود عله در ایفای نقش میتونه به نفع رو رولپلینگ باشه و خروج وی از ایفای نقش چه آثار ناگوار و فاجعه آمیزی رو بر پیکره ایفای نقش بجا میذاره و نهایتا در یک حرکت انقلابی تر به این نتیجه برسند که دسترسی ایفای نقش عله باید جاودانه بشه تا دیگه برای گرفتنش بحثو جدل نشه، تا آأم به این نتیجه برسه که کلا اگر در این مورد بحث نمیکردید سنگین تر بودید :دی

احسنت .... اما من یک ایده ساده تر دارم که برام سخته که به خودم بقبولونم که تا حالا به فکر هیچ کدوم از مدیران سایت نرسیده باشه و اونم اینه که خیلی ساده دو تا هری پاتر با دسترسی ایفای نقش میتونند در سایت حضور داشته باشند، یکی عله که به پاس زحمات و .... و بخاطر اینکه فرد استثنایی ای هستند و استثنائات زیادی رو هم زیر پا گذاشته اند، استثنا"، دسترسیشون حفظ میشه و دیگری هم هری پاتری که ما برای ایفای نقش نیاز داریم.

و از اونجایی که نه عله به ایفای نقش کاری داره و نه هری پاتر جدید با عله و منوی مدیریتیش کار داره و نه ما این دو رو با هم اشتباه میگیریم و از همه مهمتر درک میکنیم که چرا دو تا هری پاتر دسترسی ایفای نقش دارند، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

فکر نکنم لازم به توضیح باشه که هری پاتر کاراکتر اصلی داستان های هری پاتره و برای همین حضور فیزیکیش در ایفای نقش میتونه چه آثار مثبتی رو به همراه داشته باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1390 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
به بلید عزیز (و همه کسانی که از ایفا خارج شدن):

لطفا در تاپیک معرفی شخصیت پست بزنید.
بلید جان چون قبلا با همین شناسه در ایفا بودید مشکلی نداره و دوباره میتونید با همین شناسه وارد بشید.

با تشکر از شما

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1390 18:26
نمایش جزئیات
آفلاین
بالاخره نحوه ی پاسخ دهی تو این تاپیک رو فهمیدم !
برید دقت کنید !

پاسخ تنها در زمانی داده میشه که جواب منفی باشه یا اخطار باشه !
در غیر این صورت به هیچ عنوان جوابی داده نخواهد شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1390 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین
ميبينم كه منو از گريفيندور انداختين بيرون.

با توجه به اينكه مدتي بود فعاليتي نداشتم حدس ميزدم كه تمام تلاشم به باد رفته باشه.
از روزي كه عضو گريفيندور شدم 6 سال ميگذره.ياد آوري كنيد كه چه طور ميتونم برگردم به گريف.
ياد آوري كنم شناسم شناسه ي قديميه سايته پس لطفا حالا كه ميخوام فعاليتم رو دوباره شروع كنم نگيد كه بايد عوضش كنم.

با تشكر از مديران عزيز.....((بليد،شكارچي خون آشامان))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: شنبه 3 اردیبهشت 1390 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
جرج عزیز

شخصی که الان شناسه هری پاتر رو داره اولین عضو این سایت و تامین کننده مالی سایت و کسیه که تا زمانی که بوده بیشترین تلاشو برای پیشرفت سایت کرده، از نظر فنی و اخبار گرفته تا بحث های هری پاتری و مالی و غیره. در همین مشکل فیــلتری که یه مدت پیش برای سایت پیش اومد تقریبا همه کارها رو خود ایشون کرد.

در واقع ایشون صاحب سایت هستند. این شناسه آزاد نمیشه و برای ایشون میمونه. البته چند سال پیش یه بحثی مطرح شده بود در این مورد که خود ایشون هم قبول کرده بودن شناسه رو واگذار کنن ولی با بحثی که در انجمن مدیران شده بود نتیجه گیری شده بود این شناسه برای ایشون بمونه و آزاد نشه که هر چند وقت یک بار سر گرفتن این شناسه بحث و جدل نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 اردیبهشت 1390 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید یه سوال این شخصیت هری پاترو چرا به یکی دیگه نیمدن؟
منظورم اینه که مدیریت اکثر انجمن ها باید دست اون باشه
(شخصیت اصلی کتابه خیر سرش!)
شما ببینین از آخرین پستهایی که اون کسی که شخصیت هری پاتر و داره
چهار پنج سال می گذره.
منظورمو متوجه میشین؟امیدوارم مثه اون دفعه( که در مورد عضویت در انجمن مرگخواران پست زده بودم ) کسی برداشت بد نسبت به حرفام نکنه
من جرج ویزلی ام و با همه....
با ریش دامبی...
وکله کچل ولدی...
زخم کله هری...
شوخی!!!
دارم.
امیدوارم کسی ار حرفای من ناراحت نشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یه بزرگی(فرد یا جرج ویزلی) میگه:بخند تا دنیا بروت بخنده!([color=006600][font=Arial]صبر �
ارسال شده در: جمعه 2 اردیبهشت 1390 22:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست عزیز، اینجا تاپیک گفتگو با مدیرانه.من مدیر انجمن نیستم که به تمام موارد جواب بدم.مدیر ایفای نقشم.فقط به مسائل ایفای نقش جواب میدم.جواب قبلی رو هم چون در جریانش بودم و خبر داشتم از موضوع وارد بحث شدم همون طور که اول پستم هم ذکر کردم.

من چند روز قبل گشتم ولی پست های بی جوابی که شما بهش اشاره میکنید رو ندیدم.اگه به موضوع ایفای نقش ربط دارن لطف کنین لینکشون رو به من بدین تا در موردشون جواب بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!