نگاه خیره محفلی ها و ارواح(؟) جادوگران بزرگ به او باعث شد رفته رفته صدای لرد سیاه رو به خاموشی رود. احساس می کرد لحظه به لحظه در منجلابی که خود باعث و بانیش شده بود بیشتر غرق می شود. مغزش با شدت مشغول پیدا کردن راه چاره ای بود.
برای اولین بار در طول زندگیش آرزو کرد تا همان چهره جذاب و دلفریب تام ریدلیش را نگه داشته بود. به سختی از جایش تکان خورد تا روی در روی دامبلدور قرار گیرد. اکنون که یارانش او را تنها در این بلا رها کرده بودند، بایستی به شیوه ی جدیدی دست می زد.
- فکر می کنی، دارم بهتون دروغ میگم؟!
- نه ابدا من تصمیم دارم به شاگرد سابقم یه فرصت بدم و انتظار دارم برای نشون دادن حسن نیتت این پیشنهاد رو بپذیری تام.
- به من نگو...اهم....... باشه قبوله. از کی شروع کنم.... فردا خوبه.
- اوه... نه فرزندم برای انجام کار درست باید عجله کرد، پس بهتره همین الان همراه ما بیای.
- سرورم!
بلا که از تغییر ناگهانی لرد سیاه تا ان لحظه خشکش زده بود ناگهان به خودش آمد.
- سرورم من ترجیح می دم بمیرم ولی تن به...
- ساکت باش بلا، پیرمرد درست میگه. من حاضرم برای خدمت به جامعه جادوگری خودم رو فدا کنم. اینکار که درمقابلش هیچه!
- اما...
- بلا...خفه!
لرد سیاه این کلمه را به اهستگی تمام وقتی در مقابل انجمن خم میشد بر زبان اورد. بلا که در سرنوشت اربابش به زور شریک شده بود. لحظه ای به لرد سیاه نگاه کرد.
- آه.... لعنت.... خب باشه... منم در اینکار همراه سرورم خواهم بود.
بلاتریکس فقط به یک چیز می اندیشید، باید برای اخرین بار به سرورش اعتماد می کرد.
چند روز بعد
- زود باشین بلند شین تنبلا. باید کل خونه رو توی یک هفته تمیز کنیم.
لرد سیاه به سختی چشمانش را گشود دو روز از زمان بردگیش می گذشت. با ناراحتی به گردنبندی که به گردنش اویخته بود دستی کشید. بلافاصله چهره اش از درد در هم رفت. با نفرت و غیض به دستان تاول زده اش نگاهی کرد و نفرینی آهسته نثار دامبلدور کرد. در روز اول دامبلدور با هم فکری جادوگران اعظم تصمیم گرفت برای جلوگیری از نافرمانی احتمالی لرد سیاه و بلاتریکس گردنبندی را به هر کدام دهند تا قادر نباشند هیچگونه جادوی سیاهی را انجام دهند.
- مگه با شما دو تا نیستم. زود باشین!
- داد نزن موجود کریه! بلا بلند شو!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

شد و گفت : بک ، کرلن فلک ، گروبز گریدی خدا ها ی جادوگران اینجا ؟!
شده بود و گفت : اونا کی هستن ؟