جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  104 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1390 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
یس به گوش خر خواندن:

جمله‌ای است توهین آمیز به معنای با اندرز گفتن به بیخردان وقت ضایع کردم.(کتاب کوچه، ج 5، ص 1821) زیرا او از یک گوش حرف را داخل کرده و از گوش دیگر به در می‌کند.هنگامی این کنایه مورد استفاده قرار می‌گیرد که شخص با دیگری سخن بگوید و نصیحتش کند در حالی که او نمی‌خواهد گوش دهد یا اینکه گوش می‌دهد ولی نمی‌فهمد یا اینکه می‌فهمد ولی نمی‌خواهد به آن عمل کند.

میبینم که ملت چشماشون کم کم داره باز میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1390/4/25 0:19:13
I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.
ارسال شده در: جمعه 24 تیر 1390 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین
من واقعا" برای این سایت متاسفم!

خیر سرتون هری پاتری هستید؟

افتتاحیه گذشت و تموم شد و رفت... خودتون برید ببینید این سایت در بخش اخبار چقدر با سایت دمنتور فرق داره. خجالت داره به خدا. دمنتور انگشت کوچیکه جادوگران هم نمیشه ولی ببین واسه این مراسم در حد خودش چیکار کرده. حداقل چهار تا خبر و عکس زیبا گذاشته، مدیراش اومدن صحبت کردن درد و دل کردن.

بعد میگن چرا به مدیریت گیر می دین. مقایسه با خودتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1390 03:27
نمایش جزئیات
آفلاین
برای سایت واقعا بده که یک نفر بلاک شه و هیچ مدیری حاضر به پاسخگویی نباشه. بی زحمت مدیران دست از بچه بازی بردارن و به پست اینجانب هم رسیدگی کنن....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1390 01:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر ِ منم یه وقتایی همه چیز به میل داشتن ختم نمیشه؛ مثلا الان من دقت کردم نمیتونم این روزشمار رو ببینم؛ ولی تصاویری که گروه خبر گذاشتن هم حجم خوبی دارن هم جذابیت دارن هم میشه دیدشون

پ.ن: دقت کنید اینا اسمش روزشمار هستش!! یعنی حتی یک روز هم اهمیت داره توی قرار گرفتنش توی سایت، پس انتظار میره که زودتر تغییر پیدا کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 20 تیر 1390 22:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. متاسفانه نمیدونم قانونه یا هر چیزی که مدیران از طریق پیام شخصی حتی جواب نمیدین (حتی با آره یا نه که وقتی نمیگیره واقعا ! )

به هر حال. در مورد روزشمار. قبلا هم روزشمار درست کردیم و فقط به غیر از یک روز، تمام روزهای دیگه کار می کرد و شما ازش استفاده نکردید و این در حالی بود که من کدش رو داده بودم. برای حاشیه استفاده میشه در اصل. به کدی که میذارم:

[spoiler=کد]

<ul>
<li>
<div style="background: url('http://www.jadoogar-magazine.org/fa/uploads/img4d85f0ac17540.jpg') center center no-repeat; width: 170px; height: 300px; border: 1px navy solid; text-align: center;">
<div style="margin-top: 115px; font-size: 11px; text-align: right; margin-right: 9px; direction: rtl;">
<script language="JavaScript" src="http://www.jadoogar-magazine.org/countdown2.js"></script>
</div>
</div>
<div class="cleared"></div>
</div>

</li>

</li>

[/spoiler]

حالا اگه اینو هم مناسب نمی دونید، موارد زیر هستن که طی بازه های زمانی بذارینش.

از امشب اینو بذارید:

http://s1.picofile.com/file/6943991946/2.png

و فردا شب این یکی:

http://s1.picofile.com/file/6943986916/1.png

و پس فردا شب هم این یکی:

http://s1.picofile.com/file/6944024144/f.png

این تصاویر که درست کردم خب به نظرم بهترن از این روزشمار نه چندان جالبی که الان هست. باز میل خودتونه.

در مورد قالب سایت که توی پست های اخیر گفتگو با مدیران زیاد بهش اشاره شد هم من اعلام آمادگی می کنم برای آیتم های طراحی و گرافیکی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 23:31
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد پست پرسیوال:

باوبزرگ، فقط یک مدت کوتاهی بود که معرفی شخصیت ها وارد نشد و دوباره بعد از اون تمام معرفی شخصیت ها داره وارد میشه.

قابل ذکره شمار این افراد به پنج نفرم نمیرسه.

پروفایل شمارو درست کردم، صفحات اون موقع تاپیک معرفی شخصیت رو میارم و درست میکنم، اما اگه کسی جا موند میتونه با پی ام به آنتونین یا من خبر بده تا واسش وارد کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاجون اگه واقعا قرار نیست حالا حالاها قالب سایت عوض بشه پس لطف کنید لااقل رزومه و معرفی شخصیت ها رو در پروفایل بذارید نوه های خوشگلم.!

آخه دلتون میاد باوبزرگتون بی نام و نشون باشه؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین عزیز ... بی زحمت جواب پست منم بده..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 08:53
نمایش جزئیات
آفلاین
اون قبل از عید من پیشنهاد گروه خبر رو دادم. در واقع اولش پیشنهاد بلیز بود توی همین تاپیک. اما خب به نظرم مفید نمی تونه باشه خیلی و به حرف آنتونین عزیز رسیدم. چون الان کسی خبری نمی فرسته. فقط من و دالاهوف. از کاربرا فقط من. مارکوس هم که کار آپلود رو انجام میده. اینه که اگه انجمن خصوصی داشته باشن باز به اون صورت قوی پیش نمیره این گروه خبر.

کلا چهار نفر هم برای بخش اخبار باشن خیلی قوی پیش میره کارها. اما خب مثلا این انجمن برای این گروه می تونه جنبه آموزشی و یاد دادن فرستادن خبر رو هم داشته باشه برای اعضای مشتاق اما خب زمان می بره و کمی دانش زبان متوسط لازم داره. اینه که حداقل در بلند مدت (دو ماه حداقل) نتیجه خوب میده و همکاری های خوبی انجام میشه.

من به آنتونین چند تا مورد گفتم توی پیام شخصی مثل این که وقت نداشتن عملی کنن. اینجا میگم بقیه مدیرا انجام بدن اگه ممکنه:

بخش اخبار:

ایجاد شاخه "پاترمور" برای بخش خبر
چون شاخه رولینگ عمدتا به موارد شخصی یا کلی رولینگ می پردازه و پاترمور پس از فاش شدن رازش مشخص شد که به کتاب ها و سرگرمی آنلاین و اطلاعات گفته نشده از کتاب ها می پردازه.
عکس شاخه رو هم من خودم می تونم طراحی کنم.

بخش گالری:

ایجاد آلبوم " افتتاحیه فیلم آخر در لندن" در این آلبوم مادر

ایجاد آلبوم " افتتاحیه فیلم آخر در نیویورک" در این آلبوم مادر

ایجاد آلبوم "پاترمور" در این آلبوم مادر

توی لینک زیر تصاویری از پاترمور و کنفرانسش و اون پیش نمایش ها هست که پیشنهاد می کنم منتقل بشه به همین آلبوم جدید پاترمور که میخواین بسازین:

http://www.jadoogaran.org/modules/xcgal/thumbnails.php?album=58

در لینک زیر هم تعدادی تصاویر هست که گلرت عزیز فرستادن از پریمیر لندن که در شاخه افتتاحیه فیلم ششم در لندن قرار گرفتم. اون تصاویر رو هم به آلبوم جدیدی که گفتم با عنوان " افتتاحیه فیلم آخر در لندن" بسازید، منتقل کنید:

http://www.jadoogaran.org/modules/xcgal/thumbnails.php?album=106

در مورد این شناسه اشتراکی و گروهی. اگه نظرتون به همون گروه اخبار با انجمن اخبار و اینها اوکی هستش، بعد از اینکه اون شناسه اصلی خودم رو باز کردید (دامبلدور)، این شناسه رو هم ببندین.

ممنون

ویرایش:

این یه عکس برای شاخه "پاترمور" در قسمت اخبار:

http://s1.picofile.com/file/6935143858/pottermore.png

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گروه خبر در 1390/4/19 9:02:42
ویرایش شده توسط گروه خبر در 1390/4/19 11:02:08
ارسال شده در: یکشنبه 19 تیر 1390 08:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
با چنین شناسه ای: ((گروه خبر )) سوال برانگیزی رو به رو شدیم که امروز ایجاد شده و در مورد خبررساناش گفته که آلبوس دامبلدور، آنتونین دالاهوف و مارکوس فلینت! ضمن این که توضیح بدید در موردش بگید که این کدوم آلبوس دامبلدوره که ما لازمه ببینیمش!

آره کمی موضوع رو پیچیده کرده. بهتره یک گروه group خبر ایجاد بشه که فک کنم هست و ذیل اون گروه خبری شناسه ها قرار بگیرند. برای مشخص شدن هر شناسه هم یک تگ خبری کنارش قرار بگیره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.